خبر یزد

آخرين مطالب

افزایش پروازها، اولویت اول حوزه هوایی کیش به عنوان مقصد گردشگری منطقه آزاد کیش

افزایش پروازها، اولویت اول حوزه هوایی کیش به عنوان مقصد گردشگری
  بزرگنمايي:

خبر یزد - رئیس سازمان هواپیمایی کشور در آیین افتتاح پایانه جدید فرودگاه جزیره کیش، درخواست افزایش پروازهای داخلی و راه اندازی پروازهای بین المللی از جزیره به مقاصد مختلف را با وزیر راه و شهرسازی مطرح کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، محمد محمدی بخش رییس سازمان هواپیمایی کشور صبح امروز سه شنبه 23 آبان، در آیین افتتاح پایانه جدید فرودگاه بین المللی کیش ضمن ابراز خرسندی از آغاز به کار این مجموعه و تبریک به‌ مردم کیش و کشور گفت: امید داریم که آغاز فعالیت پایانه جدید فرودگاه کیش منشا خیر و برکات باشد.
وی با بیان این که یکی از کمبودهای جزیره کیش در حوزه هواپیمایی،‌ وجود پایانه مسافری مطلوب بود افزود: سعی داشتیم که این اتفاق با تلاش جهادی همکاران سازمان منطقه آزاد کیش، سنوات گذشته به ثمر بنشیند چرا که این منطقه آزاد در کمترین حالت ممکن 40 پرواز، در روزهای پر ترافیک هفته حدود 70 پرواز و در ایام پرترافیک سال نیز بیش از 130 پرواز را تجربه می کند بنابراین این پایانه در ارائه خدمات شایسته به هموطنان کمک شایانی خواهد کرد.
رییس سازمان هواپیمایی کشور تصریح کرد فرودگاه کیش جزو فرودگاه هایی است که استاندارد بین المللی هوایی و فرودگاهی را دریافت کرده و از لحاظ ترازهای بین المللی قابل قبول است، امید که ما از این ظرفیت نهایت بهره را ببریم.
وی اظهار داشت: طی دو سال گذشته استان هرمزگان شاهد چند تحول بزرگ بوده که اعطا گواهینامه فرودگاهی جزیره کیش، راه اندازی فرودگاه جزیره تنب به عنوان یک منطقه استراتژیک، اعطا گواهینامه بین المللی به فرودگاه بندرعباس و هماهنگی برای راه اندازی فرودگاه جاسک نمونه های بارز این تحولات است و حوزه هوایی تمام تلاش خود را به کار گرفته تا استان هرمزگان در این زمینه به قدر کفایت پیشرفت و توسعه داشته باشد.
محمدی بخش رییس سازمان هواپیمایی کشور از وزیر راه و شهرسازی خواست تا به عنوان اولویت اول حوزه هوایی، افزایش پروازهای داخلی و راه اندازی پروازهای بین المللی به مقاصد مختلف را در دستور کار قرار دهد.
رئیس سازمان هواپیمایی کشور همچنین ایجاد یک "کارگو ترمینال" استاندارد را مهمترین موضوع حال حاضر حوزه هوایی کیش برشمرد و عنوان کرد: رفع این نیاز موجب می شود تا بار از سراسر دنیا به جزیره کیش منتقل و از کیش به سرزمین اصلی ارسال شود که این امر یک راهبرد اساسی برای جمهوری اسلامی خواهد بود.
محمدی بخش با اشاره به اینکه فرودگاه کیش مجموعه ای چند بعدی است گفت: علاوه بر بحث پروازهای مسافری، فرودگاه کیش یکی از پرترافیک ترین مجموعه های هلیکوپتری کشور می باشد، به گونه ای که 4 شرکت هلیکوپتری با استانداردهای روز دنیا در خلیج فارس پشتیبانی از جزایر و سکوهای نفتی و مسائل امداد و نجات دریا را بر عهده دارند.
رئیس سازمان هواپیمایی از برنامه‌ ریزی دقیق و هماهنگی برای توسعه ورزش‌های هوایی کیش در سطح بین‌المللی خبر داد.
وی در پایان از زحمات و تلاش مهندسان، متخصصان، شرکت های تخصصی و دانش بنیان کشور همچنین مسئولان سازمان برای ساخت پایانه جدید فرودگاه کیش قدردانی کرد.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/625829/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درختان صنوبر چند ساعت قبل از خورشیدگرفتگی، با یکدیگر صحبت می‌کنند!

کورسوی امید برای پرسپولیس و سپاهان

تب جهانی کشتی در اصفهان بالا رفت

جدول پخش زنده بازی‌های جمعه 19 اردیبهشت

شاعرانه/باغ جان را صبوحی آب دهید

تحول عجیب در نیم فصل دوم لیگ یک!

پیشکسوت استقلال: مشخص شد، زدن 5 گل به آلومینیوم اتفاقی بوده است

ژاوی: همسرم از فوتبال دیدنم شاکی است!

ابراهیمی: پرسپولیس یک ضعف جدی دارد

مدعیان کشتی جهان به مصاف هم می‌روند

پرتابگر ایران: صدم را برای قهرمانی آسیا گذاشته‌ام

نه فوتبال نه بسکتبال: سلیقه خاص پاپ جدید در ورزش

کتاب «ورزش با ارزش» روانه بازار نشر شد

علیپور: 90 دقیقه به من فحش دادند، کمیته انضباطی کجاست؟

محرومیت دو عضو خیبر به‌دلیل کتک‌‌زدن سرپرست پرسپولیس

کارتال: مشت زدن به فردی مثل پیروانی قابل قبول نیست

چرا با اینکه ورزش می‌کنیم، لاغر نمی‌شویم؟

دقیقی: کارتال رفتاری مغرورانه داشت اما بی‌عرضه بودیم که پرسپولیس را نبردیم

بازیکن گل‌گهر خادم حرم امام رضا (ع) شد

یونایتد 4-1 بیلبائو: بدترین منچستر تاریخ در فینال!

آقای عثمان اندونگ، تا وقتی روزبه چشمی هست چرا سرخیو راموس؟!

شکایت دوباره میثاق معمارزاده از پرسپولیس!

بین تراکتور و پرسپولیس تبعیض گذاشتند؟

بازیکنان تراکتور بعد از قهرمانی ممنوع المصاحبه شدند!

خرید احتمالی پرسپولیس از هفته بیست و نهم!

دبیر: کامران قاسمپور به کرونا مبتلا شده است

غیبت فصیحی در دوومیدانی زنان قهرمانی کشور؛ یک رکورد ملی شکسته شد

بازدید مدیر کل صدا و سیمای استان البرز و رئیس کمیته اطلاع رسانی مسابقات بیس بال کاپ غرب آسیا از ورزشگاه انقلاب کرج

حواشی و اخبار دنیای فوتبال با عبدالله روا

خبر تکراری؛ استعفای ساکت الهامی از سرمربیگری نساجی

واکنش خداداد عزیزی سرپرست تراکتور به سوال خبرنگاران: من ممنوع المصاحبه هستم

آنالیز گلهای بازی پاری سن ژرمن 2 -1 آرسنال

تک گل چلسی به دورگاردن توسط دیوزبری هال

روانخواه: هوادار پایدار نتیجه گرفت، اما سقوط کرد/ مسئولان ورزش تهران مسبب این وضعیت هستند

گل اول منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 72

گل سوم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 85

گل دوم منچستریونایتد توسط کاسمیرو در دقیقه 81

درخواست های سرمربی پرسپولیس برای تقویت تیم

گل چهارم منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 90+1

جنجال شدید در پایان نشست خبری پرسپولیس؛ کارتال بلند شد و رفت!

داوودی نژاد، مدیر روابط عمومی هئیت فوتبال لرستان: مدیر رسانه پرسپولیس به خبرنگاران توهین کرد

علیپور: وقتی چیزی نمی‌گوییم و سرمان پایین است، باید توسری بخوریم؟!

باشگاه خیبر خرم آباد با انتشار این ویدئو به داوری بازی پرسپولیس اعتراض کرد

حامد لک: سال سختی برای تیم ما بود و تغییرات زیاد سرمربی برای هر تیمی سم است

کشف منبع جدیدی از طلا در کیهان

اشرف، مدیر رسانه‌ای پرسپولیس:از لحظه ورود ما به ورزشگاه فحاشی و سنگ‌پرانی شروع شد

صحبت‌های طاهرخانی درباره مصدومیتش در حادثه آتش‌سوزی

مالک نساجی: آقایان تاج و ممبینی از خواب بیدار شوید

قهرمانی کشور دوومیدانی؛ یک رکورد ملی شکسته شد

دعوت از 6 فوتسالیست معدن و صنایع معدنی به اردوی تیم ملی فوتسال کارگری برای نخستین بار