خبر یزد

آخرين مطالب

پیشنهاد سرآشپز برای ناهار و شام امروز 9 اسفند: از خوراک خاویار بادمجان تا دوپیازه آلو شیرازی مقالات

پیشنهاد سرآشپز برای ناهار و شام امروز 9 اسفند: از خوراک خاویار بادمجان تا دوپیازه آلو شیرازی
  بزرگنمايي:

خبر یزد - امروز 8 اسفند برای ناهار و شام چی بپزیم؟ دو دستور پخت را برای امروز در نظر گرفته‌ایم که هر دو بدون گوشت هستند و غذاهایی با سبزیجات و نانی محسوب می‌شوند. غذای ناهار امروز یک غذای ساده و از آن غذاهایی است که عاشقان بادمجان از آن لذت خواهند برد و غذای شام هم یک غذای شیرازی معروف است. با سرآشپز زی‌سان همراه باشید تا ناهار و شام امروزتان را هم بپزید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
به گزارش سرویس آشپزی زی‌سان، مثل همیشه قبل از هر کاری، باید ببینیم که برای منوی امروز چه مواد غذایی لازم داریم و اگر آن‌ها را نداریم، آماده کنیم. پس لیست زیر را چک کنید:
پیشنهاد سرآشپز برای نهار: خوراک خاویار این خوراک با بادمجان یک غذای نانی خوشمزه برای وعده ناهار است، به خصوص برای عاشقان بادمجان که تعدادشان هم کم نیست. بیایید این غذای ساده را درست کنیم و یک روز رژیم گیاهخواری‌مان را حفظ کنیم!
مواد لازم برای خوراک خاویار (برای 2 تا 3 نفر): بادمجان: 3 عدد بزرگ پیاز: 1 عدد درشت سیر: 2 حبه فلفل دلمه‌ای: 1 عدد گوجه فرنگی: 4 عدد متوسط رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری آب لیموترش: 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی زردچوبه و روغن: به مقدار کافی طرز تهیه خوراک خاویار: برای تهیه خاویار بادمجان ابتدا بادمجان‌ها را باید به صورت کبابی آماده کنیم. برای این منظور می‌توانیم از منقل زغال یا شعله گاز استفاده کنیم. اگر از طعم بادمجان کبابی خوشتان نمی‌آید می‌توانید بادمجان‌ها را در فر کباب کنید. پس از اینکه بادمجان‌ها را کباب کردیم، پوستشان را جدا و با گوشت‌کوب یا چاقو بادمجان‌ها را به خوبی له می‌کنیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می‌کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می‌دهیم. پس از اینکه پیاز طلایی شد، سیر‌ها را رنده و به تابه اضافه می‌کنیم. سیر را فقط در حدی تفت می‌دهیم که عطرش بلند شود. در ادامه فلفل دلمه‌ای را به صورت ریز خرد می‌کنیم و به تابه اضافه می‌کنیم و به خوبی تفت می‌دهیم. پس از اینکه فلفل دلمه‌ای به خوبی نرم شد، پوست گوجه‌فرنگی‌ها را می‌گیریم، سپس رنده کرده و به تابه اضافه می‌کنیم. در ادامه رب گوجه فرنگی را می‌ریزیم و مواد را به خوبی تفت می‌دهیم تا کاملا یک‌دست شوند. حالا بادمجان‌های له‌شده را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا تمام مواد خوراک یکدست شوند. سپس آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می‌کنیم. در انتهای کار، یک لیوان آب جوش روی این غذا می‌ریزیم. درب تابه را می‌گذاریم تا خوراک به طور کامل پخته شود. پس از اینکه آب خوراک تبخیر شد و مانند املت گوجه فرنگی به روغن افتاد، خوراک خاویار بادمجان آماده است. خوراک را در ظرف مورد نظرمان می‌کشیم و به همراه نان و سبزی خوردن سرو می‌کنیم. پیشنهاد سرآشپز برای شام: دوپیازه آلو (برای 4 نفر): به گزارش زی‌سان دوپیازه آلو یک غذای بسیار ساده، خوشمزه و مقوی است. این غذا نیز مانند غذای ناهار امروز بدون گوشت و یک غذای گیاهی است. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای دوپیازه آلو شیرازی: سیب زمینی: 4 عددمتوسط پیاز: 2 عدد متوسط فلفل سیاه: ½ قاشق چایخوری نمک و زردچوبه: از هرکدام 1 قاشق چایخوری طرز تهیه دوپیازه آلو برای شام: در ابتدای کار سیب زمینی‌ها را شسته و درون یک قابلمه مناسب قرار می‌دهیم. سپس به اندازه‌ای که روی سیب زمینی‌ها را بگیرد آب اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت متوسط می‌گذاریم. حالا اجازه می‌دهیم سیب زمینی‌ها به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت درون آب بجوشند تا کاملا پخته و مغز آن‌ها نرم شود. پس از گذشت این زمان سیب زمینی‌ها را از قابلمه خارج کرده و پوست شان را جدا می‌کنیم. در این مرحله سیب زمینی‌ها را با گوشت کوب به خوبی می‌کوبیم تا له و پوره شوند. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می‌کنیم و یک تابه مناسب روی حرارت متوسط گذاشته و مقداری روغن مایع به تابه می‌افزاییم. دوپیازه ماهی یک غذای سنتی و اصیل جنوبی است که با استفاده از ماهی پخته شده لابه لای شوید پلو طبخ می‌شود. حالا پیاز را به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا پیاز سبک و شیشه‌ای شود، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا پیاز کاملا سرخ و طلایی شود. در ادامه سیب زمینی پوره شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می‌کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. حالا دو پیازه آلو را به مدت 3 تا 5 دقیقه تفت می‌دهیم، سپس تابه را از روی حرارت بر می‌داریم. در این مرحله دو پیازه آلو را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و به دلخواه با برگ ریحان تزیین می‌کنیم، سپس به همراه گوجه فرنگی، خیارشور، دوغ و نان تازه سرو می‌کنیم. به دلخواه می‌توانید دو پیازه الو را با رب گوجه فرنگی درست کنید. دوپیازه یک غذای سنتی و اصیل جنوبی است که با استفاده از مرغ، ماهی، سیب زمینی یا هر ماده… برای این منظور زمانی که پیاز کاملا سرخ و طلایی شد، 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود، سپس پوره سیب زمینی را به تابه افزوده و مخلوط می‌کنیم. نوش جان!
tags # غذای شام ، غذای محلی ، غذای نهار ، دستور پخت سایر اخبار

خبر یزد

(ویدئو + 18) فوران خون از شکم گورخر بعد از دریده شدن توسط پلنگ !

خبر یزد

(ویدئو) تصویری ترسناک از هزارپای کشنده ونزوئلایی که هرگز ندیده‌اید

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/641774/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ابداع باتری پوشیدنی با کاربرد در جلیقه‌های سربازان

پایان هفته نخست لیگ برتر فوتبال ساحلی

قنات در سرزمین قنوت و قناعت

جزیره کیش نخستین منطقه آزاد کشور در اجرای طرح توسعه مشاغل خانگى

برگزاری نخستین کمیته تخصصى سلامت و ورزش بانوان در کیش

با چند درصد تخفیف می‌توانید از نمایشگاه کتاب خرید کنید؟

جهان را چگونه می بینی؟

پرتاب نخستین انسان ایرانی به فضا تا 5 سال آینده

نقش چربی بازو در سنجش استحکام استخوان‌ها!

پرداخت 340 میلیارد ریال کمک بلاعوض به خسارت دیدگان حوادث طبیعی استان یزد

درخواست طلاق به خاطر تتوهای زن جوان

بخش زیادی از تاریخ این سرزمین به مجاهدت و از خودگذشتگی شهدا بازمی‌گردد

وزیر ارشاد: وزارت ارشاد باید در تولید پادکست و محتوای جدید هم وارد شود

تصویر روز ناسا ؛ لکه سیاهی که 250 برابر زمین وسعت دارد

برگزاری کارگاه فیلمسازی با موضوع "مستند خلاق" در کیش

مامور پلیسِ ویدئوی جنجالی بازداشت شد

برخورد صاعقه جان مرد 75 ساله را گرفت

آخرین خبر از تصمیمات دولت درباره قیمت بنزین

چرا شاهنامه آخرش خوش است؟

با رایانه دردسرساز کاوشگر «وویجر 1» بیشتر آشنا شوید

قتل زن تنها به‌ خاطر سرقت یک مشت طلا

جزئیات پرونده چای دبش از زبان محسنی‌ اژه‌ ای

حکیم ابوالقاسم فردوسی کیست؟

تشریح آخرین وضعیت ماهواره «پارس1»/ساخت نمونه اصلاح شده تا پایان سال

وزش باد شدید در استان یزد

شاعرانه/چنین گفت رستم به اسفندیار

کشف نشانه‌هایی از ذره‌ای مرموز به نام «گلوله چسبناک»

ثبت اطلاعات بیش از 90 درصد جمعیت استان یزد در سامانه سیب

توضیحات وزیر فرهنگ و ارشاد درباره اقدامات انجام شده برای قیمت کتاب

رفع معارض کارخانه درخشان یزد/ضرورت تقویت زیرساخت ها

3 واحد شن و ماسه در محور یزد - مهریز پلمب شد

6 هزار مترمربع از اراضی ملی شهرستان مروست رفع تصرف شد

بنیاد گیلان، دستگاه برتر در ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شد

تقدیر نماینده ولی فقیه در استان از مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان

آیین تجلیل از دختران شاهد به مناسبت روز دختر در همدان

فلسفه وجودی بنیاد شهید و امور ایثارگران ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است

رسمی: کاپیتان تمدید کرد و یک فصل دیگر ماندگار شد

درمان غیر تهاجمی آسیب نخاعی ممکن می‌شود

حکایتی دلنشین از اردشیر رستمی

شاهکار مهندسی SpaceX

تکامل چگالی سیاهچاله

فروش برخی مدارس در طرح مولدسازی از شایعه تا واقعیت؟

آغاز عملیات اجرایی فاز دوم آزادسازی بلوار شهید موحدین در یزد

اختصاص تنها 5 درصد از سهمیه حج تمتع به خانواده‌های شاهد و ایثارگر

آیین بدرقه زائران ایثارگر حج تمتع در استان البرز برگزار شد

دیدار با کتاب‌خوان‌ترین رهبر دنیا

شاهنامه شناسنامه ملت ایران است

شیشه‌های آینده از بامبو ساخته می‌شوند!

هوش مصنوعی یاد گرفته چطور انسان‌ها را فریب دهد!

محفل نویسندگان منادی در یزد برگزار می‌شود