خبر یزد

آخرين مطالب

آموزش، مشارکت مردمی و ارتقا ایمنی، عوامل موثر در مدیریت بحران منطقه آزاد کیش

آموزش، مشارکت مردمی و ارتقا ایمنی، عوامل موثر در مدیریت بحران
  بزرگنمايي:

خبر یزد - رئیس ستاد بحران کشور در نشستی با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، مهمترین بخش مدیریت بحران را پیشگیری و مشارکت مردمی و عاملی موثر در ساماندهی بحران عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش ، محمد حسن نامی معاون وزیر کشور و رئیس ستاد بحران کشور در این نشست که صبح چهارشنبه 18 مرداد در سالن رازی مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد؛ ضمن قدردانی از تلاش و همکاری تمامی دست اندرکاران این منطقه برای مدیریت بحران در زمان وقوع زلزله های پی در پی کیش بیان داشت: این منطقه آزاد، سهم ناچیزی از مساحت 1میلیون و 873 هزار و 959 کیلومتری کشورمان را دارد اما اهمیت این جزیره به وسعت کل ایران است، چرا که در موقعیت استراتژیک آب های نیلگون خلیج فارس واقع شده است.
وی افزود:خلیج فارس به عنوان یکی از مهمترین مناطق ژئوپلتیک جهان که هر اقدام مثبت و منفی در آن می تواند کل جهان را تحت تاثیر قرار دهد، مورد توجه منطقه می باشد و به همین دلیل جزیره کیش نیز برای کشور از اهمیت بسزایی برخوردار است.
رئیس ستاد بحران کشور در ادامه به نگاه ویژه و خردمندانه دکتر عبدالملکی دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نسبت به مسائل و توسعه این مناطق آزاد اشاره کرد.
محمد حسن نامی در تشریح موضوعات مرتبط با خلیج فارس گفت: 58.3 درصد از این پهنه آبی ارزشمند متعلق به جمهوری اسلامی ایران است و جزایری چون تنب بزرگ و کوچک همچنین ابوموسی و جزیره هرمز مهمترین جزایر استراتژیک خلیج فارس هستند.
رییس ستاد بحران کشور خاطرنشان کرد: در خلیج فارس به عنوان یک آکواریوم جهانی، 128 جزیره وجود دارد که 22 جزیره متعلق به جمهوری اسلامی ایران می باشد، بنابراین ما باید در جلوگیری و ممانعت از اقداماتی مانند ورود شناور ها «با رانش اتمی » و دیگر موارد اینچنینی که می تواند این آکواریوم جهانی و به نوعی اکوسیستم آبزیان را از بین ببرد تلاش کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به مدیریت بحران و قوانین تصویب شده در این خصوص اشاره داشت و افزود: بر اساس قانونی که سال 1398 توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شد، بحران از چندین بخش پیشگیری، آمادگی و بازسازی و بازتوانی تشکیل می شود.
نامی تصریح کرد: این قانون بر اساس بیانات رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی)، با تاکید بر پیشگیری به عنوان مهمترین بخش بحران ابلاغ شد تا تدابیر لازم صورت پذیرد.
محمد حسن نامی رئیس ستاد بحران کشور عنوان کرد: از 64 مورد مخاطرات طبیعی که در جهان رخ داده 44 مورد در ایران به وقوع پیوسته است که سیلاب، زلزله، آتش سوزی، فرونشست زمین ، موج سرما و گرما، زمین لرزه، خشکسالی و غیره را شامل می شود که مهمترین آنها برای ما سیلاب و زلزله است.
رئیس ستاد بحران کشور بیان داشت: 66 تا 68 درصد سطح کشور از لحاظ جغرافیایی روی خط گسل یا در نزدیکی آن است بنابراین ما باید توان و قدرت خود را در مدیریت بحران ارزیابی کنیم و تدابیر لازم برای ایجاد ایمنی را در نظر بگیریم.
نامی گفت: طبق مطالعه 220 سال گذشته، در مجموع 12 زلزله بالای 7 ریشتر در کشور رخ داده است و در همین راستا باید برای ارتقا کیفیت و تقویت سازه ها، مصالح ساختمانی را به گونه ای انتخاب و تقویت کنیم که برای زمین لرزه هایی تا 8 ریشتر مقاومت داشته باشد.
وی انرژی آزاد شده از یک زلزله 4 ریشتری به لحاظ قدرتی را برابر با یک بمب هیروشیما و یا هزار تن "تی ان تی" برشمرد و اظهار داشت: با مقاوم سازی ساختمان ها و سازه ها در برابر زمین لرزه، انرژی قدرتمند آزاد شده از این پدیده طبیعی می تواند برای موارد مثبت در اختیار بشر قرار گیرد و به صورت بهینه استفاده شود.
وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب، مشارکت مردم در امور را عاملی موثر بر مدیریت بحران عنوان کرد و گفت: آموزش در این زمینه تاثیر بسزایی برای سازماندهی و مدیریت بحران دارد.
نامی از تشکیل سازمان مدیریت بحران هوشمند در کشور خبر داد و افزود: هوشمند سازی و تکمیل تجهیزات مورد نیاز می تواند کمک شایانی در پیشگیری از مخاطرات بلایای طبیعی داشته باشد.
نامی رئیس ستاد بحران کشور در پایان از مسئولان خواست تا برای هماهنگی، آمادگی و مقابله با بحران بر اساس قوانین، بیش از پیش تلاش و در کنار ایجاد ایمنی بیشتر آموزش های لازم برای تاب آوری را نیز منظور کنند. 

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/612932/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خلاصه بازی ناپولی 2 - جنوا 2

خلاصه بازی الاتحاد 3 - الفیحا 0

گل دوم جنوا به ناپولی توسط واسکز در دقیقه 84

قهرمانی احساسی و خاص تنیسور ایرانی(عکس)

اصلانیان: پرسپولیس برای‌ قهرمانی نیاز به پوست‌اندازی دارد

بازی شطرنج حرام شد!

اسبقیان: عملکرد فدراسیون پزشکی ورزشی از دید وزارت ورزش رضایت‌بخش بوده

دنیامالی: خوشحالم یک ایرانی برای اولین‌بار قهرمان مسابقات تنیس شد/ صعود به المپیک یک انتظار معمولی از فوتبال است

میزبانی قطعی مشهد از بازی ایران – کره شمالی

هشدار ایلان ماسک: خورشید، زندگی در زمین را نابود خواهد کرد

عرفان قهرمانی: همیشه در آبادان ما بهتر فوتبال بازی کردیم

لوئیز انریکه برترین سرمربی لیگ فرانسه در فصل 25-2024

دبل کریم بنزما برای الاتحاد مقابل فیحا

گل دوم ناپولی به جنوا توسط راسپادوری در دقیقه 64

کنفرانس علمی سرطان در هرات

دکتر محمدحسن اسدی؛ شهرداری که ورزش را با مدیریت گره زد

ورود وزیر ورزش به انتخاب مربیان فوتبال: باید از جوانان استفاده کنیم – آفتاب نو | اخبار ورزشی

ورود وزیر ورزش به انتخاب مربیان فوتبال: باید از جوانان استفاده کنیم

وزارت ورزش از فدراسیون‌ پزشکی ورزشی رضایت دارد

دنیامالی: به زودی خبر‌های خوبی از ورزش قهرمانی می‌شنوید

به زودی خبر‌های خوبی از ورزش قهرمانی می‌شنوید

میزبانی قطعی مشهد از بازی ایران - کره شمالی

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: جرایمی از جنس جرایم سازمان‌یافته در بانک آینده وجود دارد

پیش بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1404؛ چشمک مذاکرات به بازار ارز

چه‌کسی دستور ممنوعیت واردات آیفون لوکس آمریکایی را دور زد؟

آیا می‌شود از انرژی هسته‌ای صرف نظر کرد؟

افزایش عجیب قیمت آب معدنی؛ یک لیتر آب چند برابر قیمت بنزین شد؟

آیا ال.جی و سامسونگ به ایران بازمی‌گردند؟

دانشمندان تمامی ماده گمشده جهان را پیدا کردند

اعلام لیست 14 نفره تیم ملی وزنه‌برداری ایران

دنیامالی: در جشن قهرمانی تراکتور شرکت نمی‌کنم

گفت و گو با علی یزدانی قهرمان تورجهانی تنیس خلیج فارس

چهارمین برد ساحلی‌بازان هندبال ایران در مسابقات قهرمانی آسیا

اهدای جوایز علی یزدانی توسط دنیامالی، وزیر ورزش

چهارمین شکست متوالی شاگردان آنچلوتی؛ رئال مادرید حریف بارسلونای فلیک نمی‌شود

قیمت لاستیک در بازار تایر امروز، 21 اردیبهشت 1404

توضیح محیط‌زیست تفت درباره مشاهده بزهای وحشی در شهر

چگونه چربی کبد را کاهش دهیم

معصومی: مسببان شکست پسرم را نمی‌بخشم

مرد است و قولش؛ آرتتا برای لیورپول تونل افتخار زد +عکس

جانشین تاج در جشن تراکتور اعلام شد

طرح مهارت‌آموزی و ارتقای اشتغال‌پذیری جوانان در کرمان اجرا می‌شود

واکنش دنیامالی به حضور در جشن قهرمانی تراکتور

حضور نیافتن وزیر ورزش در جشن قهرمانی تراکتور / مشهد میزبان بازی ایران و کره شمالی

بایواتانول در مسیر ورود به جایگاه‌های بنزین؛ سوخت سبز می‌شود

سیر تاریخی تورم؛ از ثبات تا بحران و فشار بی‌سابقه بر رفاه ایرانیان

مهاجرت طراحان و مرمت‌کاران فرش؛ ترکیه و پاکستان مقصد اصلی مهاجرت این صنعت است

دلیل افزایش استقبال سرمایه‌گذاران از طلای بورسی چیست؟

نرخ تورم ماهانه بانک مرکزی برای فروردین ماه اعلام شد

ترمز رشد اقتصادی کشیده شد؛ زنگ خطر برای اقتصاد ایران