خبر یزد

آخرين مطالب

حکمی در مورد ایثارگران در لایحه برنامه ششم توسعه وجود نداشته است/تصویب احکام کارآمد در برنامه هفتم توسعه برای حل مشکلات ایثارگران ضرورت دارد بنیاد شهید و امور ایثارگران

  بزرگنمايي:

خبر یزد - معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: حکمی در مورد ایثارگران در لایحه برنامه ششم توسعه وجود نداشت و احکام موجود در مجلس شورای اسلامی به این برنامه اضافه شده است.

به گزارش «ایثار»، محسن بزرگی در نشست بررسی کارشناسی قوانین ایثارگری در برنامه هفتم توسعه در کارگروه حقوقی تشکل‌های شاهد و ایثارگر گفت: در دولت سابق زمانی که لایحه برنامه ششم توسعه تدوین شد، میزان احکامی که در خصوص ایثارگران در برنامه ششم توسعه پیش‌بینی شده بود، صفر بود و این احکامی که امروز موجود است در مجلس شورای اسلامی به برنامه اضافه شده است.
معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران درباره قوانین ایثارگری در برنامه هفتم توسعه ادامه داد: از اواخر نیمه دوم سال گذشته، نظرات معاونت‌های تخصصی بنیاد شهید و امور ایثارگران اخذ و کمیته‌ای به منظور تجمیع احکام در معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی بنیاد تشکیل شد و پس از برگزاری جلسات متعدد کارشناسی، جمع‌بندی این نشست ها به دولت ارسال و پس از بررسی‌های گسترده، خروجی آن 14 بند از ماده 67 لایحه برنامه هفتم توسعه بوده است.
وی اضافه کرد: از لحظه ارسال لایحه به مجلس مأموریت معاونت حقوقی و امور مجلس در مورد لایحه آغاز می‌شود و البته ممکن است مواردی از لایحه در مجلس حذف یا احکامی به آن افزوده شود و این حق طبیعی مجلس است لیکن ایثارگران توقع دارند مجلس شورای اسلامی در حوزه‌ ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و اختصاص احکام و منابع لازم برای اشتغال، مسکن و خودرو آنان پیش‌بینی‌های مؤثری به عمل آورد و تشکل‌های ایثارگری به عنوان بازوی فکری و اجرایی بنیاد در این موضوع در حال تلاش و نقش‌آفرینی هستند.
بزرگی گفت: باید ماهیت برنامه‌ای بودن احکامی که به دنبال آن هستیم روشن باشد و در حقیقت به دنبال چیزی باشیم که برنامه‌ای و رویکردی باشد.
معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه چند مورد از احکام برنامه ششم توسعه مانند ماده 59 قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران، اصلاح قوانین دائمی است، اظهار کرد: این ماده در بحث سهمیه ایثارگران دائمی است لیکن با تصویب قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار تغییراتی در آن به وجود آمده است. در قوانین ایثارگری برنامه هفتم، مهم کارآمدی قوانین است تا بهترین خروجی را داشته باشیم.
علی گودرزی مدیرکل دفتر برنامه و بودجه بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این نشست گفت: 15 نشست ستادی در بنیاد شهید و امور ایثارگران برای برنامه هفتم توسعه برگزار شد.
وی با بیان اینکه مواد 86 تا 91 قانون برنامه ششم توسعه به موضوع ایثارگران اختصاص دارد، ادامه داد: نگاهی برای رعایت عدالت در ارائه خدمات و بهره‌مندی ایثارگران و افزایش کیفی خدمات ایجاد شده است که قوانین و مقررات حوزه ایثارگران، قوانین جاری و ساری باشد.
بر اساس این گزارش، در این نشست که اسماعیل سقاب اصفهانی دبیر ستاد راهبردی تحول و مسئول رصد و پایش سند تحول دولت مردمی و محمود پاکدل معاون مددکاری و مشارکت های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز حضور داشتند، اعضای تشکل‌های شاهد و ایثارگر به طرح نظرات و پیشنهادات خود پرداخته‌ و خواستار همفکری مجلس و بنیاد با تشکل‌های ایثارگری در تدوین قوانین ایثارگری برنامه هفتم توسعه شدند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/604409/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازدید وزیر ورزش و جوانان از اردوهای آمادگی ورزش های کارگری

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ جنگ صدرنشینی ایران و ویتنام

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

ایزد سیف‌الله‌پور: شرکت هواپیمایی وارش برای همه تیم ها بلیط می گیرد و همه هم پولش را پرداخت می کنند

ضیایی: ابطال مجوز استقلال به من ربطی ندارد

ایزد سیف‌الله‌پور: همه می دانند که در این دوره از مسابقات مظلوم ترین تیم باشگاه نساجی بود، ولی بحث ما چیز دیگری است

محمد مومنی: اینکه حرف واهی در رسانه ملی بزنی، برای ما جایگاهی ندارد، سند ما قوه قضاییه است

کارشناسی داوری استقلال - چادرملو اردکان

میکروفن رو به سردار بدهید: بالا بالا بالا!

قهرمانی ایران در کشتی آزاد جام تختی در پایان عصر آنچلوتی

عکس | فاجعه در فوتبال ایران؛ حمله با تبر به چند بازیکن جوان!

واکنش هیئت فوتبال یزد به ضرب و شتم جوانان!

کارشناسی داوری استقلال – چادرملو اردکان

ترسناک‌ترین صحنه‌های فوتبال ایران !

مربی استقلال در ایستگاه صلواتی (عکس)

پیام تبریک وزارت ورزش و جوانان به مناسبت صعود تیم ملی چوگان به جام جهانی

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

مریخ، ثبت شده توسط Curiosity

امواج گرانشی زیبا

توتونچی: دنبال‌ چه هستید که استقلال نتیجه نمی‌گیرد؟

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

برتری تیم هندبال ساحلی ایران مقابل اردن و صعود به دور بعد

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

ماجرای فیلم جنجالی از درگیری بافق در لیگ جوانان؛ از پنالتی تا ورود تبر به زمین!

فاجعه در فوتبال پایه؛ حمله با تبر به بازیکنان جوان در یزد!

کمیته استیناف رای نهایی علی پاکدامن و محمد رهبری را صادر کرد

درخشش تیم ورزش رزمی ترکیبی استان بوشهر در مسابقات انتخابی تیم ملی

تیم سابق ملی‌پوش ایرانی در حسرت جام ماند

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

این درخت کهن منم

سردترین سیاره ی شناخته شده کشف شد

عدس گرانشی را ببینید

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

ماجرای درگیری در بازی فوتبال جوانان لیگ منطقه‌ای کشور در بافق چه بود؟

تجلیل میراسماعیلی از پیشکسوت جودو/ پایان مسابقات جودو قهرمانی جوانان کشور در یزد

افتتاح نخستین مدرسه آموزشی پینت‌بال کشور در مشهد در حضور رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی

بازدید وزیر ورزش و جوانان از اردوی تیم ملی کارگری

افتتاح نخستین مدرسه آموزشی پینت‌بال کشور در مشهد

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

ز دور باش حوادث دلم