خبر یزد

آخرين مطالب

پیاده‌روی اربعین مدال افتخاری برای مردم مسلمان و آزادی‌خواه جهان است سیاسی

پیاده‌روی اربعین مدال افتخاری برای مردم مسلمان و آزادی‌خواه جهان است
  بزرگنمايي:

خبر یزد - امام جمعه موقت یزد با اشاره به اینکه امسال 22 میلیون نفر از 100 کشور جهان در مراسم اربعین حضور داشتند، گفت: پیاده‌روی اربعین مدال افتخاری برای مردم مسلمان و آزادی‌خواه جهان است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، آیت‌الله سیدناصر محمدی با اشاره به سالروز واقعه 17 شهریور، اظهار داشت: این روز یکی از مهمترین روزها و وقایع در تاریخ انقلاب اسلامی ایران به حساب می‌آید.
وی خاطرنشان کرد: در 17 شهریور 1357، رژیم خون‌ریز، بی‌رحم و سفاک آمریکا، در این روز مردم بسیاری را به شهادت رسانید و در حالی که جمعیت فوق العاده زیادی در تهران آمده بودند و در میدان شهدا امروز که آن زمان (ژاله) نام داشت تجمع کرده بودند، یکی از جنایت‌های بزرگ تاریخ رقم خورد و جنایتکاران رژیم طاغوت مردم را در این روز به گلوله بستند.
امام جمعه موقت یزد با بیان اینکه آمار شهدای این روز 500 نفر گفته شده و 4000 نفر هم گفته شده افزود: از آنجا که خیلی از شهدا را جمع کردند و بردند، آمار دقیقی از تعداد شهدای این روز در دست نیست.
محمدی بیان کرد: یک زمانی بختیار پس از اینکه فرار کرده بود و با صدام همدست شده بود، عنوان کرد که ما اگر دو میلیون نفر از مردم ایران را بکشیم تا این رژیم جمهوری اسلامی سرنگون شود ارزش دارد؛ این صحبت به خوبی رژیم طاغوت را معرفی می‌کند.
وی به سالروز ارتحال آیت‌الله طالقانی اشاره کرد و افزود: ایشان نخستین امام جمعه تهران بودند که پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران به دست مبارک حضرت امام خمینی(ره) به این عنوان منصوب شدند.
امام جمعه یزد: دشمن از عظمت و آثار پیاده‌روی اربعین در هراس است امام جمعه موقت یزد همچنین با بیان اینکه سالروز شهادت آیت الله مدنی دومین شهید محراب را هم در پیش رو داریم گفت: این نماز جمعه به سادگی حفاظت نشده است و شهدای بسیاری برای حفاظت از انقلاب و نماز جمعه داده‌ایم.
محمدی به برگزاری نماز جمعه یزد در مسجد ملااسماعیل اشاره کرد و افزود: یکی از شهدای والامقام محراب، حضرت آیت‌الله صدوقی(ره) بودند که در همین مسجد به دست منافقین کوردل به شهادت رسیدند و با همین خون‌ها و به دست مردم این نماز حفظ شده است.
وی نماز جمعه را خار چشم کفار و منافقین دانست و افزود: هر چیزی که ارزش بالاتری داشته باشد، قطعا هزینه نگهداری آن هم بیشتر است و به همین دلیل هم هست که دشمن این میزان هجمه و تبلیغ سوء علیه نماز جمعه دارد.
امام جمعه موقت یزد به برگزاری آیین باشکوه پیاده‌روی اربعین اشاره کرد و گفت: این واقعا جای افتخار و بالندگی است که بیش از 22 میلیون نفر از صد کشور جهان در این مراسم شرکت کردند.
محمدی با اشاره به اینکه رسانه‌های استکبار همه در برابر این مراسم عظیم سکوت کردند افزود: رسانه‌های دشمن اگر در جایی شخصی عطسه‌ای کند که به نفع آنها باشد، صد بار آن را بیان کرده و به تحلیل می‌پردازند، اما در برابر این حماسه بزرگ یا سکوت می‌کنند و یا به ایرادگیری نسبت به آن می‌پردازند.
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه امروز دیگر مردم فریب این رسانه‌ها را نمی‌خورند و به خوبی همه می‌دانند که هزینه‌های این مراسم بزرگ را مردم داده‌اند و شرکت کنندگان در آن هم مردم از 100 کشور هستند.
امام جمعه موقت یزد با اشاره به اینکه امسال 22 میلیون نفر از 100 کشور جهان در مراسم اربعین حضور داشتند، گفت: پیاده‌روی اربعین مدال افتخاری برای مردم مسلمان و آزادی‌خواه جهان است.
انتهای پیام/781/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/618178/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لوکاکو جام می‌خواهد: آمار گل‌زنی چه اهمیتی دارد

حواشی بازی نفت آبادان و پیکان

حواشی بازی استقلال 0-0 چادرملو

کارشناسی داوری دیدار استقلال – چادرملو اردکان

اخباری: از خدایمان است که در یزد تمرینات را برگزار کنیم(ویدیو)

تارتار: علی اصغر عاشوری معلم ورزش است

کارشناسی داوری بازی آلومینیوم و ملوان

حواشی بازی آلومینیوم و ملوان

برای جبران عقب‌ماندگی سرانه ورزشی قم نیازمند 57 هزار متر مربع زمین است

کارشناسی داوری بازی فولاد و استقلال خوزستان

پنالتی دادن به روش پت و مت!

خلاصه بازی آتالانتا 2 - رم 1

صحبت های غلامحسین پیروانی درباره صعود فجر به لیگ برتر

صحبت های تارتار درباره عملکرد کارتال و نقل و انتقالات پرسپولیس

حواشی بازی فولاد و استقلال خوزستان

کارشناسی داوری بازی استقلال و چادرملو

اخباری: از خدایمان است که در یزد تمرینات را برگزار کنیم

توسعه ورزش در منطقه محور گفت وگوی خسروی وفا با همتای قطری اش

آخرین اخبار از نقل و انتقالات استقلال و پرسپولیس

اشک‌های پیمان یوسفی بعد از کادو جالب برنامه 1001

وضعیت استقلال با جباری از دیدگاه تارتار سرمربی گل گهر

ویدیو باشگاه استقلال برای پیوستن سیدورف

حواشی بازی گل گهر و شمس آذر

گل قیچی برگردون تماشایی و محشر سانتیاگو مونتیل در لیگ برتر آرژانتین

سعید اخباری سرمربی چادرملو: هفت هشت بازیکن استقلال آرزوی هر سرمربی هستند

مهدی تارتار سرمربی گل گهر: اگر نکونام می ماند وضعیت استقلال از این بهتر بود

شوخی جناب‌ خان با تیپ و استایل پیمان یوسفی؛ سلطان کت ایران هستی!

کادوی جالب جناب خان برای پیمان یوسفی و شوخی با کلمات قصار او در گزارش‌ها

شعرخوانی جالب جناب‌خان برای پیمان یوسفی

ویدیویی جالب از پیمان یوسفی بعد از دیدار با ولز در جام جهانی

تمرینات و ورزش های مفید برای سلامت روده

خاطره پیمان یوسفی از تجربه لغو شدن گزارش بازی به دلیل سرقت از خانه او!

عصبانیت علی علیپور از تعویض شدن مقابل خیبر و لگد زدن به بطری آب معدنی

مشکلات عجیب هواداران پیش از آغاز بازی خیبر و پرسپولیس

حواشی جنجالی و باورنکردنی بازی خیبر و پرسپولیس

حواشی بازی هوادار 1-1 سپاهان

کارشناسی داوری بازی هوادار 1-1 سپاهان

کارشناسی داوری بازی تراکتور و نساجی

پاپ جدید: آماده مسابقه تنیسم ولی سینر را نیاورید!

چطور انسان می‌تواند از انرژی بی پایان سیاه چاله استفاده کند؟

گل هشتم النصر به الاخدود توسط مانه

پرچم‌های خلیج فارس در دستان هواداران شیرازی در جشن قهرمانی فجرسپاسی

پیمان یوسفی: به شبکه توصیه کردم که برنامه ورزش و مردم را بعد از فوت بهرام شفیع آرشیو کنیم

خاطره جالب پیمان یوسفی از شروع گزارشگری با توصیه نه چندان جدی زنده‌یاد بهرام شفیع

صعود هندبال ساحلی ایران به‌ نیمه نهایی مسابقات قهرمانی آسیا

حواشی بازی تراکتور و نساجی

صدور سند‌های غیرقانونی برای موتور‌های سنگین

میبد باید حوزه انتخابیه مستقل داشته باشد

6 مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در زارچ

مسمومیت 3 نفر براثر گاز مونوکسیدکربن در یزد