خبر یزد

آخرين مطالب

از مهران رجبی تا حسین رفیعی در برنامه های یلدایی تلویزیون + زمان و ساعت پخش فرهنگی

از مهران رجبی تا حسین رفیعی در برنامه های یلدایی تلویزیون + زمان و ساعت پخش
  بزرگنمايي:

خبر یزد - در این گزارش مروری بر برنامه‌ های تلویزیون و شبکه‌ های سیما در شب یلدا 1401 داریم

معرفی ویژه برنامه های یلدایی تلویزیون
ویژه‌برنامه شب‌یلدایی «شب‌ روشنی» چهارشنبه 30 آذرماه از ساعت 18 تا 1:00 بامداد پنج شنبه یکم‌دی‌ماه به روی آنتن شبکه یک می‌رود.
این ویژه‌برنامه با اجرای اقبال واحدی ، میزبان شاعران و کارشناسان فرهنگ‌عامه و خواننده‌ها، نواحی‌خوانان و نوازنده‌هایی از سراسر ایران است. همچنین «شب روشنی» میزبان مجریان برنامه‌های مختلف شبکه یک است که هدایای تصویری خود از آداب و فرهنگ و رسوم را تقدیم نگاه ایرانیان می‌کنند. تصاویری که روایت‌گر یلدای شهرهای ایران‌عزیزمان همچون زاهدان، مشهد، خرم‌آباد، گیلان، هرمزگان، تنب بزرگ، ابوموسی، کردستان، و نیز از کشور افغانستان است.
ویژه برنامه شب یلدای شبکه دو سیما با اجرای حسن اسماعیل‌ پور و علیرضا مسعودی چهارشنبه، 30 آذر از ساعت 21 به روی آنتن می‌رود.
ویژه‌برنامه یلدا با حضور هنرمندان، ورزشکاران، شعرا و افراد تاثیرگذار در حوزه‌های مختلف در فضایی متناسب با این آیین ایرانی پخش می‌شود.
اجرای موسیقی و گزارش‌های ویژه در کنار گفت‌وگوی صمیمانه با مهمانان از جمله بخش‌های این برنامه است. همچنین حضور عوامل چند برنامه شبکه دو مانند «صبحانه ایرانی» در این ویژه‌برنامه پیش‌بینی شده است.
این ویژه‌برنامه توسط تیم سازنده «ورزش از نگاه دو» آماده پخش می‌شود و با توجه به این موضوع با حفظ بسته ورزشی، نگاهی اجتماعی فرهنگی به موضوعات مختلف در برنامه قابل مشاهده است. با توجه به ایام فاطمیه ذکر نام حضرت زهرا (س) در برنامه جاری است.
این برنامه کاری از گروه اجتماعی فرهنگی شبکه دو سیماست و به تهیه‌کنندگی سیدمحمد حسین میری تهیه شده که چهارشنبه، 30 آذر از ساعت 21 الی یک و 30 دقیقه بامداد در جدول پخش برنامه‌های شبکه دو سیما قرار دارد.
ویژه‌برنامه «خودمونی» با اجرای مهران رجبی به مناسبت شب یلدا روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه (29 و 30 آذر ماه) روی آنتن شبکه سه خواهد رفت. ویژه‌ برنامه «خودمونی» با اجرای مهران رجبی به مناسبت شب یلدا روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه (29 و 30 آذر ماه) از ساعت 21 روی آنتن شبکه سه خواهد رفت.
طبق اعلام شبکه سه سیما «خودمونی» میزبان مهمانانی از اقشار مختلف از جمله هنرمندان، خوانندگان و ... خواهد بود.این ویژه‌برنامه روزهای 29 و 30 آذر از ساعت 21 پخش خواهد شد.
مسابقه «پنج ستاره» شبکه پنج سیما، قرار است ویژه برنامه 120 دقیقه‌ای این شبکه تلویزیونی در شب یلدا باشد.این مسابقه که با اجرای حسین رفیعی در حال آماده‌سازی است، همچون برخی ویژه برنامه‌های دیگر با دعوت از چهره‌های هنری، فرهنگی و ورزشی شبی متفاوت را برای یلدای ایرانیان تدارک می‌بیند.
شبکه نسیم برنامه‌هایی را برای مخاطبان تدارک دیده است، اهالی مسابقه تلویزیونی «دیدی نو» ، در این ایام به احترام مردم و فرهنگ فاخرمان تصمیم گرفتند برنامه‌ای با موضوع یلدا در دوشب تدارک ببینند و مهمان خانه‌های مردم باشند.
همچنین شبکه نسیم اولین برنامه جدید «خانه جلال» با اجرای بهروز افخمی و یوسفعلی میرشکاک را همزمان با شب یلدا پخش می‌کند، لوکیشن این برنامه در خانه موزه سیمین و جلال بوده و برنامه در آنجا تولید شده است.
برنامه «خانه جلال» قرار است یک مجله فرهنگی به میزبانی آقایان افخمی و میرشکاک باشد. در هر قسمت مهمانانی از جمله شعرا، طنزپردازان، مجسمه‌ساز، نقاش و ... حضور خواهند داشت و درباره‌ی هنرهای مختلف به گفتگو می‌پردازند و در عین حال از دغدغه‌ها و فلسفه هنر می‌گویند.
بخشی از برنامه مهمان‌محور است و بخش دیگر کارشناسی است و به موضوعاتی از جمله شاهنامه‌خوانی و هفت پیکرخوانی پرداخته شده است. بخش جنبی برنامه هم پرداختن به خاطرات خانم سیمین دانشور است. در هر قسمت هم گریزی به زندگی و آثار جللا آل احمد خواهیم داشت. روایت‌ها و حکایت‌های یک کتاب فروش هم بخشی از این برنامه است که آقای علی رکاب آن را اجرا می‌کند.
یکی از سیاست‌های کلان شبکه افق سیما توجه به نهاد خانواده در جهت تقویت این نهاد بنیادی جامعه است.بر این اساس در ایام فرا رسیدن شب یلدا، شبکه افق سیما در نظر دارد تا حال و هوای مردم و جمع‌های خانوادگی ملت شریف ایران را در قاب خود به تصویر بکشد.
به همین منظور از مخاطبان خواسته شده که ویدئوهای خود از جمع‌های خانوادگی و حال و هوایشان در این ایام را برای پیامرسان بله به شماره 09937942264 ارسال کنند تا برابر دیدگان دیگر مخاطبان در شبکه افق قرار گیرد.
همزمان با فرا رسیدن شب یلدا، شبکه امید ویژه برنامه «باشگاه امید» را با محوریت مرور خاطرات شیرین پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها از گذشته و روایت پردازی و قصه گویی با حضور مهمانان ویژه و بخش‌های متنوع و متناسب با شب چله بلندترین شب سال و یلدای ایرانیان را روی روی آنتن این شبکه پخش خواهد کرد.
این برنامه بر مبنای پویش سراسری ویژه شب یلدا با نام «قصه ما» آثار ارسالی نوجوانان به این پویش که در سه محور خاطرات اولین حقوق پدربزرگ، آشنایی و ازدواج پدربزرگ و مادربزرگ با هم، سوم خرداد 1361 (آزادسازی خرمشهر) گردآوری شده، پخش خواهد کرد.
ویژه برنامه «باشگاه امید» در قالب ترکیبی به تهیه کنندگی علیرضا صادقی و اجرای مشترک حامد مدرس، حسام نام آور و مریم قاسمی به صورت زنده، سه شنبه و چهارشنبه (29 و 30 آذر) ساعت 19 از شبکه امید پخش می‌شود.
منبع: khabaronline.ir

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/621010/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پایان جعل برند با ترکیب «فناوری نانو» و «بلاک‌چین»

تمرین مشترک مدودف و آلکاراس در رم

گزارش فدراسیون جهانی از حسین رضازاده

پیشکسوت چوگان: آمریکا را در خاک خودش شکست می‌دهیم

آغاز کار شاگردان بهروز عطایی در لیگ قهرمانان آسیا

سرمربی تیم‌ ملی بلغارستان: تکواندوی ایران در دنیا تدریس می‌شود

تعویق اردوی تیم ملی والیبال نشسته به خاطر ویزای هلند

تعیین قائم مقام جدید برای دبیر کل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ

دروازه‌بان تیم ملی فوتسال بانوان: همه تیم‌ها برای قهرمانی آمدند

تغییر ترکیب تیم ملی والیبال نشسته؛ سه بازیکن اعزامی به پاریس حذف شدند

پوستر پرستاره نماینده ایران برای لیگ قهرمانان آسیا

دروازه‌بان پرسپولیس بازی آخر را از دست داد

بازگشت به گزینه‌های آشنا پس از مذاکره بی‌نتیجه استقلالی‌ها با ماتزاری

سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال: گل پرسپولیس صحیح بود

با واگذاری پروژه‌های فاضلاب به بخش خصوصی از چالش مالی عبور کردیم

نخستین کاروان زائران استان یزد عازم سرزمین وحی شد

اصلاح ساختار وزارت ورزش و بررسی حقوق روسای فدراسیون‌ها

تأثیر تنش‌های نظامی دو قدرت اتمی بر دنیای ورزش

وسایل ضروری برای ورزش در فضای باز (Outdoor Training Essentials)

از سالن تمرین تا سکوی افتخار؛ راه‌یابی به مسابقات آسیای میانه بدمینتون

«سپیده صادقی» بر سکوی افتخار؛ راه‌یابی به مسابقات آسیای میانه بدمینتون

دختران تهران، قهرمان دوومیدانی ایران | افرا ورزش

گرانی حبوبات زیر سایه صادرات بی‌رویه و عرضه‌های قطره‌چکانی

سهم 8 درصدی مالیات از تولید ناخالص داخلی

افت قیمت سکه و طلا در بازار؛ دلار در کانال 83 هزار تومانی ماند

رفع تعهد ارزی صادرکنندگان فرش دستباف تسهیل شد

سامانه‌ای برای جستجوی پیشرفته کتاب

روز سوم نمایشگاه کتاب؛ حضور پرشور کودکان و پرواز هدهد سفید

نشست مشترک استاندار یزد با جمعی از دختران فرهیخته استان

بازدید استاندار یزد از مجتمع صنعتی معدنی اسمالون مروست

بازدید میدانی استاندار یزد از پروژه بیمارستانی شهرستان مروست

بررسی آخرین وضعیت مجتمع فرهنگی هنری مروست؛ در بازدید میدانی استاندار یزد

بررسی مسائل مدرسه شهید فلاحتی مروست؛ در بازدید استانداریزد

آغاز سفر استانداریزد به شهرستان مروست با ادای احترام به شهدا

آغاز عملیات اجرایی ساخت آموزشگاه 9 کلاسه در مروست

لزوم جبران کمبود فضای تفرجگاهی در استان

سفر استاندار یزد به شهرستان مروست و دیدار رو در رو با مردم

سفر استاندار به مروست؛ از زیرساخت تا خدمات

آب زمین از کجا آمده است؟/ شهاب‌سنگی در قطب جنوب راز را فاش کرد!

حرف‌های جالب سردار آزمون پس از قهرمانی

سابقه حضور پاپ جدید در میادین ورزشی

اولین طلای قایقرانان ایران در قهرمانی آسیا 2025

نفرات برتر مسابقات جودو جوانان کشور مشخص شدند

محکومیت 12 میلیاردی به سود ساکت الهامی

از درگیری با تبر تا گریه مادر بافقی برای رامهرمزی‌ها

استیفای حقوق کارگران، نیازمند سیاست گذاری و برنامه ریزی دقیق است

معرفی قهرمانان جوان جودوی ایران در یزد

عملیات تحویل و بازرسی بار زائران سرزمین وحی در فرودگاه یزد

چگونه «چربی کبد» را کاهش دهیم

مناف هاشمی: فدراسیون‌ها باید بخشی از بودجه را خودشان تهیه کنند/ حقوق دریافتی روسای فدراسیون‌ها در دست بررسی است