خبر یزد

آخرين مطالب

فرزندان شاهد و ایثارگر، راه شهدا را حفظ کنند بنیاد شهید و امور ایثارگران

  بزرگنمايي:

خبر یزد - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی گفت: فرزندان بزرگوار شاهد و ایثارگر به دنبال حفظ و تقویت راه پدران ایثارگر خود باشند که در روزهای سختِ جنگِ تحمیلی با نثار جانشان حماسه‌آفرینی کرده و باعث حفظ نظام اسلامی و کشورمان شدند.

به گزارش «ایثار آذربایجان شرقی»، جابر ابوالفتح‌زاده در مراسم تجلیل از دختران شاهد و ایثارگر که به مناسبت سالروز ولادت باسعادت حضرت معصومه(س) و روز دختر در موسسۀ فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار(صدرا) تبریز به انجام رسید، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام افزود: مراسم امروز بهانه‌ای است تا گرد هم آمده و ضمن تجلیل از ایثار و فداکاری همه ایثارگران معزّز، دختران بزرگوار شاهد و ایثارگر را مورد تکریم قرار دهیم.
وی افزود: مراسم امروز با یاد کسانی برگزار می‌شود که به بلندای نهضت انقلاب اسلامی یعنی از قبل از مقطع پیروزی انقلاب تا دوران هشت سال دفاع مقدس و پس از آن، به خاطر ما جان عزیز خود را فدا کردند و به فیض شهادت رسیدند؛ این مراسم همچنین با خاطرۀ جانبازان و آزادگان عزیزی عجین است که هنوز زخم دشمن و رنج ناشی از اسارات را در وجود خود دارند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی، دوران هشت سال دفاع مقدس را روزهایی دست نیافتنی توصیف و اظهار کرد: شهدا و ایثارگرانِ حماسه‌آفرین در این دوران دینداری و آرمان خواهیِ فارغ از مسایل مادّی را به نمایش گذاشتند که ترویج این سبک و سیرۀ ارزشمند، نیاز امروز جامعه است.
ابوالفتح‌زاده گفت: ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران به دنبال این هستیم که فرهنگ غنی ایثار و شهادت را پاس بداریم و مراقبیم که این فرهنگ در جامعه به فراموشی سپرده نشود.
وی خطاب به دختران شاهد و ایثارگرِ حاضر در محل برگزاری مراسم افزود: از آنجا که شما نزدیک‌ترین افراد به شهدای بزرگوار و ایثارگران عزیز هستید، امیدوارم شاهد همراهی‌تان با بنیاد شهید و امور ایثارگران باشیم تا بتوانیم به شایستگی وظیفۀ حفاظت از فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه را ایفا کنیم.
ابوالفتح‌زاده، با دعوت از فرزندان شاهد و ایثارگر برای حفظ ارتباط با بنیاد شهید و امور ایثارگران تأکید کرد: حفظ و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیازمند اتفاق و اتحاد است و بر این اساس باید همگی دست به دست هم دهیم و در راه تحقق این هدف مشترک تلاش کنیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی ادامه داد: علیرغم اینکه رفع مشکلات رفاهی ایثارگران را وظیفۀ بنیاد شهید و امور ایثارگران می‌دانیم اما سخت اعتقاد داریم که مهم‌ترین خواست خودِ ایثارگران و خانواده‌های بزرگوار ایشان، حفظ و اشاعۀ فرهنگ ایثار و شهادت است و لذا بیشترین تمرکز خود را به این مهم معطوف کرده‌ایم.
در این مراسم که به همت معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی برگزار شد، گروه سرود دخترانۀ «نورا» به اجرای دو قطعه سرود زیبا به مناسبت روز دختر پرداخت که اعضای آن مورد تفقد ابوالفتح‌زاده قرار گرفتند. سخنرانی دکتر «کبری ناموران» روانشناس، اجرای نمایش طنز، برگزاری مسابقه سرگرم کننده برای شرکت کنندگان و تجلیل از برندگان، دیگر بخش‌های این مراسم بود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/602886/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خلاصه بازی ناپولی 2 - جنوا 2

خلاصه بازی الاتحاد 3 - الفیحا 0

گل دوم جنوا به ناپولی توسط واسکز در دقیقه 84

قهرمانی احساسی و خاص تنیسور ایرانی(عکس)

اصلانیان: پرسپولیس برای‌ قهرمانی نیاز به پوست‌اندازی دارد

بازی شطرنج حرام شد!

اسبقیان: عملکرد فدراسیون پزشکی ورزشی از دید وزارت ورزش رضایت‌بخش بوده

دنیامالی: خوشحالم یک ایرانی برای اولین‌بار قهرمان مسابقات تنیس شد/ صعود به المپیک یک انتظار معمولی از فوتبال است

میزبانی قطعی مشهد از بازی ایران – کره شمالی

هشدار ایلان ماسک: خورشید، زندگی در زمین را نابود خواهد کرد

عرفان قهرمانی: همیشه در آبادان ما بهتر فوتبال بازی کردیم

لوئیز انریکه برترین سرمربی لیگ فرانسه در فصل 25-2024

دبل کریم بنزما برای الاتحاد مقابل فیحا

گل دوم ناپولی به جنوا توسط راسپادوری در دقیقه 64

کنفرانس علمی سرطان در هرات

دکتر محمدحسن اسدی؛ شهرداری که ورزش را با مدیریت گره زد

ورود وزیر ورزش به انتخاب مربیان فوتبال: باید از جوانان استفاده کنیم – آفتاب نو | اخبار ورزشی

ورود وزیر ورزش به انتخاب مربیان فوتبال: باید از جوانان استفاده کنیم

وزارت ورزش از فدراسیون‌ پزشکی ورزشی رضایت دارد

دنیامالی: به زودی خبر‌های خوبی از ورزش قهرمانی می‌شنوید

به زودی خبر‌های خوبی از ورزش قهرمانی می‌شنوید

میزبانی قطعی مشهد از بازی ایران - کره شمالی

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: جرایمی از جنس جرایم سازمان‌یافته در بانک آینده وجود دارد

پیش بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1404؛ چشمک مذاکرات به بازار ارز

چه‌کسی دستور ممنوعیت واردات آیفون لوکس آمریکایی را دور زد؟

آیا می‌شود از انرژی هسته‌ای صرف نظر کرد؟

افزایش عجیب قیمت آب معدنی؛ یک لیتر آب چند برابر قیمت بنزین شد؟

آیا ال.جی و سامسونگ به ایران بازمی‌گردند؟

دانشمندان تمامی ماده گمشده جهان را پیدا کردند

اعلام لیست 14 نفره تیم ملی وزنه‌برداری ایران

دنیامالی: در جشن قهرمانی تراکتور شرکت نمی‌کنم

گفت و گو با علی یزدانی قهرمان تورجهانی تنیس خلیج فارس

چهارمین برد ساحلی‌بازان هندبال ایران در مسابقات قهرمانی آسیا

اهدای جوایز علی یزدانی توسط دنیامالی، وزیر ورزش

چهارمین شکست متوالی شاگردان آنچلوتی؛ رئال مادرید حریف بارسلونای فلیک نمی‌شود

قیمت لاستیک در بازار تایر امروز، 21 اردیبهشت 1404

توضیح محیط‌زیست تفت درباره مشاهده بزهای وحشی در شهر

چگونه چربی کبد را کاهش دهیم

معصومی: مسببان شکست پسرم را نمی‌بخشم

مرد است و قولش؛ آرتتا برای لیورپول تونل افتخار زد +عکس

جانشین تاج در جشن تراکتور اعلام شد

طرح مهارت‌آموزی و ارتقای اشتغال‌پذیری جوانان در کرمان اجرا می‌شود

واکنش دنیامالی به حضور در جشن قهرمانی تراکتور

حضور نیافتن وزیر ورزش در جشن قهرمانی تراکتور / مشهد میزبان بازی ایران و کره شمالی

بایواتانول در مسیر ورود به جایگاه‌های بنزین؛ سوخت سبز می‌شود

سیر تاریخی تورم؛ از ثبات تا بحران و فشار بی‌سابقه بر رفاه ایرانیان

مهاجرت طراحان و مرمت‌کاران فرش؛ ترکیه و پاکستان مقصد اصلی مهاجرت این صنعت است

دلیل افزایش استقبال سرمایه‌گذاران از طلای بورسی چیست؟

نرخ تورم ماهانه بانک مرکزی برای فروردین ماه اعلام شد

ترمز رشد اقتصادی کشیده شد؛ زنگ خطر برای اقتصاد ایران