خبر یزد

آخرين مطالب

تسطیح و تیغ زنی 1300 کیلومتر از حریم راه‌های شهرستان نیر اجتماعي

تسطیح و تیغ زنی 1300 کیلومتر از حریم راه‌های شهرستان نیر
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مهدی نجفقلیزاده در بازدید از محور نیر- سراب با بیان اینکه در مدت یاد شده 3 هزار و 200 متر مربع از راه‌های شنی این شهرستان ریگلاژ و تسطیح شده گفت: در این مدت 7کیلومتر از افتادگی شانه در راه اصلی نیر- سراب و راه‌های روستایی اصلاح شده است.
او با اشاره به اینکه در 5 ماهه گذشته 250 کیلومتر از محور‌های مواصلاتی شهرستان نیر توسط راهداران خط کشی شده افزود: در این مدت راهداران 50 کیلومتر از حاشیه و رفوژ میانی در طول مسیر را پاکسازی کرده اند.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان نیر در مدت یاد شده شن ریزی 6 هزار مترمکعب از راه‌های شنی این شهرستان را یادآور شد و اظهار کرد: با استفاده از هزار و 200 تن آسفالت گرم و اجرای 450 مترمربع آسفالت رگلاژی محور‌های مواصلاتی شهرستان نیر لکه گیری شده است.
نجفقلیزاده نصب 40 عدد استوانه ایمنی جهت آشکار سازی، نصب 18 متر سرعتگیر پلاستیکی، جاگذاری 30 مورد بشکه‌های زرد پلاستیکی در محله‌های حادثه خیز در جهت کاهش تصادفات، رنگ آمیزی 44 مورد از سرعتگیر‌های آسفالته و مجازی، رنگ آمیزی 2 هزار عدد پایه تابلوها، تعمیر و مرمت 140 عدد گاردریل، شستشوی 3 هزار عدد علایم و انجام یکهزارو صد مترمکعب ریزش برداری در محدوده رانش را از دیگر اقدامات مهم راهداران در 5 ماهه گذشته برشمرد.
او حفاظت و صیانت از حریم راه‌ها را بعنوان سرمایه ملی خط قرمز راهداری دانست و گفت: در جهت جلوگیری از تجاوز به حریم 55 مورد از حریم راه‌ها آزادسازی شده، برابر مقررات 80 مورد مجوز ساخت و ساز صدور و 3 مورد تابلو‌های تبلیغاتی غیر مجاز نیز جمع آوری شده است.
رئیس اداره راهداری و حمل ونقل جاده‌ای شهرستان نیر در 5 ماهه گذشته از انجام بیش از 47 کیلومتر عملیات ساخت، زیرسازی، بهسازی، لکه گیری و آسفالت در راه‌های روستایی شهرستان نیر خبرداد و خاطرنشان شد: از این میزان عملیات 20 کیلومتر از آسفالت راه‌های روستایی خانم بالاکندی، تاج بیوک، خواجه اییم، آقچای علیا، آغچه کهل، قورتولمیش به اتمام رسیده، 5 کیلومتر از عملیات زیرسازی راه‌های روستایی مولان اتمام و 20 کیلومتر از راه روستایی داشبلاغ نیز آماده اجرا است.
نجفقلیزاده افزود: در این مدت آسفالت مسیر بزرگراهی و محور نیر به سراب با حجم عملیات 50 هزار مترمربع لکه گیری شده و 15 کیلومتر روکش آسفالت نیز توسط پیمانکار در حال اجرا است.
او در 5 ماهه گذشته به نگهداری مستمر 40 کیلومتر از سیستم روشنایی این شهرستان توسط راهداران اشاره کرد و ادامه داد: در این مدت 300 عدد تابلو‌های انتظامی، اخطاری و جان پناه و 70 متر مربع تابلو‌های اطلاعاتی در راه‌های این شهرستان نصب شده است.
رئیس اداره راهداری و حمل ونقل جاده‌ای شهرستان نیر اظهار کرد: راهداری شهرستان نیر مسئولیت نگهداری از 416 کیلومتر بزرگراه، راه اصلی، فرعی و روستایی را برعهده دارد.
باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/619188/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

والیبال ژاپن در سال 2025 با دو کاپیتان از یک خانواده

پیگیری رقابت‌های کشتی آزاد جام تختی در اصفهان

پیروزی امیرمحمد یزدانی در وزن 74Kg

چهار کشتی‌گیر برتر 5 وزن دوم جام تختی مشخص شدند

توافق آلونسو و رئال مادرید برای عقد قراردادی 3 ساله

امام جمعه کرج: تهمت می‌زنند جمهوری اسلامی زبان اقوام را از بین برده/ امام جمعه یزد: در دولت‌های دوازدهم و چهاردهم قطعی برق داریم اما در دولت قبل نبود

احمد دنیامالی: المپیکی شدن تیم فوتبال امید انتظار حاکمیت است

مردم می‌خواهند فوتبال بعد از نیم قرن المپیکی شود/ حمایت از ورزش کارگری وظیفه ما است

دنیامالی: در انتظار افتخارآفرینی ورزش کارگری در یونان خواهیم ماند/ المپیکی شدن تیم فوتبال امید انتظار حاکمیت است

احمد دنیامالی: المپیکی شدن تیم فوتبال امید انتظار حاکمیت است – آفتاب نو | اخبار ورزشی

اسبقیان: دبیر فدراسیون از مجمع رای نمی‌گیرد و این از اختیارات سرپرست است

هنگ کنگ حریف دختران فوتسال ایران نشد | افرا ورزش

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

اقتصاد کشور نیازمند جذب مشارکت‌های مردمی و دوری از زیاده‌خواهی‌ها

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

قلعه تاریخی عزآباد اشکذر در مسیر احیاء و بازسازی

معاون استاندار یزد از پایگاه امداد و نجات فیض‌آباد بازدید کرد

جاذبه‌های متقابل گردشگری؛ زمینه‌ساز همکاری استان یزد و کشور مجارستان

راز چشم‌های آبی فاش شد؛ همه به یک انسان اولیه اروپایی بازمی‌گردند

سامانه ذخیره‌سازی انرژی بدون لیتیوم با عمر 25 سال معرفی شد

گل سوم بانوان ایران به هنگ کنگ توسط الهام عنافجه

صعود دختران ایران قطعی شد!

تایم لپسی از بازسازی ورزشگاه نیوکمپ

دبیر: کرونای قاسمپور را چک کردیم و تایید شد

رقابت حساس سنگین وزن‌ها در اصفهان؛ زارع و معصومی یک گام تا فینال

ترکیب نهایی و کهکشانی تیم عطایی برای لیگ قهرمانان

فریاد کارتال از کتک‌کاری علیه پرسپولیس به ترکیه رسید

امام جمعه بخش مرکزی یزد: خلیج همیشه فارس حقیقتی ریشه‌دار در تاریخ است

دنیامالی: فوتبال ساحلی باافتخار حذف شد!

حضور وزیر ورزش در اردوی تیم ملی کارگری

فریبا محمدیان: وزیر نگاه حمایتی و آینده‌نگر به ورزش توان‌یابان دارد

فریبا محمدیان: وزیر نگاه حمایتی و آینده‌نگر به ورزش توان‌یابان دارد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

دنیامالی: منتظر افتخارآفرینی کارگران در یونان هستیم

آغاز عملیات اجرایی حفاری اکتشافی نفت در دریای خزر پس از سه دهه وقفه

نصری: هدف آشکار منافقین، تخریب اقدامات دیپلماتیک ترامپ با ایران است

غزل زیبای سعدی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

پیام استاندار یزد به مناسبت 19 اردیبهشت؛ روز اسناد ملی و میراث مکتوب

آمادگی کامل استان جهت حمایت‌ از انجمن بیماران خاص

جریان روح زندگی در محلات اصیل و تاریخی یزد

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

تشکر بازیکنان اینتر از طارمی پس از دیدار مقابل بارسلونا

واکنش‌ها به درخشش مهدی طارمی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا

صدور رأی نهایی کمیته استیناف فدراسیون شمشیربازی درباره پاکدامن و رهبری

محمدرضا محمدی تنها قهرمان وزنه‌برداری، مدالش را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد

پایان عصر آنچلوتی در رئال مادرید

پیاده‌روی خانوادگی همزمان با میلاد امام رضا(ع)در ایلام برگزار شد