خبر یزد

آخرين مطالب

نواخته شدن زنگ تحرک در مدارس منطقه 20 شهرداری تهران

نواخته شدن زنگ تحرک در مدارس منطقه 20
  بزرگنمايي:

خبر یزد - زنگ تحرک و ورزش همزمان با روز جهانی جهانگردی و گردشگری در آستانه سال تحصیلی جدید با حضور مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران و شهردار منطقه 20 در دو مدرسه امام علی(ع) و فضیلت نواخته شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 20؛ در آستانه سال تحصیلی جدید و همزمان با 5 مهر ماه روز جهانی جهانگردی و گردشگری، زنگ تحرک با هدف ارتقاء سلامت جسمی و روانی کودکان و نوجوانان، با حضور حسین اوجاقی مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران، امیر قاسمی رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران، رضا شنگی شهردار منطقه 20، یعقوب ایمانی رئیس آموزش وپرورش ناحیه 2 ری و مدیران سازمان ورزش شهرداری تهران در مدارس پسرانه امام علی(ع) و دخترانه فضیلت نواخته شد.
رضا شنگی با بیان اینکه ورزش و تحرک نقش موثری در ارتقاء اعتماد به نفس و روحیه مشارکت صحیح دانش آموزان در ارتباطات سالم اجتماعی دارد، گفت: توسعه ورزش یک ضرورت و عامل مهم در ارتقاء نشاط و شادابی فردی و اجتماعی، افزایش امید به زندگی و سلامت افراد در جامعه به ویژه دانش آموزان به عنوان آینده سازان کشور دارد.
شنگی با بیان اینکه همزمان با این برنامه، زنگ تحرک با حضور شهرداران نواحی در مدارس منتخب برگزار شد، افزود : به منظور ترویج فرهنگ ورزش و تشویق دانش آموزان به انجام حرکات ورزشی، همزمان با آغاز سال تحصیلی و نواخته شدن زنگ تحرک، فعالیت ایستگاه های ورزشی مدارس فعال شد.
وی با بیان اینکه ایستگاه های تندرستی مدارس زیر نظر مربیان مجرب ورزش صبحگاهی قبل از حضور دانش آموزان به کلاس های درس فعالیت می کنند، افزود: با هدف ترویج مشارکت دانش آموزان در ورزش های عمومی، برنامه های تفریحی و فرهنگی و مسابقات ورزشی در مدارس پیش بینی شده است.
شهردار منطقه 20 ادامه داد: به منظور تشویق شهروندان به فعالیت بدنی و ورزشی و افزایش نشاط و شادابی خانواده ها، ایستگاه های ورزش شهروندی ویژه بانوان و آقایان در بوستان های منطقه فعال بوده و پذیرای شهروندان علاقمند به ورزش است.
این گزارش حاکی است، همزمان با روز 5 مهر ماه با حضور حسین اوجاقی مدیرعامل سازمان ورزش رضا شنگی شهردار منطقه 20 امیرقاسمی رییس ستاد گردشگری شهرداری تهران، اسماعیل اسماعیل زاده رییس هیئت کوهنوردی و صعودهای ورزشی استان تهران و مدیران ارشد منطقه در راستای شناسایی مسیرهای جدید کوهپیمایی، پیمایش میدانی در کوهستان راگا در محدوده کوه بی بی شهربانو انجام شد.
شنگی در این برنامه با اشاره به توصیه مقام معظم رهبری «کوهنوردی امتیازات برجسته و ممتازی دارد که مهمترین آن همان عزم و اراده بین انسان و انگیزه درونی خود او است» گفت: کوهنوردی ورزش ارزشمند و مفید و از تفریحات سالم است که تمامی گروه های سنی می توانند از تاثیرات خوب آن در سلامت جسمی و روحی بهره مند شوند.
وی با بیان اینکه شهرری ظرفیت های تفریحی و گردشگری زیادی دارد اظهار داشت: کوهستان راگا یکی از این ظرفیت هائیست که نیازمند تبلیغات گسترده تر و تدارک خدمات بیشتر برای بهره مندی شهروندان علاقمند است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/620090/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نگرانی جدید درباره تاثیر هوش مصنوعی روی افکار خودش

آرزوی گولسیانی در ایران برآورده شد!

رونالدو در آستانه انتقال به بوتافوگو!

توضیح مربی تیم ملی کشتی فرنگی درباره چرایی تغییر برنامه اعزام‌ها

احضار مسئولان فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی به مجلس

تیم ملی کشتی آلیش بانوان عازم هند شد

سنگ‌نوردی دختر نابینای تهرانی

ادعای سنگین مدیرعامل استقلال علیه دانشگر

رکوردشکنی تماشاگران استقلال در آسیا

خط انتقال آب بین مخازن خیرآباد و باغ‌خان یزد تعمیر شد

برنامه قطعی برق یزد چهارشنبه 31 اردیبهشت + جدول

واکنش پلیس یزد به انتشار کلیپ فرودگاه یزد

آه از مرگ تو!

تعطیلی پیست‌های اتومبیلرانی بعد از حادثه تلخ

احضار مسئولان فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی به فراکسیون ورزش مجلس

احضار مسئولان فدراسیون اتومبیلرانی به مجلس

برخورد قاطع با گران‌فروشان نان، بلیت هواپیما و اجاره مسکن

رئیس‌کل اسبق بانک مرکزی: همه فعالان اقتصادی به جای فعالیت منتظر نتیجه مذاکرات هستند

کارگران بدون قرارداد و بیمه؛ قربانیان خاموش بازار کار

عضو هیأت مدیره انجمن شیرینی و شکلات: آقای وزیر صمت! دقیقا چکار می‌کنی؟

زمان واریز یارانه اردیبهشت‌ماه اعلام شد

پس‌لرزه گرانی قیمت اینترنت در زندگی مردم

عیادت مدیرکل آموزش‌ و پرورش استان از مربی پرورشی و جانباز معزز دوران دفاع مقدس حسین امیدواری(چوپان)

برگزاری نشست مشترک رییس بنیاد نخبگان یزد با مدیرکل آموزش و پرورش استان

تداوم جلسات هماهنگی کنگره 4000 شهید استان گلستان با برگزاری دومین نشست تخصصی

فرمول یک در مسیر ورود به تایلند تا سال 2028

تعطیلی موقت پیست‌های اتومبیلرانی برای ایمنی بیشتر

بهره برداری از پروژه برق رسانی نهضت ملی مسکن اردکان

برق چاه‌های کشاورزی محصولات استراتژیک یزد خاموش نمی‌شود

سارقان پروژه مسکن ملی اکرمیه دستگیر شدند

باغبانی: درمانی طبیعی برای ذهن و جسم

وزرای ورزش ایران و پاکستان دیدار کردند/ «تهران» آماده توسعه همکاری‌های ورزشی با «اسلام‌آباد»

در دیدار وزیران ورزش ایران و پاکستان؛ تهران آماده توسعه همکاری ورزشی با اسلام‌آباد

تفاهم نامه وزرای ورزش جمهوری اسلامی ایران و پاکستان

تاکید بر تعامل و همکاری تهران و اسلام آباد در دیدار وزرای ورزش دو کشور – آفتاب نو | اخبار ورزشی

تاکید بر تعامل و همکاری تهران و اسلام آباد در دیدار وزرای ورزش دو کشور

سخنرانی دنیامالی در اجلاس وزرای ورزش عضو شانگهای/ از بین‌المللی شدن «زورخانه» تا انتقاد از «سیاست مغرضانه» در ورزش

در دیدار وزیران ورزش ایران و پاکستان مطرح شد؛ تهران آماده توسعه همکاری ورزشی با اسلام‌آباد

دنیامالی: چرا رژیم صهیونیستی از میادین ورزشی محروم نمی شود؟

« تهران» آماده توسعه همکاری‌های ورزشی با «اسلام‌آباد»

رضا شجیع خبر داد: اتمام فرایند تدوین طرح ملی آمایش سرزمینی ورزش

تعطیلی موقت پیست‌های اتومبیلرانی برای ایمنی بیشتر؛ «چالش‌ها و فرصت‌ها»

تعلیق تمام مسابقات در پیست‌های اتومبیل‌رانی کشور

اتمام فرایند تدوین طرح ملی آمایش سرزمینی ورزش

چرا رژیم صهیونیستی از میادین ورزشی محروم نمی شود؟ | اخبار ورزشی

تکمیل پروژه نیمه‌تمام ورزشی 17 شهریور زاهدان در گروه اعتبار

تولیدکنندگان روغن در انتظار حذف مالیات ارزش افزوده

زمان واریز سهمیه بنزین خردادماه

ورود مجلس به مولدسازی دارایی‌ دولت برای مقابله با ارزان فروشی

صف میلیونی برای وام ازدواج و فرزند

ویکی پدیاجستجو