خبر یزد

آخرين مطالب

گسترش همکاری دانشگاه یزد با فولاد آلیاژی ایران / احداث برج فناوری در دانشگاه یزد علمي

گسترش همکاری دانشگاه یزد با فولاد آلیاژی ایران / احداث برج فناوری در دانشگاه یزد
  بزرگنمايي:

خبر یزد -   عباس کلانتری، رئیس دانشگاه در این نشست گفت: ساخت پارک صنعتی یا به عبارتی برج فناوری و همکاری دانش و صنعت در این مسیر اتفاق بسیار بزرگی است.
کلانتری افزود: بسیاری از مشکلات حوزه اشتغال در گرو اهمیت دادن به حوزه دانش‌بنیان است. بسیار مهم است که دانشجو با صنعت آشنا شده و آینده شغلی‌اش تضمین باشد و در طرح بورسیه شغلی که در دانشگاه اجرایی شده است این امر به حقیقت پیوسته است.
محمد کمال‌زاده، مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران نیز در این نشست ضمن استقبال از همکاری در راستای ساخت برج فناوری در دانشگاه گفت: مشارکت صنعت و دانشگاه می‌تواند باعث ایجاد ثروت شود، جوانان ما و اصحاب دانش از لحاظ علمی از دنیا چیزی کم ندارند و آنها تنها نیاز به امکانات مناسب دارند و ما باید با همکاری هم زیرساخت‌ها را برای آنها آماده کنیم.
وی تصریح کرد: دیدگاه ما به عنوان صنعت نسبت به حوزه دانش‌بنیان، خاص است و ما اگر بخواهیم در حوزه صنعتی مثل فولاد در دنیا سرآمد باشیم راهی به جز ورود به حوزه دانش نداریم.
وی در ادامه با اشاره به ماده 11 قانون جهش تولید دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی گفت: امیدواریم بتوانیم بر اساس این قانون همکاری خوبی با دانشگاه یزد داشته باشیم و با شکل‌گیری یک مدل اقتصادی مناسب در راستای توانمندسازی نیروی انسانی تلاش کنیم و باعث نگهداشت نیروهای ارزشمند در استانمان باشیم.
رئیس پردیس علم و فناوری دانشگاه یزد نیز در این نشست با اشاره به فرایند ترویج نوآوری و توسعه فناوری در این پردیس گفت: خوشبختانه به واسطه وجود این پردیس و دید وسیعی که رئیس دانشگاه یزد و رئیس پارک علم و فناوری یزد به حوزه دانش‌بنیان دارند، ارتباط خوبی بین دو مجموعه وجود دارد. 
احمدرضا فقیه خراسانی گفت: وجود پردیس علم و فناوری در دل دانشگاه بسیار ارزشمند است و به عبارتی به استخر دانش متصل است و این توانمندی را دارد که منابع انسانی خوبی را برای شرکت‌های دانش‌بنیان مهیا کند.
وی تصریح کرد: در این پردیس بحث ارتقای مهارت‌های نرم و سخت در دانشگاه با جدیت دنبال می‌شود و در این راستا برنامه داریم که کارنامه مهارتی برای دانشجویان صادر کنیم.
فقیه خراسانی همچنین با اشاره به راه‌اندازی مرکز نوآوری شرکت سنگ آهن مرکزی در دانشگاه یزد گفت: در این مرکز یک سری دوره‌های آموزشی تخصصی طراحی شده است و می‌توان گفت با تلاش‌های صورت گرفته قطعا دانشجویان دانشگاه یزد در یک افق 5 ساله هنگام فارغ‌التحصیلی، حداقل‌ها را برای کسب شغل دارند.
وی در ادامه سخنان خود به مصوبه هیئت امنا در جهت احداث پردیس فناوری و صنعتی ( برج فناوری) در دانشگاه یزد اشاره کرد و گفت: طبق این مصوبه، 25 هکتار از زمین‌های دانشگاه برای سرمایه‌گذاری شرکت‌های صنعتی متقاضی تخصیص پیدا کرده است. 
وی تصریح کرد: احداث آزمایشگاه مرجع فولاد و معدن و برگزاری کارگاه‌های آموزشی از جمله فعالیت‌های این پردیس خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/612725/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

9 درمان طبیعی برای کاهش اضطراب

برکناری رئیس هیات ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضاء کرمانشاه

تیم بانوان آکسوم تهران قهرمان تور ملی والیبال ساحلی قشم شد

ماده مغذی که سبب تاخیر در زوال عقل می‌شود

فوتبالی‌های پراگ ورزشگاه را به آتش کشیدند!

خلاصه بازی بنفیکا 1 - اسپورتینگ 1

خلاصه بازی اتلتیکو مادرید 4 - رئال سوسیداد 0

دستور موقت برای متخلفان سنگ آهن بافق در رده پایه – آفتاب نو | اخبار ورزشی

جشن پُر گل یاران محرمی در مسیر قهرمانی

بازگشت هامبورگ به بوندسلیگا بعد از هفت سال!

مصاحبه علیرضا بیرانوند با جواد خیابانی درباره مذاکره با استقلال و پیوستن به پرسپولیس در سال1397

مولر: ناراحت نیستم، قدردانی‌ شما بی‌نظیر بود!

ساوتهمپتون سیتی را مسخره کرد؛ یک امتیاز بدون بازی!

مانوئل نویر در حرکتی زیبا پس از دریافت جام قهرمانی، آن را به مولر داد تا او جام را بالای سر ببرد

صحبت‌های سردار آزمون بعد از قهرمانی با شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

جلوگیری از سر رفتن جو با کمی روغن

اسکیت‌بازان دشتستانی صاحب زمین تمرین و پیست استاندارد شوند

پخش زنده مسابقات نماینده ایران در جام باشگاه‌های والیبال آسیا

زمان آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

هوش مصنوعی پیام مقتول را به قاتلش رساند

پیاتزا با برد به تیم ملی آمد

درخشش دانشور و علی‌نسب در شطرنج قهرمانی آسیا

فتح‌الله‌زاده: جباری با یک دستیار خارجی سرمربی شود

هم‌اندیشی برای توسعه ورزش همدان؛ پیشکسوتان با مسئولان دیدار کردند

پایان بورس 20 اردیبهشت 1404؛ فشار بازار سهام افتاد!

نماینده مجلس:‌ دو پتروپالایشگاهی که در دولت قبل قرار بود ساخته شود پیشرفت خاصی نداشت

از ونزوئلا تا تهران؛ وقتی نفت داریم ولی برق نداریم!

ارزشمندترین شرکت‌های جهان در ماه مه 2025

بابک زنجانی وارد می شود؛ نفت، خودرو، ریل و...

صدور مجوز ورود و توزیع بنزین سوپر صادر شد

اتفاق جالبی که برای بانک‌های پر مصرف روی داد

تصمیم با داده غلط، آتش زیر خاکستر نارضایتی را شعله‌ور می‌کند

رمزارزهای غیرمجاز و فرسودگی شبکه؛ دلایل دیگر بحران برق از زبان نماینده مجلس

مالک شریعتی، نماینده مجلس: 15 میلیارد دلار ارز در خانه‌های مردم است

5 حرکت برتر بسکتبال NBA در شب گذشته

اظهارات سرمربی تیم ملی چوگان پس از استعفای ناگهانی: نظر خودم بود

یزد شانه‌به‌شانه استان‌های والیبالی کشور ایستاده است

درگیری خونین، فحاشی ناموسی و تبر در زمین مسابقه؛ ماجرای جنجالی در لیگ پایه چه علت بود؟

خدمتی به شیرینیِ لهجه زیبای یزدی

تولید فرش دستباف با فعالیت 40 هزار بافنده در یزد

رکورد اجتماع ورزشی 1404 دانش‌آموز دختر نوجوان در یک رشته‌ ورزشی

بهترین راهکار برای کاهش «چربی کبد»

کاپیتان ایران به زودی برمی‌گردد

توقف کانتینرها در گمرک بندر عباس به دلیل خرابی 2 ماهه سامانه جامع تجارت

پاکستان و افغانستان، کریدورهای جدید در نقشه حمل‌ونقل منطقه‌ای ایران

دنا پلاس در بازار چقدر گران‌تر از کارخانه است؟

واکنش سخنگوی نمایشگاه کتاب به ماجرای سرقت

قابلیت جدید یک تلسکوپ فضایی برای مطالعه سیاره‌های در حال مرگ

کونته: باید کار قهرمانی و اینتر را یکسره کنیم