خبر یزد

آخرين مطالب

تشریح برنامه‌های عملیاتی استان یزد در حوزه رشد تولید اقتصادي

تشریح برنامه‌های عملیاتی استان یزد در حوزه رشد تولید
  بزرگنمايي:

خبریزد- «مجید دهقانی‌زاده» در این رابطه گفت: این برنامه مبتنی بر برنامه تحولی یزدِنوین و در چارچوب اسناد ملی و استانی آمایش سرزمین و سند تحول دولت مردمی تهیه و تدوین شده است.

وی، تجهیز منابع و سرمایه‌گذاری، گسترش بازار، ارتقاء بهره‌وری، تکمیل زیرساخت‌های تولید و مدیریت سرمایه انسانی را از محورهای این برنامه عملیاتی در حوزه رشد تولید معرفی کرد.

دهقانی‌زاده در محور تجهیز منابع و سرمایه‌گذاری به تحقق و اجرای 151 طرح و پروژه در حوزه فعالیت‌های پیشرو و مزیت‌دار استان اشاره کرد و تامین منابع مالی فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری، احصاء و پیاده‌سازی شیوه‌های تامین مالی غیربانکی فعالیت‌های اقتصادی، تسهیل در سرمایه‌گذاری از طریق صدور و عملیاتی کردن مجوزهای بی‌نام سرمایه‌گذاری، بهره‌برداری از حداقل 20 معدن با ذخیره قطعی 150 میلیون تن و توسعه فعالیت‌های اکتشافی حداقل 140 معدن با ذخیره 200 میلیون تن، اجرای برنامه عملیاتی تحقق درآمدهای مالیاتی استان و استفاده حداکثری از ظرفیت سواحل مکران برای هدایت سرمایه‌گذاران یزدی در فعالیت‌های دارای محدودیت استقرار دراستان از جمله: فولاد، پتروشیمی، کاشی و سرامیک را از دیگر اقدامات پیش‌بینی شده در این محور برای رشد تولید در استان برشمرد.

وی تامین منابع غیربانکی را در افزایش فعالیت‌های اقتصادی و رشد تولید مهم ارزیابی و اظهار کرد: باید تمرکز استان را ازمنابع صرفا بانکی به سمت منابع مالی غیربانکی تغییر دهیم.

رییس سازمان مدیریت استان بر شکل‌گیری و تقویت تعاونی‌های فراگیر و توسعه و عمران شهرستانی با هدف مردمی کردن اقتصاد و جذب سرمایه های خرد مردمی تاکید کرد و خواستار بهره‌مندی از توانمندی سرمایه گذاران یزدی خارج از استان و کشور با استفاده از تشکل‌های نخبگان مقیم مرکز شد.

وی افزود: باید از ظرفیت منابع حاصل از مسئولیت اجتماعی و مشارکت واحدها، خیرین و نهادهای عمومی غیردولتی در راستای تجهیز منابع و سرمایه گذاری برای تحقق رشد تولید به صورت حداکثری استفاده کرد.

وی بخش مسکن را در رشد تولید و اقتصاد استان، پیشرو و کلیدی دانست و اذعان کرد: اگر فعالیت‌های بخش مسکن در استان اجرایی شود؛ می‌تواند ده‌ها بخش دیگر را نیز به حرکت درآورد، لذا باید در سال جاری حداقل سه هزار واحد مسکونی در قالب اجرای طرح نهضت ملی مسکن در استان تکمیل و بهره‌برداری شود.

دبیر ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان با بیان این که باید بر تکمیل طرح‌های نیمه تمام و اولویت‌دار تملک دارایی‌های سرمایه‌ای (ملی و استانی) به عنوان زیر ساخت تولید تمرکز کرد، گفت: در همین راستا قرار است تفاهم‌نامه چهار جانبه‌ای میان استاندار، رییس سازمان، مدیر دستگاه اجرایی و فرماندار برای اجرای طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی و زیرساختی اولویت‌دار در شهرستان‌ها منعقد شود.

دهقانی‌زاده، احیای 38 معدن راکد، تداوم نهضت احیای واحدهای تولیدی راکد و غیر فعال و تکمیل ظرفیت واحدهای نیمه فعال( راه‎‌اندازی حداقل 30 واحد)، شناسایی، اولویت‎بندی و تمرکز بر تکمیل طرح‌های اقتصادی و تولیدی با پیشرفت فیزیکی بیش از 60 درصد و تکمیل پروژه هوشمندسازی معادن بزرگ استان در دو معدن و آغاز طرح نوآوری و هوشمندسازی صنعت آجر استان در پنج واحد را از مهمترین اقدامات محور ارتقای بهره‌وری برای عملیاتی سازی رشد تولید در استان نام برد.

وی گسترش بازار را از محورهای اساسی برنامه‌ عملیاتی استان در حوزه رشد تولید دانست و گفت: از برنامه‌های جدی استان در سال 1402 پیگیری احداث دو پایانه صادراتی محصولات کشاورزی با تاکید بر تولیدات گلخانه‌ای است.

رییس سازمان مدیریت استان با اشاره به اینکه محور سرمایه انسانی در تحقق رشد تولید مهم و حیاتی است، از تمرکز ویژه استان در این بخش سخن گفت و اظهار کرد: تکمیل و توسعه بورسیه شغلی دانشجویان در بخش تولید، برگزاری رویدادهای توانمندسازی سرمایه انسانی در بخش دولت و بخش خصوصی، ارتقای مهارت‌های نرم کارکنان دولت، دانش‌آموزان، کارکنان بخش خصوصی و ایجاد نهادهای مکمل آموزش‌های رسمی از جمله : مدرسه اشتغال، هنرستان‌های مهارتی و نهادهای دانشی جوار صنعتی از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده استان در این محور است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت استان، دهقانی‌زاده در پایان سخنان خود بر هم‌افزایی و هم‌گرایی کارگروه‌های اقتصادی استان ذیل ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی تاکید و بیان کرد: 21 کارگروه و نهاد تصمیم‌گیری در حوزه اقتصادی در استان احصاء شده است که باید ضمن انجام رسالت خود به صورت هماهنگ و منسجم نسبت به اجرای برنامه‌های عملیاتی استان در حوزه رشد تولید به صورت ویژه اقدام کنند.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/599626/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دانشمندان تمامی ماده گمشده جهان را پیدا کردند

اعلام لیست 14 نفره تیم ملی وزنه‌برداری ایران

دنیامالی: در جشن قهرمانی تراکتور شرکت نمی‌کنم

گفت و گو با علی یزدانی قهرمان تورجهانی تنیس خلیج فارس

چهارمین برد ساحلی‌بازان هندبال ایران در مسابقات قهرمانی آسیا

اهدای جوایز علی یزدانی توسط دنیامالی، وزیر ورزش

چهارمین شکست متوالی شاگردان آنچلوتی؛ رئال مادرید حریف بارسلونای فلیک نمی‌شود

قیمت لاستیک در بازار تایر امروز، 21 اردیبهشت 1404

توضیح محیط‌زیست تفت درباره مشاهده بزهای وحشی در شهر

چگونه چربی کبد را کاهش دهیم

معصومی: مسببان شکست پسرم را نمی‌بخشم

مرد است و قولش؛ آرتتا برای لیورپول تونل افتخار زد +عکس

جانشین تاج در جشن تراکتور اعلام شد

طرح مهارت‌آموزی و ارتقای اشتغال‌پذیری جوانان در کرمان اجرا می‌شود

واکنش دنیامالی به حضور در جشن قهرمانی تراکتور

حضور نیافتن وزیر ورزش در جشن قهرمانی تراکتور / مشهد میزبان بازی ایران و کره شمالی

بایواتانول در مسیر ورود به جایگاه‌های بنزین؛ سوخت سبز می‌شود

سیر تاریخی تورم؛ از ثبات تا بحران و فشار بی‌سابقه بر رفاه ایرانیان

مهاجرت طراحان و مرمت‌کاران فرش؛ ترکیه و پاکستان مقصد اصلی مهاجرت این صنعت است

دلیل افزایش استقبال سرمایه‌گذاران از طلای بورسی چیست؟

نرخ تورم ماهانه بانک مرکزی برای فروردین ماه اعلام شد

ترمز رشد اقتصادی کشیده شد؛ زنگ خطر برای اقتصاد ایران

همه نهادها مشمول اعمال فوق‌العاده خاص حقوق شدند

وقتی اتلاف برق معادل 408 میلیون بشکه نفت دیده نمی‌شود اما کولر مردم را مقصر می‌دانند

بازگشت مرسدس بنز به ایران؛ چهار سواری محبوب در یک قدمی بازار

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

بخشی از خلاء فرهنگی ورزش را با حوزه هنری می‌توان برطرف کرد

جابه‌جایی مسافران بین شهرهای یزد به نرخ پارسال

تاکید آقاجانلو بر اجرای خط انتقال آب خلیج فارس به استان یزد/ تقدیر استاندار از اقدامات توسعه‌ای ایمیدرو

ضدحمله رئال مدافع بارسا را مصدوم کرد!

هت‌تریک امباپه؛ غرور کار دست بارسا داد

تونل افتخار برای لیورپول؛ وعده آرتتا عملی شد

تمرین اختصاصی مدافع پرسپولیس در کمپ تیم ملی

تمرینات مدعی قهرمانی شروع نشده تعطیل شد

جنون خرید در فوتسال؛ اعتبار بانکی عامل اصلی قهرمانی!

توجیه عجیب سرمربی ساحلی درباره حذف تیم ملی!

«درسا ویسی»نایب قهرمان جهان شد، برنامه روز سوم نمایندگان ایران

محل جشن قهرمانی تراکتور اعلام شد

مهدی شیری، بازگشت مرد مطرود به استیج قهرمانی

علی یزدانی قهرمان هفته نخست تور جهانی تنیس شد

محل جشن قهرمانی تراکتور اعلام شد + جزئیات

شورای بسیج ورزشکاران استان همدان تشکیل شد

آیین تودیع و معارفه رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ملایر برگزار شد

برق شیراز دوباره روشن شد! (عکس)

سکه در مسیر افزایش قیمت؛ دلار 83 هزار تومان شد

امیدی به احیای بانک آینده نیست؛ مجوز گزیر بدهید

معامله 94 کیلوگرم شمش طلا در 21 اردیبهشت ماه

قیمت ارز‌های دیجیتال در 21 اردیبهشت 1404؛ بیت کوین حدوداً 8.5 میلیارد تومان

مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟

شوک قیمتی تخم مرغ: از ایران تا سوئیس