خبر یزد

آخرين مطالب

بازگشت 60 واحد صنعتی راکد استان یزد به چرخه تولید اقتصادي

بازگشت 60 واحد صنعتی راکد استان یزد به چرخه تولید
  بزرگنمايي:

خبر یزد - به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، محمد دهقان صبح امروز در جمع خبرنگاران حاضر شد و با اشاره به 60 عنوان برنامه های شاخص شرکت شهرک‌های صنعتی استان در حوزه حمایت ار صنایع کوچک اظهار کرد: از شاخص‌ترین برنامه‌ها در حوزه صنایع کوچک، توسعه خوشه‌های کسب و کار است که در شهریور امسال توسعه خوشه زیلوی میبد خاتمه یافت و ادامه کار به انجمن صنفی زیلوبافان استان یزد واگذار گردید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با بیان این‌که در حال حاضر سه طرح توسعه خوشه‌ای در استان در حال پیاده سازی است افزود: 53 برنامه عمل حمایتی در سال 1400 از خوشه‌های در حال اجرا و خاتمه یافته در استان یزد عملیاتی شد و از ابتدای سال جاری تاکنون 37 برنامه عمل برای این خوشه ها تدوین و اجرا شده است که نسبت به سال گذشته در شش ماهه اول روند افزایشی را داشته است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد حمایت از واحدهای صنعتی کوچک برای شرکت در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی را از برنامه‌های اثرگذار در حوزه توسعه بازار محصولات صنایع کوچک عنوان کرد و گفت: تاکنون بیش از سه هزار مورد حمایت از صنایع کوچک برای حضور در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی در قالب اخذ غرفه و یا شرکت در نمایشگاه توسط شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد صورت گرفته که قریب 500 مورد این حمایت ها مربوط به سال 1400 و بیش از 140 مورد آن مربوط به شش ماهه نخست سال 1401 است.
دهقان تصریح کرد: شناسایی و رفع نیازهای فناورانه، برگزاری کلینیک های سیار در شهرکها و نواحی صنعتی استان یزد، انجام عارضه یابی و اجرای طرح های بهبود عارضه های شناسای شده و همچنین ارائه خدمات توسعه کسب و کار از برنامه های جدی شرکت شهرکهای صنعتی است که تنها در سال 1400 بیش از 100 برنامه در این راستا اجرا شد و در شش ماهه نخست امسال نیز بیش از 60 برنامه در حوزه توسعه فناوری و ارائه خدمات کلینیکی عملیاتی شده است.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص فعال سازی واحدهای راکد و غیرفعال عنوان کرد: بیش از هزار و 500 واحد صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی استان یزد به بهره برداری رسیده اند که به دلایل مختلف ممکن است غیرفعال و راکد شوند که شناسایی این واحدها و کمک به راه اندازی مجدد آن ها از برنامه های شرکت شهرکهای صنعتی است که از ابتدای سال گذشته 177 واحد صنعتی غیرفعال در استان یزد شناسایی شد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد ادامه داد: خوشبختانه با انجام عارضه یابی‌ها و اجرای طرح های بهبود و تلاش خود واحدهای صنعتی از ابتدای سال 1400 قریب 60واحد صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی دوباره راه اندازی شده اند و به چرخه تولید کشور بازگشتند که 13 مورد این واحدها در شش ماه امسال رقم خورده است.
انتهای پیام/الف

خبر یزد

منبع: فارس
اخبار استان یزد
اخبار یزد
کلیدواژه: استان یزد دکتر محمد دهقان شرکت شهرکهای صنعتی صنعتی استان یزد صنعتی استان صنایع کوچک برنامه ها سال 1400
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد 36061148 را به همراه موضوع به شماره 100010022100 پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده 74 قانون تجارت الکترونیک مصوب 1382/10/17 مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/235655/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ماجرای دختر نوجوانی که در متروی تهران بیهوش شد چه بود +فیلم

دیدار شهردار منطقه 21 با خانواده شهید آتش‌نشان  "شهید علی خورشیدی فر"

برکت خانواده‌ها با حضور سالمندان

افزایش 20.5 درصدی بارندگی‌های پارسال یزد/استان همچنان در شرایط خشکسالی است

افزایش 20.5 درصدی بارندگی‌های در سال آبی یزد

افزایش 20.5 درصدی بارندگی‌ها در سال آبی یزد

تداوم افزایش تدریجی دما در یزد

رسانه‌ها در گسترش امنیت روانی جامعه مددکار پلیس باشند

جشن میلاد پیامبر مهربانی‌ها با حضور دانشجویان بین‌الملل دانشگاه یزد

سفر 21 هزار گردشگر خارجی به استان یزد

پیش بینی برداشت 120 هزار تن انار از باغات استان یزد

ساغند لرزید

پلمب تالار عروسی هنجار شکن در مهریز

پل‌های جمع‌آوری شده کارایی نداشتند/ تجهیز 56 پل به رمپ در پایتخت تا 2 ماه آینده

بیانیه موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در پی انتشار تصاویر هنجارشکنانه در باغ‌راه موزه

شهرداری تهران در موضوع ترمیم حقوق تابع قانون بوده است

9 کشته و زخمی بر اثر وقوع حوادث ترافیکی در افغانستان

بهره برداری از فرهنگسرای بهمن در دهه فجر

تکذیب افزایش قیمت مرغ در یزد

نماینده بافق: قانون مولدسازی نظارت مجلس و قوه قضائیه را کنار می گذارد/ قالیباف: قانون مولدسازی وجود دارد اما اجرا نشده است

درخشش دانشجویان علوم پزشکی یزد در المپیاد علمی کشور

برگزاری کنفرانس ملی نهج البلاغه در یزد

دستگیری سارقان باغ‌های پسته در اردکان

بختیارخلج: خدمات اورژانس اجتماعی در کاهش آسیب‌ها اثرگذار است

لیگ یک/ تیم پُرستاره در یزد مدعی صعود شد

12 هزار متر طول مناسب‌سازی در 6 ماهه اول سال 1402

50 اداره مستقر در موقوفات رشتی یزد پذیره اعیان را پرداخت نکردند

برگزاری جشن بزرگ میلاد نور در منطقه 7

معرفی برگزیده پنجمین آموزواره "حرکت" به میزبانی منطقه 13

نجات 162 جنین از سقط در یزد

همکاری مشترک شرکت ستاد معاینه فنی خودروهای تهران و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق

شمارش معکوس بهره‌برداری از ساختمان اسکان کارگری در منطقه 4

سفر به تاریخ 800 ساله‌ی یزد

پلمب شرکت بازاریابی مجازی در یزد

تحقق شهر انسان‌محور از الزامات ارتقاء کیفیت زندگی در شهرها است

ابلاغ دستورالعمل بارش به تمامی مناطق 22 گانه پایتخت

راه‌اندازی مراکز حمایت و فرهنگ‌سازی ازدواج آسان در پایتخت

لزوم تسریع در روند پیشرفت پروژه ساماندهی رود دره فرحزاد و اتمام در موعد مقرر

توسعه سرانه‌های ویژه دختران از اولویت‌های جدی مدیریت شهری است

آتش‌نشانان شمال تهران تجلیل شدند

جشن بزرگ میلاد رسول مهربانی در کیش

آکواریوم پارک شهر، پس از وقفه‌ چند ماهه، آماده ارائه خدمات شد

سفیران سلامت منطقه 6 برای فعالیت در محلات توانمند می‌شوند

هفته دوم کورس پاییزه اسب‌دوانی در یزد

مرکز توسعه دهنده تجارت در افغانستان افتتاح شد

حضور کاروان‌های روایتگری و مقاومت در مدارس منطقه 19

تبدیل شدن استان یزد به کارگاه پویایی و سازندگی

جشن بزرگ روز آتش‌نشان برگزار شد

گرامیداشت روز آتش‌نشانی و ایمنی در منطقه 20 برگزار شد

شب شعر و خاطره‌گویی «دفاع وحدت آفرین» در بهاباد