خبر یزد

آخرين مطالب

زیرساخت‌های مناسب در حوزه حمل‌ونقل ریلی استان وجود ندارد اجتماعي

زیرساخت‌های مناسب در حوزه حمل‌ونقل ریلی استان وجود ندارد
  بزرگنمايي:

خبر یزد - استاندار یزد با اشاره به مشکلات استان در حوزه حمل‌ونقل ریلی، گفت: با توجه به خارج شدن ترنست‌های یزد به دلیل تحریم‌ها و به‌رغم قرارگیری استان در پنج راه کشور، به دلیل نبود زیرساخت‌های مناسب در این حوزه با مشکل مواجه هستیم.
به گزارش ایمنا و به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری یزد، مهران فاطمی در برنامه رادیویی ضمن ارائه گزارشی در خصوص عملکرد استان در حوزه گردشگری با بیان اینکه «علم و فناوری» و «گردشگری» دو بال تعریف شده در سند یزد نوین برای پیشرفت و توسعه استان است، اظهار کرد: گردشگری از بزرگترین فرصت‌های پیش روی استان برای درخشیدن در تراز جهانی است.
وی با اشاره به اینکه بخش حمل‌ونقل یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های توسعه گردشگری استان است، افزود: تا قبل از دولت سیزدهم در استان یزد شرکت پروازی با نام و نشان یزد وجود نداشت و این مطالبه نخست تمام فعالان گردشگری بود که در شرایط تحریمی بسیار سخت محقق شد.
استاندار یزد ادامه داد: با مشارکت شرکت صنعتی و معدنی چادرملو و یکی از قوی‌ترین شرکت‌های پروازی کشور، شرکت یزد ایر با حجم سرمایه‌گذاری هزار میلیارد تومان راه‌اندازی شد که در حال حاضر با منظم‌ترین پروازها در حال فعالیت است.
فاطمی با اشاره به مشکلات استان در حوزه حمل‌ونقل ریلی تصریح کرد: با توجه به خارج شدن ترنست‌های یزد به دلیل تحریم‌ها و به‌رغم قرارگیری استان در پنج راه کشور، به دلیل نبود زیرساخت‌های مناسب، در این حوزه با مشکل مواجه هستیم.
وی با اشاره به پیگیری‌های مستمر استان برای راه‌اندازی یک شرکت حمل‌ونقل ریلی در حوزه بار و مسافر، اضافه کرد: امید می‌رود با انجام فرایندهای لازم شرکت حمل و نقل یزد ریل تا آبان‌ماه امسال مورد بهره‌برداری قرار گیرد.
استاندار یزد با اشاره به برنامه‌ریزی استان جهت راه‌اندازی شرکت حمل و نقل زمینی با نام «یزد سیر» تصریح کرد: با مشارکت یکی از شرکت‌های تعاونی برتر استان، این شرکت حمل و نقل زمینی راه‌اندازی خواهد شد تا هر سه زیرساخت حمل و نقل همزمان با هم باعث پیشرفت هرچه بیشتر حوزه گردشگری شود.
فاطمی مهم‌ترین مشکل بافت تاریخی یزد را عدم وجود زیرساخت‌های مناسب دانست و گفت: زیرساخت‌های آب و برق و گاز در بافت تاریخی متناسب با شرایط گذشته ایجاد شده و اکنون با توجه به حضور گردشگران و وجود بومگردی‌ها و هتل‌ها این زیرساخت‌ها باید تجهیز شود.
فاطمی با اشاره به اختصاص 700 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل زیرساخت‌های بافت تاریخی در سفر اول رئیس جمهور به استان یزد، تاکید کرد: علاوه بر ایجاد امنیت در بافت تاریخی توسط نیروی انتظامی، بحث مردمی‌سازی امنیت بافت با مشارکت ساکنین این منطقه در دستور کار استان قرار دارد.
وی با بیان اینکه اعتبارات میراث فرهنگی استان در دولت سیزدهم چهار تا پنج برابر قبل شده است، گفت: اقدامات دیگری نیز همچون مسئله زیباسازی و مرمت بافت‌های تاریخی در دست انجام است تا بتوانیم بافت تاریخی یزد را زیست‌پذیرتر و متناسب با فرهنگ یزد حفظ کنیم.
استاندار یزد با اشاره به ضوابط ساخت و سازها در بافت تاریخی، ادامه داد: در سفر دوم رئیس جمهور، راه و شهرسازی با همکاری میراث فرهنگی موظف به تدوین و اجرای ضوابط فنی ساخت و ساز به صورت هدفمند در استان یزد شدند.
فاطمی با اشاره به تعمیم پرداخت وام‌های بازآفرینی شهری به بافت‌های فرسوده، گفت: علاوه بر امکان بهره‌مندی ساکنان بافت تاریخی از وام‌های حوزه نوسازی و بازسازی و مرمت، بخش عمده‌ای از تسهیلات کم‌بهره به بخش گردشگری اختصاص داده شده است.
وی با بیان اینکه در سند یزد نوین، معرفی یزد به یک میلیارد نفر از مردم جهان مورد توجه قرار گرفته است، اضافه کرد: اعتبار مصوب شده در راستای تولید محتواهای گردشگری به زبان‌های زنده دنیا، برای معرفی یزد و تبدیل آن به مقصد گردشگری استفاده خواهد شد.
استاندار یزد با اشاره به لزوم آموزش مدیران و کارشناسان حوزه گردشگری در استان، اظهار کرد: برای آشنایی جامعه با اهداف و ملاحظات فرهنگی گردشگری از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد و فعالین این حوزه استفاده خواهد شد.
فاطمی با استقبال از برگزاری جلسات مستمر با کارشناسان داخلی و بین المللی در حوزه گردشگری، اضافه کرد: این جلسات تاکنون در قالب برخی رویدادهای گردشگری استان نظیر فیلم‌های حوزه میراثی با حضور بزرگان صنعت سینما، وزیر گردشگری و سفرای کشورهای دارای عقد خواهرخواندگی با یزد برگزار شده است.
وی حفاظت از بافت‌های تاریخی استان را ضروری دانست و گفت: جای جای استان مملو از شاهکارهای ارزشمند بافت تاریخی است و توجه به تمام این آثار در توزیع اعتبارات و نیز بحث ثبت آثار ملی مورد توجه قرار دارد.
استاندار یزد با بیان اینکه گردشگری سلامت به عنوان شاخه ارزش آفرین این حوزه در جلسات شورای توسعه گردشگری استان مورد تاکید قرار دارد، گفت: زیرساخت‌های ارزشمند موجود در استان مخصوصاً نیروی انسانی توانمند و خدمات پزشکی ارزان قیمت زمینه جذب گردشگر داخلی و خارجی را فراهم کرده است.
فاطمی با اشاره به برنامه‌ریزی برای افتتاح قطار اقلید یزد تا پایان سال جاری، گفت: با طی شدن مراحل پایانی این طرح، مسیر شیراز به یزد و یزد به مشهد تسهیل خواهد شد. پروازهای یزد به شهرهای ایران و حتی کشورهای مختلف در دستور کار قرار دارد که با توسعه ناوگان این اتفاق رقم خواهد خورد.
استاندار یزد با اشاره به مراودات یزد با استان‌های اصفهان و فارس در خصوص توسعه گردشگری، خاطرنشان کرد: توسعه گردشگری جزو محورهای اساسی هر سه استان قرار دارد و علی‌رغم برگزاری جلسات مختلف این موضوع باید تقویت شود.
کد خبر 691646

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/620145/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گل سوم آاس رم به میلان توسط برایان کریستانته در دقیقه 87

گل دوم اینتر به لاتزیو توسط دنزل دومفریس در دقیقه 79

گل اول لاتزیو به اینتر توسط پدرو

تعویض مهدی طارمی با کوره‌آ

گل اول یوونتوس توسط نیکو گونزالس در دقیقه 61

گل دوم آاس رم به میلان توسط لئاندرو پاردس در دقیقه 58

داروی درمان ایدز، شاید جلوی آلزایمر را بگیرد!

نمایش 3 گانه داخلی و قرار دادن هر 3 جام روی خط دروازه مونتجویک

بچه مدرسه‌ای‌ها سومین جام فصل را هم در آغوش کشیدند

تلاش چندباره پسر شزنی برای زدن گل قیچی برگردان به پدرش در حاشیه مراسم اهدای جام به بارسلونا

یامال و برادر خردسالش یکی از سوژه‌های مراسم امشب اهدای جام قهرمانی لالیگا به بارسلونا بودند

پایان درویش در پرسپولیس

نیازمند را پرسپولیسی بدانید و تمام!

کسب جمعیت از زلف پریشان اقتصاد

شمارش معکوس برای خداحافظی نظری با استقلال/ خطیر و آجورلو گزینه‌های مدیرعاملی – خبرگزاری ورزش ایران

حرکت ورزش خراسان رضوی به‌سوی صنعتی‌شدن؛ فرصت‌های تازه در تعامل با بخش خصوصی

مدت زمان قرارداد ماتزاری با استقلال لو رفت! – خبرگزاری ورزش ایران

کدام صنایع آمریکا بیشترین دستمزد را می‌پردازند؟

عضو انجمن قطعه‌سازان صنایع: قطعه‌سازان در آستانه ورشکستگی هستند

پیش بینی قیمت دلار 29 اردیبهشت 1404

چگونه از شرکت برق خسارت بگیریم؟

سقوط قیمت خودروهای جک؛ کاهش 30 تا 70 میلیونی قیمت‌ها

خط و نشان توانیر برای مشترکان پرمصرف؛ هر ماه 2 بار قرائت کنتور!

پیش بینی قیمت طلا و سکه 29 اردیبهشت 1404

دلار 23 هزار تومان ارزان شد؛ چرا کالاها گران ماندند؟

پیش ‌بینی بورس دوشنبه 29 اردیبهشت 1404

کشف مزرعه رمز ارز در یک خانه مسکونی؛ فعالیت غیرمجاز 7 ماینر

آیا می‌توان روی ماه با نور زمین کتاب خواند؟

شکاری: پرسپولیس پرافتخارترین تیم ایران است

گل دوم ویارئال به بارسلونا توسط سانتی کومسانا

ناکامی سایپا، قبل از خصوصی شدن کارخانه!

قربانی: بهترین تیم لیگ قهرمان شد

گل اول ویارئال به بارسلونا توسط گل آموز پرز

معرفی سومین رقیب ایران در جام جهانی چوگان

فراغ شش ساله تمام شد؛ رضا شکاری عضو جدید سرخ‌ها

طرز تهیه نخود آب بدون گوشت یا لب لبی

ماجرای ضبط موزیک ویدئو در فرودگاه یزد چیست؟

پاسخ منفی یک لژیونر به پرسپولیس؛ در ایران فقط برای استقلال بازی می‌کنم! – خبرگزاری ورزش ایران

الریان 3- اوزاکا صفر؛ قطری ها ژاپن را به آتش کشیدند – خبرگزاری ورزش ایران

روابط عمومی و لزوم امیدآفرینی در جامعه با جهاد تبیین

واکنش تند مهدی تاج به پرونده قضایی مس رفسنجان

اطلاعیه عجیب فدراسیون فوتبال درباره پرونده بیرانوند / کاش او قتل کرده بود! – خبرگزاری ورزش ایران

اطلاعیه مهم وزارت رفاه و طرح رها‌شده کالابرگ الکترونیک در مرحله سوم

آمار قابل توجه چک‌های وصول شده در فروردین

اتریوم پرواز کرد؛ پیش‌بینی جدید درباره قیمت بیت‌کوین

برنده مزایده فروش سایپا کیست؟

نرخ ارز ثابت بماند تورم کم می‌شود؟

سکونت 20 درصد جمعیت کشور در بافت‌های ناکارآمد

تاریخچه کسری بودجه در ایران

وضعیت بازار خودرو امروز یکشنبه 28 اردیبهشت 1404؛ پژو 207، اطلس و شاهین گران شد