خبر یزد

آخرين مطالب

فرماندار زارچ خبر داد؛

احداث اولین مجتمع ادارات استان یزد در زارچ سیاسی

احداث اولین مجتمع ادارات استان یزد در زارچ
  بزرگنمايي:

خبر یزد - یزد- فرماندار زارچ از احداث اولین مجتمع ادارات استان یزد در شهرستان زارچ خبر داد و گفت: در این مجتمع اداراتی نظیر ثبت احوال، محیط زیست، منابع طبیعی و ... مستقر می‌شوند.

 مرتضی زیباییان، عصر دوشنبه در نشستی خبری به مناسبت هفته دولت اظهار داشت: ارتقا بخش زارچ به شهرستان موضوع مورد مطالبه بسیاری از مردم این شهرستان بود و در طول سالیان گذشته اقدامات بسیاری در این زمینه انجام شده بود که با پیگیری‌های ویژه استاندار یزد و نماینده مردم در مجلس، در 12 بهمن 1401 زارچ به شهرستان تبدیل شد.
وی با اشاره به سفرهای استانی استاندار یزد عنوان کرد: احداث ناحیه صنعتی زارچ از مصوبات دولت نهم بود اما عملیات اجرایی آن در دولت سیزدهم توسط استاندار یزد انجام شد و امیدواریم تا پایان سال جاری و اوایل سال 1403 شاهد بهره برداری از این پهنه باشیم.
زیباییان یادآور شد: تکمیل پروژه‌های خیری در آموزش و پرورش از جمله افتتاح مدرسه پیامبر اعظم (س) با اعتبار 15 میلیارد تومان، احداث چمن مصنوعی در روستای محمدآباد پس از چند سال توقف پروژه به دلیل نبود اعتبارات، احداث ساختمان بخشداری اله آباد، احداث کتابخانه در اله آباد و … نیز از دیگر پروژه‌هایی است که امسال در هفته دولت بهره برداری شد.
وی همچنین از افتتاح کتابخانه شهید بابایی با اعتبار 15 میلیارد تومان خبر داد و افزود: سال گذشته مجتمع سوارکاری زارچ توسط وزیر ورزش و جوانان کلنگ زنی شد که تلاش ما این است که این طرح را وسعت بیشتر و امکانات بیشتر در شهرستان اجرایی کنیم و امیدواریم با تزریق اعتبارات لازم، به زودی شاهد بهره‌برداری از این پروژه باشیم.
زیرگذر برای دسترسی مردم زارچ از کمربندی به شهر ایجاد می شود
فرماندار زارچ ادامه داد: برای دسترسی مردم زارچ از کمربندی به شهر، احداث زیرگذر در دستور کار قرار گرفته و یک پروژه مشارکتی بین دهداری اله آباد، اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و شهرداری زارچ اجرا و عملیات احداث آن به زودی آغاز می شود.
زیباییان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به طرح نهضت بزرگ ملی مسکن بیان کرد: این پروژه از سال گذشته در زارچ نیز آغاز شده و 75 واحد در دست اجراست که تلاش ما این است این واحدها را به صورت نیمه ساز به متقاضیان واگذار کنیم.
فرماندار زارچ با بیان اینکه زمین سایر طرح‌های نهضت ملی مسکن نیز آماده شده است، افزود: این اراضی به زودی تحویل پیمانکار خواهد شد.
وی از اجرای طرح احیا و بازآفرینی روستای همت آباد زارچ خبر داد و گفت: تلاش می کنیم این منطقه به عنوان یک منطقه روستایی معرفی شود و امیدواریم به زودی شاهد احیا و بازآفرینی این روستا باشیم.
زیباییان تاکید کرد: تلاش ما این است که سال 1402 سال بهره برداری از پروژه های ناتمامی باشد که مردم سالیان سال است چشم انتظار بهره برداری از آن هستند که از آن جمله می توان انتظار 16 ساله برای احداث استخر اشاره کرد.
تلاش برای رفع مشکل آبرسانی به روستاهای چرخاب
وی در مورد آبرسانی به روستاهای چرخاب بیان کرد: در صددیم بتوانیم راهکارهایی برای رفع مشکل آبرسانی به روستاهای چرخاب کهنه و چرخاب رضوی پیدا کنیم.
فرماندار زارچ گفت: ساختمان مجتمع ادارات زارچ به عنوان اولین ساختمان مجتمع ادارات در سطح استان را پیگیری می کنیم و در هفته جاری شاهد بهره برداری از ساختمان ادارات شهرستان زارچ باشیم.
وی یادآور شد: ثبت احوال، منابع طبیعی، میراث فرهنگی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محیط زیست، تعزیرات حکومتی و … در این مجتمع مستقر می شوند.
زیباییان در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در مورد شاخص‌های شهرستان زارچ عنوان کرد: استناد جمعیتی شهرستان زارچ را نباید به سال 1395 معطوف کنیم و به طور قطع جمعیت افزایش یافته و بسیاری از مردمی که در یزد کار می کنند، زارچ را برای سکونت انتخاب کرده اند بنابراین می توان جمعیت این شهرستان را 35 هزار نفر اعلام کرد.
وی ادامه داد: از نظر گستردگی جغرافیایی نیز شاخص‌های لازم را دارد و علاوه بر این از سایر شاخص ها نیز بهره مند است ضمن اینکه نمی توان قدمت این منطقه را نادیده گرفت بنابراین ایجاد شهرستان مورد نظر مسئولان شهرستان نیز بوده و در دولت سیزدهم این خواسته مردم به سرانجام رسید.
کمبود اعتبار برای اجرای طرح‌ها نیمه تمام خیرساز
فرماندار زارچ در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار مهر در مورد مهمترین چالش این شهرستان بیان کرد: کمبود اعتبار برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام این شهرستان مهمترین چالش این شهرستان است که در صددیم در سال جاری با تخصیص اعتبار و مدیریت اعتبار به سرانجام برسانیم.
زیباییان با بیان اینکه اغلب پروژه نیمه تمام زارچ، خیری است و تعهدات خیران انجام شده اما تعهدات دولت به انجام نرسیده است، افزود: یکی از رویکردهای مهم دولت در زارچ، پیگیری تکمیل این طرح‌هاست.
وی عنوان کرد: حمل و نقل عمومی، یکی دیگر از چالش‌های شهرستان تازه تاسیس زارچ است که با کمک شهرداری تلاش شده بخشی از این مشکل را برطرف کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/616063/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چه انتظاراتی از پرتاب نهم استارشیپ به فضا داریم؟

گل دوم بانوان فوتسال ایران به چین تایپه

گل اول بانوان ایران به چین تایپه

خاطره تلخ حسن تفتیان از امکانات لوکس دیگر دونده‌ها

گل سوم بانوان فوتسال ایران به چین تایپه

برگزاری اجلاس رؤسای شوراهای کلان شهرها و مراکز استان‌ها در یزد

پخش زنده نخستین دوره تجلیل از چهره‌های ماندگار ورزش | اخبار ورزشی

کاپیتان تیم ملی دل در گرو داماش دارد!

پخش زنده نخستین دوره تجلیل از چهره‌های ماندگار ورزش

استخر نیمه‌تمام بشرویه چه زمانی تکمیل می‌شود؟

فروردین: تفاوت ورزشکاران امروز با گذشته در اخلاق و مکتب است

تجلیل از 22 چهره ماندگار ورزش ایران در حضور دنیامالی + فیلم

اختصاص 9 میلیارد تومان به تشکل‌های جوانان

تفاوت ورزشکاران امروز با گذشته در اخلاق و مکتب است | اخبار ورزشی

خلیج فارس نماد هفته پایانی لیگ برتر شد

کره جنوبی می‌خواهد تجربیات خود را در حوزه مسکن به ایران منتقل کند

ایران از صادرکننده انرژی به واردکننده تبدیل شد؛ راه‌حل کجاست؟

نرخ خرید حمایتی گوشساله مشخص شد

بازارهای سهام آسیا بی‌رمق شدند

ادعای فارس در مورد بابک زنجانی و بیژن زنگنه

رحماندوست و شعبان‌نژاد در نمایشگاه کتاب

خبر سرقت در نمایشگاه کتاب اشتباه بود

آخرین مهلت ثبت‌نام در مسابقات ملی برنامه‌نویسی ICT Challenge

واکنش فدراسیون به صادر نشدن حکم بیرانوند

درخواست برای ارسال فیلم فینال سنگین‌وزن به اتحادیه جهانی کشتی

فوتسال زنان رو دست بدی از ژاپن خورد!

لیگ قهرمانان آسیا؛ رونمایی از هشت تیم صعودکننده

گل اول بانوان چین تایپه به ایران  توسط

مشارکت کم یزدی ها درطرح پیشگیری از تنبلی چشم کودکان در سال گذشته

ضرورت تحول در صنعت فرش دستباف استان یزد

بهره برداری از 105 پروژه مخابراتی و همراه اول در استان یزد

تعزیر گرانفروش در تعزیرات حکومتی

آغاز شمارش معکوس برای میزبانی شایسته مشهد از دیدار ایران و کره‌شمالی

تاکید وزیر ورزش به حضور بیشتر بسکتبال در تورنمنت‌های بین‌المللی – آفتاب نو | اخبار ورزشی

دنیامالی: ورزش‌های آبی برای وزارت ورزش و جوانان خیلی اهمیت دارد/ بسکتبال نیاز به حضور در تورنمنت‌های تدارکاتی بیشتری دارد

تاکید دنیامالی به حضور بسکتبال در تورنمنت‌های تدارکاتی

معرفی اعضای کادر فنی تیم ملی جوانان MMA ایران

رضایت دنیامالی از برنامه‌های شنا و تاکید به اعزام بسکتبال

حضور چهره‌های مطرح و ماندگار ورزش کشور در مراسم نخستین دوره تجلیل از چهره‌های ماندگار ورزش ایران

مخالفت مجلس با افزایش تعرفه اینترنت موبایل

جزئیات دریافت وام مشاغل خانگی

افزایش و اصلاح قیمت 900 قلم دارو در سال گذشته

سرامیک خودرو چیست ؟ آموزش و اجرا

زیان 3 میلیارد دلاری هوندا از تعرفه‌های آمریکا

قیمت جدید مرغ زنده و گوشت مرغ منجمد اعلام شد

دبیر سندیکای صنعت برق: اهمیت مدیریت مصرف برق کمتر از افزایش ظرفیت تولید نیست

رونمایی از اعلان همایش ملی بزرگداشت فردوسی

کاهش زمان تشخیص بیماری با طراحی شبکه عصبی پیچشی

جهان زودتر از تصور قبلی انسان به پایان می‌رسد

نیمکت‌نشینی پسر رونالدو در اولین بازی ملی