گام استان یزد برای تبدیل شدن به قطب تولید گوشت بوقلمون
اقتصادي
بزرگنمايي:
خبر یزد - به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، سید ابوالفضل وکیلی بیشترین تولید استان را مربوط به شهرستانهای مروست، اشکذر، تفت و مهریز عنوان کرد و گفت: پیش بینی میشود در سال جدید به دلیل تثبیت و سازگاری اقتصادی و حمایتهای تسهیلاتی، وضعیت تولید ارتقا یافته و شاهد تولید چهار هزار تن گوشت بوقلمون باشیم.
وی ظرفیت تولید گوشت بوقلمون در استان را بیش از چهار هزار و 300 تن خواند و افزود: در حال حاضر 14 پروانه تاسیس واحدهای پرورش بوقلمون به ظرفیت 48 هزار و 500 قطعه صادر شده که با بهره برداری تدریجی از این واحدها انتظار میرود در سالهای آینده هزار و 200 تن گوشت بوقلمون تولید و به مجموع چهار هزار تن اضافه خواهد شد و استان در مسیر تبدیل شدن به قطب تولید این گوشت گام بدارد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان این که گوشت بوقلمون میتواند جایگزین خوبی برای گوشت قرمز باشد، تصریح کرد: برخلاف تصور مردم، گوشت بوقلمون گوشت صرفا سفید نیست و قسمتهایی از آن مثل ران، گوشت قرمز محسوب میشود.
وی درباره خواص گوشت بوقلمون اظهار داشت: به طور کلی گوشت بوقلمون 23 درصد پروتئین دارد، به علاوه اینکه توانایی تبدیل و تولید اسیدهای چرب امگا 3 را دارد که این ماده برای قلب و عروق بسیار مفید است. همچنین گوشت بوقلمون غنی از روی و نیاسین است که از آب مروارید چشم جلوگیری میکند.
وکیلی ادامه داد: قیمت هر کیلو گوشت بوقلمون بین 95 تا 105 هزارتومان بوده و مقرون به صرفه است و از آنجایی که بخشی از آن بعنوان گوشت قرمز محسوب میشود، میتواند به عنوان اهرمی برای پیشگیری از افزایش قیمت گوشت قرمز استفاده شود.
-
دوشنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۱:۴۳
-
۵۵ بازديد
-
-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/572162/