خبر یزد

آخرين مطالب

آفتاب یزد: دلقک اوکراینی به خاطر اعتماد به غرب سرشکسته شد مقالات

آفتاب یزد: دلقک اوکراینی به خاطر اعتماد به غرب سرشکسته شد
  بزرگنمايي:

خبر یزد - در حالی که برخی نشریات اصلاح‌طلب تا چند ماه قبل از ولادیمیر زلنسکی را «قهرمان» معرفی می‌کردند، روزنامه آفتاب یزد تأکید کرد زلنسکی دلقکی بیش نیست و به اوکراین خیانت کرده است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، این روزنامه در گزارشی با عنوان «سرشکستگی یک دلقک؛ غرب به زلنسکی خیانت کرد، یا زلنسکی به اوکراین» نوشت: 4 ماه قبل که سران ناتو در «ویلنیوس» در «لیتوانی» گرد هم جمع شدند به وضوح معلوم شـد دیگر اوکراین اولویت غرب و ناتو نیست، آن‌ها از زلنسکی و «نق‌زدن»‌های او خسته شده بودند مضافاً این که «ضد حملات» ادعایی کی‌یف نیز هیچ نتیجه‌ای در بر نداشت.
دستیاران رئیس‌جمهور اوکراین به مجله تایم گفتند، ولودیمیر زلنسکی احساس می‌کند حامیان غربی‌اش به او «خیانت» کرده‌اند، زیرا آن‌ها توجه کافی گذشته را به رئیس‌جمهور اوکراین ندارند.
روزی که بایدن، شولتس و فرمانده سنتکام راهی اسرائیل شدند یک درخواست دیگر هم برای سفر به سرزمین‌های اشغالی وجود داشت؛ زلنسکی آماده سفر به تل‌آویو بود، اما اجازه سفر به او داده نشد. دلیل این صادر نشدن مجوز هم روشن بود؛ آمریکا نمی‌خواست مسئله اوکراین و بحران اسرائیل در یک تیتر روی خروجی خبرگزاری‌های بین‌المللی قرار بگیرد. این‌جا فقط اسرائیل مهم است نه اوکراین! امید‌ها رنگ باخت.
براساس گزارش مجله آمریکایی «تایم» ولودیمیر زلنسکی در جنگ اوکراین «یکه و تنها» مانده است.
براساس نظرسنجی خبرگزاری رویترز، حمایت عمومی از کمک‌ها به اوکراین طی ماه‌های اخیر با کاهش مواجه شده است. حدود 41 درصد از آمریکایی‌ها از کنگره می‌خواهند تا تسلیحات بیشتری به کی‌یف ارسال کند و این مقدار پایین‌تر از ماه ژوئن است که 65 درصد خواهان چنین چیزی بودند. علاوه‌بر این، مجله تایم با تعدادی از دستیاران و نزدیکان ولودیمیر زلنسکی به شرط آنکه نامشان فاش نشود، مصاحبه کرده که آن‌ها هم نارضایتی و دیدگاه منفی خود را نسبت به جنگ و ضدحمله اوکراین به اشتراک گذاشته‌اند.
این مجله به نقل از اعضای دولت ولودیمیر زلنسکی می‌نویسد: زلنسکی احساس می‌کند حامیان غربی‌اش به او «خیانت» کرده‌اند. آن‌ها زلنسکی را بدون هیچ ابزاری برای پیروزی در جنگ تنها گذاشتند.
روزگاری با آن که اوکراین زیر آتش گلوله باران ارتش روسیه بود، سران کشور‌های اروپایی و آمریکا، با ژست قهرمان‌گونه، ادای «بناپارت» را در می‌آوردند که گفته شده، وسط میدان جنگ می‌خوابید، اما این روز‌ها که شرایط به وخامت ماه‌های قبل نیست، گفتگو‌ها تلفنی است. به نظر می‌رسد ایالات متحده نمی‌تواند یا حداقل نمی‌خواهد در دو جبهه وارد جنگ شود. بحران غزه نشان داد تمرکز آمریکا بر خاورمیانه است نه اروپا و نه حتی شرق دور.
در کنار این مسئله، «توفان الاقصی» کنار اثبات پوشالی بودن قدرت نظامی، اطلاعاتی و امنیتی اسرائیل یک حقیقت تلخ دیگر را نیز آشکار کرد و آن این که؛ متحدان و شرکای کاخ‌سفید متوجه شدند در آمریکا نه کسی گوشی تلفن را جواب می‌دهد و نه کسی برای باز کردن گره‌ها، انگیزه‌ای دارد. آن‌ها می‌مانند و یک دنیا وهم و ترس و نومیدی؛ همان‌هایی که این روز‌ها یقه زلنسکی را چسبیده‌اند.
«ولودیمیر» که در زمان رقابت‌های انتخاباتی 2019 به مردم اوکراین قول داده بود به درگیری‌های طولانی‌مدت با روسیه پایان دهد، اما برخلاف وعده خود در مسیری گام برداشت که مردمان اوکراین به آینده‌ای گیج و مبهم می‌اندیشند؛ و حال پرسش اصلی، اما بی‌جواب نزد افکار عمومی اوکراین این است: «غرب به «زلنسکی» خیانت کرد یا «زلنسکی» به اوکراین؟» دلقک این بار بد جوری دچار سرشکستگی شده، زیرا بیش از آن که لازم بود به کاخ سفید و متحدان بزدل ایالات متحده آمریکا تکیه داد و اعتماد کرد!
منبع: کیهان

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/624469/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سازوکار احداث نیروگاه‌های خورشیدی در ادارات اعلام شد

مشت‌زنان 4 تیم به‌دنبال رسیدن به نیمه‌نهایی لیگ برتر

نقی‌زاده: همدل شدیم تا جشن بگیریم

تکمیل ورزشگاه 15 هزار نفری زنجان به پویایی ورزش زنجان کمک می کند

دخالت عوامل غیر ورزشی در امر ورزش مورد قبول نیست

طالبان این ورزش را ممنوع و حرام اعلام کرد | واکنش فدراسیون جهانی

مصلحت تهوع‌آور تیم فوتسال زنان | افرا ورزش

قاسمپور: استقلال برای حیثیت خود برابر سپاهان بازی می‌کند/ سرنوشت نایب قهرمانی دست سپاهان است

طالبان شطرنج را ممنوع کرد

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

پول گندم‌ گندم‌کارها کجاست؟

دولت‌ها چگونه با تورم مقابله می‌کنند؟

خرید ارزان ترین لوله گالوانیزه برق ، از کجا بخریم؟

دنبال این هستیم که تحریم‌ها برداشته شود و نفع آن به ما برسد

هواپیمایی امارات : سود 6.2 میلیارد دلاری

صفر تا صد هزینه‌های بانکی به صفر می‌رسد؟

قیمت برنج هندی قد کشید؛ این برنج در آستانه میلیونی‌شدن است

رویای کیمیاگران محقق شد؛ تبدیل سرب به طلا در برخورددهنده هادرونی بزرگ

ادعای عجیب چینی‌ها: با هوش مصنوعی دیپ‌سیک، جنگنده نسل ششمی ساختیم

این بازیکن ایرانی تمام نمی‌شود!

بارسلونا 9 گل زد و قهرمان لالیگا شد

رکورد آسیایی ایران تحت تاثیر احتیاط

تساوی مصلحتی | روح فوتسال فدا شد | افرا ورزش

تاکید آقاجانلو بر اجرای خط انتقال آب خلیج فارس به استان یزد/ تقدیر استاندار از اقدامات توسعه‌ای ایمیدرو

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

ممنوعیت واردات یا تعرفه‌گذاری؟

این آینه هوشمند درباره پوشش و استایل شما نظر می‌دهد

آیا اینترنت TD-LTE جایگزین مناسبی برای فیبر نوری است؟

چالش بزرگ؛ شزنی همین را کم داشت!

آخرین وضعیت مصدومان سپاهان برای دیدار مقابل استقلال

مرحله دیگری از چرخه انتخابی تیم ملی کشتی آزاد اعلام شد

توقف نگران کننده دختران فوتسال ایران در آسیا

جای خالی سید خیلی زود حس شد!

خلاصه والیبال فولاد ایران 3 - ناخون تایلند 2

حریفان دختران تنیس ایران در بیلی‌جین کینگ‌کاپ مشخص شد

نه بزرگ سازمان لیگ برای جشن قهرمانی در تبریز

ساختمان پایگاه امداد و نجات احمدآباد شاهین‌دژ افتتاح شد

تمدید ثبت نام در طرح ولایت دانشجویی استان یزد

جابه‌جایی مسافران بین شهرهای یزد به نرخ پارسال

نشست مشترک وزارت ورزش و حوزه هنری انقلاب اسلامی

نشست مشترک وزارت ورزش و حوزه هنری انقلاب اسلامی – آفتاب نو | اخبار ورزشی

بخشی از خلاء فرهنگی ورزش را با حوزه هنری می‌توان برطرف کرد

دیدار رئیس انجمن کراسفیت با وزیر ورزش و جوانان

وعده وزیر ارتباطات درباره افزایش سرعت اینترنت

چالش جدی بازار مسکن؛ قیمت‌ها با درآمد خانوار هم‌راستا نیست

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

«در معیّت پرزیدنت» با زیباکلام، آشنا و امیرخانی

آیا زمان خداحافظی با تکینگی اینشتین فرا رسیده است؟