خبر یزد

آخرين مطالب

طرز تهیه دم کباب یا قیمه آبدار قزوین با نکات تکمیلی اجتماعي

طرز تهیه دم کباب یا قیمه آبدار قزوین با نکات تکمیلی
  بزرگنمايي:

خبر یزد - اگر به غذا‌های چرب و چیل محلی علاقمندید، طرز تهیه دم کباب یا قیمه آبدار قزوین می‌تواند یک طعم جدید و یک تجربه جدید در آشپزی باشد. البته طرز تهیه این خورشت محلی قزوین، شباهت زیادی به قیمه معمولی همیشگی دارد، اما در این بین، نکات ریزی هم وجود دارند که باعث می‌شوند ظاهر و طعم این خورشت، تفاوت‌هایی با قیمه داشته باشد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
اگر کنجکاوید بدانید که قیمه ابدار قزوینی چطور درست می‌شود با این مطلب، همراه ما باشید.

خبر یزد

شاید بتوان ظاهر دم کباب قزوینی را چیزی بین قیمه معمولی و آبگوشت توصیف کرد. این قیمه، نسبت به قیمه معمولی، آبدارتر و چرب‌تر است و به عنوان یک غذای محلی در بیشتر مناطق استان قزوین طبخ می‌شود.
جالب است بدانید که قزوینی‌ها این غذای خوشمزه را بدون برنج و همراه با نان و ترشی و سبزی خوردن میل می‌کنند. در ادامه، مواد لازم و مراحل طرز تهیه قیمه ابدار قزوین را با هم می‌خوانیم:
مواد لازم برای طرز تهیه قیمه آبدار قزوین برای تهیه یک دم کباب قزوینی خوشمزه، مواد اولیه را مطابق جدول زیر، آماده کنید:

خبر یزد

مراحل طرز تهیه یک دم کباب خوشمزه مرحله اول: ابتدا باید لپه‌ها را بشویید و آن‌ها را به مدت 2 تا 3 ساعت با اب ولرم، بخیسانید. در طول این مدت، چند بار آب لپه‌ها را عوض کنید تا نفخ آن‌ها گرفته شود.
مرحله دوم: پیاز‌ها را بشویید و آن‌ها را به صورت نگینی خرد کنید. سپس، در تابه‌ای مناسب مقداری روغن بریزید و پس از داغ شدن روغن، پیاز‌ها را با آن تفت دهید.
مرحله سوم: در حین تفت خوردن پیاز، مقداری زردچوبه در تابه بریزید و پس از آن، گوشت قیمه‌ای را هم به تابه اضافه کرده و هم بزنید تا رنگ گوشت، تغییر کند.
مرحله چهارم: در ادامه طرز تهیه قیمه آبدار قزوین، لپه خیس خورده را هم به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کرده و همه مواد را با هم تفت دهید.
مرحله پنجم: حالا رب را به تابه اضافه کنید و با بقیه مواد، کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. در ادامه، مقداری آب داخل ظرف ریخته و میزان حرارت را کم کنید تا گوشت و لپه با هم بپزند.
مرحله ششم: در همین فاصله، لیموعمانی‌ها را به صورت درسته داخل مقداری آب جوش ریخته و اجازه دهید برای 1 ساعت بماند تا تلخی آن گرفته شود.
مرحله هفتم: در 1 ساعت پایانی پخت خورشت قیمه آبدار قزوین، لیموعمانی و سیب زمینی را هم اضافه کنید. لیمو عمانی باید توسط چنگال سوراخ شوند و سیب زمینی‌ها هم باید پوست کنده و چهار قاچ باشند.
مرحله هشتم: 20 دقیقه به پایان پخت، زعفران دم‌کره و تخم گشنیز را همراه با پیاز داغ داخل خورشت بریزد و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
در نهایت، خورشت را داخلی ظرفی مناسب کشیده و روی آن مقداری پودر دارچین بریزید و سرو کنید. نوش جان
چند نکته تکمیلی در طرز تهیه قیمه آبدار قزوین توجه به نکات زیر باعث می‌شود که خورشت خوشمزه‌تر و خوشرنگ‌تری تهیه کنید:
اگر جنس لپه مورد استفاده شما، زودپز است، حتما آن را کمی در روغن تفت دهید تا موقع پخت وا نرود. اما فراموش نکنید که لپه‌های دیرپز نباید زیاد تفت بخورند. اضافه کردن پودر دارچین، می‌تواند رنگ این خورشت را کدر کند. بنابراین، بهتر است این کار را به مراحل پایانی پخت یا هنگام سرو غذا، موکول کنید. هنگام پخت غذا، درب قابلمه را به طور کامل نبندید تا رنگ خورشت، خوشرنگ‌تر شود. حتما لیموعمانی‌ها را به صورت درسته در آب جوش بندازید و فقط هنگام استفاده آن‌ها را سوراخ کنید. بهتر است تکه‌های گوشت، نسبت به خورشت قیمه معمولی، کمی بزرگ‌تر باشند. منبع: بلاگ اسنپ فود

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/603250/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

میدان مغناطیسی زمین 3.7 میلیارد ساله است

دانشمندان تنها در 150 دقیقه الماس ساختند

برگزاری‌ مسابقات قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان در یزد

آبگیری 30 درصد سازه‌های آبی در استان یزد/ خسارت سیل به 21 رشته قنات

مصاف پاریزه رکردستان با نماینده یزد

تخصیص بیش از 3 هزار میلیارد ریال اعتبار برای تأمین برق شهرک‌های صنعتی یزد

آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز جمعه 7 اردیبهشت / بارش باران در محورهای مواصلاتی 3 استان

اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه

اوقات شرعی جمعه 7 اردیبهشت در یزد

ادامه رگبار باران در جنوب شرق کشور

خداوند در حادثه طبس، نصرت خود را آشکار کرد

اینفوگرافی/ 6 نشانه پنهان ابتلا به فرسودگی شغلی

مناسبت روز/ جمعه، 7 اردیبهشت‌ماه

380 نفر در کمیسیون‌ پزشکی و تعیین درصد جانبازی شرکت کردند

داستانک/ انسان های بازنده

بعضی از رنج ها‌‌‌‌‌‌‌ را نمیشه حل کرد!

تصاویری از لحظه فرود آپولو 11 بر سطح ماه در سال 1969

ادامه کمک های اتحادیه اروپا به افغانستان

همکاری اقتصادی خراسان رضوی و هرات افغانستان

محاکمه یک پرستار قلابی به جرم قتل زن مسن

ماجرای قتل هولناک پدر به دست دختر جوانش

عاملان تیراندازی در اتوبان همت دستگیر شدند

بخشی از کتاب/ چون که او گل من است

ناسا 2 ماموریت رصد زمین را پس از 18 سال متوقف کرد

سگ رباتیک با قابلیت شعله‌افکنی تا فاصله 10 متری

فروش امتیاز مسکن ملی توسط برخی سازمان ها، واقعیت یا شایعه؟

نجات 18 نفر از سیل در روستای شادکام بافق در استان یزد

یادواره شهید گمنام در جهاددانشگاهی یزد

دستگیری عامل کلاهبرداری سرمایه گذاری اکسیر فارابی در یزد

استقبال پرشور یزدی‌ها از آیین احیای سنت گلاب‌گیری باغ جهانی دولت‌آباد

چایی‌های قاچاق به مقصد نرسید

آبگیری 30 درصد سازه‌های آبی –خاکی در استان یزد

امداد رسانی گروه‌های جهادی مهریز در سیل/خسارت سیل به 9 منزل مسکونی

بازدید هیات مالزی از کمک ها به زلزله زدگان هرات

شاعرانه/ چیزی کم از بهشت ندارد هوای تو

داستانک/ سمعک با کارکرد متفاوت

ایران می تواند پرتاب انسان به فضا را رقم بزند؟

بزرگترین چاپگر 3بعدی جهان یک خانه را در 80 ساعت می‌سازد

نجات 18 نفر از سیل در روستای شادکام بافق

تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور

اختصاص 3000 میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد

دستگیری عامل کلاهبرداری سرمایه گذاری اکسیر فارابی

انتقال چای قاچاق با قطار

دلبر و یار من تویی رونق کار من تویی

تصاویری از پنل‌های خورشیدی جدیدی که در هر مکانی امکان نصب آن وجود دارد

نخاله‌های ساختمانی مهمترین عامل آسیب زا به طبیعت مهریز

امداد رسانی گروه‌های جهادی مهریز در سیل

نظم درساعت فعالیت نانوایی ها‌ی بهاباد رعایت شود

مرمت بند‌های تغذیه مصنوعی استان از ابتدای سال تاکنون

تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود