خبر یزد

آخرين مطالب

دانشجو یک روشنفکر تمام عیار انقلابی و متدین است بنیاد شهید و امور ایثارگران

  بزرگنمايي:

خبر یزد - حجت الاسلام و المسلمین دکتر هاشم صابریان، مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران

دانشگاه اصلی‌ترین نهاد جهت‌دهنده به دانش و فرهنگ است. پرورش روحیه علم‌گرایی، تحقیق، استدلال و استناد، مهمترین کارکرد دانشگاه‌ها محسوب می‌شود. حقیقت‌جویی و حق‌طلبی در طول زمان، ساحت دانشگاه را ساحت اعتماد و اطمینان قرار داده است. جامعه اسلامی ایران از طلیعه پیروزی انقلاب تاکنون هرگونه توسعه فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی در کشور را از دریچه دانشگاه و در چارچوب توسعه دانش دیده است و پیشرفت همه جانبه را در همین مراکز علمی جستجو کرده است. اعتماد ملی به دانشجویان کشورمان سرمایه ارزشمندی است و نگاهداشت این جایگاه متعالی و پاسداشت این اعتماد عمومی در گرو مقاومتی است که مدیران آموزشی، اساتید دانشگاه و دانشجویان در برابر شبهه افکنی‌ها، دروغ پردازی‌ها و شایعه پراکنی‌های بیگانگان خواهند داشت.
در شرایطی که دانشگاه اصلی‌ترین مرکز توسعه ملی به حساب آید، دور از انتظار نیست که آماج بیشترین حملات و توطئه‌های دشمنان قرار گیرد. دانشگاه از ابتدای نهضت حضرت امام خمینی (ره) جلودار حرکت‌های انقلابی و اندیشه‌های ستم‌ستیزانه بوده است. دانشگاه‌های ایران، نخستین شهدای انقلاب اسلامی را تقدیم راه آزادی کردند و بدینسان امروز مظهر جهاد انقلابی، جهاد علمی و جهاد تبیین قرار گرفته‌اند. به فاصله چندماه پس از کودتای 28 مرداد 1332 دانشگاه تهران سه دانشجوی خود را در راه مبارزه با استکبار تقدیم کرد و دانشجویان پیرو خط امام در شانزدهم دی ماه 1359 در نخستین روزهای دفاع مقدس در دانشگاه هویزه در مقابله با رژیم متجاوز بعث عراق تقدیم راه ملت شدند. امروز و پس از چند دهه مبارزه بی‌امان با استعمار و استکبار، بر تارک ایران اسلامی و انقلابی نام هزاران دانشجوی شهید می‌درخشد و آنان اثبات کردند دانشجو یک روشنفکر تمام عیار انقلابی و متدین است.
امسال 16 آذر مصادف است با شهادت صدها نفر دانشجو توسط رژیم سفاک صهیونیستی که با چراغ سبز استکبار جهانی در غزه مظلوم به خاک و خون کشیده شده اند و همچنین هزاران نفر از مردم مظلوم و بی‌گناه را مورد آماج حملات وحشیانه خود قرار داده و حتی به دانشگاه، مراکز آموزشی، پژوهشی و بیمارستان‌ها نیز رحم نکرده و تمامی زیرساخت‌های کرانه باختری را ویران نموده است و به خیال خام خویش با این اقدامات مذبوحانه می‌تواند محور مقاومت را شکست دهد.
دانشجویان متعهد و بیدار بر ضد رژیمی صهیونیستی و حامیان آن به ویژه استکبار جهانی در محکوم کردن و مبارزه با جنایات ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به جهانیان اطمینان می‌دهند فلسطین و غزه تنها نمی‌ماند و دانشجویان ولایتمدار محور مقاومت آنها را تنها نخواهند گذاشت.
دانشجوی ایرانی همواره با روحیه جهاد، ایثار و شهادت طلبی در مسیر دانشورزی نیز گوی سبقت را ربوده است و حضور بیش از 20 هزار دانشجوی ممتاز شاهد و ایثارگر در عرصه پیشرفت علمی نشانی بر این مدعاست. در 7 سال گذشته 136 داوطلب شاهد و ایثارگر حائز رتبه‌های یک و دو رقمی کشوری شده‌اند، آنهم در رقابت آزاد و بدون احتساب سهمیه‌های معمول که مایه مباهات و افتخار است. اینان نخبگان علمی کشورمان هستند که جهاد دفاعی را با جهاد علمی به هم آمیخته و آیینه‌ای از امید و پیشرفت را در مقابل دیدگان نسل‌های آینده قرار داده‌اند.
مقام معظم رهبری (مدظله العالی) جهاد علمی دانشجویان و اساتید را جزو «مبانی اصولگرایی» و «سرمنشا نهضت تولید علم» دانستند. پیشرفت‌های علمی و تکنولوژیک در همه عرصه‌ها گواه به ثمر نشستن این حرکت‌های جهادی است. با این حال به دلیل ضعف‌هایی که در فرآیند اطلاع رسانی و گزارش دهی به مردم وجود داشته است، امروز و در طلیعه گام دوم انقلاب اسلامی، به شدت نیازمند جهاد دیگری هستیم که رهبر فرزانه انقلاب از آن به «جهاد تبیین» تعبیر فرموده اند. جهاد تبیین کامل کننده جهاد انقلابی و جهاد علمی است. دنیای استکبار در پی پنهان ساختن همه تلاش‌ها، پیشرفت‌ها و توفیقات ملت ایران در همه عرصه‌ها و صحنه‌ها و در پی تخطئه اصول و ارزش‌های ملی است.
بر همه دانشجویان، پژوهشگران و نخبگان کشورمان که از میراث ارزشمند گذشته با همه توان و ظرفیت علمی و ایمانی دفاع نمایند و همچون گذشته مردم فهیم و قدرشناس کشورمان را با واقعیت‌ها و حقایق مواجه سازند. بی‌شک کلام متین و رفتار خردمندانه دانشجویان و اساتید در محافل و مجالس و در محل‌های درس و بحث، به توطئه‌های رسانه‌های دشمنان پایان خواهد داد چراکه حقیقت سرکوب کننده مجاز‌های باطل و مخیلات بی‌اساس است.
ملت ایران دانشجویان را میراثدار و میراثبان هویت و امنیت ملی می‌شناسند. این اعتماد و اطمینان عمومی به دانشجویان عزیز و فرهیخته برترین سرمایه اجتماعی برای ایران اسلامی است و به یاری خداوند همچنان ماندگار و بالنده خواهند بود.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر هاشم صابریان، مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/629176/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پایان جعل برند با ترکیب «فناوری نانو» و «بلاک‌چین»

تمرین مشترک مدودف و آلکاراس در رم

گزارش فدراسیون جهانی از حسین رضازاده

پیشکسوت چوگان: آمریکا را در خاک خودش شکست می‌دهیم

آغاز کار شاگردان بهروز عطایی در لیگ قهرمانان آسیا

سرمربی تیم‌ ملی بلغارستان: تکواندوی ایران در دنیا تدریس می‌شود

تعویق اردوی تیم ملی والیبال نشسته به خاطر ویزای هلند

تعیین قائم مقام جدید برای دبیر کل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ

دروازه‌بان تیم ملی فوتسال بانوان: همه تیم‌ها برای قهرمانی آمدند

تغییر ترکیب تیم ملی والیبال نشسته؛ سه بازیکن اعزامی به پاریس حذف شدند

پوستر پرستاره نماینده ایران برای لیگ قهرمانان آسیا

دروازه‌بان پرسپولیس بازی آخر را از دست داد

بازگشت به گزینه‌های آشنا پس از مذاکره بی‌نتیجه استقلالی‌ها با ماتزاری

سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال: گل پرسپولیس صحیح بود

با واگذاری پروژه‌های فاضلاب به بخش خصوصی از چالش مالی عبور کردیم

نخستین کاروان زائران استان یزد عازم سرزمین وحی شد

اصلاح ساختار وزارت ورزش و بررسی حقوق روسای فدراسیون‌ها

تأثیر تنش‌های نظامی دو قدرت اتمی بر دنیای ورزش

وسایل ضروری برای ورزش در فضای باز (Outdoor Training Essentials)

از سالن تمرین تا سکوی افتخار؛ راه‌یابی به مسابقات آسیای میانه بدمینتون

«سپیده صادقی» بر سکوی افتخار؛ راه‌یابی به مسابقات آسیای میانه بدمینتون

دختران تهران، قهرمان دوومیدانی ایران | افرا ورزش

گرانی حبوبات زیر سایه صادرات بی‌رویه و عرضه‌های قطره‌چکانی

سهم 8 درصدی مالیات از تولید ناخالص داخلی

افت قیمت سکه و طلا در بازار؛ دلار در کانال 83 هزار تومانی ماند

رفع تعهد ارزی صادرکنندگان فرش دستباف تسهیل شد

سامانه‌ای برای جستجوی پیشرفته کتاب

روز سوم نمایشگاه کتاب؛ حضور پرشور کودکان و پرواز هدهد سفید

نشست مشترک استاندار یزد با جمعی از دختران فرهیخته استان

بازدید استاندار یزد از مجتمع صنعتی معدنی اسمالون مروست

بازدید میدانی استاندار یزد از پروژه بیمارستانی شهرستان مروست

بررسی آخرین وضعیت مجتمع فرهنگی هنری مروست؛ در بازدید میدانی استاندار یزد

بررسی مسائل مدرسه شهید فلاحتی مروست؛ در بازدید استانداریزد

آغاز سفر استانداریزد به شهرستان مروست با ادای احترام به شهدا

آغاز عملیات اجرایی ساخت آموزشگاه 9 کلاسه در مروست

لزوم جبران کمبود فضای تفرجگاهی در استان

سفر استاندار یزد به شهرستان مروست و دیدار رو در رو با مردم

سفر استاندار به مروست؛ از زیرساخت تا خدمات

آب زمین از کجا آمده است؟/ شهاب‌سنگی در قطب جنوب راز را فاش کرد!

حرف‌های جالب سردار آزمون پس از قهرمانی

سابقه حضور پاپ جدید در میادین ورزشی

اولین طلای قایقرانان ایران در قهرمانی آسیا 2025

نفرات برتر مسابقات جودو جوانان کشور مشخص شدند

محکومیت 12 میلیاردی به سود ساکت الهامی

از درگیری با تبر تا گریه مادر بافقی برای رامهرمزی‌ها

استیفای حقوق کارگران، نیازمند سیاست گذاری و برنامه ریزی دقیق است

معرفی قهرمانان جوان جودوی ایران در یزد

عملیات تحویل و بازرسی بار زائران سرزمین وحی در فرودگاه یزد

چگونه «چربی کبد» را کاهش دهیم

مناف هاشمی: فدراسیون‌ها باید بخشی از بودجه را خودشان تهیه کنند/ حقوق دریافتی روسای فدراسیون‌ها در دست بررسی است