خبر یزد

آخرين مطالب

تقدیر جمعی از اعضای شورای شهر تهران از اقدامات شهرداری در منطقه 12 شهرداری تهران

تقدیر جمعی از اعضای شورای شهر تهران از اقدامات شهرداری در منطقه 12
  بزرگنمايي:

خبر یزد - جمعی از اعضای شورای شهر تهران از اقدامات شهرداری تهران در خیابان 17 شهریور و میدان امام خمینی (ره) تقدیر کردند.

به گزارش خبرنگار شهر ، محمد آخوندی در یکصد و پنجاهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران ضمن ارائه گزارش از محلات منطقه 12 با بیان اینکه امروز وظیفه داریم پس از دو سال کارهایی را که انجام می شود اعلام کنیم، اظهار کرد: در منطقه 12 شهر تهران 46 پروژه از 54 پروژه توسعه محلی اجرا شد و از 28 پروژه غیرمستمر نیز 24 پروژه اجرایی شده و چهار طرح نیز در حال اجراست.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا با اشاره به بازگشایی محور شمالی میدان امام خمینی (ره)، خاطرنشان کرد: این طرح نیاز به نقدینگی دارد که در خصوص آن با شهرداری صحبت کرده ایم و اگر نقدینگی تخصیص نیابد، به یک معضل تبدیل خواهد شد؛ لذا نقدینگی باید تأمین شود تا بازگشایی صورت بگیرد.
آخوندی با بیان اینکه اگر جایی مدیری خوب کار می کند باید مراقب باشیم که او را جابجا نکنیم تا آن بخش با مشکل مواجه شود، تصریح کرد: ما اینجا مستأجر هستیم و کسانی که قرار است شهر را اداره کنند، آنهایی هستند که سالها در شهرداری تجربه و سابقه فعالیت و مدیریت دارند.
مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز تأکید کرد: وقتی مدیری در بخشی به خوبی کار می کند، نباید او را جابجا کنیم که کارهای خوب او در آن بخش باقی بماند؛ این موضوع باید در شهرداری دنبال شود.
وی با بیان اینکه باید ساختمان میدان امام خمینی(ره) زودتر تکمیل شود، یادآور شد: کار ساختمانی هنوز به اتمام نرسیده و با توجه به هزینه های زیادی که صورت گرفته، نیمه کاره رها شده و باید تکمیل شود.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران همچنین تصریح کرد: موزه و سالن شهر در این ساختمان پیش بینی شده و کاربری مشخص است و باید تعیین تکلیف آن سریعتر صورت بگیرد.
وی با بیان اینکه حل مشکلات بازار بسیار سخت و پیچیده است، گفت: انجام اقداماتی همچون حمل پسماند، نگهداشت بازار، تجهیزات آتش نشانی، برق بازار و مواردی از این قبیل بسیار سخت است.
جعفر تشکری هاشمی نیز با اعلام اینکه ایجاد رفیوژ میانی به صورت سبز کاری خطرناک و بیهوده است، اظهار کرد: آبیاری در وسط خیابان برای کارگران فضای سبز بسیار خطرناک است و بعضاً منجر به تصادف موتور سواران می شود و آب جاری شده در خیابان منجر به آسیب به آسفالت خواهد شد.
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا با تأکید بر اینکه هزینه برای رفیوژ سبز باید در پیاده روها صرف شود، خاطرنشان کرد: درختان می توانند به جای غرس در وسط خیابان به تلطیف وضعیت پیاده روها کمک کنند.
وی ادامه داد: پیشنهاد من این است که هزینه های زائد حذف شود و پولی که مردم بابت عوارض می دهند برای کارهای بیهوده هزینه نشود.
تشکری هاشمی با اشاره به انهدام سنگ فرش گران قیمت خیابان 17 شهریور، تصریح کرد: نهضت آسفالت معابر عارضه محسوب می شود و سنگ فرش می تواند به جذابیت معابر کمک کند؛ پوشش تمام خیابان ها با آسفالت چندان مطلوب نیست.
مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا با بیان اینکه بنده سالها در این منطقه ساکن و شاهد پویایی در آن هستم، گفت: بازگشایی معبر در خیابان 17 شهریور موجب رضایتمندی ساکنان و شهروندان شد که قابل تقدیر است.
وی با تأکید بر اینکه بازسازی کف پوش میدان امام خمینی(ره) نیز اتفاق خوبی بود که از این بابت تقدیر می کنیم، یادآور شد: وضعیت بوستان های این منطقه و همچنین ایمنی بازار نیاز به ارائه گزارش دارد.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا با اشاره به محدودیت های ارتفاعی در پردیس های حکومتی خیابان مجاهدین، خاطرنشان کرد: این موضوع نارضایتی کسانی را که در این خیابان ملک دارند، به دنبال داشته است.
سید احمد علوی رئیس کمیته گردشگری شورا نیز با بیان اینکه منطقه 12 منطقه پر مسئله ای است و اتفاقات خوبی در دوره ششم مدیریت شهری در این منطقه افتاده است، گفت: هر آنچه در نوسازی بازار ورود کنیم به ایمنی آن کمک کرده ایم و اگر مجموعه های مرتبط با هم همکاری کنند، اتفاقات خوبی افتاد که در همین راستا بین کمیته گردشگری، معاونت شهرسازی و سازمان نوسازی کمیته مشترکی برای این موضوع تشکیل خواهد شد.
وی ادامه داد: اتفاقی که برای میدان امام حسین(ع) و خیابان 17 شهریور افتاد، مردانگی ما بود که دیدیم طرحی که قبل از این اجرا شده بود، تأثیری در رفع مشکل مردم نداشت و برای رفع آن اقدام نکردیم.
مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورا نیز با بیان اینکه سنگ فرش این خیابان برای پیاده روها بود و شهرداری ناچار به جمع آوری آن شد، گفت: در رفیوژ میانی خیابان 17 شهریور از کاشت درخت خودداری شده و آبیاری قطره ای در نظر گرفته شده که نیاز به حضور کارگران در بخش میانی خیابان نیست؛ با اقدامات صورت گرفته چهره این خیابان عوض شده و جای تقدیر دارد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/603448/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خلاصه بازی ناپولی 2 - جنوا 2

خلاصه بازی الاتحاد 3 - الفیحا 0

گل دوم جنوا به ناپولی توسط واسکز در دقیقه 84

قهرمانی احساسی و خاص تنیسور ایرانی(عکس)

اصلانیان: پرسپولیس برای‌ قهرمانی نیاز به پوست‌اندازی دارد

بازی شطرنج حرام شد!

اسبقیان: عملکرد فدراسیون پزشکی ورزشی از دید وزارت ورزش رضایت‌بخش بوده

دنیامالی: خوشحالم یک ایرانی برای اولین‌بار قهرمان مسابقات تنیس شد/ صعود به المپیک یک انتظار معمولی از فوتبال است

میزبانی قطعی مشهد از بازی ایران – کره شمالی

هشدار ایلان ماسک: خورشید، زندگی در زمین را نابود خواهد کرد

عرفان قهرمانی: همیشه در آبادان ما بهتر فوتبال بازی کردیم

لوئیز انریکه برترین سرمربی لیگ فرانسه در فصل 25-2024

دبل کریم بنزما برای الاتحاد مقابل فیحا

گل دوم ناپولی به جنوا توسط راسپادوری در دقیقه 64

کنفرانس علمی سرطان در هرات

دکتر محمدحسن اسدی؛ شهرداری که ورزش را با مدیریت گره زد

ورود وزیر ورزش به انتخاب مربیان فوتبال: باید از جوانان استفاده کنیم – آفتاب نو | اخبار ورزشی

ورود وزیر ورزش به انتخاب مربیان فوتبال: باید از جوانان استفاده کنیم

وزارت ورزش از فدراسیون‌ پزشکی ورزشی رضایت دارد

دنیامالی: به زودی خبر‌های خوبی از ورزش قهرمانی می‌شنوید

به زودی خبر‌های خوبی از ورزش قهرمانی می‌شنوید

میزبانی قطعی مشهد از بازی ایران - کره شمالی

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: جرایمی از جنس جرایم سازمان‌یافته در بانک آینده وجود دارد

پیش بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1404؛ چشمک مذاکرات به بازار ارز

چه‌کسی دستور ممنوعیت واردات آیفون لوکس آمریکایی را دور زد؟

آیا می‌شود از انرژی هسته‌ای صرف نظر کرد؟

افزایش عجیب قیمت آب معدنی؛ یک لیتر آب چند برابر قیمت بنزین شد؟

آیا ال.جی و سامسونگ به ایران بازمی‌گردند؟

دانشمندان تمامی ماده گمشده جهان را پیدا کردند

اعلام لیست 14 نفره تیم ملی وزنه‌برداری ایران

دنیامالی: در جشن قهرمانی تراکتور شرکت نمی‌کنم

گفت و گو با علی یزدانی قهرمان تورجهانی تنیس خلیج فارس

چهارمین برد ساحلی‌بازان هندبال ایران در مسابقات قهرمانی آسیا

اهدای جوایز علی یزدانی توسط دنیامالی، وزیر ورزش

چهارمین شکست متوالی شاگردان آنچلوتی؛ رئال مادرید حریف بارسلونای فلیک نمی‌شود

قیمت لاستیک در بازار تایر امروز، 21 اردیبهشت 1404

توضیح محیط‌زیست تفت درباره مشاهده بزهای وحشی در شهر

چگونه چربی کبد را کاهش دهیم

معصومی: مسببان شکست پسرم را نمی‌بخشم

مرد است و قولش؛ آرتتا برای لیورپول تونل افتخار زد +عکس

جانشین تاج در جشن تراکتور اعلام شد

طرح مهارت‌آموزی و ارتقای اشتغال‌پذیری جوانان در کرمان اجرا می‌شود

واکنش دنیامالی به حضور در جشن قهرمانی تراکتور

حضور نیافتن وزیر ورزش در جشن قهرمانی تراکتور / مشهد میزبان بازی ایران و کره شمالی

بایواتانول در مسیر ورود به جایگاه‌های بنزین؛ سوخت سبز می‌شود

سیر تاریخی تورم؛ از ثبات تا بحران و فشار بی‌سابقه بر رفاه ایرانیان

مهاجرت طراحان و مرمت‌کاران فرش؛ ترکیه و پاکستان مقصد اصلی مهاجرت این صنعت است

دلیل افزایش استقبال سرمایه‌گذاران از طلای بورسی چیست؟

نرخ تورم ماهانه بانک مرکزی برای فروردین ماه اعلام شد

ترمز رشد اقتصادی کشیده شد؛ زنگ خطر برای اقتصاد ایران