ثبت حضور ماهی مهاجم در چشمههای آب استان یزد
اجتماعي
بزرگنمايي:
خبر یزد - مهدی زارع خورمیزی کارشناس محیط زیست استان یزد گفت: طی یک پژوهش در خصوص ماهیان استان یزد، حضور ماهی غیربومی و مهاجم Gambusia holbrooki Girard 1859 در چشمهای واقع در پناهگاه حیات وحش کمکی بهاباد ثبت شد.
او افزود: این مطالعه با همکاری پژوهشگرانی از دانشگاه تهران و همچنین کارشناسان این اداره کل صورت گرفت و برای اولین بار حضور این ماهی در سطح بیابانهای کشور به ثبت رسید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
کارشناس محیط زیست استان ادامه داد: این گونه غیربومی، یک ماهی پشه خوار است که در گذشته و طی دوران شیوع بیماری مالاریا برای مبارزه با این بیماری به بسیاری ار منابع آبی کشور وارد شده است.
زارع خورمیزی تصریح کرد: نکته قابل توجه این است که این ماهی غیربومی توانسته خود را با شرایط سخت بیابانی تطبیق داده و در این محیط نیز دوام بیاورد.
باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد
-
سه شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۶:۴۸
-
۲۶ بازديد
-

-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/245611/