خبر یزد

آخرين مطالب

زنگ مهر در هنرستان کاردانش 15 خرداد یزد نواخته شد سیاسی

زنگ مهر در هنرستان کاردانش 15 خرداد یزد نواخته شد
  بزرگنمايي:

خبریزد- «محمد صالح جوکار» نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی در این مراسم که صبح امروز برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره 36 هزار شهید دانش آموز کشورمان، اظهار کرد: همین جانفشانی‌ها امروز جایگاه ایرانی و ایران اسلامی را از هر کسی در جهان برتر و والاتر کرده است و موجب شده دشمنان سر تعظیم در برابر فرماندهان دفاع مقدس ما فرود آوردند.

وی با اشاره فعالیتها و رشادتهای شهید سردار سلیمانی به عنوان یک پرورش یافته تفکر و فرهنگ دوران دفاع مقدس، گفت: نظامیان امریکایی اقرار می‌کنند که سالها باید روی تفکر نظامی این شهید بزرگوار که توانست آمریکا را در منطقه به بن بست سیاسی و نظامی بکشاند، آشنا شوند و این ویژگی‌ها همه برخواسته از فرهنگ دفاع مقدس است .

جوکار بیان کرد: هرچند جنگ شرایط سختی را بر مردم کشورمان تحمیل کرد ولی از درون آن، فرصت‌هایی مهیا شد تا انقلابمان را برون‌سازی و صادر کنیم به طوری که امروز پهنه افتخار شهدای ما نه فقط تا شرق مدیترانه بلکه آسیای جنوب شرقی را نیز در نوردیده است.

وی الگوی دفاع مقدس در جمهوری اسلامی ایران را پیروی از امامت خواند و گفت: موفقیت کشورمان در دوران دفاع مقدس تا امروز ناشی از همین تفکر بود در واقع، مردم بسترساز هر کاری که امام انجام می‌داد، بودند.

نماینده مردم یزد با تاکید بر این که امروز اگر در تمام عرصه‌ها مدیریت جهادی داشته باشیم، قطعاً موفق خواهیم بود، ادامه داد: در این چند سال دوران کرونایی، سلام و نفوذ کلامی معلمان کاهش یافت و دانش‌آموزان از نفس گرم معلمان خود کمتر برخوردار شدند و اینجاست که نقش معلم بیشتر مشخص می‌شود چرا که معتقدیم معلم کاشف استعدادهاست و در فرایند تدریس و آموزشهایش، به دانش آموزان درس زندگی، خداشناسی و دین داری را می‌آموزد.

وی بر ارتقای جایگاه علمی کشورمان با اهتمام به همین کلاسهای درس تاکید کرد و افزود: جریان تعلیم و تربیت مهمترین جریان زنده در بطن جامعه است و نظام آموزش و پرورش ما باید به این ظرفیت نگاه ویژه داشته باشد و این استعدادهای موجود بیشترین بهره گرفته شود.

جوکار آینده‌سازی این کشور در تمام عرصه‌ها را در گروی خروجی در تراز انقلاب اسلامی آموزش و پرورش خواند و گفت: امروز معلمان ما با تاسی از شهدای معلم چنین حرکتی را خواهند داشت و با مدیریت جهادی در کنار حمایتهای دولت و مجلس و پشتیبانی‌ها و ایجاد انگیزه در معلمان شاهد چنین حرکت پویایی در جامعه خواهیم بود.

 سردار «حسین زارع کمالی» فرمانده سپاه الغدیر استان یزد نیز در این مراسم ضمن تسلیت سالروز رحلت پیامبر اکرم(ص) و حضرت امام حسن و امام رضا (ع) و گرامیداشت هفته دفاع مقدس، تصریح کرد: دفاع مقدسی که نشات گرفته از عاشوراست و اگر اینچنین نبود انقلاب ما پیروز نمی شد و دفاع مقدسی که از هر قشری در آن دست به دست هم دادند و وقتی نگاه می‌کنیم شهادت بیش از هزار شهید دانش آموز استان طی آن را شاهدیم.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت جهاد تبیین و این که دشمن به دنبال زدن زیربناهایی است که برای آن انقلاب کردیم، هدف از انقلاب اسلامی بنا به بیانات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب را ایجاد تمدن نوین اسلامی برای زمینه سازی ظهور منجی عالم بشریت خواند.

زارع کمالی پایه‌های اصلی و اساسی این تمدن نوین را خانواده، علم و الگوها خواند و اظهار کرد: اصل یک خانواده، نقش مادر در آن است و امروز دشمن به دنبال این است که هویت اصلی بانوان را بگیرد و زن مسلمانی که در تمامی عرصه‌ها به زیبایی درخشیده و آانچه انقلاب اسلامی به زنان ما از عفت و پاکدامنی بخشیده، از آنها بگیرد.

وی به پایه علم در تمدن نوین اسلامی اشاره و عنوان کرد: سند 2030 برای برهم زدن پایه علم ما و تبدیل علم اسلامی به علم غربی است تا از این طریق ارزش اساتید و معلم را پایین بیاورد.

وی الگوبرداری از الگوهایی همچون روحانیت و ولایت فقیه و آن چیزی که ما به آن افتخار می‌کنیم را نیز حائز اهمیت خواند و گفت: عزت امروز ما به خاطر ولایتمان است.

فرمانده سپاه الغدیر یزد گفت: باید حواسمان به جنگ دشمن باشد و همانطور که دانش‌آموزان ابتدای انقلاب اسلامی به خوبی درخشیدند و یک چهارم تعداد شهدا را به خود اختصاص دادند، ما نیز در گام دوم انقلاب موفق عمل کنیم.

سخنرانی مدیر کل اموزش و پرورش استان، اجرای برنامه باستانی کاران نوجوان و قرائت دکلمه و اجرای سرود سلام فرمانده از دیگر برنامه‎های این مراسم بود.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/235746/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درخشش جوان رئالی برای عبور از بانوی پیر

شهدای حمله تروریستی؛ نماد اخلاص و سخاوتمندی هستند

خدمت به خانواده های معزز شهدا و ایثارگران یک موهبت الهی است

دیدار استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

دیدار استاندار و مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

دیدار مشاوران ایثارگران دستگاه‌های اجرایی با معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران/ امیدآفرینی و باور به آینده در امتداد فرهنگ ایثار و شهادت است

تامین خودرو ویژه جانبازان در اولویت تخصیص ارز قرار دارد

جمهوری اسلامی ایران پرچم حق را در جهان بر افراشته است/ اگر عاشورا نبود باطل بر حق غلبه پیدا می‌کرد

مطالعه جدید: فقط یک دوز روان‌گردان سیلوسایبین، افسردگی را تا سال‌ها تسکین می‌دهد

افزایش دما، کاهش غذا؛ گرمایش زمین تا سال 2100 یک وعده را از سفره بشر حذف می‌کند

قرعه‌کشی لالیگا؛ اولین ال‌کلاسیکو روز 7 آبان

قیچی تماشایی والورده و مهار دی گرگوریو

کارتون جدید حمید سحری؛ رئال مادرید میخواد در این تورنمنت جدید هم پادشاهی کنه

خلاصه بازی رئال مادرید 1 - یوونتوس 0

امام جمعه یزد: مردمی بودن مهمترین ویژگی هیات‌های عزاداری است

برگزاری سوگواره «بصیرت عاشورایی» در بقاع بیش از یکصد امامزاده یزد

آمادگی باغ موزه دفاع مقدس یزد برای میزبانی هیات‌های عزاداری

30 هزار میلیارد تومان مبادله اوراق بهادار و کالا در 4 بورس ایران

نرخ تورم صنعت به 32.9 درصد رسید

تمدید لغو پروازهای فرودگاه امام(ره) و مهرآباد تا ساعت 14 فردا

همه چیز درباره سفر هوایی به تبریز؛ بهترین زمان، قیمت ها و ترفندهای خرید ارزان

9 نکته ضروری که هنگام ترجمه وب سایت باید در نظر بگیرید

جریمه‌های تاخیر وام‌های بانک سپه بخشیده می‌شود

خبر خوش شورای عالی بورس برای سهامداران؛ بانک مرکزی وارد فرآیند حمایت از بازار سرمایه شد

کالاهای خوراکی در خردادماه چقدر گران شدند؟

پیش بینی بورس چهارشنبه 11 تیر 1404

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه چهارشنبه 11 تیر 1404

رقم عجیب بدهی جاری دو خودروساز بزرگ اعلام شد

احیای بنا‌های تاریخی شهرستان بافق

بومی سازی صنعت تولید لاستیک به همت متخصصان داخلی

کاهش عوارض شیمی درمانی با نانودارورسان‌های هدف‌گیر سرطان

عکس روز ناسا از چشم اژدها

گوجه‌فرنگی‌هایی که معکوس تکامل یافته‌اند!

شاید آغاز بیماری پارکینسون از مغز نباشد!

قدیمی‌ترین سنگ‌های زمین با سن 4٫16 میلیارد سال در کانادا قرار دارند

چشم‌انداز 3200 مگاپیکسلی؛ 6 جرم پنهان در نخستین تصویر خیره‌کننده تلسکوپ ورا روبین

آریا سمت راست سپاهان را تمام و کمال می‌خواهد!

در میامی سیل می‌بارد؛ احتمال تاخیر بازی رئال-یووه

فاصله 53 امتیازی امین اسماعیل نژاد تا صدر جدول لیگ ملت‌های والیبال 2025

پیش‌بینی 3 طلا برای وزنه‌برداری در ناگویا؛ تقویت مدال‌آوری بانوان در تکواندو

برنامه کامل قهرمانی جهان اعلام شد

شای؛ پردرآمدترین بازیکن تاریخ NBA

برنامه کامل مرحله مقدماتی مسابقات والیبال قهرمانی مردان زیر 19 سال جهان

چاره لیورپول برای خرید بزرگ؛ ستاره بفروش!

تقوی: به بردها مغرور نشویم

تقوی: سلام نظامی اعضای تیم ملی، خودجوش بود

ستاره ایران سیزدهمین مهاجم برتر لیگ ملت‌ها

شش گزینه نهایی برای سرمربیگری پرسپولیس!

ادعای داغ؛ محرومیت ریکاردو ساپینتو بخشیده شد

بازیکن سابق چلسی، همه‌کاره ساپینتو در استقلال