خبر یزد

آخرين مطالب

نحوه صحیح تفت دادن خلال پسته و بادام اجتماعي

نحوه صحیح تفت دادن خلال پسته و بادام
  بزرگنمايي:

خبر یزد - آیا می‌دانید نحوه تفت دادن خلال پسته و بادام چگونه است؟ در بسیاری از غذا‌های ایرانی مثل زرشک پلو، شیرین پلو، قیمه نثار و مرصع پلو از خلال پسته و بادام تفت داده شده استفاده می‌شود. از طرف دیگر برخی افراد نیز از انواع خلال برای تزیین دسر‌های ایرانی مثل فرنی و شله زرد استفاده می‌کنند.
مهم‌ترین نکته‌ای که باید در مورد نحوه مصرف خلال بادام و خلال پسته بدانید این است که خلال پسته سریع‌تر از خلال بادام می‌سوزد و به همین دلیل باید با حرارت پایین و به مدت زمان کوتاه‌تری تفت داده شود.
اما طرز استفاده از خلال پسته و بادام در انواع غذا‌ها و دسر‌های ایرانی چگونه است؟ در این مقاله از بلاگ اکالا می‌توانید با نکاتی مهم در مورد نحوه تفت دادن خلال پسته و بادام آشنا شوید.
نحوه تفت دادن خلال پسته و بادام چگونه است؟ در آشپزی ایرانی استفاده از انواع خلال بسیار رایج است. غذا‌ها و دسر‌های ایرانی متنوعی هستند که باید برای تهیه آن‌ها از خلال پسته و خلال بادام استفاده کنید. از خلال‌ها هم برای تزیین غذا‌ها و دسر‌های مختلف و هم خوشمزه‌تر شدن آن‌ها استفاده می‌شود. اما طرز تفت دادن خلال بادام و پسته چگونه است؟ در ادامه می‌توانید با راهنمای کامل طرز تهیه خلال پسته و بادام آشنا شوید.
1- خلال پسته و بادام باکیفیت تهیه کنید اگر قصد دارید برای تهیه غذا و دسر از خلال پسته و بادام استفاده کنید، لازم است محصولات باکیفیتی را خریداری کنید. یکدست بودن رنگ خلال‌ها و تازه بودن آن‌ها اهمیت زیادی در طعم و مزه خلال دارد. برای تهیه خلال پسته بهتر است از خلال‌هایی که رنگ سبز روشنی دارند، استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که بسیاری از افراد سودجو به جای خلال پسته، باقالی خشک شده را بسته‌بندی می‌کنند و به فروش می‌رسانند. سعی کنید خلال پسته و خلال بادام را حتما از فروشگاه‌های معتبر خریداری کنید.
2- خلال‌ها را در آب یا گلاب بخیسانید بعد از این که خلال پسته و بادام مناسب تهیه کردید، بهتر است آن‌ها را آبکشی کنید و سپس برای چند دقیقه تا چند ساعت در یک ظرف آب بریزید. این کار موجب باز شدن خلال‌ها و نرم شدن آن‌ها می‌شود. می‌توانید برای معطر و خوشمزه شدن خلال بادام و پسته آن‌ها را برای مدتی در گلاب بخیسانید و سپس تفت دهید. پیشنهاد می‌شود.
3- خلال‌ها را تفت دهید نحوه تفت دادن خلال پسته و بادام بسیار راحت است. برای این کار باید مقداری کره یا روغن در ماهیتابه بریزید. سپس خلال بادام را اضافه کنید. چند دقیقه خلال بادام را در کره تفت دهید و سپس خلال پسته را اضافه کنید.
می‌توانید برای خوش رنگ شدن خلال‌ها مقداری زعفران دم کرده نیز به آن اضافه کنید. مواد را به سرعت هم بزنید و مراقب باشید که شعله گاز زیاد نباشد. زیرا زیاد بودن شعله موجب تیره شدن و سوختن خلال‌ها می‌شود. بعد از این که خلال‌ها را برای چند دقیقه تفت دادید، می‌توانید شعله گاز را خاموش کنید. برای تزیین برنج با خلال پسته و زرشک می‌توانید زرشک را هم به خلال‌ها اضافه کنید و همه مواد را با هم تفت دهید.
آیا می‌توان از خلال پسته بدون تفت دادن در غذا استفاده کرد؟ بسیاری از افراد برای تهیه خلال پسته و بادام در زرشک پلو تنها خلال را نرم می‌کنند و آن را تفت نمی‌دهند. اما چگونه خلال بادام را نرم کنیم؟ برای نرم کردن خلال پسته و بادام روش‌های مختلفی وجود دارد. اگر زمان کافی برای خیساندن خلال را دارید، می‌توانید خلال بادام و خلال پسته را در ظرف آب بریزید و برای چند ساعت بخیسانید. این کار موجب نرم شدن خلال‌ها و خوشمزه شدن آن‌ها در غذا می‌شود. به خاطر داشته باشید که هر چه خلال بادام و پسته در غذا نرم‌تر باشد، طعم لذیذتری خواهد داشت.
در صورتی که زمان کافی برای خیساندن خلال را ندارید، می‌توانید در زمان پخت برنج خلال‌ها را نیز به آن اضافه کنید تا با بخار برنج نرم شوند. برای تهیه شله زرد نیز می‌توانید خلال خشک را با آن ترکیب کنید تا نرم شوند.
نکاتی که باید در مورد نحوه تفت دادن خلال پسته و بادام بدانید در این بخش به چند نکته در رابطه با نحوه تفت دادن خلال پسته و بادام اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
برای تهیه خلال پسته و بادام تفت داده شده، بهتر است از پسته قزوین استفاده کنید. رنگ پسته قزوین نسبت به سایر پسته‌ها سبزتر است و ظاهر زیباتری به غذا و دسر شما می‌بخشد.
برای تهیه پسته تفت داده شده می‌توانید هم از پسته تازه و هم پسته خشک استفاده کنید.
در صورتی که به پسته خشک یا خلال پسته دسترسی ندارید، می‌توانید خودتان در خانه خلال درست کنید. در طرز تهیه خلال پسته باید پوست سخت پسته را جدا کنید و سپس پسته‌ها را در آب جوش بریزید و چند دقیقه صبر کنید. بعد از این که پسته نرم شدند، آن‌ها را آبکش و پوست پسته‌ها را جدا کنید. سپس آن‌ها را در آب یخ بریزید تا مغز پسته‌ها باز و خوشرنگ شوند. در نهایت می‌توانید پسته‌ها را با یک چاقوی تیز برش دهید و خلال کنید.
معمولا خلال پسته سریع‌تر از خلال بادام نرم می‌شود و به مدت زمان تفت کمتری نیاز دارد. از همین رو توصیه می‌شود خلال بادام و خلال پسته را در ظرف‌های جداگانه بخیسانید و برای تفت دادن ابتدا خلال بادام را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه خلال پسته را تفت دهید. اگر برای نرم کردن خلال پسته و بادام آن‌ها را به برنج اضافه می‌کنید، پیشنهاد می‌شود خلال بادام را در ابتدای پخت و خلال پسته را در 10 دقیقه نهایی دم کشیدن برنج به آن اضافه کنید.
خلال پسته و بادام را حتما در ظروف در بسته و در یخچال نگهداری کنید. این کار از عوض شدن طعم خلال‌ها و بدمزه شدن آن‌ها جلوگیری می‌کند.
نحوه تفت دادن خلال پسته و بادام بسیار ساده است، تنها باید شعله گاز را کم کنید و خلال بادام را قبل از خلال پسته تفت دهید تا رنگ خلال‌ها تیره نشود.
تفت دادن خلال پسته و بادام تنها به چند دقیقه زمان نیاز دارد. فراموش نکنید که سرخ کردن بیش از حد خلال‌ها روی طعم و مزه و رنگ آن‌ها تاثیر می‌گذارد.
منبع: مجله اکالا

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/620101/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عکس | فاجعه در فوتبال ایران؛ حمله با تبر به چند بازیکن جوان!

واکنش هیئت فوتبال یزد به ضرب و شتم جوانان!

کارشناسی داوری استقلال – چادرملو اردکان

ترسناک‌ترین صحنه‌های فوتبال ایران !

مربی استقلال در ایستگاه صلواتی (عکس)

پیام تبریک وزارت ورزش و جوانان به مناسبت صعود تیم ملی چوگان به جام جهانی

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

مریخ، ثبت شده توسط Curiosity

امواج گرانشی زیبا

توتونچی: دنبال‌ چه هستید که استقلال نتیجه نمی‌گیرد؟

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

برتری تیم هندبال ساحلی ایران مقابل اردن و صعود به دور بعد

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

ماجرای فیلم جنجالی از درگیری بافق در لیگ جوانان؛ از پنالتی تا ورود تبر به زمین!

فاجعه در فوتبال پایه؛ حمله با تبر به بازیکنان جوان در یزد!

کمیته استیناف رای نهایی علی پاکدامن و محمد رهبری را صادر کرد

درخشش تیم ورزش رزمی ترکیبی استان بوشهر در مسابقات انتخابی تیم ملی

تیم سابق ملی‌پوش ایرانی در حسرت جام ماند

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

این درخت کهن منم

سردترین سیاره ی شناخته شده کشف شد

عدس گرانشی را ببینید

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

ماجرای درگیری در بازی فوتبال جوانان لیگ منطقه‌ای کشور در بافق چه بود؟

تجلیل میراسماعیلی از پیشکسوت جودو/ پایان مسابقات جودو قهرمانی جوانان کشور در یزد

افتتاح نخستین مدرسه آموزشی پینت‌بال کشور در مشهد در حضور رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی

بازدید وزیر ورزش و جوانان از اردوی تیم ملی کارگری

افتتاح نخستین مدرسه آموزشی پینت‌بال کشور در مشهد

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

ز دور باش حوادث دلم

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

کارمندان «مایکروسافت» حق ندارند از «دیپ‌سیک» استفاده کنند

سوالات و اعتراض تند سرمربی سپاهان از خود و بازیکنان!

یزدانی: رقابت با یونس امامی باعث افتخار است

آغاز مذاکرات لورکوزن با گزینه اصلی جانشینی ژابی

عموزاد: در فینال فنی خوردم که غافلگیر شدم

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

زارع: باید اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم

مراسم اهدای جام قهرمانی رقابت‌های کشتی جام تختی

الاغ هم‌ قیمت پراید شد