خبر یزد

آخرين مطالب

پیشنهاد سرآشپز برای ناهار و شام امروز 10 اسفند: از خوراک خاویار بادمجان تا دوپیازه آلو شیرازی مقالات

پیشنهاد سرآشپز برای ناهار و شام امروز 10 اسفند: از خوراک خاویار بادمجان تا دوپیازه آلو شیرازی
  بزرگنمايي:

خبر یزد - امروز 10 اسفند برای ناهار و شام چی بپزیم؟ دو دستور پخت را برای امروز در نظر گرفته‌ایم که هر دو بدون گوشت هستند و غذاهایی با سبزیجات و نانی محسوب می‌شوند. غذای ناهار امروز یک غذای ساده و از آن غذاهایی است که عاشقان بادمجان از آن لذت خواهند برد و غذای شام هم یک غذای شیرازی معروف است. با سرآشپز زی‌سان همراه باشید تا ناهار و شام امروزتان را هم بپزید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
به گزارش سرویس آشپزی زی‌سان، مثل همیشه قبل از هر کاری، باید ببینیم که برای منوی امروز چه مواد غذایی لازم داریم و اگر آن‌ها را نداریم، آماده کنیم. پس لیست زیر را چک کنید:

خبر یزد

مواد لازم برای خوراک خاویار (برای 2 تا 3 نفر): بادمجان: 3 عدد بزرگ پیاز: 1 عدد درشت سیر: 2 حبه فلفل دلمه‌ای: 1 عدد گوجه فرنگی: 4 عدد متوسط رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری آب لیموترش: 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی زردچوبه و روغن: به مقدار کافی

خبر یزد

طرز تهیه خوراک خاویار: برای تهیه خاویار بادمجان ابتدا بادمجان‌ها را باید به صورت کبابی آماده کنیم. برای این منظور می‌توانیم از منقل زغال یا شعله گاز استفاده کنیم. اگر از طعم بادمجان کبابی خوشتان نمی‌آید می‌توانید بادمجان‌ها را در فر کباب کنید. پس از اینکه بادمجان‌ها را کباب کردیم، پوستشان را جدا و با گوشت‌کوب یا چاقو بادمجان‌ها را به خوبی له می‌کنیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می‌کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می‌دهیم. پس از اینکه پیاز طلایی شد، سیر‌ها را رنده و به تابه اضافه می‌کنیم. سیر را فقط در حدی تفت می‌دهیم که عطرش بلند شود. در ادامه فلفل دلمه‌ای را به صورت ریز خرد می‌کنیم و به تابه اضافه می‌کنیم و به خوبی تفت می‌دهیم. پس از اینکه فلفل دلمه‌ای به خوبی نرم شد، پوست گوجه‌فرنگی‌ها را می‌گیریم، سپس رنده کرده و به تابه اضافه می‌کنیم. در ادامه رب گوجه فرنگی را می‌ریزیم و مواد را به خوبی تفت می‌دهیم تا کاملا یک‌دست شوند. حالا بادمجان‌های له‌شده را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا تمام مواد خوراک یکدست شوند. سپس آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می‌کنیم. در انتهای کار، یک لیوان آب جوش روی این غذا می‌ریزیم. درب تابه را می‌گذاریم تا خوراک به طور کامل پخته شود. پس از اینکه آب خوراک تبخیر شد و مانند املت گوجه فرنگی به روغن افتاد، خوراک خاویار بادمجان آماده است. خوراک را در ظرف مورد نظرمان می‌کشیم و به همراه نان و سبزی خوردن سرو می‌کنیم. پیشنهاد سرآشپز برای شام: دوپیازه آلو (برای 4 نفر): به گزارش زی‌سان دوپیازه آلو یک غذای بسیار ساده، خوشمزه و مقوی است. این غذا نیز مانند غذای ناهار امروز بدون گوشت و یک غذای گیاهی است. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای دوپیازه آلو شیرازی: سیب زمینی: 4 عددمتوسط پیاز: 2 عدد متوسط فلفل سیاه: ½ قاشق چایخوری نمک و زردچوبه: از هرکدام 1 قاشق چایخوری

خبر یزد

طرز تهیه دوپیازه آلو برای شام: در ابتدای کار سیب زمینی‌ها را شسته و درون یک قابلمه مناسب قرار می‌دهیم. سپس به اندازه‌ای که روی سیب زمینی‌ها را بگیرد آب اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت متوسط می‌گذاریم. حالا اجازه می‌دهیم سیب زمینی‌ها به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت درون آب بجوشند تا کاملا پخته و مغز آن‌ها نرم شود. پس از گذشت این زمان سیب زمینی‌ها را از قابلمه خارج کرده و پوست شان را جدا می‌کنیم. در این مرحله سیب زمینی‌ها را با گوشت کوب به خوبی می‌کوبیم تا له و پوره شوند. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می‌کنیم و یک تابه مناسب روی حرارت متوسط گذاشته و مقداری روغن مایع به تابه می‌افزاییم. دوپیازه ماهی یک غذای سنتی و اصیل جنوبی است که با استفاده از ماهی پخته شده لابه لای شوید پلو طبخ می‌شود. حالا پیاز را به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا پیاز سبک و شیشه‌ای شود، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا پیاز کاملا سرخ و طلایی شود. در ادامه سیب زمینی پوره شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می‌کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. حالا دو پیازه آلو را به مدت 3 تا 5 دقیقه تفت می‌دهیم، سپس تابه را از روی حرارت بر می‌داریم. در این مرحله دو پیازه آلو را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و به دلخواه با برگ ریحان تزیین می‌کنیم، سپس به همراه گوجه فرنگی، خیارشور، دوغ و نان تازه سرو می‌کنیم. به دلخواه می‌توانید دو پیازه الو را با رب گوجه فرنگی درست کنید. دوپیازه یک غذای سنتی و اصیل جنوبی است که با استفاده از مرغ، ماهی، سیب زمینی یا هر ماده… برای این منظور زمانی که پیاز کاملا سرخ و طلایی شد، 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود، سپس پوره سیب زمینی را به تابه افزوده و مخلوط می‌کنیم. نوش جان!
tags # غذای شام ، غذای محلی ، غذای نهار ، دستور پخت سایر اخبار

خبر یزد

(ویدئو + 18) فوران خون از شکم گورخر بعد از دریده شدن توسط پلنگ !

خبر یزد

(ویدئو) تصویری ترسناک از هزارپای کشنده ونزوئلایی که هرگز ندیده‌اید

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/641992/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بارش شدید باران در صادق آباد تفت یزد (فیلم)

یک طرف ماه هرگز از زمین قابل مشاهده نیست

پرداخت تسهیلات به متقاضیان خرید صنایع دستی

بیش از 98 درصد خانوار روستایی یزد از نعمت گاز برخودارند

مشتاق توام با همه جوری و جفایی

اولین افسر ارشد هوش مصنوعی ناسا معرفی شد

پیدا کردن نیمه گمشده خود را به هوش مصنوعی بسپارید

کشته شدن بیمار سکته قلبی در پی واژگونی آمبولانس

مجوز‌های کاغذی فاقد اعتبار است

بسیج سازندگی سپاه نیر پیشتاز در تحقق شعار سال

آمبولانس چپ کرد؛ مرگ تلخ بیماری که سکته کرده بود! + عکس

25 اردیبهشت سالروز درگذشت شاعر و حکیم معاصر، محی‌الدین مهدی الهی قمشه‌ای

این داستان با قتل یا مرگی خودخواسته آغاز می‌شود

هدفون‌های دوربین‌دار مجهز به هوش مصنوعی متا در راه است

جیمز وب موفق به کشف اتمسفر در یک سیاره سنگی شد

واژگونی آمبولانس قربانی گرفت

واژگونی آمبولانس در یزد یک کشته و 3 مصدوم برجا گذاشت

حشراتی که کمک کار کشاورزان هستند

عیادت خادمان امام رضا(ع) از بیماران یزد

واژگونی یک آمبولانس در جاده ابرکوه به یزد

کتابی که دکتر زنده دل آن را تالیف کرده است

پلاستیک جدیدی که پس از استفاده ناپدید می‌شود!

ببینید | تصاویری از بارش شدید باران در صادق آباد تفت یزد

دیدار چهره به چهره مدیرکل بنیاد مازندران با 105 ایثارگر

فردوسی هویت ایرانی را بر دو بال ایران‌دوستی و ولایت‌پذیری در مسیر کمال به پرواز درآورد

لحظه شگفت‌انگیز شکسته شدن دیوار صوتی توسط F22

قضاوت کردن یا انتقام گرفتن، کدام لذت‌بخش‌تر است؟

شاهنامه فردوسی جزو یکی از  دو اثر حماسه برتر جهان  است

کتاب‌های فروخته شده نمایشگاه کتاب تهران به 283 میلیارد تومان رسید

بختیار علی با شعرهایش به نمایشگاه کتاب می‌آید

برای شناخت فردوسی بزرگ این 100 ثانیه را از دست ندهید!

جداسازی گازهای همراه با رآکتور سانتریفیوژ دانش‌بنیان

افتتاح 280 نیروگاه خورشیدی در استان یزد

واکنش قوه قضاییه به حواشی زندان بوکان

شاهنامه خوانی جالب المیرا شریفی مقدم روی آنتن زنده صداوسیما

شاهنامه فردوسی جز یکی از  دو اثر حماسه برتر جهان  است

آرامگاه حماسه سرای بزرگ ایرانی حکیم ابوالقاسم فردوسی گلباران شد

ژلی که اجازه نمی‌دهد الکل وارد جریان خون شود

شعری از شاعر حکیم «ابوالقاسم فردوسی»

موی انسان نفت را از محیط زیست پاک می‌کند

تولید میکروداروی پلیمری درمان نوعی قارچ ناخن

جشن های با شکوه عید غدیر تا روز مباهله در یزد برگزار می شود

آخرین خبر از پرونده دختر آیت الله رفسنجانی

دکتر قاضی‌زاده هاشمی: اتحادیه‌ ناشران در حوزه فرهنگ مقاومت ایجاد شود

اقتصاد منبع‌بنیان قابلیت ادامه حیات ندارد

داستانک/ چند روز در رم می مانید

شاعرانه/ من به مهمانی جهان آمده ام

امروز در فضا؛ تلسکوپ ایکس‌ام‌ام-نیوتن در معرض دید عموم قرار گرفت

کاهش سالک در یزد/نگرانی از نخاله‌ی آب‎انبارها

تسریع فرآیند الکترونیکی کردن مجوزهای کسب و کار با همکاری دفاتر پیشخوان دولت