خبر یزد

آخرين مطالب

ملکی مطرح کرد

ناگفته‌های سخنگوی سازمان آتش‌نشانی از حادثه پلاسکو/ پیگیری شهردار تهران برای حل مشکل بیمه آتش‌نشانان پایتخت شهرداری تهران

ناگفته‌های سخنگوی سازمان آتش‌نشانی از حادثه پلاسکو/ پیگیری شهردار تهران برای حل مشکل بیمه آتش‌نشانان پایتخت
  بزرگنمايي:

خبر یزد - سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری رفع مشکل بیمه آتش‌نشانان پایتخت توسط شهردار تهران و شورای شهر خبر داد.

به گزارش شهر ، جلال ملکی با حضور در برنامه "صبحانه ایرانی" شبکه دو سیما به مناسبت روز آتش‌نشان با بیان اینکه تعداد حوادث در تهران زیاد است، اظهار کرد: آخرین حادثه گسترده‌ای که رسانه‌ای شد، آتش‌سوزی در یک انبار نوشت‌افزار به متراژ 500 متر مربع واقع در ابتدای جاده مخصوص بود که کل انبار شعله‌ور شده بود اما همکاران ما با حضور خود از سرایت به انبارهای مجاور جلوگیری کردند و خوشبختانه کسی در این حادثه مصدوم نشد.
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به فعالیت 27 ساله خود به عنوان آتش‌نشان، یادآور شد: بنده و همکارانی با این میزان سابقه معمولاً در جایگاه فرمانده در عملیات حضور داریم.
وی به روزهای آغازین حضور خود در آتش‌نشانی اشاره کرد و افزود: پدر من 27 سال پیش در یک اداره دولتی مشغول به کار بود و این فرصت وجود داشت که پس از بازنشستگی پدر، فرزند پسر در صورت اتمام خدمت سربازی جایگزین شود و این پیشنهاد به بنده نیز داده شد اما علاقه‌ای به پشت میزنشینی نداشتم.
ملکی با اشاره به علاقه خود به ارتش، خاطرنشان کرد: یک ایستگاه آتش‌نشانی در کنار مدرسه‌ای که در آن تحصیل می‌کردم وجود داشت و من هر روز لحظاتی را که زنگ ایستگاه به صدا در می‌آمد و آتش‌نشانان اعزام می‌شدند، می‌دیدم و بسیار به این شغل علاقمند بودم و پس از آن هفت سال در همان ایستگاه آتش‌نشان بودم.


وی از خوشحالی فراوان خود از انتخاب شغل آتش‌نشانی سخن گفت و افزود: شاید باورپذیر نباشد اما من هر روز بیشتر از روز قبل این شغل را دوست دارم.
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران ضمن گرامیداشت یاد شهدای آتش‌نشان، یادآور شد: من در حادثه پلاسکو تا چند دقیقه قبل از ریزش ساختمان در داخل مجموعه حضور داشتم.‌ همکاران بنده حتی اگر بدانند مال شهروندان در خطر است، به آتش می‌زنند اما این اتفاق را در ساختمان گرنفل انگلستان شاهد نبودیم؛ هرچند هیچ آتش‌نشانی عامدانه کوتاهی نمی‌کند اما در این حادثه دیدیم که دست کم 80 نفر جان باختند و اگر در پلاسکو، همکاران من وارد نمی‌شدند، شاید نزدیک به 400 نفر جان خود را از دست می‌دادند. عملیات نجات به خوبی انجام شد اما آتش‌نشانان تاوان آن را دادند.
ملکی با تاکید بر اینکه آتش‌نشانان حتی آن عده‌ای که در آستانه بازنشستگی قرار دارند، ورزشکاران خوبی هستند، گفت: برای مثال زمانی که اعلام می‌شود طبقه 15 یک برج آتش گرفته، در مرحله اول آسانسور قطع می‌شود و با توجه به اینکه آسانسور مخصوص آتش‌نشان در ساختمان‌ها نداریم، آتش‌نشانان با لباس‌ها و وسایلی که حداقل 20 کیلوگرم وزن دارند، باید این طبقات را بالا بروند و به نقطه صفر برسند؛ چراکه کار از همان نقطه شروع می‌شود و باید اطفای حریق و نجات افراد را انجام دهد و بعضاً ناچار شود برای انتقال سایر وسایل همین مسیر را طی کند و اگر قدرت بدنی نداشته باشد، قادر به چنین کاری نخواهد بود.
وی ادامه داد: من در ابتدای کار در رشته ورزشی بوکس فعالیت می‌کردم و همانطور که گفتم به ارتش بسیار علاقمند بودم؛ در کل میانه خوبی با آسایش ندارم. مادرم به دلیل شرایط راضی به حضورم در آتش‌نشانی نبود اما رضایتش را کسب کردم و بسیار خوشحالم که آتش‌نشانم.
ملکی با اشاره به مشکل بیمه آتش‌نشانان، یادآور شد: رفع برخی مشکلات از عهده ما خارج است و نیاز به وضع قوانین در مجلس دارد و تنها ما می‌توانیم پیگیری‌ کنیم که این پیگیری را انجام می‌دهیم. در قانون مشاغل سخت، آیتم‌هایی پیش‌بینی شده که بر اساس آن می‌توان با 20 سال خدمت قابل قبول بازنشسته شد و حقوق کامل دریافت کرد. خوشبختانه حوادثی که در سراسر کشور رخ می‌دهد بسیار کمتر از حوادث تهران است و چون آتش‌نشانان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند، مشمول مشاغل سخت می‌شوند اما آتش‌نشانی تهران چون تحت پوشش بیمه شهرداری تهران هستند، مشمول این قانون نمی‌شود.
وی با طرح این پرسش که آیا "بیمه‌ها تعیین کننده سختی کار هستند؟"، تصریح کرد: روزانه به صورت میانگین 400 حادثه در تهران رخ می‌دهد و نیمی از حوادث کشور مربوط به تهران است اما چون تحت پوشش بیمه شهرداری هستیم، مشمول مشاغل سخت نمی‌شویم. شهردار تهران، شورای شهر و مدیرعامل سازمان به شدت پیگیر رفع این مشکل هستند اما رفع آن منوط به وضع قانون است.
ملکی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به این پرسش که " آیا در محل حادثه با اقوام و نزدیکان خود نیز روبه‌رو شده است یا خیر؟"، یادآور شد: در محلات خیر؛ اما در ساختمان‌های تجاری بعضاً پیش آمده که در زمان حادثه به آشنایان مواجه شده باشم.
وی در خصوص تماس شهروندان با آتش‌نشانی برای نجات حیوانات، گفت: آخرین تماس در این زمینه مربوط به نجات یک بچه میمون در گوشه خیابان بود. توصیه ما این است که شهروندان به هیچ عنوان به حیوانات نزدیک نشوند حتی یک گربه وحشی؛ چراکه ممکن است یک گربه اگر وحشی باشد خطر آن کمتر از یک گرگ نباشد.
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران با بیان اینکه حیوانات به پارک پردیسان، پارک ارم و سازمان محیط زیست تحویل داده می‌شود، خاطرنشان کرد: بنده 18 سال پیش میمونی را در خیابانی پیدا کردیم که جثه بزرگی داشت و روی پاهای خود ایستاده بود. یا در عملیاتی سه توله شیر سنگین وزن را در خیابان گرفتیم و تحویل دادیم.
وی در پایان از همسران و خانواده‌های آتش‌نشانان برای همراهی با این قشر تقدیر کرد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/620054/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نه فوتبال نه بسکتبال: سلیقه خاص پاپ جدید در ورزش

کتاب «ورزش با ارزش» روانه بازار نشر شد

علیپور: 90 دقیقه به من فحش دادند، کمیته انضباطی کجاست؟

محرومیت دو عضو خیبر به‌دلیل کتک‌‌زدن سرپرست پرسپولیس

کارتال: مشت زدن به فردی مثل پیروانی قابل قبول نیست

چرا با اینکه ورزش می‌کنیم، لاغر نمی‌شویم؟

دقیقی: کارتال رفتاری مغرورانه داشت اما بی‌عرضه بودیم که پرسپولیس را نبردیم

بازیکن گل‌گهر خادم حرم امام رضا (ع) شد

یونایتد 4-1 بیلبائو: بدترین منچستر تاریخ در فینال!

آقای عثمان اندونگ، تا وقتی روزبه چشمی هست چرا سرخیو راموس؟!

شکایت دوباره میثاق معمارزاده از پرسپولیس!

بین تراکتور و پرسپولیس تبعیض گذاشتند؟

بازیکنان تراکتور بعد از قهرمانی ممنوع المصاحبه شدند!

خرید احتمالی پرسپولیس از هفته بیست و نهم!

دبیر: کامران قاسمپور به کرونا مبتلا شده است

غیبت فصیحی در دوومیدانی زنان قهرمانی کشور؛ یک رکورد ملی شکسته شد

بازدید مدیر کل صدا و سیمای استان البرز و رئیس کمیته اطلاع رسانی مسابقات بیس بال کاپ غرب آسیا از ورزشگاه انقلاب کرج

حواشی و اخبار دنیای فوتبال با عبدالله روا

خبر تکراری؛ استعفای ساکت الهامی از سرمربیگری نساجی

واکنش خداداد عزیزی سرپرست تراکتور به سوال خبرنگاران: من ممنوع المصاحبه هستم

آنالیز گلهای بازی پاری سن ژرمن 2 -1 آرسنال

تک گل چلسی به دورگاردن توسط دیوزبری هال

روانخواه: هوادار پایدار نتیجه گرفت، اما سقوط کرد/ مسئولان ورزش تهران مسبب این وضعیت هستند

گل اول منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 72

گل سوم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 85

گل دوم منچستریونایتد توسط کاسمیرو در دقیقه 81

درخواست های سرمربی پرسپولیس برای تقویت تیم

گل چهارم منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 90+1

جنجال شدید در پایان نشست خبری پرسپولیس؛ کارتال بلند شد و رفت!

داوودی نژاد، مدیر روابط عمومی هئیت فوتبال لرستان: مدیر رسانه پرسپولیس به خبرنگاران توهین کرد

علیپور: وقتی چیزی نمی‌گوییم و سرمان پایین است، باید توسری بخوریم؟!

باشگاه خیبر خرم آباد با انتشار این ویدئو به داوری بازی پرسپولیس اعتراض کرد

حامد لک: سال سختی برای تیم ما بود و تغییرات زیاد سرمربی برای هر تیمی سم است

کشف منبع جدیدی از طلا در کیهان

اشرف، مدیر رسانه‌ای پرسپولیس:از لحظه ورود ما به ورزشگاه فحاشی و سنگ‌پرانی شروع شد

صحبت‌های طاهرخانی درباره مصدومیتش در حادثه آتش‌سوزی

مالک نساجی: آقایان تاج و ممبینی از خواب بیدار شوید

قهرمانی کشور دوومیدانی؛ یک رکورد ملی شکسته شد

دعوت از 6 فوتسالیست معدن و صنایع معدنی به اردوی تیم ملی فوتسال کارگری برای نخستین بار

ادامه‌دار شدن شکایت اعضای کمیسیون‌ها از تصمیمات وزارت ورزش و جوانان

معاون رئیس جمهور: میزان انرژی های تجدید پذیر افزایش یافت

روزانه 40 میلیون متر مکعب در روز گاز سر چاه‌های کشور می‌سوزد!

افزایش 4 برابری واردات پارچه طی 4 سال

قالیباف: جوانانی که با کمترین امکانات قهرمان کشور می‌شوند، می‌توانند محور توسعه اقتصادی هم باشند

رئیس مجلس: اقتصاد بدون مشارکت مردمی محکوم به شکست است

انتقاد قالیباف در مورد خطوط ریلی کشور

رئیس مجلس: در مورد بودجه وقت می‌گذارم

اظهارنظر بی سابقه قالیباف در مورد صنعت دارو در کشور!

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است