خبر یزد

آخرين مطالب

رونمایی از کتاب «ره توشه تبلیغ» در یزد/برگزاری جشنواره شعر مباهله فرهنگی

رونمایی از کتاب «ره توشه تبلیغ» در یزد/برگزاری جشنواره شعر مباهله
  بزرگنمايي:

خبریزد- حجت الاسلام علیرضا نجیمی در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد به مناسب چهل و یکمین سالروز تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی اظهار داشت: امام خمینی(ره) با ابداع خود، نهادهای فرهنگی را ایجاد کردند که هر کدام برکات خود را دارد و اداره کل تبلیغات اسلامی استان یزد نیز تلاش دارد با توجه به زیست بوم استان، نیازهای فرهنگی و دینی این استان را برطرف کند.

وی عنوان کرد: ارتباط اصلی اداره کل تبلیغات اسلامی استان یزد با ائمه محلات و مساجد است و با توجه به اینکه دوره ای ارتباط مردم و ائمه جماعات کمرنگ شد، در صدد تقویت این ارتباط هستیم زیرا معتقدیم که ائمه محلات می توانند در حل مشکلات اجتماعی اثرگذار باشند.

نجیمی بیان کرد: اکنون علاوه بر روحانیون مستقر که در روستاها و مناطق محروم خدمت می کنند، 30 مبلغ در مناطق مختلف در کنار مردم قرار گرفته اند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد ادامه داد: امیدواریم بتوانیم با توجه به اینکه یزد دارالعلم و دارالعباده شناخته می شود، رسالت خود را در تقویت این عنوان ها ادا کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود از برگزاری دومین کنگره شعر مباهله در یزد در گستره بین المللی خبر داد و اظهار داشت: این عید مهم مورد غفلت قرار گرفته و تلاش داریم با تولید محتوا، این عید مهم را احیا کنیم.

نجیمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیشتازی استان یزد در حوزه قرآن و ترویج فرهنگ قرآنی در کشور عنوان کرد: خانه های قرآنی و مربیان و حافظان، یزد را به قطب قرآنی کشور تبدیل کرده و استان یزد در حوزه قرآن هم در حوزه محتوا و هم قرائت و تجوید پیشتاز است.

وی همچنین از برقراری 14 مدرسه صدرا در سطح استان یزد خبر داد و گفت: تلاش داریم این مدارس را توسعه دهیم و اکنون به منظور توسعه مدارس صدرا در سطح دبستان با مدیرکل آموزش و پرورش رایزنی هایی انجام گرفته است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد عنوان کرد: اداره کل تبلیغات اسلامی استان یزد باید در این زمینه تقویت و حمایت شود تا بتواند مربیان و معلمان خوب و کارشناس به کار بگیرد.

نجیمی در بخش دیگری از سخنان خود از برگزاری سلسله جلسات تجربه نوردی در اداره کل تبلیغات اسلامی استان یزد خبر داد و اظهار داشت: طلاب جوان هفته ای یک ساعت در محضر اساتید حضور می یابند و اولین کتاب به نام ره توشه تبلیغ که برگرفته از تجربیات روحانیون پیشکسوت استان یزد است نیز در همین راستا رونمایی شده و فیلم آن نیز به زودی رونمایی می شود.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/231510/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نوستالژی، گل زیبای کریم باقری به فجر

نوستالژی، سوپرگل مجتبی جباری به ابومسلم

قرارداد ستاره جدید منچسترسیتی؛ کلاس آموزشی برای مدیران فوتبال ایران

یامال هفته آینده قراردادش را دوباره تمدید می‌کند

امباپه و گولر، محو تکنیک کواراتسخلیا در جریان دیدار رئال و پاریس

روپایی لامین یامال مقابل دیوار چین

محمد کودوس اولین خرید فرانک در تاتنهام

لیگ ملت‌ها؛ هلند ناگهان امیدوار شد

هافبک اسبق پرسپولیس سرمربی جوانان نساجی شد

حسینی و تمرین در دورترین نقطه از کمپ استقلال!

قرارداد مهدی شیری تمدید شده است

آریا برزگر به دنبال حضور دوباره در فوتبال اروپا

متن کامل پیام خداحافظی لوکا مودریچ با رئال

واکنش جواد خیابانی به برد قاطعانه پاری سن ژرمن مقابل رئال مادرید

پاسخ هادی چوپان به شایعه مهاجرتش

از کلمبیایی‌ها پول می‌گرفتند

15 گل برتر جنوا در سری آ 2024/25

سرگذشت نیکولا تسلا؛ نابغه‌ای که تاریخ در حقش کم‌لطفی کرد

نگاهی به 15 گل برتر کومو در سری آ ایتالیا

استقلال خوزستان با نسل آینده‌ساز استارت زد

مراسم معارفه ریکاردو ساپینتو از دریچه دوربین باشگاه استقلال

محرومیت بیرانوند به زودی اعلام و اجرایی می‌شود

تمرین امروز تیم تراکتور

اثر جدید حمید سحری؛ پی اس جی 4-0 رئال مادرید

اورونوف دوباره به پرسپولیس پیوست!

ابداع پوستی برای ربات‌ها که همه چیز را حس می‌کند

بمب نقل و انتقالات؛ احمد نور، پرسپولیس!

صیدی: وظیفه ماست از همه سهامداران فعال حمایت کنیم و اجازه ندهیم از بازار خارج شوند

نقش هوش مصنوعی در مرور و راستی‌آزمایی مطالعات

واکنش معنادار امیررضا معصومی به صحبت‌های دبیر با انتشار یک استوری جنجالی

لیگ ملت‌ها؛ یکی جلوی ولاسکو را بگیرد

پاسور مشهور شاگرد روبرتو پیاتزا شد

گلدبرگ: حرکت اسپیر در WWE برای کمرنگ کردن من تکرار شد

غیرمنتظره؛ غندی‌پور به شباب الاهلی پیوست!

فینال المپیک در لیگ ملت‌ها!

درخواست استقلال از علی کریمی، به اردوی ترکیه بیا!

افزایش 13 درصدی تولید نفت ایران

آغاز ثبت‌نام «وام ازدواج» فرزندان بازنشستگان کشوری

ابتکار دانشمند ایرانی در استفاده از چوب برای افزایش طول عمر باتری‌

یک جام، چهار رؤیا؛ نبرد جوکوویچ، سینر، آلکاراس و فریتز برای جاودانگی

محرومیت 6 ماهه مربی والیبال مشهور بلغارستانی

تئو هرناندز به الهلال پیوست

دربی اصفهان؛ هت‌تریک آقای گل و اخراج آقای کلین شیت

آغاز ثبت نام در دوره‌های کاردانی با آزمون و بدون آزمون دانشگاه ملی مهارت

ای ایران؛ پویشی ملی در هیئت‌های عزاداری سراسر کشور

تکمیل مخازن ذخیره آب استان یزد تا دهه فجر

جزئیات ورود نقدینگی جدید به صندوق‌های توسعه و تثبیت، برای حمایت از بازار سرمایه

وزیر صمت: دولت از تصدی‌گری خارج می‌شود

در معرض ابتلا به آلزایمر هستید؟/ چهار مسیر منتهی به این بیماری را بشناسید

کشتی فرنگی جوانان ایران با 9 مدال قهرمان آسیا شد