خبر یزد

آخرين مطالب

طرح‌های گردشگری سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد رونمایی شد اجتماعي

طرح‌های گردشگری سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد رونمایی شد
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایسنا/یزد به مناسبت ایام الله دهه فجر و چهل و پنجمین سالگرد بهار انقلاب اسلامی، از مجموعه انیمیشن‌های گردشگری «یزدگردی» و تورهای «مجازی» توسط استاندار یزد رونمایی شد.
«مصطفی زارع زاده» معاون شهردار و رییس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد 17 بهمن در این مراسم ضمن تبریک ایام الله دهه فجر با اشاره به جاذبه های گردشگری شهر میراث جهانی و با توجه به اینکه یزد یکی از غنی‌ترین شهرهای گردشگری جهان است گفت: با هدف معرفی و شناساندن هرچه بیشتر یزد به گردشگران داخلی و خارجی، مدیریت گردشگری سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد اقدام به ساخت و تهیه مجموعه انیمیشن های گردشگری «یزدگردی» و تورهای «مجازی» اماکن تاریخی و مذهبی شهر یزد کرده است.
معاون شهردار اظهار کرد: تولید 10 انیمیشن یزدگردی با موضوعاتی همچون مجموعه باغ دولت آباد، مجموعه امیرچقماق، مسجد جامع کبیر یزد، زندان اسکندر (مدرسه ضیائیه)، خانه لاری ها و همچنین معرفی معماری شهر یزد، خانه های سنتی یزد، سازه قنات، سازه های آبی، شیرینی های سنتی یزد و غذاهای سنتی یزد، پس از انجام تحقیقات و جمع آوری اطلاعات به مدت دو سال به شیوه ای نوین و با دقت بالا و طراحی گرافیکی بسیار زیبا صورت پذیرفته است.
زارع زاده تصریح کرد: در همین راستا برای معرفی اماکن تاریخی و مذهبی شهر یزد به گردشگران داخلی و خارجی در نمایشگاه های داخلی و بین المللی و به خصوص گردشگرانی که تاکنون به یزد سفر نکرده اند، سازمان اقدام به تولید تورهای مجازی اماکن تاریخی و مذهبی نموده است که این تورها از سه روش پرتال، دریافت لینک برای فضای مجازی و عینک های هوشمند در دسترس علاقه مندان قرار خواهد گرفت.
وی افزود: این مکان های تاریخی و مذهبی به صورت نقطه به نقطه و با ویژگی های خاص از جمله دیدن عکس های قدیمی مکان و بازدید از خط آسمان یزد مثل بالای مناره و زیر زمین به تعداد 10 مجموعه از جمله مسجد جامع کبیر یزد ، مجموعه امیرچقماق، زندان اسکندر، آسیاب وزیر، مجموعه باغ دولت آباد، مسجد ملااسماعیل، امامزاده جعفر (ع)، خانه لاری ها، مجموعه خان شامل: گنجینه علم و هنر، میدان خان، مسجد ریگ، بازار قیصریه، مدرسه شفیعیه، حمام خان، کاروانسراها، و سراها می باشد.
زارعزاده در پایان گفت: مجموعه انیمیشن های گردشگری «یزدگردی» با هزینه ای بالغ بر سه میلیارد و 500 میلیون ریال و تورهای «مجازی» با هزینه ای بالغ بر چهار میلیارد ریال تولید شده است.
گفتنی است، مراسم رونمایی از مجموعه انیمیشن های گردشگری یزدگردی و تورهای مجازی با حضور استاندار یزد، نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی، شهردار شهر میراث جهانی، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر، فرماندار، معاون شهردار و رییس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد و جمعی دیگر از مسئولین و شهروندان یزدی برگزار شد.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/639123/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تب بالای دما در استان یزد

پروندۀ کنکور 1404 بسته شد

آئین وحدت بخش نماز جمعه در مناطق مختلف استان یزد

یزد، حامی تمام عیار مادران باردار

عمل موفقیت آمیز خروج قلم جوشکاری از صورت و مغز در یزد

کاهش آسیب‌های اجتماعی در خاتم با 50 خدمت رایگان

بیداری جوانان و اتحاد ملی، سپری در برابر توطئه‌ها

فریاد خشم یزدی‌ها علیه سکوت جهانی

چشم‌ انتظاری برای یاسمین در سی‌ امین یادواره شهدای دودانگه ساری

بازدهی حداکثری کارگران در گرو رسیدگی به مشکلات و دغدغه‌های آنان

ارزیابی امکانات اردوگاه شهیدعاصی‌زاده برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین یزدی

تلاش‌های همه جانبه برای میزبانی شایسته از زائران اربعین یزدی در مرز چذابه

بررسی راهکارهای توسعه و رفع موانع شرکت هواپیمایی یزدایر

هماهنگی برای تسهیل تردد زائران اربعین یزدی از مرزهای خوزستان

آغاز به کار کلینیک تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان حضرت زینب اشکذر

آغاز طرح تابستانه مهارت برای دختران یزدی

دعوت از 3 دختر یزدی به اردوی تیم ملی فوتبال

اوقات شرعی جمعه 27 تیرماه 1404 به افق یزد

🎬سخنان استاندار یزد در خصوص خروج اتباع افغانی از استان

🎬 بازدید نماینده رئیس‌جمهور و استاندار یزد از بندر خشک پیشگامان

🎙️ جلسه ستاد تنظیم بازار استان یزد

🎬 گزارش خبری صدا و سیما از کارگروه آرد و نان استان یزد

🎬گزارش خبری صدا و سیما از نشست موکب داران استان یزد

🎬گزارش خبری صدا و سیما از جلسه شورای آب استان

🎬گزارش خبری صدا و سیما از جلسه شورای اطلاع رسانی استان

بازدارندگی نظامی و همبستگی مردم؛ مهم‌ترین دستاوردهای جنگ 12 روزه

🎬 گزارش خبری صدا و سیما از کارگروه قرارگاه جوانی جمعیت استان

رویکرد و رویه استان یزد را به تمامی استان ها انتقال خواهیم داد

لزوم بهره‌گیری ازظرفیت‌های بندرخشک پیشگامان به عنوان پس‌کرانه بندرشهیدرجایی

استاندار یزد از انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی بازدید کرد

بررسی دغدغه های جامعه کارگری استان یزد

تامین اجتماعی زیربنای توسعه و به اندازه چهار وزارتخانه اثرگذار است

سلامت روان، رکن اساسی بهزیستی اجتماعی است

پیگیری هفتگی روند پروژه‌های راه‌سازی استان یزد در کارگروه راه‌ها

خدمت در بهزیستی، روایتی از عشق و فداکاری است

پیکر پاک پدر شهید خادمی با حضور مدیر کل بنیاد مازندران در کیاسر ساری تشییع شد

زندگی دوباره با ایثار جوان یزدی

دستگیری 2 شکارچی غیرمجاز در تنگ چنار

ژوزه موریرا، مربی پرتغالی به کادر فنی چادرملو اردکان پیوست

میزبانی نمایندگان استان یزد در هفته اول لیگ برتر فوتبال ساحلی کشور

ماندگاری هوای گرم در استان یزد

بیش از 220 درخواست در میز خدمت بنیاد شهید و امور ایثارگران اردبیل بررسی شد

جلسه شورای اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با حضور مسئولان ستاد مرکز برگزار شد

دیدار رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها و مسئولان بنیاد شهید با خانواده «شهیدان ساداتی و هاشمی تبار»

بازدید مدیر کل بنیاد مازندران از گلزار شهدای روستای پنجک مرزن آباد چالوس

رویداد پوشاک ایرانی اسلامی در بافق

افتتاح دفتر خبری صدا و سیمای استان یزد در روستای بنادکوک دیزه

افتتاح دفتر خبری صدا و سیمای استان یزد در روستا بنادکوک دیزه

طرح ضربتی پلیس یزد برای دستگیری سارقان

اوقات شرعی پنجشنبه 26 تیرماه 1404 به افق یزد