خبر یزد

آخرين مطالب

کاهش 15 درصدی سرانه تولید پسماند در تهران/ نیاز جدی به نوسازی ناوگان حمل پسماند سازمان حفاظت محیط زیست

کاهش 15 درصدی سرانه تولید پسماند در تهران/ نیاز جدی به نوسازی ناوگان حمل پسماند
  بزرگنمايي:

خبر یزد - رییس اداره محیط زیست انسانی استان تهران با اشاره به اینکه میزان پسماند دفن شده روزانه شهر تهران نسبت به سال‌های گذشته کاهش پیدا کرده است، گفت: طبق بررسی‌های صورت گرفته سرانه تولید پسماند در شهر تهران طی سه سال گذشته حدود 15 درصد کاهش پیدا کرده است.

فاطمه اکبرپور در گفت و گو با ایسنا ، درباره وضعیت حجم پسماند شهر تهران اظهارکرد: حجم پسماند دفنی شهر تهران با اجرای طرح «کاپ» و طرح‌های تفکیک و فعالیت غرفه‌های بازیافت در مقایسه با سال‌های گذشته - که 8000 تن در روز بود - کاهش یافته است.
وی ادامه داد: کاهش روزانه میزان پسماند دفن شده شهر تهران به‌علت انجام تفکیک اولیه در مبدا، در مقصد و جداسازی زباله‌های قابل بازیافت است که تا حدودی باعث کاهش میزان پسماند منتقل شده برای دفع شده است.
اکبرپور با بیان اینکه سرانه تولید پسماند در شهر تهران در سال‌های گذشته به 850 تا 900 گرم در روز رسیده بود، خاطرنشان کرد: بررسی‌های صورت گرفته توسط مشاوران طرح جامع پسماند شهر تهران نشان می‌دهد که که سرانه تولید پسماند در شهر تهران طی سه سال گذشته از 900 گرم به760 گرم در روز کاهش پیدا کرده است.
ناوگان حمل و نقل پسماند نیاز جدی به نوسازی دارد
رییس اداره محیط زیست انسانی استان تهران همچنین درباره آخرین وضعیت خودروهای حمل پسماند شهر تهران که پیش از این آن‌ها را فرسوده و دچار مشکل نشت شیرابه توصیف کرده بود، گفت: براساس شکایت‌های مردمی که به ما درباره نشت شیرابه از خودروهای حمل پسماند گزارش شد و مکاتبات با پلیس راهور مبنی بر لزوم پیگیری این مساله به‌منظور جلوگیری از تصادفات احتمالی، اداره محیط زیست استان تهران بلافاصله مساله نشت شیرابه از خودروهای حمل پسماند را به شهرداری تهران اعلام و آن را پیگیری کرد.
وی ادامه داد: خوشبختانه با اعمال تغییراتی برخی از پیمانکاران طرف قرارداد با شهرداری، ناوگان حمل و نقل خود را تجهیز و نوسازی کردند همچنین با تعدادی پیمانکار جدید قراردادهایی بسته شد و از آن زمان تاکنون هیچ گزارشی چه از طرف مردم و چه از سوی نهادهای دیگر مبنی بر نشت شیرابه از خودروهای حمل پسماند نداشته‌ایم.
اکبرپور در پایان یادآور شد: عدم اعلام شکایت به معنای نبود مشکل نیست و از این رو گزارش نشدن شکایات جدید درباره نشت شیرابه از خودروهای حمل پسماند این حقیقت را تغییر نمی‌دهد که ناوگان حمل و نقل پسماند در کل استان تهران فرسوده است و نیاز جدی به نوسازی دارد.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/159916/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف علت پس زدن پیوند کلیه خوک به انسان

کامبک سلاح مرگبار رئال

استایل جذاب عقاب آسیا پس از عمل جراحی

برگزاری رقابت‌های پاراشطرنج با جایزه 20 میلیون ریالی

تداوم صدرنشینی کارلسن در رنکینگ شطرنج‌بازان جهان

پیروزی تیم والیبال نوجوانان در دیداری دوستانه برابر ازبکستان

توضیحات مدیر تیم‌های ملی بوکس درباره قطع همکاری با سرمربی کوبایی

بهترین نسخه ساپینتو در استقلال

سرمربی تیم ملی والیبال برزیل: هنوز با سطح اول دنیا فاصله داریم

با وجدان کاری و احساس مسئولیت به میدان بیایید

اقتصاد گویا گزارش می دهد/ بیمه باربری دی؛ همراه مطمئن کالاهای تجاری

شرط مالیات صفر اعلام شد

دستور تامین ارز واردات خودرو جانبازان صادر شد

توسعه همکاری‌های علمی و پژوهشی با همراهی جهاد دانشگاهی و خانه معدن یزد

مهران، کربلای کوچک ایران؛ قهرمانی که خدا آزادش کرد!

ارائه گزارشی از سیاست‌های پژوهشی دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران

عکس روز ناسا از چتر کیهانی

رئیس باشگاه الهلال اشک می‌ریخت!

پیش‌بینی اکلستون از آینده همیلتون و فرستاپن

برگزاری نشست تخصصی فدراسیون‌های وزنه‌برداری و تکواندو

حذف دسته 102 کیلوگرم به ضرر وزنه‌برداری ایران شد

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 10 تیرماه

شهرداری‌ها قاطعانه جلوی تخلفات در ساخت و ساز‌ها را بگیرند

صدای پای زندگی در پردیس زندگی یزد به گوش می‌رسد

معاون استاندار بر صیانت راهبردی از تاریخ استان تأکید کرد

بررسی طرح تله‌کابین نیر و بهسازی مسیرهای توریستی

راز بقای سوسمارهای شب پس از برخورد شهاب‌سنگ به دایناسورها چه بود؟

آغاز تمرینات تیم چادرملو اردکان با شرایط خاص

ترس تانک روس از قهرمان ایرانی

سقوط 2 پله‌ای کاروان نصف و نیمه ایران در مسابقات جهانی کارگران

واکنش مدودف به حذف غیرمنتظره در دور اول ویمبلدون

ویژگی مثبت «پیاتزا» در تیم ملی والیبال

اینزاگی با الهلال، گواردیولا را شکار کرد

هشت + چهار جای خالی در لیست استقلال!

اوقات شرعی به افق یزد

ساماندهی اتباع باید با هوشمندی و دقت انجام شود

قلی‌زاده و وضعیت مبهمی که ادامه دارد

ردپای دشمن در زمستان سخت انرژی؟

اختصاصی بانکداری ایرانی؛ گزارش عملکرد شرکت بیمه دی در سال 1403 و چشم‌انداز سال 1404

از احترام نظامی به عشق وطن تا بازگشت به ریل پیروزی

هاشمیان: هیچ پیشنهادی از پرسپولیس ندارم

خلاصه بازی اینتر 0 - فلومیننزه 2

هافبک استقلال به سپاهان پیوست

گل دوم فلومیننزه به اینتر توسط هرکولس

تنش در شارلوت؛ دعوای میختاریان با سرمربی حریف!‏

خط قرمز هافبک کروات تراکتور به شایعات

سردار آزمون در آستانه غیبت از تورنمنت کافا

رد گل فلومیننزه توسط کمک داور ویدیویی

روایت قابل تامل وزیر نیرو از میزان مصرف برق برای بیت‌کوین

گل اول فلومیننزه به اینتر توسط کانو