70 کیلومتر دو مارتن کوهنورد نیشابوری در هفتمین روز خاکسپاری استاد محمد علی اسلامی نُدوشن
اجتماعي
بزرگنمايي:
خبر یزد - حسن زینلی اظهار کرد: روز خاکسپاری استاد ندوشن زمانی که وصیتنامه استاد خوانده شد در بخشی گفته بود: "چون روز محتوم فرار رسد جنازه را از دانشگاه تهران گذرانده به نیشابور انتقال دهند و از آنجا در دامنه کوه بینالود به خاک بسپارند." همین جملات تلنگری شد برای طراحی برنامهای جهت نکوداشت هفتمین روز خاکسپاری استاد.
همیالیا نورد نیشابوری با اشاره به اینکه ساعت 5 صبح هفتمین روز خاکسپاری استاد دو ماراتن را، از 55 کیلومتری جاده سبزوار به نیشابور آغاز کردم، افزود: بعد از 9ساعت دویدن استقامتی مسیر 70 کیلومتری تا مزار استاد ندوشن در آرامگاه مشاهیر نیشابور طی شد.
ثبت رکود 2 برابری دو ماراتن در استان خراسان رضوی
وی که در طی 2 دهه گذشته صعود بر قله چاپایوف از رشته کوه هیمالیا در کشور قرقیزستان، تلاش بر روی قله خانتنگری از رشته کوه هیمالیا در کشور قرقیزستان و نیز 7 سال متوالی صعود زمستانه دماوند، بالغ بر 400 بار صعود قله بینالود، 300 بار صعود قله شیرباد بام خراسان، صعود قلل شاخص طرح سیمرغ ایران و شرکت در مسابقات ماراتن قشم و کیش را در کارنامهاش دارد، تاکید کرد: مسافت دو ماراتن 42 کیلومتر است، اما مسافتی که برای نکوداشت هفتمین روز خاکسپاری استاد ندوشن طی کردم تقریبا 2 برابر دو مارتن طی شده در استان خراسان رضوی است.
پایان پیام/
-
شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۸:۵۲
-
۲۶ بازديد
-

-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/628441/