طرز تهیه خورشت کرفس با مرغ
اجتماعي
بزرگنمايي:
خبر یزد - این خورشت به دلیل استفاده از کرفس در آن دارای خواص بیشماری است و از این جهت بهتر است تا هفته ای یک بار از آن در برنامه غذایی هفتگی خود استفاده کنید. ناطقان: خورشت کرفس با مرغ یکی از انواع خورشتهای بسیار مقوی و پر خاصیت ایرانی است که برخی آن را با گوشت و برخی دیگر نیز آن را با مرغ تهیه میکنند. از خواص بیشمار خورشت کرفس میتوان به رفع بیماریهای گوارشی، افزایش سیستم دفاعی بدن، کاهش فشار خون و جلوگیری از بیماریهای عفونتی و قارچی و بسیاری خواص دیگری نام برد.
مواد لازم برای خورشت کرفس با مرغ
کرفس 250 گرم
نعنا تازه 50 گرم
جعفری تازه 150 گرم
ران مرغ 3 عدد
پیاز 1 عدد
برگ بو 1 عدد
کره 2 قاشق غذا خوری
آبغوره میزان دلخواه
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت کرفس با مرغ
طرز تهیه خورشت کرفس با مرغ
مرحله اول
ابتدا پیاز و ران مرغها با آب سرد بشویید. سپس پوست پیاز را بگیرد و آن را به شکل نگینی ریز و یکدست خرد کنید. روغن را داخل قابلمه بریزید و سپس به آن پیاز را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سبک و طلایی شود. بعد به آن کمی زرچوبه بزنید تا عطر آن بلند شود. در این مرحله ران مرغها را نیز به پیاز اضافه کرده و دو طرف آنها را با حرارت کم تفت دهید تا مقداری تغییر رنگ دهند. سپس کمی نمک و فلفل سیاه را به همراه برگ بو اضافه کنید. در آخر 2 لیوان آب جوشیدهشده را به مواد اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و 1 ساعتی به آن زمان دهید تا مرغهای شما به آرامی و با حرارت ملایم و کم بپزد.
مرحله دوم
سبزیها را بعد از شستوشو به شکل ساطوری شده و ریز خرد کنید. کرفس را هم به شکل یک اندازه و یکدست خرد کنید و آنها را کنار بگذارید. ماهیتابهای بردارید و داخل آن کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار داده و زمان دهید تا کره آب شود. سپس کرفسهای خردکرده را اضافه کنید و 5 دقیقه آن را با حرارت کم تفت دهید و کنار بگذارید. سبزیها را هم به همراه مقداری روغن تفت دهید و آنها را داخل ماهیتابه بریزید و کمی با حرارت کم در حد تغییر رنگ تفت دهید.
خورش کرفس
مرحله آخر از خورشت کرفس با مرغ
بعد از گذشت 1 ساعت از پخت مرغ، سبزی و کرفس را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس ترکیب آنها را به همراه مقداری آبغوره به مرغهای نیمپزشده اضافه و خوب تمامی مواد را با یکدیگر هم بزنید. کمی نمک و فلفل خورشت را اندازه کنید. همچنین میتوانید آب خورشت را هم در این مرحله اندازه کرده و در صورت نیاز مجدد کمی به آن آب جوشیده اضافه کنید. بعد از ترکیب کردن مواد در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا خورشت شما کاملا جا بیفتد و روغن بیندازد. برای دیدن دستور غذاهای ایرانی، تهیه ته چین رشته پلو با طعمی متفاوت را بخوانید. برچسب ها: طرز تهیه ، خورشت کرفس ، مرغ
-
چهارشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۳:۳۴:۴۶
-
۷۰ بازديد
-
-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/233772/