خبر یزد

آخرين مطالب

تامین نان انبوه دستگاه‌ها از نانوایی‌ها ممنوع است/برخی دستگاه‌ها همچنان مقاومت می‌کنند گفتگو

تامین نان انبوه دستگاه‌ها از نانوایی‌ها ممنوع است/برخی دستگاه‌ها همچنان مقاومت می‌کنند
  بزرگنمايي:

خبریزد- «سید جلال موسوی» امروز سه شنبه نهم خردادماه در نشست با خبرنگاران یکی از اقدامات صورت گرفته در استان را ساماندهی حمل و توزیع آرد در استان با هدف توزیع به‌موقع، سالم و کامل آرد به مراکز مورد نظر ذکر کرد و گفت: تا قبل از این اقدام تنها 5500 تن آرد توزیعی یعنی 50 درصد آرد استان از طریق سامانه حمل و توزیع می‌شد ولی از دیماه سال گذشته تمام آرد مورد استفاده در استان را پوشش دادیم.

وی با بیان این که ایجاد کارتکس دریافت آرد یارانه‌ای در 1180 نانوایی سراسر استان دیگر اقدام اداره کل غله استان طی شش ماه گذشته بوده است، گفت: این اقدام مانع هر گونه دخل و تصرف در آرد یارانه‌ای از مرحله توزیع تا پخت شده است.

وی اعضای کارگروه آرد و نان استان را بسیار پویا و پرتلاش خواند و گفت: علاوه بر اعلام ممنوعیت عرضه نان انبوه در تمام نانوایی‌های سطح استان، ورود و خروج آرد یارانه‌ای نوع 2 که در استان حدود 3500 تن است نیز غیرقانونی اعلام شد.

موسوی با اشاره به اهمیت خرید آرد مورد نیاز نانوایی‌ها از سامانه توسط خود نانوایان، گفت: این اقدام باعث شده تا از سوء استفاده واسطه‌هایی که اقدام به خرید آرد می‌کردند، جلوگیری شود.

وی اظهار کرد: براساس مصوبه دیماه 1401 کلیه بخشهایی که نیازمند تعداد انبوه نان هستند، نباید نان مورد نیاز خود در سال جاری را از نانوایی‌های سطح شهر تامین کنند چرا که عمدتاً باعث ازدحام و شلوغی صف‌های نان برای شهروندان می‌شوند.

وی گفت: در همین راستا به دستگاه‌ها و بخشهای متقاضی نان انبوه، سهمیه آرد تعلق گرفته ولی به دلیل مقاومت برخی دستگاه‌ها مانند دانشگاه علوم پزشکی جهت پخت نان مورد نیاز خود، تاکنون حدود 40 درصد پیشرفت در این رابطه داشته‌ایم که در صورت ادامه این روند سهمیه این بخشها تا آخر خردادماه جاری قطع خواهد شد.

این مسئول خاطرنشان کرد: البته در این رابطه هیچ منعی برای عرضه نان توسط نانوایی‌ها به هیاتهای مذهبی، مراسم‌های جشن و عزای مردم وجود ندارد.  

وی تاکید کرد: نانوایی‌های یارانه‌ای هر میزان آرد بخواهند، دریافت خواهند کرد به این شرط که آن را در داخل نانوایی پخت و در همان نانوایی به مردم عرضه کنند لذا در صورت رعایت این شرایط هیچ محدودیتی در عرضه آرد نداریم.

موسوی در پایان اختصاص اضافه سهیمه به نانوایی‌های جزو ستاد بحران را از دیگر اقدامات صورت گرفته در استان ذکر و تصریح کرد: تاکنون20 درصد نانوایی‌ها یعنی 167 واحد از نانوایی استان جزو ستاد بحران شده‌اند و بر همین اساس به هر کدام از این واحدها 50 کیسه آرد با هماهنگی فرمانداری‌ها اضافه آرد تعلق گرفته تا در صورت وقوع بحران، از کمبود نان جهت عرضه به مردم جلوگیری شود.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/603844/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

راز چشم‌های آبی فاش شد؛ همه به یک انسان اولیه اروپایی بازمی‌گردند

سامانه ذخیره‌سازی انرژی بدون لیتیوم با عمر 25 سال معرفی شد

گل سوم بانوان ایران به هنگ کنگ توسط الهام عنافجه

صعود دختران ایران قطعی شد!

تایم لپسی از بازسازی ورزشگاه نیوکمپ

دبیر: کرونای قاسمپور را چک کردیم و تایید شد

رقابت حساس سنگین وزن‌ها در اصفهان؛ زارع و معصومی یک گام تا فینال

ترکیب نهایی و کهکشانی تیم عطایی برای لیگ قهرمانان

فریاد کارتال از کتک‌کاری علیه پرسپولیس به ترکیه رسید

امام جمعه بخش مرکزی یزد: خلیج همیشه فارس حقیقتی ریشه‌دار در تاریخ است

دنیامالی: فوتبال ساحلی باافتخار حذف شد!

حضور وزیر ورزش در اردوی تیم ملی کارگری

فریبا محمدیان: وزیر نگاه حمایتی و آینده‌نگر به ورزش توان‌یابان دارد

فریبا محمدیان: وزیر نگاه حمایتی و آینده‌نگر به ورزش توان‌یابان دارد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

دنیامالی: منتظر افتخارآفرینی کارگران در یونان هستیم

آغاز عملیات اجرایی حفاری اکتشافی نفت در دریای خزر پس از سه دهه وقفه

نصری: هدف آشکار منافقین، تخریب اقدامات دیپلماتیک ترامپ با ایران است

غزل زیبای سعدی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

تشکر بازیکنان اینتر از طارمی پس از دیدار مقابل بارسلونا

واکنش‌ها به درخشش مهدی طارمی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا

صدور رأی نهایی کمیته استیناف فدراسیون شمشیربازی درباره پاکدامن و رهبری

محمدرضا محمدی تنها قهرمان وزنه‌برداری، مدالش را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد

پایان عصر آنچلوتی در رئال مادرید

پیاده‌روی خانوادگی همزمان با میلاد امام رضا(ع)در ایلام برگزار شد

تاکید وزیر ورزش بر توسعه ورزش‌های ساحلی

کارگران اعزامی به مسابقات جهانی یونان چه درخواستی از وزیر ورزش داشتند؟

بازدید وزیر ورزش و جوانان از اردوهای آمادگی ورزش‌های کارگری

وزیر نفت از تسریع فرآیند جذب سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی صنعت نفت خبر داد

بیت‌کوین به کانال 100 هزار دلار بازگشت

روزگار از من گرفت

سقوط کاوشگر قدیمی شوروی روی زمین،«سقوط معمولی» نخواهد بود

شعرخوانی جناب‌خان در وصف پرافتخارترین دونده ایران

صدی چند میسوزونی؟ شوخی جناب‌خان با حسن تفتیان

سریع‌ترین شناگر ایران: به جای قول پاداش، الان کمک مالی کنید

تولد گرفتن برای حسن تفتیان به سبک جناب‌خان

وقتی حسن تفتیان با سرعتی که داره به داد مهمون بد حالش میرسه

پایان یک رویا؛ مصدومیت لبـران جیمز و شکست پروژه لیکرز

خاطره‌ای که حسن تفتیان از مسابقه ورودی المپیک فاش کرد

پیاده‌روی 32 کیلومتری با لباس خواب پس از شکست سلتیکس!

سرنوشت طارمی به فینال چمپیونز لیگ گره خورد

قایقرانان ایران صاحب 3 مدال نقره و برنز آسیا شدند

مروست به پایگاه شعر آئینی استان یزد تبدیل می‌شود

خسارت 29 هزار میلیارد ریالی سرمازدگی و طوفان به باغات یزد

عبدلی: به جای قول پاداش، الان کمک مالی کنید/ ورودی جهانی را کسب کردم

20 میلیارد برای کشتی، سرمایه‌ای برای غرور ملی است/ اصفهان میزبان شش رویداد جهانی دیگر در سال 1404

20 میلیارد برای کشتی، سرمایه‌ای برای غرور ملی است

متقاضیان واحدهای مسکن ملی بخوانند