خبر یزد

آخرين مطالب

انس با کتاب باید از دوران کودکی آغاز شود فرهنگی

انس با کتاب باید از دوران کودکی آغاز شود
  بزرگنمايي:

خبر یزد -   آیت الله محمدرضا ناصری، در دیدار مدیران و کارکنان حوزه کتاب استان یزد اظهار داشت: کتاب انسان را به رشد و کمال می رساند و انبیای الهی نیز در این زمینه اهتمام داشتند.
وی ادامه داد: دشمن سال های گذشته در این زمینه برنامه ریزی کرده تا این رشد و کمال در وجود ما نباشد و راهکارهایی که باید به کمال می رسیدیم را بستند و اصرار داشتند به اندوخته های ما برسند و این اقدامات را انجام دادند تا سلطه خود را افزایش دهند.
امام جمعه یزد قرآن کریم را کتاب الهی دانست و با اشاره به اهمیت آن اظهار داشت: اگر بشریت به قرآن متصل شود، به خداوند وصل و نزدیک می شود و به دریای معرفت رسیده و رشد و سعادتمند خواهد بود.
وی، رواج فضای مجازی را از دیگر معضلات در این زمینه برشمرد و با اشاره به اینکه دوران کرونا فرزندان ما را به این سمت بیشتر سوق داد ، گفت: در اولین قدم ما را از خدا و مبدا علم و تکامل که قرآن کریم است، جدا کردند و سپس تفکر را از ما گرفتند به نحوی که در طول تحصیل، بخوان، حفظ کن و نمره بگیر مد نظر قرار گرفت و دانش آموز تفکر نمی کند و حتی در کنکور و دانشگاه نیز مؤلفه تفکر کمرنگ است.
ناصری اظهار داشت : سبک تقلیدی، حفظی، بخشنامه ای و نامه نگاری و روخوانی باید تغییر یابد و تفکر در فعالیت ها جایگزین شود. به ویژه اینکه از دوران کودکی و در مدارس اقدامات لازم برای انس هرچه بیشتر دانش آموزان مد نظر باشد و در کنار دروس ، کلاسی هم برای مطالعه و قرآن اختصاص یابد.
مدیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی استان یزد نیز در این نشست گفت: تعداد 112 باب کتابخانه در استان یزد وجود دارد و به ازای هر 11 هزار و 187 نفر یک کتابخانه در استان خدمت رسانی می کند همچنین بیش از 2 میلیون و 439 هزار و 814 جلد کتاب موجود است.
محمدمحسن رفیعی اظهار داشت : 105 هزار و 534 هزار نفر یعنی 8.5 درصد جمعیت استان یزد عضو کتابخانه های عمومی هستند و به لحاظ کمی در ردیف استان های اول تا سوم قرار داریم همچنین در هفته کتاب زنگ کتابخوانی در مدارس نواخته شد و در قالب آن بیش از 400 ساعت به مباحث کتاب و کتابخوانی اختصاص می یابد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد نیز در این نشست با اشاره به چاپ 234 عنوان کتاب در نیمه نخست سال جاری در این استان گفت: این تعداد عنوان کتاب با تیراژ 184 هزار و 250 نسخه بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از 70 درصد رشد داشته است .
احسان عابدی افزود: این تعداد عنوان کتاب حاصل تلاش 200 نویسنده در استان یزد است همچنین طی دو سال گذشته 9 موسسه فرهنگی و هنری با موضوع کتاب مجوز گرفته که به عنوان بازوی فرهنگی ما همکاری دارند .
وی اظهار داشت: از اتفاقات خوب دیگر تخصیص چهار میلیارد و 650 میلیون تومان تسهیلات اشتغالزایی به 37 نفر از فعالین این عرصه بوده است .
سعید زارع، مدیرکل اسناد و کتابخانه ملی استان یزد نیز در این نشست، یکی از رسالت های این نهاد را سیاستگذاری درحوزه کتاب بیان کرد و بر توجه ویژه به این نهاد تأکید و گزارشی از اقدامات انجام شده این نهاد بیان نمود.
در این نشست نمایندگان کتاب فروشی ها ، نویسندگان کتاب ، موسسات انتشارتی و نماینده کتابداران استان یزد نیز گزارشی از فعالیت های انجام شده بیان نموده و درخواست ها و پیشنهادات خود را مطرح کردند.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/626829/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جهان شیفته بازیکنی که به رئال نه گفت

القادسیه نخستین حریف طبیعت در سوپر لیگ غرب آسیا

ملی‌پوشان چوگان پس از صعود به جام‌جهانی چقدر پاداش گرفتند؟

قله 8167 متری در هیمالیا زیر پای بانوی کوهنورد ایرانی

بورسیه‌های جدید ورزش برای المپیک لس‌آنجلس معرفی شدند

بیرانوند بهترین دروازه‌بان لیگ برتر فوتبال شد

زیارت با طعم قهوه یزدی

تعیین قائم مقام جدید برای دبیر کل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ – آفتاب نو | اخبار ورزشی

قائم مقام نادو منصوب شد

سعیدی قائم مقام دبیرکل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ شد

نشست هم اندیشی توسعه فکری جنبش پارالمپیک در ایران برگزار شد

بودجه کمیته ملی المپیک را حدود 500 درصد افزایش دادم/ فدراسیون‌ها باید بخشی از بودجه را خودشان تهیه کنند/ حقوق دریافتی روسای فدراسیون‌ها در دست بررسی است

فراخوان جواد خیابانی برای نجات تاریخ ورزش ایران!

فروش ویژه آیفون 16 قسطی | تخفیف نقدی + شرایط اقساطی

شاخص بورس 53 هزار واحد افت کرد

بانک‌ها موظف به استعلام نشانی مشتریان شدند

رئیس جمهور: هر برنامه‌ای برای توسعه باید به قید پایدار مقید شود

معاون وزیر نفت: بنزین سه نرخی نخواهد شد

زمان برگزاری حراج شمش طلا اعلام شد

نخستین مراسم شهدای خدمت با محوریت پویش «خدمت ماندگار» برگزار می‌شود

نمایشگاه «هنر خدمت» به مناسبت گرامیداشت سالروز شهدای خدمت برگزار می‌شود

پایان جعل برند با ترکیب «فناوری نانو» و «بلاک‌چین»

تمرین مشترک مدودف و آلکاراس در رم

گزارش فدراسیون جهانی از حسین رضازاده

پیشکسوت چوگان: آمریکا را در خاک خودش شکست می‌دهیم

آغاز کار شاگردان بهروز عطایی در لیگ قهرمانان آسیا

سرمربی تیم‌ ملی بلغارستان: تکواندوی ایران در دنیا تدریس می‌شود

تعویق اردوی تیم ملی والیبال نشسته به خاطر ویزای هلند

تعیین قائم مقام جدید برای دبیر کل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ

دروازه‌بان تیم ملی فوتسال بانوان: همه تیم‌ها برای قهرمانی آمدند

تغییر ترکیب تیم ملی والیبال نشسته؛ سه بازیکن اعزامی به پاریس حذف شدند

پوستر پرستاره نماینده ایران برای لیگ قهرمانان آسیا

دروازه‌بان پرسپولیس بازی آخر را از دست داد

بازگشت به گزینه‌های آشنا پس از مذاکره بی‌نتیجه استقلالی‌ها با ماتزاری

سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال: گل پرسپولیس صحیح بود

با واگذاری پروژه‌های فاضلاب به بخش خصوصی از چالش مالی عبور کردیم

نخستین کاروان زائران استان یزد عازم سرزمین وحی شد

اصلاح ساختار وزارت ورزش و بررسی حقوق روسای فدراسیون‌ها

تأثیر تنش‌های نظامی دو قدرت اتمی بر دنیای ورزش

وسایل ضروری برای ورزش در فضای باز (Outdoor Training Essentials)

از سالن تمرین تا سکوی افتخار؛ راه‌یابی به مسابقات آسیای میانه بدمینتون

«سپیده صادقی» بر سکوی افتخار؛ راه‌یابی به مسابقات آسیای میانه بدمینتون

دختران تهران، قهرمان دوومیدانی ایران | افرا ورزش

گرانی حبوبات زیر سایه صادرات بی‌رویه و عرضه‌های قطره‌چکانی

سهم 8 درصدی مالیات از تولید ناخالص داخلی

افت قیمت سکه و طلا در بازار؛ دلار در کانال 83 هزار تومانی ماند

رفع تعهد ارزی صادرکنندگان فرش دستباف تسهیل شد

سامانه‌ای برای جستجوی پیشرفته کتاب

روز سوم نمایشگاه کتاب؛ حضور پرشور کودکان و پرواز هدهد سفید

نشست مشترک استاندار یزد با جمعی از دختران فرهیخته استان