خبر یزد

آخرين مطالب

نقش مادری نباید منافاتی با حضور فعال و موثر در جامعه داشته باشد معاونت امور زنان و خانواده

نقش مادری نباید منافاتی با حضور فعال و موثر در جامعه داشته باشد
  بزرگنمايي:

خبر یزد - وقتی بحث جوانی جمعیت مطرح است، باید قوانین کار نیز طوری تدوین شود که یک مادر شاغل منافاتی بین نقش مادری و حضور فعال و موثر در جامعه نبیند و خلاءهای موجود در قوانین باید مرتفع شود.

وقتی بحث جوانی جمعیت مطرح است، باید قوانین کار نیز طوری تدوین شود که یک مادر شاغل منافاتی بین نقش مادری و حضور فعال و موثر در جامعه نبیند و خلاءهای موجود در قوانین باید مرتفع شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ خانم دکتر انسیه خزعلی، معاون رییس جمهور در امور زنان و‌ خانواده، صبح روز شنبه 22آبان‌ماه با حضور در برنامه تلویزیونی صبح‌بخیر ایران از شبکه‌ی یک سیما با محوریت دورکاری بانوان گفت: آیین‌نامه‌ ای که از سال89 برای کارمندان مصوب شده برای دورکاری اختصاص به بانوان ندارد اما ایشان در شرایط فعلی می‌توانند از این قانون بهره ببرند و شرایط زنان به گونه‌ی هست که بیشتر نیاز دارند از این قانون استفاده کنند .
معاون رئیس‌جمهور با بیان این مطلب که در ابتدا زیرساخت‌های دورکاری فراهم مهم نبود و آنگونه که باید بانوان از این قانون استفاده نکردند، افزود: بعد از شرایط کرونا زمینه لازم برای دورکاری فراهم گشت و از این چالشی که به صورت ناخواسته پیش‌آمد فرصتی فراهم شد و زیرساخت‌های دورکاری مشاغل مهیا شد تا بانوان در مشاغلی که امکان دورکاری دارد و زیرساخت آماده است همان کار را در منزل و در کنار فرزندان انجام دهند .
وی با تاکید بر این‌که نوع شغل مربوطه و موقعیت اداره در دورکاری مهم است، بیان داشت: همکاری مدیران برای ادامه دورکاری یا لحاظ کردن آن با توجه به موارد ذکر شده اعمال می‌شود که چه مقدار کار را با دورکاری می‌تواند اداره کند .
خانم دکتر خزعلی با اشاره به این مطلب که دولت الکترونیک برای صرفه‌جویی همه جانبه و نیز کنترل ترافیک باید به سمت دورکاری برود، ادامه داد: با نظارت و ارزیابی عملکرد بانوان حاضر در محل کار و بانوانی که دورکاری انجام می‌دهند باید سطح موفقیت و کیفیت عملکرد در هر دو وجه بررسی شود تا میزان پیشبرد کار در شرایط دورکاری و مؤثر بودن آن را مشخص کنیم و پس از این رصد، آیین نامه های کاملتری تدوین شود .
وی به عدم اشتیاق کارمندان نسبت به دورکاری اشاره داشت و اذعان کرد: طرح دورکاری از سال89 تصویب شد و آن زمان خیلی از کارمندان اشتیاق به اجرای آن نداشتند، حتی دولت مشوق‌هایی را گذاشت که کارمندان به دورکاری ترغیب شوند، منتهی غالب کارمندان با تصور این‌که امکان دارد عدم حضور ایشان یکسری امتیازات را از آنها سلب کند، جز در شرایط اضطرار تمایلی به استفاده از این امکان نداشتند، بنابراین دورکاری امتیاز نیست و تنها یک کمک به کارمندان در شرایط خاص است .
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان این مطلب که قوانین باید مکمل یکدیگر باشند، گفت: وقتی بحث جوانی جمعیت مطرح است، باید قوانین کار نیز طوری تدوین شود که یک مادر شاغل منافاتی بین نقش مادری و حضور فعال و موثر در جامعه نبیند و خلاءهای موجود در قوانین باید مرتفع شود .

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/216309/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چطور ورزش به کنترل خشم و عصبانیت کمک می‌کند

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

متخصصان ورزش: استراحت عضلات به اندازه ورزش اهمیت دارد

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

گل‌محمدی: فقط خاطره خوب از مردم یزد دارم / شانس صعود چند پله‌ای داریم

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

ملیکا میرحسینی طلایی شد | نسترن به نقره بسنده کرد | افرا ورزش

گل اول بارسلونا به اینتر توسط لامین یامال

چه تکنیک نابی داره یامال؛ بارسلونا 1-2 اینتر

گل دوم بارسلونا توسط فران تورس در دقیقه 38

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

روایت شاعرانه «جواد قارایی» از شهر بادگیرها

مدارس این استان فردا تعطیل شد؛ سرنوشت برگزاری کنکور چه می‌شود؟

اخباری: بازی با فولاد مثل شطرنج است / رأی استیناف؟ خوشحالم که قربانی نشدیم

همه مدارس استان یزد تعطیل شد / کنکور برگزار می‌شود

عطایی برکنار و بابایی سرپرست چادرملو شد

مدارس یک شهر تعطیل شد | کنکور برگزار می‌شود

جلوگیری از تصرف غیر قانونی زمین‌های دولتی و مناطق گردشگری در زارچ

گل محمدی: شهر یزد برای من فقط چیزهای خوب به‌همراه داشته است؛ می‌توانیم سوم شویم

مدارس استان یزد فردا تعطیل شد

بررسی شرایط برگزاری دیدار تیم ملی برابر کره‌شمالی در مشهد با حضور معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای

کاروان تیم فوتسال زنان عازم چین شد | افرا ورزش

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

سطل زباله هوشمند Ameru با قابلیت تفکیک خودکار

آخرین تمرین نساجی: برای آخرین امید

ترکیب اینتر برابر بارسا: تورام فیکس، طارمی نیمکت!

بوژوویچ: سرقت نکردم، اجازه خداحافظی می‌دادید!

برچسب غیرقابل فروش روی ستاره خاموش پرسپولیس

ماتزاری و استقلال، ماراتن دوباره آغاز شد!

پایان کار شاه‌ماهی نقل و انتقالات پرسپولیس

اولین واکنش مربی بزرگ اسپانیایی به شایعه استقلال

گل‌محمدی: از شهر و مردم یزد خاطرات خوبی دارم

هوای‌عجیب و آلوده ورزشگاه نصیری یزد