خبر یزد

آخرين مطالب

آفتاب یزد: وضعیت سیاسی آمریکا و انگلیس تحقیرآمیز است مقالات

آفتاب یزد: وضعیت سیاسی آمریکا و انگلیس تحقیرآمیز است
  بزرگنمايي:

خبر یزد - «بحران سیاسی فزاینده در آمریکا و انگلیس که دورانی سخت و به‌شدت ترسناک را سپری می‌کنند به تحقیر کشورهایی است که خود را قدرت‌های برتر در نظام بین‌المللی می‌دانند.»
به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: این تحلیل را روزنامه آفتاب یزد از قول علی بیگدلی استاد دانشگاه منتشر کرد و نوشت: ریشی سوناک نخست‌وزیر انگلیس چندان وضعیت با ثباتی ندارد این را هم خودش می‌داند هم، هم‌حزبی‌های او!
در مجموعه تلاش‌هایی که سوناک برای رهانیدن انگلستان از معضلات اقتصادی انجام داده، چنین به نظر می‌رسد که اگرچه اتحادیه اروپایی تصمیم گرفته چندان به مقامات لندن سخت نگیرد اما در نهایت این طرح‌ها نمی‌تواند چاره کار باشد زیرا برگزیت به طرز غمگین‌کننده انگلستان را در انزوایی سخت قرار داده است!
علی بیگدلی در این رابطه می‌گوید: «بارها گفته‌ام بازهم می‌گویم خروج انگلستان از اتحادیه اروپایی (برگزیت) هزینه‌های سنگینی به اقتصاد این کشور تحمیل کرده و روز به روز این هزینه‌ها سنگین‌تر نیز خواهد شد.
این استاد دانشگاه خاطرنشان می‌کند: «تغییر پیاپی نخست وزیران در انگلستان و وضعیت پیش روی این کشور در سال 2023 که پیش‌بینی می‌شود اروپا و برخی از نقاط دنیا با رکود اقتصادی شدیدی مواجه شوند این وضعیت را سخت و تلخ خواهد کرد و تلاش‌ها برای رها شدن از این وضعیت نیز چندان اثر بخش نبوده است.»
اتحادیه‌ اروپایی از یک سو بابت خروج انگلستان از این اتحادیه به نوعی خوشحال است حتی در برخی تحلیل‌ها این گونه گفته شده که مقامات بروکسل از سقوط سوناک چندان ناراضی نیز نیستند اما درگیری انگلستان با مصائب اقتصادی قطعا بسیاری از کشورهای این قاره را در کنار بحران اوکراین، درگیر تورم، بیکاری و فقر و اعتراضات اجتماعی خواهد کرد.
بیگدلی درباره وضع سیاسی و انتخابات پیش روی آمریکا می‌گوید: «اگر موانع قانونی که احتمالا دست و پای ترامپ را برای بازگشت به کاخ سفید و ریاست جمهوری مجدد در ایالات متحده آمریکا نادیده بگیریم این فرضیه که حزب محافظه‌کار انگلستان و چهره‌هایی همچون بوریس جانسون چشم انتظار ترامپ نشسته‌اند چندان به دور از واقعیت نخواهد بود ضمن آن که روسیه و پوتین نیز به دلیل روابط نزدیکی که با ترامپ دارند به رئیس جمهور شدنِ ترامپ قطعاً روی خوش نشان خواهند داد.»
علی بیگدلی ادامه می‌دهد: «آمریکایی‌ها اما به دلیل درگیری در جبهه جنگ اوکراین و روسیه دست به مماشات زده‌اند تا حداقل چین در جناح و جبهه کرملین قرار نگیرد! »
این استاد دانشگاه خاطرنشان می‌کند: «فشار بر ایران در مسئله‌ جنگ اوکراین تقریباً نتیجه عکس داد و باعث شد تهران به مسکو و پکن از همیشه نزدیک‌تر شود.
بیگدلی در ادامه‌ صحبت‌های خود به این مسئله که: «نزدیکی پکن به مسکو خوشایند مقامات کاخ سفید نیست» واکنش نشان داده، می‌گوید: «حتماً خوشایند نیست که بابت نزدیک شدن چینی‌ها به کشورهای خاورمیانه که متحدان اقماری ایالات متحده آمریکا محسوب می‌شوند اعتراض نمی‌کند و واکنش نشان نمی‌دهد.
تغییرات پی‌درپی در سپهر سیاسی انگلستان در کنار کشمکش‌ها با اتحادیه اروپایی از یک‌سو و فقر مفرط چهره‌ای قابل اعتنا و همه فن حریف برای ریاست جمهوری 2024 آمریکا حکایت از آن دارد که انگلیس و آمریکا در دورانی سخت، پیچیده و به شدت ترسناک به سر می‌برند با نگاهی به وضعیت سوناک در انگلستان و نامزدهای تا اینجا معرفی شده برای ریاست جمهوری 2024 آمریکا این مسئله را به اثبات می‌رساند. علی بیگدلی معتقد است این نوعی تحقیر برای کشورهایی است که خود را قدرت‌های برتر در نظام بین‌الملل می‌دانند!
علی بیگدلی به مسئله آشفتگی‌های موجود در نظام بین‌الملل بازگشته خاطرنشان می‌کند: «فضای جهان در پایان جنگ سرد به‌گونه‌ای است که باید تغییراتی را در نظام بین‌الملل و ژئوپلیتیک مناطق بحرانی از جمله حوزه بالکان و خاورمیانه پذیرا باشیم.»
«هیچ گاه فضای بین‌الملل تا به این اندازه آشفته و نگران‌کننده نبوده است.»
بیگدلی همچنین پیش‌بینی کرد ریشی سوناک و دولت وی، پنجمین قربانی برگزیت در انگلیس ظرف چند سال اخیر باشند.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/385633/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رئال یا بارسا؟ محمدامین کاظمیان بازیکن جدید پرسپولیس طرفدار کدام تیم است؟

گل دوم استون ویلا توسط کامارا در دقیقه 73

دومین خرید تابستانی پرسپولیس مشخص شد

بازدید معاون رئیس‌جمهور از غرفه نشر شاهد در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران / رونمایی از 36 عنوان کتاب جدید هم‌زمان با هفته بزرگداشت شهدای خدمت

انتقاد مجری برنامه شبهای فوتبالی از حضور سیدورف در استقلال

سیگار تعارف کردن شزنی به بازیکن جوان بارسلونا

وضعیت اطراف ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز ساعت 23

کاظمیان بازیکن جدید پرسپولیس: افت پرسپولیس به دلیل عدم ثبات در ترکیب توسط گاریدو بود

سپاهان در لیگ 24؛ از صدرنشینی تا جنجال و درگیری بازیکنان

گل اول استون ویلا توسط کونسا در دقیقه 59

دختران ترای‌اتلون قم بر سکوی افتخار

سود میلیونی نانوایان دولتی‌پز متخلف

کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود

واکنش سردار به شکست استقلال؛ او روی زمین نشست!

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس

سی امین دوره جشنواره فرهنگی و ورزشی عشایر آذربایجان شرقی برگزار شد

شهرداری ایلام قهرمان مسابقات بین‌المللی جودو شد

دست همکاری کمیته ملی المپیک با وزارت صنعت و معدن

پیش بینی بورس شنبه 27 اردیبهشت 1404

پیش بینی قیمت دلار 27 اردیبهشت 1404

تعرفه‌های ترامپ گرانی در بازار آمریکا را کلید زد

شکایت از نرخ کمیسیون تاکسی‌های اینترنتی

نمایشگاه کتاب چقدر فروخت؟

بازگشت سیدحسین با همراهی دخترش

عیادت مدیر عامل پرسپولیس از حسن روشن

قهرمانی عباسی‌فر در مسابقات تفنگ آزاد بانوان

فاجعه منجر به مرگ در پیست اتومبیلرانی آزادی!

دنیامالی: به تجربیات دلاوری در بوکس نیاز داریم – آفتاب نو | اخبار ورزشی

تفاهم‌نامه امضا شد؛ همکاری کمیته ملی المپیک با سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی

جزئیات سانحه دلخراش در پیست اتومبیلرانی آزادی

تسلیت فدارسیون به رسانه‌های ورزشی

سرپرست اتومبیلرانی: متاسفانه عکاس سانحه دیده شرایط خوبی ندارد

برگزاری جشنواره تیمی زورخانه‌ای و مهارت‌های فردی فرشتگان سندروم داون

خرید طلای آب‌شده بدون اجرت و با هر مبلغ دلخواه؛ سرمایه‌گذاری هوشمندانه با وال‌گلد

پیش‌بینی بازار خودرو در هفته آخر اردیبهشت 1404

دارندگان بلندمدت بیت کوین چگونه می‌توانند باعث حرکت قیمت به 110 هزار دلار شوند؟

بازدید معاون رئیس‌جمهور از غرفه نشر شاهد در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران / رونمایی از 36 عنوان کتاب جدید هم‌زمان با هفته بزرگداشت شهید خدمت

تصاویری از جشن قهرمانی تراکتور در ورزشگاه یادگار امام

قهرمانی تراکتور سپاهان را متحد کرد!

پاپ جدید رونالدو را به مسی ترجیح می‌دهد

تصاویر دیگری از حادثه پیست اتومبیلرانی که باعث درگذشت عکاس ورزشی شد

جیرو دیتالیا در آستانه فاجعه!

سهراب: هیچ کم‌کاری‌ای اتفاق نیفتاد

درگذشت عکاس ورزشی در حادثه پیست اتومبیلرانی آزادی

حادثه تلخ در پیست آزادی؛ عکاس ورزشی در جریان مسابقه جان باخت

پیام تسلیت وزارت ورزش و جوانان در پی درگذشت حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی

درگذشت عکاس ورزشی در سانحه پیست اتومبیلرانی ورزشگاه آزادی

حضور وزیر ورزش در مجموعه ورزشکاران روشندل – آفتاب نو | اخبار ورزشی

امضای عراقچی بر تاریخ ورزش باستانی

برگزاری همایش پیاده‌روی خانوادگی همزمان با هفته فرهنگی شهرکرد + تصاویر