خبر یزد

آخرين مطالب

خط انتقال آب خلیج فارس به استان یزد به شهرستان‌های غرب خراسان جنوبی برسد اجتماعي

خط انتقال آب خلیج فارس به استان یزد به شهرستان‌های غرب خراسان جنوبی برسد
  بزرگنمايي:

خبر یزد - نماینده مردم فردوس، بشرویه، سرایان و طبس در مجلس با بیان اینکه تنش‌های جدی در تامین آب در شهر طبس داریم گفت: درخواست داریم ادامه خط انتقال آب خلیج فارس به استان یزد، هر چه سریع‌تر به غرب استان خراسان جنوبی هم برسد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حجت الاسلام مجید نصیرایی عصر امروز در جلسه شورای اداری طبس که با حضو رئیس مجلس شورای اسلامی همراه بود، اظهار داشت: به برکت انقلاب اسلامی و مدیران جهادی، امروز در تمامی نقاط استان شاهد کار تلاش پیشرفت هستیم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با بیان اینکه در حوزه راه با وجود عقب ماندگی زیاد، اما در یکی دو سال اخیر هم در شهرستان‌های طبس، بشرویه، فردوس و سرایان در بخش بهسازی راه‌ها، دوبانده سازی و باند دوم راه روستایی، روکش آسفالت به واسطه قیر رایگان توسط مجلس اقدامات خوبی صورت گرفته است.
نماینده مردم فردوس، سرایان، بشرویه و طبس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه به برکت مجلس و دولت انقلابی در حوزه‌های مختلف در نقاط استان کارهای خوبی انجام شده و در حال انجام است، افزود: یکی از دغدغه‌های مردم به ویژه جوانان ما در حوزه مسکن است که به برکت مجلس مصوبه شکل گرفت و برای دولت تکلیف شد تا در تمامی 4 شهرستان حوزه انتخابیه با همت استاندار قطعات زمین برای مسکن ملی واگذار شود.
نصیرایی اشتغال و تولید را از دیگر دغدغه‌ها دانست و گفت: در بخش فرزندآوری و جوانی جمعیت کار آغاز شده و تنها در طبس 46 قطعه زمین برای فرزندآوری واگذار شده است.
وی با بیان اینکه در بحث انتقال آب از دریا کارهای خوبی انجام شده است، گفت: در خصوص آب‌های ژرف اتفاقات بسیار مبارکی شده است و در حال پیگیری است.
نصیرایی با بیان اینکه در بنیاد مسکن انقلابی که در بخش آسفالت معابر شکل گرفته، قابل تقدیر است، ادامه داد: آسفالت معابر روستایی و راه‌ها در حال انجام است.
وی افزود: در زمینه گازرسانی هم در خراسان جنوبی روستای بالای 20 خانوار نداریم که از گاز برخوردار نباشد، چرا که امروزه بیش از 99 درصد روستاهای زیر 20 خانوار در استان هم گاز دارند که به برکت گفتمان انقلاب اسلامی است.
نماینده مردم شهرستان‌های فردوس، بشرویه، سرایان و طبس در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه بخش زیادی از مشکلاتی که داریم به این دلیل است که غرب‌پرستان سال‌ها در مجلس و دولت بر صندلی تکیه زدند و کارها را بر زمین گذاشتند، اما امروزبه لطف خدا و تلاش دولت مردان این قطار حرکت کرده است.
نصیرایی با اشاره به برخی از مشکلات هم گفت: گرفتار تنش جدی در تامین آب شرب هستیم که نیاز به تامین جدی است و از آن جایی که خط انتقال آب با نظر رئیس جمهور تایید شده و تا استان یزد آمده است و از آن جایی که این خط هم ظرفیت دارد، تقاضا داریم این خط تا غرب استان ادامه یابد که نظر وزیر نیرو هم مساعد است.
وی ادامه داد: به دلیل وسعت زیاد، اصلاح شبکه آبرسانی هم نیاز است، چرا که به دلیل فرسودگی شبکه شاهد هدر رفت 43 درصدی آب شرب هستیم که اگر اصلاح شبکه انجام شود، منابع آبی جدیدی خواهیم داشت.
نصیرایی با بیان اینکه موانع آب‌های ژرف برطرف شده است افزود: در برنامه هفتم توسعه توقع داریم با توجه به نگاه محرومیت‌زدایی و وجود پروژه‌های نیمه تمام بسیار زیاد، توجه جدی صورت گیرد.
انتهای پیام/254/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/603177/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برچسب هوشمند؛ پزشک آینده روی پوست شما

زنی با فرمولِ رؤیاها؛ ریاضیدانی که برگه امتحانش را پاره کرد اما تاریخ را نوشت

استقلالی‌ها به دنبال تشکیل کمیته پیشکسوتان

شوماخر آماده‌ درخشش در فرمول یک

نماینده وزارت ورزش روسیه: مردم ایران عاشق ورزش هستند

گفتگوی سایت فدراسیون جهانی ووشو با ستاره طلایی ساندا ایران

مربی شبیه کی‌روش نزدیک نیمکت استقلال

سینر: از بازگشت به میادین خوشحالم

تولید و عرضه سالانه 569 هزار تُن انواع محصولات گلخانه ای در یزد

پنج مصدوم بر اثر برخورد خودرو با درخت در یزد

روند صعودی کلاهبرداری با ترفند همسریابی در یزد!

جدول پخش زنده بازی‌های یکشنبه 21 اردیبهشت

بورسیه 750دلاری المپیک برای این دختران ورزشکار | افرا ورزش

برق مشترکان پرمصرف محدود می‌شود

برقی‌سازی 20 هزار موتورسیکلت در تهران؛ هوا و سوخت نفس می‌کشند؟

جزئیات اجرای مرحله سوم کالابرگ؛ فعلا خبری نیست!

جزئیات توافق آنچلوتی با برزیل

بازگشت قهرمان پارالمپیک به جودو

واکنش قوی‌ترین وزنه‌بردار جهان به شباهت نامش با حسن یزدانی

تنها مدال دختران ایران به نام تانیا کارگرپور | افرا ورزش

رشد ١٧٢ درصدی ارزش معاملات در چهار بورس ‌ایران

برد سخت شاگردان عطایی در آغاز لیگ قهرمانان آسیا

مخاطرات ابلاغ وارداتی

لایحه جامع نظام باشگاه‌داری با رویکردی تازه تهیه شده است

مراسم گرامیداشت شهید حسین امیرعبداللهیان در دامغان برگزار شد

9 درمان طبیعی برای کاهش اضطراب

برکناری رئیس هیات ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضاء کرمانشاه

تیم بانوان آکسوم تهران قهرمان تور ملی والیبال ساحلی قشم شد

ماده مغذی که سبب تاخیر در زوال عقل می‌شود

فوتبالی‌های پراگ ورزشگاه را به آتش کشیدند!

خلاصه بازی بنفیکا 1 - اسپورتینگ 1

خلاصه بازی اتلتیکو مادرید 4 - رئال سوسیداد 0

دستور موقت برای متخلفان سنگ آهن بافق در رده پایه – آفتاب نو | اخبار ورزشی

جشن پُر گل یاران محرمی در مسیر قهرمانی

بازگشت هامبورگ به بوندسلیگا بعد از هفت سال!

مصاحبه علیرضا بیرانوند با جواد خیابانی درباره مذاکره با استقلال و پیوستن به پرسپولیس در سال1397

مولر: ناراحت نیستم، قدردانی‌ شما بی‌نظیر بود!

ساوتهمپتون سیتی را مسخره کرد؛ یک امتیاز بدون بازی!

مانوئل نویر در حرکتی زیبا پس از دریافت جام قهرمانی، آن را به مولر داد تا او جام را بالای سر ببرد

صحبت‌های سردار آزمون بعد از قهرمانی با شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

جلوگیری از سر رفتن جو با کمی روغن

اسکیت‌بازان دشتستانی صاحب زمین تمرین و پیست استاندارد شوند

پخش زنده مسابقات نماینده ایران در جام باشگاه‌های والیبال آسیا

زمان آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

هوش مصنوعی پیام مقتول را به قاتلش رساند

پیاتزا با برد به تیم ملی آمد

درخشش دانشور و علی‌نسب در شطرنج قهرمانی آسیا

فتح‌الله‌زاده: جباری با یک دستیار خارجی سرمربی شود

هم‌اندیشی برای توسعه ورزش همدان؛ پیشکسوتان با مسئولان دیدار کردند