خبر یزد

آخرين مطالب

سجادی: مساله مالکیت سرخابی‌ها حل شد/ باید صادرات و واردات اسب داشته باشیم اجتماعي

  بزرگنمايي:

خبر یزد - به گزارش عصر جمعه ایرنا، حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان در حاشیه مسابقه «جام آرموس» در رقابت سوارکاری در رشته پرش با اسب اظهار داشت: فدراسیون ملی سوارکاری ایران در دوره جدید و با هماهنگی وزارت ورزش و جوانان برنامه‌های خوب و مدونی را طراحی کرده‌است. به طور مثال قرار است در سال 1402 بیش از 140 رویداد برگزار شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
یکی از این رویدادها همین مسابقاتی است که تحت عنوان سوارکاری CSL برگزار می‌شود که دوستاره است.
وی افزود: میزبانی این رویداد برای تحول میزبانی فدراسیون ایران مفید خواهد بود و برای تحول میزبانی آینده ما ارزش و اهمیت زیادی دارد. در مهرماه با توجه به هماهنگی و رایزنی که با فدراسیون جهانی صورت گرفته، قرار است مسابقات جهانی در ایران برگزار خواهد شد. حداقل بیست کشور قرار است در این رویداد مهم شرکت کنند.
وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: در همین مسابقات CSL نیز دو ناظر خارجی به ایران آمده‌اند. اگر اشتباه نکنم از اردن و ترکیه هستند دو سوارکار خارجی حضور دارند. دو پرش‌کننده از کشور هلند که خودم ناظر بازی دومین پرش‌کننده بودم که بدون خطا این مرحله را سپری کرد. همه اینها اتفاقات خوب برای سوارکاری است که حرکت‌های مهمی صورت گرفته است.
سجادی اضافه کرد: در سوارکاری بُعد قهرمانی و بُعد همگانی فوق‌العاده مورد اقبال است. یکی از رشته‌های توصیه شده در دین مبین اسلام است. از نظر دینی برای ما اهمیت دارد و هم رشته‌ای است که در آن خیر و برکت وجود دارد.
وی تاکید کرد: در جهان سواری کاری اهمیت زیادی دارد. این رشته ورزشی همپای فوتبال حرکت می‌کند و یک صنعت بزرگ است. اگر این صنعت مورد توجه قرار گیرد 72 شغل احیا می‌شود. باید تلاش کنیم با رعایت قوانین و ضوابط صادرات و واردات اسب داشته باشیم.
وزیر ورزش و جوانان افزود: رشته‌اهای مربوط به سوارکاری در ورزش زیاد است. ما چوگان، پرش و استقامت را سراغ داریم ولی بیش از 10 تا 12 رشته وجود دارد. این دو سه مدل خیلی گل کرده است. ارابه‌رانی و درساژ جزو تنوعات این رشته هستند.
وی گفت: ما نژادهای خوبی در اسب داشته و داریم. هنوز نژاد کاسپین در دنیا طرفدار دارد و باید برنامه‌ ریزی کنیم مشکل قرنطینه رفع شود و با کمک وزارت کشاورزی و ورزش این مشکل را حل کنیم و بتوانیم مثل خیلی از کشورهای دیگر صادرات و واردات اسب داشته باشیم. اسبی که وارد ایران می‌شود نباید بماند تا عمرش تمام شود. ورزشکاران باید راحت بتوانند برای مسابقات اسب ببرند. اگر ستاد بازی‌های آسیایی سوارکاری را نهایی کند، من هم علاقه‌مند هستم در این رشته شرکت کنیم. رضا زندی(رئیس فدراسیون سوارکاری) هم قول مدال داده و امیدوارم چنین شود. اگر در بازی‌ها چهارم هم شویم بسیار ارزشمند است. می‌دانیم که چقدر محدودیت داریم. برای رشد و توسعه این رشته اگر موانع برطرف شود مدال‌آوری و تعاملات و اتفاقات مورد نیاز پیشرفت یک رشته ورزشی محقق می‌شود.
سجادی همچنین درباره مساله مالکیت دو باشگاه استقلال و پرسپولیس نیز گفت: مالکیت استقلال و پرسپولیس به طور کامل برطرف شده است. این مشکل از مدت‌ها قبل برطرف شده بود که الان دیگر رسمی شد.
وی در پایان گفت: من جزو کسانی بودم دوست داشتم تیم امید ایران در بازی‌های آسیایی حضور داشته باشد. قرار شد این اتفاق رخ دهد. فوتبال سال مهمی را پیش رو دارد. تیم ملی قرار است در جام ملت‌ها شرکت کند، امیدها در بازی‌های آسیایی حاضر می‌شوند، دور خیز برای گرفتن سهمیه المپیک وجود دارد.
ورزش سایر حوزه ها 0 نفر برچسب‌ها باشگاه پرسپولیس حمید سجادی پرسپولیس

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/603232/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برچسب هوشمند؛ پزشک آینده روی پوست شما

زنی با فرمولِ رؤیاها؛ ریاضیدانی که برگه امتحانش را پاره کرد اما تاریخ را نوشت

استقلالی‌ها به دنبال تشکیل کمیته پیشکسوتان

شوماخر آماده‌ درخشش در فرمول یک

نماینده وزارت ورزش روسیه: مردم ایران عاشق ورزش هستند

گفتگوی سایت فدراسیون جهانی ووشو با ستاره طلایی ساندا ایران

مربی شبیه کی‌روش نزدیک نیمکت استقلال

سینر: از بازگشت به میادین خوشحالم

تولید و عرضه سالانه 569 هزار تُن انواع محصولات گلخانه ای در یزد

پنج مصدوم بر اثر برخورد خودرو با درخت در یزد

روند صعودی کلاهبرداری با ترفند همسریابی در یزد!

جدول پخش زنده بازی‌های یکشنبه 21 اردیبهشت

بورسیه 750دلاری المپیک برای این دختران ورزشکار | افرا ورزش

برق مشترکان پرمصرف محدود می‌شود

برقی‌سازی 20 هزار موتورسیکلت در تهران؛ هوا و سوخت نفس می‌کشند؟

جزئیات اجرای مرحله سوم کالابرگ؛ فعلا خبری نیست!

جزئیات توافق آنچلوتی با برزیل

بازگشت قهرمان پارالمپیک به جودو

واکنش قوی‌ترین وزنه‌بردار جهان به شباهت نامش با حسن یزدانی

تنها مدال دختران ایران به نام تانیا کارگرپور | افرا ورزش

رشد ١٧٢ درصدی ارزش معاملات در چهار بورس ‌ایران

برد سخت شاگردان عطایی در آغاز لیگ قهرمانان آسیا

مخاطرات ابلاغ وارداتی

لایحه جامع نظام باشگاه‌داری با رویکردی تازه تهیه شده است

مراسم گرامیداشت شهید حسین امیرعبداللهیان در دامغان برگزار شد

9 درمان طبیعی برای کاهش اضطراب

برکناری رئیس هیات ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضاء کرمانشاه

تیم بانوان آکسوم تهران قهرمان تور ملی والیبال ساحلی قشم شد

ماده مغذی که سبب تاخیر در زوال عقل می‌شود

فوتبالی‌های پراگ ورزشگاه را به آتش کشیدند!

خلاصه بازی بنفیکا 1 - اسپورتینگ 1

خلاصه بازی اتلتیکو مادرید 4 - رئال سوسیداد 0

دستور موقت برای متخلفان سنگ آهن بافق در رده پایه – آفتاب نو | اخبار ورزشی

جشن پُر گل یاران محرمی در مسیر قهرمانی

بازگشت هامبورگ به بوندسلیگا بعد از هفت سال!

مصاحبه علیرضا بیرانوند با جواد خیابانی درباره مذاکره با استقلال و پیوستن به پرسپولیس در سال1397

مولر: ناراحت نیستم، قدردانی‌ شما بی‌نظیر بود!

ساوتهمپتون سیتی را مسخره کرد؛ یک امتیاز بدون بازی!

مانوئل نویر در حرکتی زیبا پس از دریافت جام قهرمانی، آن را به مولر داد تا او جام را بالای سر ببرد

صحبت‌های سردار آزمون بعد از قهرمانی با شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

جلوگیری از سر رفتن جو با کمی روغن

اسکیت‌بازان دشتستانی صاحب زمین تمرین و پیست استاندارد شوند

پخش زنده مسابقات نماینده ایران در جام باشگاه‌های والیبال آسیا

زمان آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

هوش مصنوعی پیام مقتول را به قاتلش رساند

پیاتزا با برد به تیم ملی آمد

درخشش دانشور و علی‌نسب در شطرنج قهرمانی آسیا

فتح‌الله‌زاده: جباری با یک دستیار خارجی سرمربی شود

هم‌اندیشی برای توسعه ورزش همدان؛ پیشکسوتان با مسئولان دیدار کردند