خبر یزد

آخرين مطالب

اقدام شوکه‌ کننده آمریکا علیه ساکنان اسرائیل سياسي

اقدام شوکه‌ کننده آمریکا علیه ساکنان اسرائیل
  بزرگنمايي:

خبر یزد - این نخستین بار است که دولت آمریکا می خواهد بخشی از شهروندان اسراییلی را تحت تحریم قرار دهد و دلیل آن نیز چرخش محسوس افکار عمومی آمریکاییان علیه اسراییل طی هفته های گذشته است

دولت آمریکا می خواهد بخشی از شهروندان اسراییلی را تحت تحریم قرار دهد
دولت جو بایدن قصد دارد شهرک نشینان افراطی اسراییل در کرانه باختری را که مسئول خشونت علیه فلسطینیان این منطقه هستند، تحت تنبیه و تحریم قرار دهد.
وبگاه خبری "پولیتیکو" با اشاره به دستور العمل جدید دولت بایدن به وزارت خارجه و خزانه داری آمریکا نوشت دولت بایدن به دنبال "گزینه‌هایی برای اقدام سریع علیه افراد مسئول" خشونت در کرانه باختری فلسطین است.
بر اساس این گزارش: جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا به مقامات ارشد دستور داده تا برای شهرک نشینان تندرو اسرائیلی که به فلسطینیان در کرانه باختری حمله کرده و آنها را آواره می کنند، ممنوعیت روادید و بسته تحریمی آماده کنند.
این اقدام همزمان با اعتراضات وسیع ضد اسراییلی در آمریکا صورت می گیرد. اعتراضاتی که طی آن صدها هزار شهروند آمریکایی طی هفته های گذشته با برپایی تظاهرات مختلف خواستار توقف جنگ و کشتار غیرنظامیان فلسطینی در غزه شده اند و از دولت آمریکا می خواهند به حمایت بی قید و شرط خود از حملات اسراییل علیه غزه پایان دهد.
بنا برگزارش پولیتیکو، طبق یک یادداشتی که از سوی کابینه آمریکا روز جمعه برای آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه و جانت یلن، وزیر خزانه داری ایالات متحده ارسال شده به این دو وزارت خانه دستور می دهد "گزینه های سیاستی را برای اقدام سریع علیه کسانی که مسئول انجام خشونت در کرانه باختری هستند، ایجاد کنند."
تشییع شهدای فلسطینی که در درگیری با شهرک نشینان افراطی اسراییل در کرانه باختری کشته شده اند./ آسوشیتدپرس
یک مقام ارشد ایالات متحده، بخش‌هایی از این یادداشت را عصر شنبه با نگارش مقاله ای برای روزنامه واشنگتن پست تشریح کرد. بر اساس این مقاله:" ایالات متحده آماده است تا گام‌های خود را در این زمینه بردارد، از جمله منع صدور ویزا علیه افراط‌گرایان که به غیرنظامیان در کرانه باختری حمله می‌کنند."
در این یادداشت مشمولان این تحریم ها تعریف شده است. این تحریم ها شامل افراد یا نهادهایی می شوند که "به طور مستقیم یا غیرمستقیم درگیر اقدامات یا سیاست هایی بوده اند که امنیت یا ثبات کرانه باختری را تهدید می کند"، "اقداماتی را انجام می دهند که غیرنظامیان در کرانه باختری را با هدف اعمال آوارگی اجباری ارعاب می کند یا اقداماتی که " نقض حقوق بشر یا اقداماتی است که به طور قابل توجهی مانع یا مختل کننده تلاش‌ها برای دستیابی به راه‌حل دو دولتی می‌شود."
در این یادداشت آمده است که بایدن مسئله خشونت شهرک نشینان را "تهدیدی جدی" برای صلح در میان اسرائیلی ها و فلسطینی ها و بی ثبات کننده در سراسر خاورمیانه می داند.
این مقام گفت که تصمیم برای صدور این دستورالعمل پس از بحث های شدید در کابینه بایدن مورد این موضوع گرفته شده است.
این دستورالعمل در حالی صادر می شود که دولت بایدن قصد دارد نشان دهد با وجودی که از عملیات نظامی اسراییل علیه نوار غزه حمایت می کند، از غیرنظامیان فلسطینی نیز حمایت می کند.
از زمان آغاز جنگ غزه در 6 هفته گذشته بیش از 200 فلسطینی در خشونت های جاری در منطقه کرانه باختری به دست نیروهای اشغالگر اسراییلی کشته شده و نزدیک به 3 هزار نفر از آنها از سوی نیروهای امنیتی اسراییلی بازداشته شده اند و همین مساله نشان می دهد سیاست تحریم شهرک نشینان بدون در نظر گرفتن سرکوب سیستماتیک فلسطینی ها از سوی رژیم اسراییل نمی تواند پایان بخش بحران جاری در این منطقه باشد و به نظر می رسد بیشتر اقدامی سیاسی در برابر فضای به شدت منفی افکار عمومی آمریکا در قبال سیاست های یک جانبه و حمایت گرایانه ایالات متحده آمریکا از اسراییل است.
رژیم اسراییل طی سال های گذشته بر خلاف تمامی توافقات صلح با فلسطینی ها، اقدام به احداث دهها شهرک صهیونیست نشین در اراضی اشغالی کرانه باختری کرده و نزدیک به 700 هزار شهرک نشین تندرو اسراییلی را در این شهرک ها اسکان داده است.
این شهرک نشینان طی سال های گذشته به عنوان بازوی سرکوب نیروهای امنیتی و ارتش اسراییل عمل کرده اند و در کشتار و اعمال فشار بر فلسطینی ها در کرانه باختری از آنها استفاده می شود.
طبق گزارش سازمان مملل از سال 2022 دستکم بیش از 1100 فلسطینی در اثر خشونت های شهرک نشینان افراطی اسرائیل در کرانه باختری از خانه های خود آواره شده اند.
منبع: asriran.com

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/626641/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برق پایدار برای شهرستان‌های بافق و بهاباد تامین شد

بهترین دستور پخت آش شولی یزد، همینجاست

حکم ساقی مشروبات الکلی در یزد اعلام شد

افزایش جمعیت سالمندان و بی‌فرزندی چالش‌های مهم جمعیتی یزد است

اردکان میزبان مسابقات فلوره زنان

توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی بهاباد آغاز شد

کارگاه آموزشی داناب در بهاباد برگزار شد

یزد میزبان مسابقات قهرمانی کشور پاراگلایدر شد

لزوم تغییر ریل اقتصادی استان یزد به اقتصاد دانش‌محور

سرپرست معاونت امور تعاون منصوب شد

اسراییل شکست خواهد خورد/ از دانش و تجربه ایرانیان سراسر جهان استفاده شود

بوی بهشت در مدارس یزد

اسکواش فارس با 5 مدال از یزد برگشت

آتش‌نشانان یزدی جان 292 حادثه‌دیده را نجات دادند

برگزاری مسابقات شمشیربازی یازدهمین المپیاد ورزش محلات یزد

انصراف 302 نفر از سقط جنین در یزد

جزئیات ماجرای قتل نوجوان ایرانی توسط یک افغانستانی | دلیل حمله برخی از مردم به «مهمان شهر» افغانستانی‌ها چه بود؟ | ایرانی‌ها نژادپرست هستند؟

امضاء الکترونیک اظهارنامه پلمب دفاتر تجارتی در یزد

روایت زندگی مادر 20 ساله یزدی با 4 فرزند

عودت وجه بیش از شش میلیارد ریالی خرید ماشین سرقتی

دستگیری سارق اماکن خصوصی در اشکذر

مقاومت مردم غزه مثال زدنی است

برگزاری نشست مدیریت بحران استان یزد

حضور دوچرخه سوار حامل پیک دوستی معلولان در اردکان

دکتر قاضی‌زاده هاشمی: وظیفه اصلی دانشجو دیده‌بانی و بصیرت‌بخشی است

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت امانتی بر دوش جامعه است

اجرای طرح حمایتی برق خورشیدی برای قشرهای کم برخوردار در استان یزد

دعوت از پنج ساحلی باز یزدی به اردوی تیم‌ملی

حضور دوچرخه سوار آملی حامل پیک دوستی معلولان در اردکان

طرح‌های مرتبط با گردشگری هوایی در یزد حمایت می‌شود

عودت وجه 6 میلیارد ریالی خرید ماشین سرقتی

سپاه یک شجره طیبه است و یک سازمان عادی نیست

رضایی: جنگ غزه موجب تغییرات بزرگی خواهد شد

توقف خانگی نوین فولاد یزد

تشییع باشکوه شهید گمنام در میبد

راه اندازی قابلیت امضای الکترونیک اظهارنامه پلمب دفاتر تجارتی

توسعه 5 کیلومتری شبکه آبرسانی همت آباد زارچ

دانشجویان برتر اردکانی تجلیل شدند

تکذیب حضور سرمربی چادرملو در پرسپولیس

ضرورت تبلیغات گسترده طرح «من شهردارم2» / قابلیت‌های سامانه نسبت به سال گذشته افزایش یافته

جداسازی افغانستانی‌ها از جامعه، سیاست درستی نیست!

فعالیت حدود 67هزار آتش‌نشان داوطلب در شهر تهران

اجرای طرح نقاشی با مشارکت شهروندان در منطقه 15

حضور هیات محیط زیستی شورا و شهرداری تهران از اجلاس بین‌المللی تغییر اقلیم سازمان ملل (COP28)

اجرای عملیات باندینگ 860 اصله درخت در منطقه 8

بخشودگی جرایم بیمه شخص ثالث انواع وسایل نقلیه

قهرمانان مسابقات بین‌المللی اسکواش یزد جونیور مشخص شدند

راهیابی 11 قصه گو به جشنواره بین المللی یزد/رویکرد عمومی سازی است

2 بانوی یزدی در جمع بانوان پژوهشگر پراستناد کشور

توسعه بیش از پنج کیلومتری شبکه آبرسانی همت آباد زارچ