خبر یزد

آخرين مطالب

تحقق 110 درصدی تعهد اشتغال استان یزد در 10 ماهه امسال وزارت رفاه

تحقق 110 درصدی تعهد اشتغال استان یزد در 10 ماهه امسال
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد گفت: با ایجاد 22 هزار و 318 شغل طی 10 ماه گذشته، تعهد اشتغال استان یزد به میزان 110 درصد تحقق یافته است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد، «فریبا آیت‌اللهی» اظهار کرد: تعهد اشتغال استان 23 هزار و 985 فرصت شغلی در سال 1402 بوده که طی 10 ماه گذشته 22 هزار و 318 شغل که قریب به 110 درصد را شامل می‌شود، محقق شده است.
وی با بیان این که 35 دستگاه اجرایی در استان یزد تعهد اشتغال داشته‌اند، تصریح کرد: 16 دستگاه به میزان100 درصد، 11 دستگاه بین 50 تا 99 درصد و چهار دستگاه زیر 50 درصد تعهد اشتغال خود را محقق کرده‌ و چهار دستگاه عملکردی نداشته‌اند.
مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد بیان کرد: به نسبت عملکرد سالیانه تعهد اشتغال استان یزد به میزان 93 درصد تحقق یافته است.
آیت‌اللهی شغل‌های ایجاد شده 82 درصد به بومی‌ها و 18 درصد به غیربومی اختصاص یافته است، ادامه داد: از میزان اشتغال ایجادشده 38 درصد اشتغال به زنان و 62 درصد به مردان اختصاص دارد.
وی با اشاره به روند کاهشی نرخ بیکاری در استان، ادامه داد: این روند نشان‌دهنده بهبود فضای کسب و کار و تسهیل در صدور مجوز و افزایش سرمایه‌گذاری در استان است.
مدیرکارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد تأکید کرد: طبق مصوبه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان، رویکرد اشتغال جوانان، بانوان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی بیکار است؛ امیدواریم بتوانیم با انجام مشوق‌های قانونی این میزان را کاهش دهیم.
آیت‌اللهی افزود: تعداد کاریابی‌های استان در حال حاضر 53 مرکز است که 41 مرکز فعال، 11 مرکز تعلیق و یک مرکز مرخصی موقت است.
وی گفت: در استان یزد تعداد سه مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی در حال فعالیت بوده که از این تعداد 25 مرکز در حال ارائه خدمت مشاوره، پنج مرکز کافه کارآفرینی، هشت مرکز فضای کاری اشتراکی و 6 مرکز شتابدهنده در حال فعالیت هستند.
مدیرکل کارآفرینی و اشتغال اداره کار استان یزد عنوان کرد: استان یزد در رابطه با بهره‌برداری کاریابی‌های داخلی استان‌ها از سامانه جستجوی شغل با 97 درصد بهره‌برداری از این سامانه در رتبه نخست کشوری قرار گرفته است.
وی در پایان گفت: همچنین از سال گذشته تاکنون با توجه به تسهیل‌گری و 10 روزه شدن مجوز‌های کاریابی تعداد 27 مجوز کاریابی در استان صادر شده است.
8 بهمن 1402 09:46
کد خبر : 333,518
کلیدواژه ها: رصد اشتغال, یزد,تعهد اشتغال
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/637233/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایران در حال ساخت 20 ماهواره است

گردان: سیدحسین بهترین دروازه‌بان ایران است

لیگ برتر فوتبال/ تقابل تیم‌های چهارم و هشتم جدول در یزد

همه ناکامی‌های پرسپولیس به مدیریت درویش برمی گردد/ وزارت ورزش سریع تغییرات گسترده بدهد

صحبت های شنیدنی از اردشیر رستمی

پیام استاندار یزد به مناسبت فرارسیدن 11 اردیبهشت؛ روز جهانی کار و کارگر

محورهای اصلی سخنان استاندار در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان یزد

آئین کلنگ‌زنی نیروگاه‌های خورشیدی روستایی در یزد

بزرگترین تلسکوپ جهان از خورشید عکس جدیدی گرفت

باورکردنی نیست اسماعیل کارتال!

مرگ دلخراش 3 نفر بر اثر تصادف تریلی‌ها در محور بافق - سیریز

آغاز رقابت حدود 13 هزار داوطلب یزدی در آزمون سراسری 1404

جدول پخش زنده بازی‌های پنجشنبه 11 اردیبهشت

باران چشمه: 130 زورخانه کشور فرسوده است/ 22 کشور در قهرمانی آسیا شرکت می‌کنند

شوک واقعی بر دلار با خروج آمریکا از صندوق بین‌المللی پول

شاهدی بر زندگی مردم فلسطین زیر سایه آپارتاید صهیونیستی

رودیگر بزرگترین معضل فصل رئال را نشان داد

وزش باد شدید و رگبار پراکنده در یزد

کاوشگر خورشیدی هند چگونه تاریخ‌ساز شد؟

عملکرد 100 روزه ترامپ چشم‌انداز تجاری جهانی را تغییر داد

اظهارات مهم وزیر کار؛ از حذف یارانه‌ها تا توزیع کالابرگ

عاشقانه‌های غمگین در «سلمآه»؛ دست و دلم به شعر شاد نمی‌رود

شاید قهرمان لیگ باز هم در قزوین مشخص می‌شود

سرمربی چین باید 20 سال زندان برود!

هم‌نظری مثبت وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال؛ هر کس سر جای خودش بنشیند! – آفتاب نو | اخبار ورزشی

نسخه‌ای طبیعی برای خواب بهتر در سالمندان

چطور ورزش به کنترل خشم و عصبانیت کمک می‌کند

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

متخصصان ورزش: استراحت عضلات به اندازه ورزش اهمیت دارد

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

گل‌محمدی: فقط خاطره خوب از مردم یزد دارم / شانس صعود چند پله‌ای داریم

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

ملیکا میرحسینی طلایی شد | نسترن به نقره بسنده کرد | افرا ورزش

گل اول بارسلونا به اینتر توسط لامین یامال

چه تکنیک نابی داره یامال؛ بارسلونا 1-2 اینتر