خبر یزد

آخرين مطالب

طالبی دارستانی خبر داد:

حضور 35 دستگاه در تدوام طرح ملی خدمت میدانی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی وزارت رفاه

حضور 35 دستگاه در تدوام طرح ملی خدمت میدانی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: براساس طرح ملی خدمت میدانی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی 35 دستگاه در سطح وزرا، معاونین و مدیران کل ارشد پشت میز خدمت پای درد دل و مشکلات مردم نشستند.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مهری طالبی دارستانی در تشریح طرح ملی خدمت میدانی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، اظهار کرد: باتوجه به تلاش بیش از چهار دهه دشمنان ایران اسلامی، مبنی بر ایجاد شکاف بین مردم و مسئولان کشور عزیزمان که امسال به وحشیانه‌ترین شکل ممکن با زیر پا گذاشتن تمام عرصه‌های اخلاقی دنبال شد و با مقاومت و همراهی مردم و مسئولان به شکست مفتضحانه ای دچار گشت، در راستای نشان دادن واقعیت ارتباط و اتصال مردم و حکومت در قالب دستگاه‌های خدمت رسان ذیل آن به تدبیر مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری این طرح به اجرا درآمد.
وی افزود: مسئولان ارشد نظام با اجرای این برنامه به وضوح ادعای خادم ملت بودن که مبنای حضور ایشان در جایگاه مسئولیتی است را جامه حقیقت پوشاندند و در جشن بیست و چهارمین سالگرد انقلاب اسلامی خدمت واقعی را به نمایش گذاردند و از سوی دیگر در بزرگترین فضای رسانه‌ای ایران اسلامی، ارتباط وحدت و خدمت را به صورت اجرایی دنبال کردند.
مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه 35 دستگاه در برگزاری این طرح ملی شرکت فعال داشتند که در سطح وزرا، معاونین و مدیران کل ارشد هر دستگاه حضور پیدا کرده و پشت میز خدمت پای درد دل و مشکلات مردم نشستند و پاسخگوی درخواست‌های ایشان بودند اظهار کرد: ارتباط مسئولان ارشد با مردم طبق تعالیم مکتب اسلام وظیفه ذاتی هر مسئولی است که جایگاهی را در نظام حکومتی و دولتی اشغال کرده است.
دارستانی افزود: ایجاد الفت و وحدت بیشتر بین مردم و مسئولان، در معرض قرار گرفتن مسئولان به لحاظ انتقال حس ارباب رجوع در زمان بروز مشکل و درخواست، دریافت دقیق از شرایط خدمت رسانی دستگاه به مردم که به هیچ عنوان توسط گزارشات کاغذی و نقل قولی، امکان درک عمیق و گسترده اش نیست و همچنین امیدافزایی و همدلی که در گفت‌وگوی بین مسئولان و مردم شکل می‌گیرد از جمله نتایجی بود که در قالب این طرح محقق شد.
وی درباره خدمات ارائه شده در این طرح نیز گفت: با حضور گسترده معاونین وزیر در کنار شخص وزیر در خدمت میدانی دیروز در وزارت مردم، در همه حوزه های مرتبط با شرح وظایف وزارت، ارائه خدمت داشتیم که از جمله آنها می‌توان به رسیدگی به مشکلات تعاونی‌ها، روابط کار، اشتغال، بهزیستی، رفاه و یارانه‌ها، تامین اجتماعی، فنی و حرفه ای و همین طور امور مرتبط با تسهیلات بانکی با حضور مدیران عامل بانکهای رفاه و توسعه تعاون، به علاوه حضور مدیران عامل شستا، صندوق بازنشستگی، روستاییان عشایر و فولاد اشاره کرد.
مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: برای پاسخگویی به مطالبات مردم شریف ایران با حضور بسیاری از مسئولان نظام فضای خدمتی مناسب شان ملت غیور ایران در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی شکل گرفته بود و امیدواریم که این همدلی میان مسئولان نظام جمهوری اسلامی در خدمت رسانی با مردم شریف ایران اسلامی در پایبندی چهل و چهار ساله به جمهوری اسلامی مورد لبخند رضایت شهدا علی الخصوص سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را به دنبال داشته باشد.
23 بهمن 1401 21:16
کد خبر : 299,442
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/247499/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آخرین مهلت ثبت‌نام در مسابقات ملی برنامه‌نویسی ICT Challenge

واکنش فدراسیون به صادر نشدن حکم بیرانوند

درخواست برای ارسال فیلم فینال سنگین‌وزن به اتحادیه جهانی کشتی

فوتسال زنان رو دست بدی از ژاپن خورد!

لیگ قهرمانان آسیا؛ رونمایی از هشت تیم صعودکننده

گل اول بانوان چین تایپه به ایران  توسط

مشارکت کم یزدی ها درطرح پیشگیری از تنبلی چشم کودکان در سال گذشته

ضرورت تحول در صنعت فرش دستباف استان یزد

بهره برداری از 105 پروژه مخابراتی و همراه اول در استان یزد

تعزیر گرانفروش در تعزیرات حکومتی

آغاز شمارش معکوس برای میزبانی شایسته مشهد از دیدار ایران و کره‌شمالی

تاکید وزیر ورزش به حضور بیشتر بسکتبال در تورنمنت‌های بین‌المللی – آفتاب نو | اخبار ورزشی

دنیامالی: ورزش‌های آبی برای وزارت ورزش و جوانان خیلی اهمیت دارد/ بسکتبال نیاز به حضور در تورنمنت‌های تدارکاتی بیشتری دارد

تاکید دنیامالی به حضور بسکتبال در تورنمنت‌های تدارکاتی

معرفی اعضای کادر فنی تیم ملی جوانان MMA ایران

رضایت دنیامالی از برنامه‌های شنا و تاکید به اعزام بسکتبال

حضور چهره‌های مطرح و ماندگار ورزش کشور در مراسم نخستین دوره تجلیل از چهره‌های ماندگار ورزش ایران

مخالفت مجلس با افزایش تعرفه اینترنت موبایل

جزئیات دریافت وام مشاغل خانگی

افزایش و اصلاح قیمت 900 قلم دارو در سال گذشته

سرامیک خودرو چیست ؟ آموزش و اجرا

زیان 3 میلیارد دلاری هوندا از تعرفه‌های آمریکا

قیمت جدید مرغ زنده و گوشت مرغ منجمد اعلام شد

دبیر سندیکای صنعت برق: اهمیت مدیریت مصرف برق کمتر از افزایش ظرفیت تولید نیست

رونمایی از اعلان همایش ملی بزرگداشت فردوسی

کاهش زمان تشخیص بیماری با طراحی شبکه عصبی پیچشی

جهان زودتر از تصور قبلی انسان به پایان می‌رسد

نیمکت‌نشینی پسر رونالدو در اولین بازی ملی

نشست خبری مسابقات گل کوچک محلات تهران

رسوایی قهرمان آمریکایی؛ کایل اسنایدر بازداشت شد

جوکوویچ، اندی ماری را اخراج کرد

یزد، میزبان برگزاری نمایشگاه سراسری صنایع دستی

خوزستان استعداد تبدیل شدن به پایگاه قهرمانی موج سواری کشور را دارد

بورسیه‌هایی بدون «مادر» – آفتاب نو | اخبار ورزشی

نشست هماهنگی‌ میزبانی دیدار فوتبال ایران و کره شمالی در مشهد

رییس کمیته بین المللی المپیک: امیدوارم در آینده از ظرفیت‌های ورزش ایران در جهت پیشبرد اهداف جنبش المپیک بهره‌مند شویم

نائب قهرمان المپیک:اقدامات مؤثر و ماندگاری در زمان مدیریت آقای حقیقی در استان صورت گرفته است

دیدار رئیس فدراسیون گلف با رئیس اداره ورزش و آمادگی جسمانی ستاد کل نیرو‌های مسلح

معاون رییس جمهور در ورزشگاه محبوب تراکتور

نشست هم اندیشی روسای هیات ورزش سه گانه منطقه یک کشور + فیلم

تاکید وزیر ورزش به حضور بیشتر بسکتبال در تورنمنت‌های بین‌المللی

دنیامالی: 10 میلیارد به بودجه فدراسیون شنا اضافه می‌کنیم/ بسکتبال نیاز به حضور در تورنمنت‌های تدارکاتی بیشتری دارد

متوسط هزینه ساخت هر مترمربع مسکن اعلام شد؛ وضعیت بحرانی برای خانه‌دار شدن

فرزین: بدون سوییفت با هر بانکی می توانیم ارتباط برقرار کنیم

رونمایی از فاز دوم اتصال شبکه شتاب ایران به میر روسیه

اظهارات سخنگوی دولت در مورد ماجرای نیترات موجود در هندوانه‌ها

صمصامی: برای گرفتن مالیات، فقط بلدند سراغ معلمان و بنگاه‌های تولیدی بروند

نماینده اسبق مجلس: عده‌ای جاسوس نمی‌گذارند ایران در شرایط جنگ اقتصادی با چین و روسیه رابطه خوبی برقرار کند

وعده جدید دولت درباره تامین برق: 50 هزار مگاوات انرژی خورشیدی در کشور مستقر می‌شود

تحویل پروژه‌های حمایتی مسکن در شهرها، فقط 6 درصد