خبر یزد

آخرين مطالب

منشور اخلاقی و رفتاری کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران

منشور اخلاقی و رفتاری کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران
  بزرگنمايي:

خبر یزد - دفتر نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران بیانیه‌ای را درخصوص منشور اخلاقی و رفتاری کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران منتشر کرد.

به گزارش ایثار، متن بیانیه دفتر نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران به شرح زیر است:
سرمایه انسانی، سرمایه‌ای ارزشمند تلقی می‌گردد که در محیط کار و تلاش تحت تدابیر و برنامه‌ریزی در ابعاد مختلف فرهنگی، معرفتی، اجتماعی، اخلاقی و حرفه‌ای همواره پایا و بالنده از ارزش افزوده، برخوردار و در مسیر، خدمت با ارتقاء صلاحیت و توانمندی‌ها متعهدانه در خدمت اهداف با انگیزه متعالی و نشاط ایفای نقش می‌نماید کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران که دستگاه عصمت و طهارت برای خدمت به افضل مردمان است با تکیه برخاستگاه دینی و عقبه سرشار از تعهد و خدمتگزاری و بعنوان بخشی از خانواده بزرگ، ایثارگری شایسته وصول به حد والای تعالی و شکوفایی فرهنگی معنوی، اخلاقی و سیاسی، است چرا که خدمت به فرهنگ ایثار و شهادت نیازمند عالی‌ترین سطح از آگاهی و برترین لایه از انگیزه الهی می‌باشد.
سند تعالی فرهنگی، معنوی، اخلاقی و سیاسی سرمایه انسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران در راستای عمل به مأموریت فرهنگی، عقیدتی و سیاسی حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد نسبت به کارکنان این نهاد به شرح ذیل تدوین گردیده است مفاد این سند ماهیت پویا داشته و بر حسب ضرورت قابل تکمیل می‌باشد.
چشم انداز:
کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران :
به خدمت در بنیاد بعنوان نهاد افضل انقلابی، فرهنگی می‌بالند و با وجدان کاری رازداری، پاکدستی، رفتار ایثارگرانه و پاسخگویی، سرشار از احترام، قدرشناسی و فروتنی نسبت به ایثار و ایثارگر با ارتباط موثر و سازنده خدمات را بعنوان ادای حق، نه امتیاز به ایثارگران ارائه می‌دهند و همواره از حمایت مادی و معنوی سازمان و امنیت شغلی برخوردار و به علت خدمت به ایثارگران دارای منزلت و اعتبار می‌باشند.
در مسیر گام دوم، انقلاب با التزام عملی به ولایت فقیه آرمان‌ها و ارزش‌های نظام روحیه جهادی بصیرت سیاسی و تأسی به ایثارگران در صحنه‌های دفاع در برابر تهدیدات بدون وابستگی به جناح‌بندی‌ها حضور فعال دارند.
متعهد، علاقمند و نقش آفرین در مناسک و شعائر، دینی برخوردار از سطح قابل آگاهی و معرفت، دینی فضائل و شایستگی‌های اخلاقی و باور به آرمان‌های شهیدان در افکار و رفتار آنان متبلور است.
اهداف:
1. تحقق مأموریت‌های محوله به حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در بنیاد در زمینه سرمایه انسانی.
2. حفظ و تعالی فرهنگی معرفت، دینی، معنویت اخلاق، بصیرت سیاسی و روحیه خدمت به اسلام ناب محمدی (ص) خدمتگزاران به ایثارگران در تراز نهادی اسلامی و انقلابی.
راهبردها: 
1. توسعه، تسهیل و حمایت از ارتقاء جو معنوی، هویت نهادی، آگاهی دینی، انگیزه اخلاقی، بینش سیاسی، روحیه جهادی، مناسک و شعائر دینی و انقلابی در سازمان.
2. تعریف و تدوین فرهنگ سازمانی بر مبنای اصول اسلامی انقلابی و ایثارگرانه و تامین نیازها و اولویت‌های، فرهنگی معرفتی، اخلاقی و سیاسی کارکنان در راستای خودسازی جامعه پردازی و تمدن‌سازی.
3. تاکید بر لحاظ، احراز پایش و ارتقاء هدفمند صلاحیت‌های، فرهنگی، سیاسی و اخلاقی منابع انسانی از مرحله جذب تا بازنشستگی.
4. تاکید بر عدالت‌محوری، کرامت انصاف‌مداری، ساده‌زیستی، پاکدستی ارتباط موثر، پاسخگویی اقناع و شفاف‌سازی مدیران نسبت به کارکنان بعنوان بخشی از خانواده بزرگ ایثارگری.
5. شناسایی و پیشگیری از زمینه‌های آسیب‌های اخلاقی فرهنگی سیاسی و ارتباطی کارکنان با تاکید بر مقابله بموقع، موثر، قاطع و همراه با رافت اسلامی با ناهنجاری‌ها و تخلفات احتمالی.
6. تسهیل تشویق و حمایت از رفتارهای ایثارگرانه و ارتقای سجایای اخلاقی در مدیران و کارکنان و لحاظ شایستگی فرهنگی در فرایند انتصاب و ارتقاء عادلانه و شفاف.
7. حفظ حرمت کرامت و امنیت شغلی افرادی که تنزل رتبه یا پست می‌یابند و تداوم ارتباط سازنده دلجویی بهره‌مندی از تسهیلات و مشارکت بازنشستگان سازمان.
8. پذیرش تکثر فرهنگی و سیاسی در جامعه هدف و اجتناب از شکل‌گیری و تاثیر گرایش‌های جناحی در سازمان
9. تاکید بر لحاظ شاخصه‌های اعتقادی اخلاقی و انقلابی در الگوی شایستگی سازمان.
سیاست‌های اجرائی:
1. تاکید بر ارتقاء سطح معیشت ابعاد مختلف سلامت، نشاط رضایت و مهارت اجتماعی کارکنان بعنوان زیرساخت‌های فرهنگی.
2. تاکید بر احراز صلاحیت و شایستگی‌های عقیدتی، سیاسی، اخلاقی و اجتماعی افراد در فرایند جذب، گزینش و انتصاب. 
3.رعایت، اصول ارزش‌ها و ملاحظات شرعی و انقلابی در تعریف روابط چیدمان و تبلیغات محیطی سازمان.
4. حمایت جلب و سازماندهی مشارکت فعال آگاهانه و انگیزه بخش کارکنان در کمکهای مومنانه و عرصه‌های سیاسی دفاع از نظام.
5. رعایت حرمت، عدالت رضایت و مصلحت کارکنان بنیاد در فرایند تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری در راستای حفظ هویت جهادی انقلابی سازمان و تقویت روحیه خدمت به اسلام ناب محمدی (ص).
6. نظارت حرفه‌ای و ارزشیابی کارکنان بر مبنای شاخص‌ها و مولفه‌های باور و رفتار دینی و اخلاقی تراز سازمان اسلامی در چارچوب رفتار سازمانی.
7. توجه به تهذیب و کسب معنویت اسلامی و ارتقای معرفت دینی و اخلاقی در تمامی برنامه‌های فرهنگی، آموزشی رفاهی و انگیزشی کارکنان بنیاد.
8. پایش و پیمایش دوره ای ارزش‌ها و نگرشهای کارکنان سازمان به منظور ارزیابی میزان اثر بخشی برنامه‌های فرهنگی آموزشی.
9.ارتقای نظام سلامت، اداری تامین رفاه و برخورداری شفافیت مالی، دسترسی برابر به اطلاعات و فرصت‌ها و معیار قراردادن شرع و قانون در همه امور.
10. حمایت از توسعه و تعمیق فرهنگ انس با قرآن، نماز اهل بیت (ع)، عفاف و حجاب.
11. پیشگیری از تاثیر و تسری منفی نارضایتی شغلی بر عرصه شناختی، اخلاقی، رفتاری کارکنان و ارتباط با ایثارگران.
12. توسعه نظام مشارکت، پیشنهادات، توجه و رسیدگی به موقع همدلانه و منصفانه به پرسشگری، اعتراض، شکایت و حمایت از آمرین به معروف و ناهیان از منکر.
13. پیشگیری و برخورد قاطع با زمینه‌های سوء‌استفاده، سوداگری، تملق، نفاق و ریاکاری، رقابت ناسالم، سعایت مچگیری و پرونده‌سازی در سازمان.
14. توجه به سوابق تجربیات و قدرشناسی از اقدامات موثر مفید و بدون چشم‌داشت کارکنان.
15. تلاش برای ایجاد فرصت ارتقاء شغلی و استفاده هرچه بیشتر از توان و انگیزه نیروهای موجود در سازمان.
16. تأکید بر توجه بموقع و برنامه‌ریزی مناسب برای ارتقاء، شناختی معرفتی و اخلاقی خانواده کارکنان.
17. حمایت از تشکل و تحکیم خانواده، فرزند آوری و فرزند پروری کارکنان.
18. بهره‌مندی کارکنان از خدمات مشاوره و پیشبینی مکانیزم مددکاری و مداخله در بحران
19. حمایت و تکریم بازنشستگان و پیشکسوتان.
20. تلاش برای گردش شفاف اطلاعات و توسعه عدالت در توزیع منابع و فرصت‌ها در سطح سازمان.
21. تاکید بر توجه به شاخصههای معرفتی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در مراحل جذب و ارتقاء شغلی منابع انسانی.
اقدامات:
1. برگزاری مستمر جلسات آموزشی اخلاق، احکام، عقیدتی سیاسی، قرائت قرآن و بصیرت افزایی بصورت حضوری و مجازی در سطوح مختلف سازمان.
2. برگزاری مراسم بزرگداشت مناسبت‌های دینی، ملی در طول سال.
3. تفکیک فضای کاری بانوان از آقایان در چیدمان اداری.
4.استانداردسازی و تشویق پوشش اسلامی کارکنان و مراجعین.
5. تبلیغات محیطی انگیزه بخش و معنوی متناسب با نهاد انقلابی.
6. حمایت از برگزاری پرشور و مستمر نماز جماعت و به‌سازی نمازخانه‌ها.
7. ترغیب، تشویق و حمایت موثر از سنت ازدواج فرزندآوری و فرزند پروری
8. ایجاد تسهیلات خدمات مشاوره و مددکاری برای کارکنان
9. مراسم تکریم بازنشستگان و پیشکسوتان
10. برگزاری مسابقات فرهنگی، ورزشی، کتابخوانی و ایجاد سیر مطالعاتی برای کارکنان
11. برگزاری اردوهای سیاحتی و زیارتی و راهیان نور با رویکرد فرهنگی برای گروه‌های مختلف و متجانس.
12. برگزاری جلسات پرسش و پاسخ مدیران با کارکنان.
13. ایجاد نظام پیشنهادات برای طرح، دریافت، بررسی و پیگیری شکایات و اعتراضات کارکنان در راستای توسعه فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر.
14. برگزاری جشنواره تجلیل از رفتارهای ایثارگرانه کارکنان.
15. تعریف شاخص و لحاظ امتیاز موثر برای توجه به شعائر اسلامی و انقلابی در ارزیابی کارکنان و مسیر ارتقاء شغلی.
16. تذکر و یاد آوری مستمر حق عظیم ایثارگران و تشویق رفتار قدرشناسانه، همدلانه و محترمانه با ایثارگران.
17. برگزاری دوره‌های توجیهی و آموزشی شناخت ویژگیهای ایثارگران و سبک زندگی شهیدان.
18. پیش‌بینی و گسترش تسهیلات ورزشی برای کارکنان.
19. پایش سلامت کارکنان.
20. تشویق و حمایت از اقدامات جهادی و کمک‌های مومنانه در کارکنان.
21. زمینه‌سازی برای مشارکت کارکنان در طرح سپاس.
22. انجام طرح‌های پژوهشی برای ارزیابی ارزش‌ها و نگرش‌های کارکنان.
23. تشکیل کمیته صیانت و سلامت کارکنان بمنظور پایش، پیشگیری‌، مقابله با آسیب‌های احتمالی.
ساختار :
به منظور راهبری و پایش روند و رفع موانع احتمالی تحقق این سند کمیته پیگیری سند تعالی منابع انسانی با ترکیب زیر تشکیل می‌گردد.
1.معاون توسعه مدیریت منابع، و برنامه‌ریزی (رئیس)
2. مدیرکل توسعه منابع انسانی (دبیر)
3.نماینده حوزه نمایندگی ولی فقیه
4.رئیس مرکز حراست
5.مدیر کل بازرسی
6.دبیر هیات مرکزی گزینش
7.معاون فرهنگی بنیاد
گزارش عملکرد و تحلیل وضعیت و پیشنهادهای اجرائی و همچنین برنامه سالانه موضع این سند بصورت سه ماهه به ریاست بنیاد و نماینده ولی فقیه ارائه خواهد گردید و نظارت بر چگونگی تحقق این سند در سطح ستاد و استانها بر عهده این حوزه می‌باشد.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/627371/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نه فوتبال نه بسکتبال: سلیقه خاص پاپ جدید در ورزش

کتاب «ورزش با ارزش» روانه بازار نشر شد

علیپور: 90 دقیقه به من فحش دادند، کمیته انضباطی کجاست؟

محرومیت دو عضو خیبر به‌دلیل کتک‌‌زدن سرپرست پرسپولیس

کارتال: مشت زدن به فردی مثل پیروانی قابل قبول نیست

چرا با اینکه ورزش می‌کنیم، لاغر نمی‌شویم؟

دقیقی: کارتال رفتاری مغرورانه داشت اما بی‌عرضه بودیم که پرسپولیس را نبردیم

بازیکن گل‌گهر خادم حرم امام رضا (ع) شد

یونایتد 4-1 بیلبائو: بدترین منچستر تاریخ در فینال!

آقای عثمان اندونگ، تا وقتی روزبه چشمی هست چرا سرخیو راموس؟!

شکایت دوباره میثاق معمارزاده از پرسپولیس!

بین تراکتور و پرسپولیس تبعیض گذاشتند؟

بازیکنان تراکتور بعد از قهرمانی ممنوع المصاحبه شدند!

خرید احتمالی پرسپولیس از هفته بیست و نهم!

دبیر: کامران قاسمپور به کرونا مبتلا شده است

غیبت فصیحی در دوومیدانی زنان قهرمانی کشور؛ یک رکورد ملی شکسته شد

بازدید مدیر کل صدا و سیمای استان البرز و رئیس کمیته اطلاع رسانی مسابقات بیس بال کاپ غرب آسیا از ورزشگاه انقلاب کرج

حواشی و اخبار دنیای فوتبال با عبدالله روا

خبر تکراری؛ استعفای ساکت الهامی از سرمربیگری نساجی

واکنش خداداد عزیزی سرپرست تراکتور به سوال خبرنگاران: من ممنوع المصاحبه هستم

آنالیز گلهای بازی پاری سن ژرمن 2 -1 آرسنال

تک گل چلسی به دورگاردن توسط دیوزبری هال

روانخواه: هوادار پایدار نتیجه گرفت، اما سقوط کرد/ مسئولان ورزش تهران مسبب این وضعیت هستند

گل اول منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 72

گل سوم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 85

گل دوم منچستریونایتد توسط کاسمیرو در دقیقه 81

درخواست های سرمربی پرسپولیس برای تقویت تیم

گل چهارم منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 90+1

جنجال شدید در پایان نشست خبری پرسپولیس؛ کارتال بلند شد و رفت!

داوودی نژاد، مدیر روابط عمومی هئیت فوتبال لرستان: مدیر رسانه پرسپولیس به خبرنگاران توهین کرد

علیپور: وقتی چیزی نمی‌گوییم و سرمان پایین است، باید توسری بخوریم؟!

باشگاه خیبر خرم آباد با انتشار این ویدئو به داوری بازی پرسپولیس اعتراض کرد

حامد لک: سال سختی برای تیم ما بود و تغییرات زیاد سرمربی برای هر تیمی سم است

کشف منبع جدیدی از طلا در کیهان

اشرف، مدیر رسانه‌ای پرسپولیس:از لحظه ورود ما به ورزشگاه فحاشی و سنگ‌پرانی شروع شد

صحبت‌های طاهرخانی درباره مصدومیتش در حادثه آتش‌سوزی

مالک نساجی: آقایان تاج و ممبینی از خواب بیدار شوید

قهرمانی کشور دوومیدانی؛ یک رکورد ملی شکسته شد

دعوت از 6 فوتسالیست معدن و صنایع معدنی به اردوی تیم ملی فوتسال کارگری برای نخستین بار

ادامه‌دار شدن شکایت اعضای کمیسیون‌ها از تصمیمات وزارت ورزش و جوانان

معاون رئیس جمهور: میزان انرژی های تجدید پذیر افزایش یافت

روزانه 40 میلیون متر مکعب در روز گاز سر چاه‌های کشور می‌سوزد!

افزایش 4 برابری واردات پارچه طی 4 سال

قالیباف: جوانانی که با کمترین امکانات قهرمان کشور می‌شوند، می‌توانند محور توسعه اقتصادی هم باشند

رئیس مجلس: اقتصاد بدون مشارکت مردمی محکوم به شکست است

انتقاد قالیباف در مورد خطوط ریلی کشور

رئیس مجلس: در مورد بودجه وقت می‌گذارم

اظهارنظر بی سابقه قالیباف در مورد صنعت دارو در کشور!

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است