خبر یزد

آخرين مطالب

طرز تهیه دم کباب یا قیمه آبدار قزوین با نکات تکمیلی اجتماعي

طرز تهیه دم کباب یا قیمه آبدار قزوین با نکات تکمیلی
  بزرگنمايي:

خبر یزد - اگر به غذا‌های چرب و چیل محلی علاقمندید، طرز تهیه دم کباب یا قیمه آبدار قزوین می‌تواند یک طعم جدید و یک تجربه جدید در آشپزی باشد. البته طرز تهیه این خورشت محلی قزوین، شباهت زیادی به قیمه معمولی همیشگی دارد، اما در این بین، نکات ریزی هم وجود دارند که باعث می‌شوند ظاهر و طعم این خورشت، تفاوت‌هایی با قیمه داشته باشد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
اگر کنجکاوید بدانید که قیمه ابدار قزوینی چطور درست می‌شود با این مطلب، همراه ما باشید.

خبر یزد

شاید بتوان ظاهر دم کباب قزوینی را چیزی بین قیمه معمولی و آبگوشت توصیف کرد. این قیمه، نسبت به قیمه معمولی، آبدارتر و چرب‌تر است و به عنوان یک غذای محلی در بیشتر مناطق استان قزوین طبخ می‌شود.
جالب است بدانید که قزوینی‌ها این غذای خوشمزه را بدون برنج و همراه با نان و ترشی و سبزی خوردن میل می‌کنند. در ادامه، مواد لازم و مراحل طرز تهیه قیمه ابدار قزوین را با هم می‌خوانیم:
مواد لازم برای طرز تهیه قیمه آبدار قزوین برای تهیه یک دم کباب قزوینی خوشمزه، مواد اولیه را مطابق جدول زیر، آماده کنید:

خبر یزد

مراحل طرز تهیه یک دم کباب خوشمزه مرحله اول: ابتدا باید لپه‌ها را بشویید و آن‌ها را به مدت 2 تا 3 ساعت با اب ولرم، بخیسانید. در طول این مدت، چند بار آب لپه‌ها را عوض کنید تا نفخ آن‌ها گرفته شود.
مرحله دوم: پیاز‌ها را بشویید و آن‌ها را به صورت نگینی خرد کنید. سپس، در تابه‌ای مناسب مقداری روغن بریزید و پس از داغ شدن روغن، پیاز‌ها را با آن تفت دهید.
مرحله سوم: در حین تفت خوردن پیاز، مقداری زردچوبه در تابه بریزید و پس از آن، گوشت قیمه‌ای را هم به تابه اضافه کرده و هم بزنید تا رنگ گوشت، تغییر کند.
مرحله چهارم: در ادامه طرز تهیه قیمه آبدار قزوین، لپه خیس خورده را هم به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کرده و همه مواد را با هم تفت دهید.
مرحله پنجم: حالا رب را به تابه اضافه کنید و با بقیه مواد، کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. در ادامه، مقداری آب داخل ظرف ریخته و میزان حرارت را کم کنید تا گوشت و لپه با هم بپزند.
مرحله ششم: در همین فاصله، لیموعمانی‌ها را به صورت درسته داخل مقداری آب جوش ریخته و اجازه دهید برای 1 ساعت بماند تا تلخی آن گرفته شود.
مرحله هفتم: در 1 ساعت پایانی پخت خورشت قیمه آبدار قزوین، لیموعمانی و سیب زمینی را هم اضافه کنید. لیمو عمانی باید توسط چنگال سوراخ شوند و سیب زمینی‌ها هم باید پوست کنده و چهار قاچ باشند.
مرحله هشتم: 20 دقیقه به پایان پخت، زعفران دم‌کره و تخم گشنیز را همراه با پیاز داغ داخل خورشت بریزد و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
در نهایت، خورشت را داخلی ظرفی مناسب کشیده و روی آن مقداری پودر دارچین بریزید و سرو کنید. نوش جان
چند نکته تکمیلی در طرز تهیه قیمه آبدار قزوین توجه به نکات زیر باعث می‌شود که خورشت خوشمزه‌تر و خوشرنگ‌تری تهیه کنید:
اگر جنس لپه مورد استفاده شما، زودپز است، حتما آن را کمی در روغن تفت دهید تا موقع پخت وا نرود. اما فراموش نکنید که لپه‌های دیرپز نباید زیاد تفت بخورند. اضافه کردن پودر دارچین، می‌تواند رنگ این خورشت را کدر کند. بنابراین، بهتر است این کار را به مراحل پایانی پخت یا هنگام سرو غذا، موکول کنید. هنگام پخت غذا، درب قابلمه را به طور کامل نبندید تا رنگ خورشت، خوشرنگ‌تر شود. حتما لیموعمانی‌ها را به صورت درسته در آب جوش بندازید و فقط هنگام استفاده آن‌ها را سوراخ کنید. بهتر است تکه‌های گوشت، نسبت به خورشت قیمه معمولی، کمی بزرگ‌تر باشند. منبع: بلاگ اسنپ فود

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/603250/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برچسب هوشمند؛ پزشک آینده روی پوست شما

زنی با فرمولِ رؤیاها؛ ریاضیدانی که برگه امتحانش را پاره کرد اما تاریخ را نوشت

استقلالی‌ها به دنبال تشکیل کمیته پیشکسوتان

شوماخر آماده‌ درخشش در فرمول یک

نماینده وزارت ورزش روسیه: مردم ایران عاشق ورزش هستند

گفتگوی سایت فدراسیون جهانی ووشو با ستاره طلایی ساندا ایران

مربی شبیه کی‌روش نزدیک نیمکت استقلال

سینر: از بازگشت به میادین خوشحالم

تولید و عرضه سالانه 569 هزار تُن انواع محصولات گلخانه ای در یزد

پنج مصدوم بر اثر برخورد خودرو با درخت در یزد

روند صعودی کلاهبرداری با ترفند همسریابی در یزد!

جدول پخش زنده بازی‌های یکشنبه 21 اردیبهشت

بورسیه 750دلاری المپیک برای این دختران ورزشکار | افرا ورزش

برق مشترکان پرمصرف محدود می‌شود

برقی‌سازی 20 هزار موتورسیکلت در تهران؛ هوا و سوخت نفس می‌کشند؟

جزئیات اجرای مرحله سوم کالابرگ؛ فعلا خبری نیست!

جزئیات توافق آنچلوتی با برزیل

بازگشت قهرمان پارالمپیک به جودو

واکنش قوی‌ترین وزنه‌بردار جهان به شباهت نامش با حسن یزدانی

تنها مدال دختران ایران به نام تانیا کارگرپور | افرا ورزش

رشد ١٧٢ درصدی ارزش معاملات در چهار بورس ‌ایران

برد سخت شاگردان عطایی در آغاز لیگ قهرمانان آسیا

مخاطرات ابلاغ وارداتی

لایحه جامع نظام باشگاه‌داری با رویکردی تازه تهیه شده است

مراسم گرامیداشت شهید حسین امیرعبداللهیان در دامغان برگزار شد

9 درمان طبیعی برای کاهش اضطراب

برکناری رئیس هیات ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضاء کرمانشاه

تیم بانوان آکسوم تهران قهرمان تور ملی والیبال ساحلی قشم شد

ماده مغذی که سبب تاخیر در زوال عقل می‌شود

فوتبالی‌های پراگ ورزشگاه را به آتش کشیدند!

خلاصه بازی بنفیکا 1 - اسپورتینگ 1

خلاصه بازی اتلتیکو مادرید 4 - رئال سوسیداد 0

دستور موقت برای متخلفان سنگ آهن بافق در رده پایه – آفتاب نو | اخبار ورزشی

جشن پُر گل یاران محرمی در مسیر قهرمانی

بازگشت هامبورگ به بوندسلیگا بعد از هفت سال!

مصاحبه علیرضا بیرانوند با جواد خیابانی درباره مذاکره با استقلال و پیوستن به پرسپولیس در سال1397

مولر: ناراحت نیستم، قدردانی‌ شما بی‌نظیر بود!

ساوتهمپتون سیتی را مسخره کرد؛ یک امتیاز بدون بازی!

مانوئل نویر در حرکتی زیبا پس از دریافت جام قهرمانی، آن را به مولر داد تا او جام را بالای سر ببرد

صحبت‌های سردار آزمون بعد از قهرمانی با شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

جلوگیری از سر رفتن جو با کمی روغن

اسکیت‌بازان دشتستانی صاحب زمین تمرین و پیست استاندارد شوند

پخش زنده مسابقات نماینده ایران در جام باشگاه‌های والیبال آسیا

زمان آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

هوش مصنوعی پیام مقتول را به قاتلش رساند

پیاتزا با برد به تیم ملی آمد

درخشش دانشور و علی‌نسب در شطرنج قهرمانی آسیا

فتح‌الله‌زاده: جباری با یک دستیار خارجی سرمربی شود

هم‌اندیشی برای توسعه ورزش همدان؛ پیشکسوتان با مسئولان دیدار کردند