خبر یزد

آخرين مطالب

آغازبکار مسابقات قرآنی دانش‌‌آموزی از امروز 11 آذرماه در یزد اجتماعي

آغازبکار مسابقات قرآنی دانش‌‌آموزی از امروز 11 آذرماه در یزد
  بزرگنمايي:

خبر یزد - به گزراش خبرگزاری فارس از یزد، سعید غفاریان ظهر امروز در نشست خبری اعلام برنامه‌های هفته قرآن و عترت با بیان این‌که هر ساله از 11 تا 17 آذرماه به عنوان هفته بزرگداشت قرآن، عترت و نماز نامگذاری شده است، اظهار کرد: عبارت «هم‌نوایی قرآن، هم‌صدایی غزه» به عنوان شعار امسال این هفته در نظر گرفته شده است.
وی افزود: برگزاری محافل انس با قرآن در بیش از یک هزار مدرسه استان یزد از جمله شاخص‌ترین برنامه‌های بزرگداشت هفته قرآن و عترت است.
رئیس اداره قرآن و عترت اداره کل آموزش و پرورش یزد گفت: ترویج نهضت نهج البلاغه خوانی بین دانش‌آموزان از دیگر اقدامات در دستور کار اداره کل آموزش و پرورش استان یزد است.
غفاریان برگزاری جلسات گفتمان دینی و آشنایی دانش‌آموزان با صحیفه سجادیه را یکی دیگر از رویکردهای اجرایی اداره قرآن و عترت یزد دانست و بیان کرد: بنا داریم در این هفته کانال‌های تخصصی قرآن و عترت در شبکه شاد را به جامعه هدف معرفی و مأموریت آن را تبیین کنیم.
وی توسعه فرهنگی غنی قرآن کریم و نگهداری دانش آموزان در برابر آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی را هدف جدی بزرگداشت هفته قرآن و عترت عنوان و تصریح کرد: برگزاری حلقه‌های معرفتی، جلسات مهدویت و صبحگاه‌های انتظار، از جمله برنامه‌های تعیین شده به منظور بزرگداشت هفته قرآن و عترت در استان یزد است.
رئیس اداره قرآن و عترت اداره کل آموزش و پرورش برگزاری جشن عبادت دانش‌آموزان به صورت متمرکز در چهار شهرستان‌ اشکذر، مروست، اردکان و تفت از جمله شاخص ترین برنامه‌های در نظر گرفته شده در استان یزد دانست و تأکید کرد: در شهرستان های بهاباد، بافق، خاتم و نیر روئسای آموزش و پرورش در نماز جمعه سخنرانی خواهند داشت.
غفاریان برگزاری چهل و دومین دوره مسابقات دانش‌آموزی حوزه قرآن، عترت و نماز یکی دیگر از شاخص‌ترین برنامه‌های در دستور کار هفته قرآن و عترت در استان یزد است، گفت: طبق برنامه ریزی های انجام شده محتوای این دوره مسابقات قرآنی دانش آموزی از کتب درسی انتخاب شده است.
وی با بیان این‌که سال گذشته بالغ بر 100 هزار دانش‌آموز شرکت کردند، افزود: امیدواریم امسال هم شاهد حضور پرشور دانش‌آموزان در این دوره مسابقات قرآنی دانش‌آموزی در استان یزد باشیم.
رئیس اداره قرآن و عترت آموزش و پرورش استان یزد خاطرنشان کرد: فرآیند اجرایی این دوره مسابقات از امروز شنبه 11 آذرماه آغاز و در بازه زمانی یک هفته آینده به صورت هماهنگ در سراسر کشور برگزار می‌شود.
غفاریان بیان کرد: این دوره مسابقات قرآنی دانش‌آموزی در 11 رشته قرائت قرآن، اذان، مداحی دختران، انشای نماز، حفظ ویژه، گفتمان مهدوی، نهج البلاغه، قرائت ترتیل، احکام، مداحی پسران و رشته حفظ کل برگزار می‌شود.
وی با بیان این‌که 433 روحانی امام جماعت در مدارس استان یزد فعالیت می‌کنند، گفت: امسال در 900 مدرسه استان یزد نماز جماعت برگزار می‌شود.
رئیس اداره قرآن و عترت آموزش و پرورش یزد با بیان این‌که در سال گذشته بیش از 8500 مترمربع فرش سجاده‌ای برای نمازخانه‌های مدارس استان یزد تأمین و نمازخانه‌ها مفروش شدند، خاطرنشان کرد: با توجه به تعداد نمازخانه‌های مدارس در استان یزد در حال حاضر به بیش از 10 هزار مترمربع فرش سجادیه نیاز داریم.
غفاریان در پایان گفت: امسال در مدارس استان یزد 260 روحانی طرح امین داشتیم که نسبت به سال گذشته حدود 100 مورد کمتر شده است.
پایان پیام/الف

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/628387/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نه فوتبال نه بسکتبال: سلیقه خاص پاپ جدید در ورزش

کتاب «ورزش با ارزش» روانه بازار نشر شد

علیپور: 90 دقیقه به من فحش دادند، کمیته انضباطی کجاست؟

محرومیت دو عضو خیبر به‌دلیل کتک‌‌زدن سرپرست پرسپولیس

کارتال: مشت زدن به فردی مثل پیروانی قابل قبول نیست

چرا با اینکه ورزش می‌کنیم، لاغر نمی‌شویم؟

دقیقی: کارتال رفتاری مغرورانه داشت اما بی‌عرضه بودیم که پرسپولیس را نبردیم

بازیکن گل‌گهر خادم حرم امام رضا (ع) شد

یونایتد 4-1 بیلبائو: بدترین منچستر تاریخ در فینال!

آقای عثمان اندونگ، تا وقتی روزبه چشمی هست چرا سرخیو راموس؟!

شکایت دوباره میثاق معمارزاده از پرسپولیس!

بین تراکتور و پرسپولیس تبعیض گذاشتند؟

بازیکنان تراکتور بعد از قهرمانی ممنوع المصاحبه شدند!

خرید احتمالی پرسپولیس از هفته بیست و نهم!

دبیر: کامران قاسمپور به کرونا مبتلا شده است

غیبت فصیحی در دوومیدانی زنان قهرمانی کشور؛ یک رکورد ملی شکسته شد

بازدید مدیر کل صدا و سیمای استان البرز و رئیس کمیته اطلاع رسانی مسابقات بیس بال کاپ غرب آسیا از ورزشگاه انقلاب کرج

حواشی و اخبار دنیای فوتبال با عبدالله روا

خبر تکراری؛ استعفای ساکت الهامی از سرمربیگری نساجی

واکنش خداداد عزیزی سرپرست تراکتور به سوال خبرنگاران: من ممنوع المصاحبه هستم

آنالیز گلهای بازی پاری سن ژرمن 2 -1 آرسنال

تک گل چلسی به دورگاردن توسط دیوزبری هال

روانخواه: هوادار پایدار نتیجه گرفت، اما سقوط کرد/ مسئولان ورزش تهران مسبب این وضعیت هستند

گل اول منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 72

گل سوم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 85

گل دوم منچستریونایتد توسط کاسمیرو در دقیقه 81

درخواست های سرمربی پرسپولیس برای تقویت تیم

گل چهارم منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 90+1

جنجال شدید در پایان نشست خبری پرسپولیس؛ کارتال بلند شد و رفت!

داوودی نژاد، مدیر روابط عمومی هئیت فوتبال لرستان: مدیر رسانه پرسپولیس به خبرنگاران توهین کرد

علیپور: وقتی چیزی نمی‌گوییم و سرمان پایین است، باید توسری بخوریم؟!

باشگاه خیبر خرم آباد با انتشار این ویدئو به داوری بازی پرسپولیس اعتراض کرد

حامد لک: سال سختی برای تیم ما بود و تغییرات زیاد سرمربی برای هر تیمی سم است

کشف منبع جدیدی از طلا در کیهان

اشرف، مدیر رسانه‌ای پرسپولیس:از لحظه ورود ما به ورزشگاه فحاشی و سنگ‌پرانی شروع شد

صحبت‌های طاهرخانی درباره مصدومیتش در حادثه آتش‌سوزی

مالک نساجی: آقایان تاج و ممبینی از خواب بیدار شوید

قهرمانی کشور دوومیدانی؛ یک رکورد ملی شکسته شد

دعوت از 6 فوتسالیست معدن و صنایع معدنی به اردوی تیم ملی فوتسال کارگری برای نخستین بار

ادامه‌دار شدن شکایت اعضای کمیسیون‌ها از تصمیمات وزارت ورزش و جوانان

معاون رئیس جمهور: میزان انرژی های تجدید پذیر افزایش یافت

روزانه 40 میلیون متر مکعب در روز گاز سر چاه‌های کشور می‌سوزد!

افزایش 4 برابری واردات پارچه طی 4 سال

قالیباف: جوانانی که با کمترین امکانات قهرمان کشور می‌شوند، می‌توانند محور توسعه اقتصادی هم باشند

رئیس مجلس: اقتصاد بدون مشارکت مردمی محکوم به شکست است

انتقاد قالیباف در مورد خطوط ریلی کشور

رئیس مجلس: در مورد بودجه وقت می‌گذارم

اظهارنظر بی سابقه قالیباف در مورد صنعت دارو در کشور!

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است