خبر یزد

آخرين مطالب

56 هزار ایثارگر استان کرمان تحت پوشش بیمه و خدمات تکمیلی درمان قرار دارند بنیاد شهید و امور ایثارگران

56 هزار ایثارگر استان کرمان تحت پوشش بیمه و خدمات تکمیلی درمان قرار دارند
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان در نشستی با خبرنگاران، گفت: 56 هزار ایثارگر استان تحت پوشش بیمه و خدمات تکمیلی درمان قرار دارند.

به گزارش ایثار، سعید ایرانمنش در نشست با خبرنگاران خبرگزاری‌های بین المللی قرآن (ایکنا) و خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت زهرا(س)، بیان کرد: خدمات بنیاد شهید و امور ایثارگران در حوزه‌های مختلف از جمله درمانی، فرهنگی، اشتغال، مسکن پیگیری می‌شود.56 هزار ایثارگر استان تحت پوشش بیمه و خدمات تکمیلی درمان قرار دارند و تمام هزینه‌های متعارف درمانی ایثارگران تحت پوشش است. همچنین به جانبازان با شرایط خاص ویلچر و پروتزها به‌صورت رایگان اهدا می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: استان کرمان دارای 6 هزار و 600 شهید و 21 هزار و 200 جانبار است که 180 جانبار بالای 70 درصد هستند. تعداد شهدای مدافع حرم استان کرمان نیز45 شهید است که هشت شهید ایرانی و 37 شهید نیز از فاطمیون هستند. در سال گذشته 44 هزار دانش‌آموز (روزانه حدود 3 هزار نفر) از گلزار شهدای کرمان بازید کردند و از ابتدای سال تحصیلی امسال نیز 4 هزار و 500 دانش‌آموز از 40 مدرسه به گلزار شهدای کرمان دعوت شده و از برنامه‌های متعدد بهره‌ بردند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان با اشاره به این موضوع که مفهوم ایثار آنگونه که باید در جامعه شناخته نشده است، گفت: در کتاب حکمتنامه پیامبر(ص) در خصوص کمک کردن به دیگران سه وجه در نظر گرفته شده است که نخستین معنا، بخشیدن چیزی اضافه بر داشته‌های انسان است.
ایرانمنش با بیان اینکه وجه دوم ایثار شریک کردن برادر مؤمن و مسلمان در اموال و داشته‌های خود است، افزود: مرحله سوم ایثار بخشیدن چیزی است که برای انسان ارزشمند است. شهدا و جامعه ایثارگری از ارزشمندترین دارایی خود یعنی جانشان برای دیگران گذشتند و جامعه باید به این وجه بیشتر توجه کند.
وی با بیان اینکه تعداد شهدای مدافع حرم استان کرمان 45 شهید است که هشت شهید ایرانی و 37 شهید نیز از فاطمیون هستند، گفت: تعداد آمار جانبازان مدافع حرم استان کرمان 94 نفر با رده سنی 20 تا 25 سال است که 2 نفر از این جانبازان بالای 70 درصد هستند.
ایرانمنش با بیان اینکه از پرداخت تسهیلات مسکن ویژه خانواده شهدا و جامعه ایثارگری خبر داد و با بیان اینکه به دلیل کمبود زمین در استان بحث واگذاری زمین براساس شرایط خاصی در حال پیگیری است، تصریح کرد: در خصوص اشتغال جامعه ایثارگری و فرزندان طی سال‌های اخیر اقدامات بهتری از سوی نهادهای مختلف انجام شده است.
وی با اشاره به پیگیری تحصیلی فرزندان شهدا و ایثارگران در مدارس و دانشگاه‌ها، افزود: در راستای حفظ و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت سالانه حدود 2 هزار خاطره با کمک بنیاد حفظ آثار و دیگر نهادها جمع‌آوری می‌شود که در سال گذشته تمام وصایا و دست نوشته‌های شهدا در قالب 20 جلد کتاب جمع‌آوری شده که 10 جلد آن به مرحله چاپ رسیده است. در مواردی هم که خود ایثارگران دست‌نوشته یا خاطره‌ای داشته باشند پس از تأیید از سوی شورای بررسی، برای چاپ آنها کمک‌هایی انجام می‌شود.
ایرانمنش با بیان خاطراتی از سیره شهید سلیمانی و شهید مغفوری، گفت: امروز یک محدودیت گفتمانی صورت گرفته و انعکاس عملکرد و اقدامات بنیاد شهید ممکن است یک بازخود منفی به دنبال داشته باشد البته برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت چیزی که لازم است به آن پرداخته شود موضوع سیره و سبک زندگی شهدا است. هر یک از شهدا علاوه بر مسئولیت سازمانی خود نقش پدری، همسری، فرزندی را نیز برعهده داشته است که اگر خاطرات و سبک زندگی آنها بیان شود در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بی تأثیر نخواهد بود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/627944/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کنایه روی کین به بکام: چرا ما را دعوت نکردی!

اتفاقی عجیب در مراسم افتتاحیه المپیک لس‌آنجلس

ووشو جهان در سیطره مربیان ایرانی/ ورزش‌های رزمی پرچم‌دار نخبه‌پروری و صدور مربی

ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد

وعده یک و نیم ساله برای تکمیل راه‌آهن چابهار ـ زاهدان

درختان صنوبر چند ساعت قبل از خورشیدگرفتگی، با یکدیگر صحبت می‌کنند!

کورسوی امید برای پرسپولیس و سپاهان

تب جهانی کشتی در اصفهان بالا رفت

جدول پخش زنده بازی‌های جمعه 19 اردیبهشت

شاعرانه/باغ جان را صبوحی آب دهید

تحول عجیب در نیم فصل دوم لیگ یک!

پیشکسوت استقلال: مشخص شد، زدن 5 گل به آلومینیوم اتفاقی بوده است

ژاوی: همسرم از فوتبال دیدنم شاکی است!

ابراهیمی: پرسپولیس یک ضعف جدی دارد

مدعیان کشتی جهان به مصاف هم می‌روند

پرتابگر ایران: صدم را برای قهرمانی آسیا گذاشته‌ام

نه فوتبال نه بسکتبال: سلیقه خاص پاپ جدید در ورزش

کتاب «ورزش با ارزش» روانه بازار نشر شد

علیپور: 90 دقیقه به من فحش دادند، کمیته انضباطی کجاست؟

محرومیت دو عضو خیبر به‌دلیل کتک‌‌زدن سرپرست پرسپولیس

کارتال: مشت زدن به فردی مثل پیروانی قابل قبول نیست

چرا با اینکه ورزش می‌کنیم، لاغر نمی‌شویم؟

دقیقی: کارتال رفتاری مغرورانه داشت اما بی‌عرضه بودیم که پرسپولیس را نبردیم

بازیکن گل‌گهر خادم حرم امام رضا (ع) شد

یونایتد 4-1 بیلبائو: بدترین منچستر تاریخ در فینال!

آقای عثمان اندونگ، تا وقتی روزبه چشمی هست چرا سرخیو راموس؟!

شکایت دوباره میثاق معمارزاده از پرسپولیس!

بین تراکتور و پرسپولیس تبعیض گذاشتند؟

بازیکنان تراکتور بعد از قهرمانی ممنوع المصاحبه شدند!

خرید احتمالی پرسپولیس از هفته بیست و نهم!

دبیر: کامران قاسمپور به کرونا مبتلا شده است

غیبت فصیحی در دوومیدانی زنان قهرمانی کشور؛ یک رکورد ملی شکسته شد

بازدید مدیر کل صدا و سیمای استان البرز و رئیس کمیته اطلاع رسانی مسابقات بیس بال کاپ غرب آسیا از ورزشگاه انقلاب کرج

حواشی و اخبار دنیای فوتبال با عبدالله روا

خبر تکراری؛ استعفای ساکت الهامی از سرمربیگری نساجی

واکنش خداداد عزیزی سرپرست تراکتور به سوال خبرنگاران: من ممنوع المصاحبه هستم

آنالیز گلهای بازی پاری سن ژرمن 2 -1 آرسنال

تک گل چلسی به دورگاردن توسط دیوزبری هال

روانخواه: هوادار پایدار نتیجه گرفت، اما سقوط کرد/ مسئولان ورزش تهران مسبب این وضعیت هستند

گل اول منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 72

گل سوم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 85

گل دوم منچستریونایتد توسط کاسمیرو در دقیقه 81

درخواست های سرمربی پرسپولیس برای تقویت تیم

گل چهارم منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 90+1

جنجال شدید در پایان نشست خبری پرسپولیس؛ کارتال بلند شد و رفت!

داوودی نژاد، مدیر روابط عمومی هئیت فوتبال لرستان: مدیر رسانه پرسپولیس به خبرنگاران توهین کرد

علیپور: وقتی چیزی نمی‌گوییم و سرمان پایین است، باید توسری بخوریم؟!

باشگاه خیبر خرم آباد با انتشار این ویدئو به داوری بازی پرسپولیس اعتراض کرد

حامد لک: سال سختی برای تیم ما بود و تغییرات زیاد سرمربی برای هر تیمی سم است

کشف منبع جدیدی از طلا در کیهان