خبر یزد

آخرين مطالب

مهاجرت فارغ التحصیلان یزدی حاصل بی‌توجهی به اقتصاد دانش‌بنیان بوده است گفتگو

مهاجرت فارغ التحصیلان یزدی حاصل بی‌توجهی به اقتصاد دانش‌بنیان بوده است
  بزرگنمايي:

خبریزد- «محمدعلی شاه حسینی» امروز یکشنبه هشتم آبانماه در نشست با خبرنگاران که با موضوع برگزاری رویداد ملی «تا ثریا» در کارخانه نواوری درخشان یزد برگزار شد، اظهار کرد: یزد در بسیاری از مولفه‌ها از استانهای پیشتاز کشور است اما در حوزه نواوری و فناوری می بایست جایگاه بهتری داشته باشد چرا که در حالی سالهاست رتبه برتر قبولی کنکور سراسری به یزد اختصاص یافته ولی به دلیل کم توجهی به حوزه نواوری و فناوری در جریان توسعه استان، عمدتاً شاهد مهاجرت فارغ التحصیلان و نخبگان یزدی از استان هستیم.

وی در این رابطه خاطرنشان کرد: ریل گذاری توسعه استان در سالهای گذشته عمدتاً بر پایه نوآوری و فناوری نبوده و کمتر حوزه دانش‌بنیان در آن دخیل بوده است لذا امروز دچار نارسایی‌هایی در اشتغالزایی فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در استان هستیم.

شاه حسینی با بیان این که امسال به عنوان «سال تولید، دانش بنیان و اشتغال» نامگذاری شده، این شعار را یک سیاست راهبردی برای ریل گذاری توسعه در کشور و استانها خواند و گفت: خوشبختانه در دولت سیزدهم یکی از محورهای توسعه استان یزد نیز نواوری و فناوری و اقتصاد دانش بنیان لحاظ شده که در قالب سند «یزد نوین» که هم‌اکنون در 14 محور مختلف دنبال می‌شود، به عنوان محور اصلی برنامه‌ها مورد توجه است.

وی با اشاره به نشست‌های هفتگی ستاد نواوری، فناوری و اقتصاد دانش بنیان استان برای پیگیری فعالیتهای این حوزه، یکی از رویکردهای این نشستها را برگزاری رویدادهایی برای بیان نیازهای حوزه فناوری و درخواستهای جامعه هدف از یک سو و جذب سرمایه گذاران و حامیان شرکتهای بزرگ از فعالیتهای دانش بنیان از سوی دیگر خواند.

معاون استاندار برگزاری رویداد ملی «تا ثریا» به همت مجموعه سپاه را نیز در همین راستا دانست و ابراز امیدواری کرد که با برگزاری این رویداد ملی در استان که چهارشنبه هفته جاری به میزبانی دانشگاه یزد برگزار خواهد شد،‌ از طریق به هم رسانی ظرفیت‌ها و پیدا کردن طرفین عرضه و تقاضا در حوزه دانش بنیانها، شاهد افزایش توان استان در این حوزه و ایجاد اشتغال ثابت برای فارغ التحصیلان استان و نیز مهاجرت معکوس نخبگان یزدی به استان باشیم.

شاه حسینی در بخش دیگری از سخنانش اعلام کرد: تاکنون 59 طرح فناور نیازمند سرمایه‌گذاری با برآورد ارزش سرمایه‌گذاری 1050 میلیارد تومان به دبیرخانه این رویداد در استان ارسال شده است.

وی با اشاره به اهتمام تمام بخشهای کشور و استان به توسعه اقتصاد دانش بنیان، از اقدامات در حال انجام برای حمایت از فعالان این حوزه و رفع مشکلات آنها در استان به برپایی ملاقاتهای چهره به چهره فعالان با مسئولان استان، پیگیری مشکلات دانش بنیانها در نشستهای تخصصی و ابلاغ بسته‌های حمایتی همه دستگاه‌ها از دانش بنیانها اشاره کرد.

شاه حسینی قانون حمایت از اشتغال نخبگان کشور و حمایت‌های تسهیلاتی از فعالان حوزه نواوری و فناوری را از دیگر اقدامات در حال انجام برای جلوگیری از مهاجرت نخبگان و فعالان حوزه دانش بنیانها استان ذکر کرد.

سرهنگ «علی نوری‌زاده» معاون هماهنگ کننده سپاه الغدیر استان نیز در این نشست عنوان کرد: طرح اعتلای بسیج بر مبنای بیانیه گام دوم انقلاب تدوین شده به نحوی که پیروی اهتمام به موضوع نواوری و فناوری در بند اول بیانیه گام دوم، اولین بند طرح اعتلای بسیج نیز به همین مبحث اختصاص داده شده و در همین راستا نیز قرارگاه جهاد علم و فناوری سپاه الغدیر در استان شکل گرفته است.

وی با بیان این که قرارگاه جهاد علم و فناوری به هیچ وجه قصد موازی کاری یبا با بخشهای فعال دولتی و سایر اقشار در حوزه علم و فناوری را ندارد، اظهار کرد: این قرارگاه تلاش دارد تمام ظرفیتهای کشور را بسیج کند و همه توانمندی‌ها را پای کار بیاورد.

نوری زاده همچنین گفتمان سازی در حوزه علم و فناوری از دیگر اهداف این قرارگاه ذکر کرد و گفت: بر همین اساس راهبردهای اساسی و اهداف بلندمدت 10 ساله، میان مدت پنج ساله و کوتاه مدت برای سال 1401 تدوین شده است.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/237050/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

5 حرکت برتر بسکتبال NBA در شب گذشته

اظهارات سرمربی تیم ملی چوگان پس از استعفای ناگهانی: نظر خودم بود

یزد شانه‌به‌شانه استان‌های والیبالی کشور ایستاده است

درگیری خونین، فحاشی ناموسی و تبر در زمین مسابقه؛ ماجرای جنجالی در لیگ پایه چه علت بود؟

خدمتی به شیرینیِ لهجه زیبای یزدی

تولید فرش دستباف با فعالیت 40 هزار بافنده در یزد

رکورد اجتماع ورزشی 1404 دانش‌آموز دختر نوجوان در یک رشته‌ ورزشی

بهترین راهکار برای کاهش «چربی کبد»

کاپیتان ایران به زودی برمی‌گردد

توقف کانتینرها در گمرک بندر عباس به دلیل خرابی 2 ماهه سامانه جامع تجارت

پاکستان و افغانستان، کریدورهای جدید در نقشه حمل‌ونقل منطقه‌ای ایران

دنا پلاس در بازار چقدر گران‌تر از کارخانه است؟

واکنش سخنگوی نمایشگاه کتاب به ماجرای سرقت

قابلیت جدید یک تلسکوپ فضایی برای مطالعه سیاره‌های در حال مرگ

کونته: باید کار قهرمانی و اینتر را یکسره کنیم

ترکیب پرسپولیس کاملا تغییر می‌کند

مدافع خارجی آبی‌ها در آستانه فسخ قرارداد!

کپی سردار از محرز؛ صندلی، روزنامه و قهرمانی

احتمال غیبت گندوز در بازی پایانی قوت گرفت

یزدانی به فینال تور جهانی تنیس رسید

تن‌هاخ تیم‌دار می‌شود؛ مرد هلندی گزینه هدایت تیم ژابی

استعفای سرمربی تیم‌ملی چوگان پس از صعود به جام جهانی آمریکا!

فلیک: روی ال‌کلاسیکو متمرکز هستیم و برد می‌خواهیم

پورعلی‌گنجی بازی آخر فصل را از دست داد

آنچلوتی: درهای رئال به روی ژابی باز است

نگرانی در اردوی پرسپولیس؛ سردار مصدوم شد

ورود کمیته انضباطی به بازی جنجالی جوانان

شباهت عجیب پاپ جدید به سرمربی تیم رم + عکس

افتتاح سالن ورزشی چندمنظوره امام رضا(ع) در حاشیه شهر قم

افتتاح اولین ورزش باستانی در حسینیه بنی فاطمه اصفهان + فیلم

پیست یخ ایرانمال | سرزمین یخی در غرب تهران | افرا ورزش

تعرفه گمرکی واردات خودرو در 1404 اعلام شد

رئیس اتحادیه املاک: خانه اولی‌ها عطای وام 1.28 میلیاردی مسکن را به لقایش می‌بخشند

رسانه ترکیه‌ای: بازار فولاد ایران در آستانه خروج از رکود است

نتایج هجدهمین طرح نیکوکاری کلاب اسنپ / 187 هزار و 500 مرتبه مشارکت کاربران اسنپ در خرید دستگاه ماموگرافی

روز آرام بازار سکه و طلا؛ دلار ثابت ماند

برای رشد اقتصادی 8 درصدی چه مقدار سرمایه‌گذاری سالانه نیاز داریم؟

برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت، کاری ارزشمند بود

عکس روز ناسا از یوگی و دوستان در مریخ!

این ستاره نباید اینجا باشد!

پایان دور مقدماتی تراپ در جام جهانی اهداف پروازی

مربی سابق استقلال در ارمنستان قهرمان شد

تکواندو نونهالان جهان؛ حذف نمایندگان ایران در روز نخست

یزدانی: حریفان و رقابت‌های باکیفیت موجب ارتقای کشتی می‌شود

غول 2 متری جانشین عبادی‌پور در الریان

بازگشت باشکوه سینر با کفش‌هایی به افتخار «خانه»

فوری: تبر به دست در بازی جوانان به زندان افتاد

دستور موقت برای متخلفان سنگ آهن بافق در رده پایه

دفاعیه از بازی جنجالی: آن تبر کوچک بود!

رسمی: تمدید با سرمربی تیم شگفتی‌ساز والیبال ایران