خبر یزد

آخرين مطالب

فقط 3 مرحله تست دیگر تا اخذ مجوز اولیه بهره برداری از قطار ملی مترو شهرداری تهران

فقط 3 مرحله تست دیگر تا اخذ مجوز اولیه بهره برداری از قطار ملی مترو
  بزرگنمايي:

خبر یزد - یکی از اهداف کلان برنامه هفتم توسعه در زمینه صنایع ریلی کشور، استفاده از فناوری های داخلی و ایجاد فرصت برای صنعتگران و دست اندرکاران این حوزه، جهت بومی سازی، برقی سازی و هوشمند سازی صنعت ریلی است؛ هدف میان مدت این طرح، توانمند سازی صنایع ریلی به منظور تامین لکوموتیو، واگن، ترن‌های مورد نیاز کشور، همچنین احیا و به روز رسانی قطارهای خود کشش در افق سال 1404 بوده و پروژه طراحی و ساخت قطار ملی مترو که به مراحل پایانی تست های فنی و اخذ مجوز بهره برداری رسیده است، در همین راستا مد نظر قرار داشته است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) «سید کاظم طاهرزاده» مدیر کارگروه طراحی و ساخت قطار ملی مترو ضمن ارائه توضیحات فوق، در مورد آخرین وضعیت به سرانجام رسیدن این پروژه گفت: خوشبختانه تست‌های استاتیک قطار ملی مترو کلا به اتمام رسیده و تست‌های دینامیک آن نیز درحالت بی بار با موفقیت پشت سر گذاشته شده است. طی این تست‌ها در سرعت‌های 10تا 80 کیلومتر، نیروی رانش وترمز در حالتهای ترمز پنوماتیک و ترمز بلندینگ به تناوب و به صورت هر 10 کیلومتر افزایش انجام شده و ترمز ضدلغزش هم به خوبی امتحان خود را پس داده است؛ از طرفی شتاب رانش و شتاب ترمز در سرعت‌های مختلف آزمایش شده و نمودار حاصل از تست‌های آن با استانداردهای جهانی مطابقت داشته است؛ ضمن اینکه خط ترمز هم در سرعت‌های مختلف اندازه گیری شده است. این تستها با بارگذاری‌های 5نفر در هر مترمربع و نیز 8 نفر در هر متر مربع می‌بایست در سرعتهای 20 و 80 کیلومتر بر ساعت تکرار شود.
همچنین تست خروج از خط در سرعت مجاز به علاوه با 10 درصد افزایش سرعت در مقاطع و قوس‌های400 و600 و800 متر و نیز خط مستقیم هم انجام خواهدشد. تست حرکت در شیب و بکسل قطار باردار، تست‌های بعدی برای تکمیل این مرحله خواهدبود.
طاهر زاده در پایان صحبت‌های خود با اشاره به تلاش جمعی از نهادهای ذیربط، شرکت های دانش بنیان متعدد، کارشناسان و مهندسان ایرانی و عوامل مختلف فنی و تخصصی برای به ثمر نشستن این پروژه ملی گفت: طراحی و ساخت قطار ملی مترو با عمق داخلی سازی 85 درصد، یک فناوری پیشرفته را شامل می‌شود که امروز با یک عزم عمومی در حال نتیجه دادن بوده و در مرحله اخذ مجوز اولیه، فقط 3 مرحله تست دیگر باقی مانده که امیدواریم اوایل تابستان امسال، آن تست‌ها نیز با موفقیت پشت سر گذاشته شده و استانداردهای لازم اخذ شود تا فرآیند تولید انبوه قطار ملی مترو از همین امسال در شرکت واگن سازی تهران آغاز شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/603316/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

راز چشم‌های آبی فاش شد؛ همه به یک انسان اولیه اروپایی بازمی‌گردند

سامانه ذخیره‌سازی انرژی بدون لیتیوم با عمر 25 سال معرفی شد

گل سوم بانوان ایران به هنگ کنگ توسط الهام عنافجه

صعود دختران ایران قطعی شد!

تایم لپسی از بازسازی ورزشگاه نیوکمپ

دبیر: کرونای قاسمپور را چک کردیم و تایید شد

رقابت حساس سنگین وزن‌ها در اصفهان؛ زارع و معصومی یک گام تا فینال

ترکیب نهایی و کهکشانی تیم عطایی برای لیگ قهرمانان

فریاد کارتال از کتک‌کاری علیه پرسپولیس به ترکیه رسید

امام جمعه بخش مرکزی یزد: خلیج همیشه فارس حقیقتی ریشه‌دار در تاریخ است

دنیامالی: فوتبال ساحلی باافتخار حذف شد!

حضور وزیر ورزش در اردوی تیم ملی کارگری

فریبا محمدیان: وزیر نگاه حمایتی و آینده‌نگر به ورزش توان‌یابان دارد

فریبا محمدیان: وزیر نگاه حمایتی و آینده‌نگر به ورزش توان‌یابان دارد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

دنیامالی: منتظر افتخارآفرینی کارگران در یونان هستیم

آغاز عملیات اجرایی حفاری اکتشافی نفت در دریای خزر پس از سه دهه وقفه

نصری: هدف آشکار منافقین، تخریب اقدامات دیپلماتیک ترامپ با ایران است

غزل زیبای سعدی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

تشکر بازیکنان اینتر از طارمی پس از دیدار مقابل بارسلونا

واکنش‌ها به درخشش مهدی طارمی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا

صدور رأی نهایی کمیته استیناف فدراسیون شمشیربازی درباره پاکدامن و رهبری

محمدرضا محمدی تنها قهرمان وزنه‌برداری، مدالش را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد

پایان عصر آنچلوتی در رئال مادرید

پیاده‌روی خانوادگی همزمان با میلاد امام رضا(ع)در ایلام برگزار شد

تاکید وزیر ورزش بر توسعه ورزش‌های ساحلی

کارگران اعزامی به مسابقات جهانی یونان چه درخواستی از وزیر ورزش داشتند؟

بازدید وزیر ورزش و جوانان از اردوهای آمادگی ورزش‌های کارگری

وزیر نفت از تسریع فرآیند جذب سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی صنعت نفت خبر داد

بیت‌کوین به کانال 100 هزار دلار بازگشت

روزگار از من گرفت

سقوط کاوشگر قدیمی شوروی روی زمین،«سقوط معمولی» نخواهد بود

شعرخوانی جناب‌خان در وصف پرافتخارترین دونده ایران

صدی چند میسوزونی؟ شوخی جناب‌خان با حسن تفتیان

سریع‌ترین شناگر ایران: به جای قول پاداش، الان کمک مالی کنید

تولد گرفتن برای حسن تفتیان به سبک جناب‌خان

وقتی حسن تفتیان با سرعتی که داره به داد مهمون بد حالش میرسه

پایان یک رویا؛ مصدومیت لبـران جیمز و شکست پروژه لیکرز

خاطره‌ای که حسن تفتیان از مسابقه ورودی المپیک فاش کرد

پیاده‌روی 32 کیلومتری با لباس خواب پس از شکست سلتیکس!

سرنوشت طارمی به فینال چمپیونز لیگ گره خورد

قایقرانان ایران صاحب 3 مدال نقره و برنز آسیا شدند

مروست به پایگاه شعر آئینی استان یزد تبدیل می‌شود

خسارت 29 هزار میلیارد ریالی سرمازدگی و طوفان به باغات یزد

عبدلی: به جای قول پاداش، الان کمک مالی کنید/ ورودی جهانی را کسب کردم

20 میلیارد برای کشتی، سرمایه‌ای برای غرور ملی است/ اصفهان میزبان شش رویداد جهانی دیگر در سال 1404

20 میلیارد برای کشتی، سرمایه‌ای برای غرور ملی است

متقاضیان واحدهای مسکن ملی بخوانند