خبر یزد

آخرين مطالب

قتل کارگر جوان با ادعای آزار شیطانی به خواهر گفتگو

قتل کارگر جوان با ادعای آزار شیطانی به خواهر
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مردی که کارگرش را کشته، مدعی است مقتول خواهر او را مورد آزار و اذیت قرار داده بود

قتل کارگر جوان به دست صاحبکار
مردی که کارگر افغان مغازه خود را به قتل رسانده مدعی است پس از آزار جنسی خواهرش به دست کارگر جوان، مرتکب قتل شده است.
 متهم این پرونده قتل که اکنون در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار دارد در اظهارات اولیه خود گفته است قصد قتل نداشته اما مقتول قصد فرار داشته و ناچار شده دست خود را به خونش آلوده کند.
در این پرونده جنایی جوان 34ساله‌ای که ایرانی است کارگر 25ساله افغانستانی مغازه خانوادگی‌شان را به قتل رساند. وقوع این قتل شب گذشته از سوی ماموران کلانتری به بازپرس کشیک قتل پایتخت اعلام شد. ماموران کلانتری در مورد این قتل به بازپرس حسین گودرزی گفتند: مقتول مردی 25ساله و از اتباع کشور افغانستان است که در یکی از خیابان‌های جنوب تهران به قتل رسیده است.
به این ترتیب بازپرس شعبه ششم دادسرای امور جنایی تهران و کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی راهی محل شدند. متهم که در اختیار ماموران کلانتری قرار داشت در اظهارات اولیه، خود را گودرز 34ساله معرفی کرد و گفت: من و خانواده‌ام صاحبان یک مغازه خانوادگی هستیم و مقتول دو سالی بود که در مغازه ما کار می‌کرد. خانه ما نزدیک مغازه است و چند روز قبل که من اجناسی را به او داده بودم تا به خانه‌مان ببرد همسایه‌ها گفتند او را دیده‌اند که هراسان از خانه ما خارج شده است. چیزی به او نگفتم و این در حالی بود که دقیقاً از همان روز در خانه متوجه تغییر رفتار خواهرم شدم. او خیلی به هم ریخته بود و از اتاقش بیرون نمی‌آمد. به هر شیوه‌ای بود از خواهرم خواستم با من صحبت کند و بگوید چه شده است. آن موقع بود که دلیل هراسان بودن کارگرمان را متوجه شدم. خواهرم گفت کارگر که برای تحویل اجناس به خانه رفته، به او تجاوز کرده است.
متهم ادامه داد: خواهرم گفت روزی که کارگر برای تحویل وسیله‌ها به خانه رفت، دستش را جلوی دهان او گرفت و به او تجاوز کرد. بعد هم با تهدید اینکه اگر به کسی بگوید خودش و ما را می‌کشد او را وادار به سکوت کرد. خواهرم خیلی گریه کرد و وقتی فهمیدم چه شده خون جلوی چشمم را گرفت، اما به بقیه برادرانم چیزی نگفتم و به فکر راه چاره بودم. دست آخر تصمیم گرفتم شکایت کنیم و او را تحویل پلیس دهیم. چون فهمیدم مجازات کاری که او با خواهرم کرده اعدام است، به همین خاطر می‌خواستم او دستگیر شود. در فکر این بودم که چطور کارگرمان را تحویل بدهم که خودش پیش من آمد و گفت پدرش سکته کرده و می‌خواهد تسویه‌حساب کند و برود. او می‌خواست فرار کند تا برایش دردسر نشود، اما من باز هم به رویش نیاوردم و گفتم ماهی 15 میلیون حقوق گرفته‌ای و طلب نداری. بعد هم گفتم اگر مشکل داری بیا برویم کلانتری. او با من درگیر شد و می‌خواست فرار کند. به هر زوری بود او را سوار ماشین کردم اما در راه باز هم می‌خواست فرار کند که افتادم دنبالش و با چاقویی که به خاطر کارم همراهم است او را زدم. عصبانی شده بودم و خون جلوی چشمم را گرفته بود. او را زدم تا فرار نکند، اما نمی‌خواستم او را بکشم.
در پی اظهارات متهم، بازپرس جنایی او را در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار داد و جسد نیز برای آزمایش‌های دقیق به پزشکی قانونی منتقل شد.
منبع: etemadonline.ir

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/649530/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا افراد باهوش‌ تصمیمات بهتری می‌گیرند؟

ترکیب ایران برای قهرمانی آسیا مشخص شد

تنیس ویمبلدون 2025؛ فریتز با قدرت در آستانه فینال ویمبلدون

اجتماع بزرگ عاشورائیان در بافق

آنتن دهی نامناسب تلویزیون در تفت

خدمت رسانه‌ای در مهدیه اعظم شاهدیه

پروازهای امارات تا هفته آینده متوقف می‌ماند

خروج اتباع، بازار اجاره تهران را از سکه انداخت؟

درخشش «خوشه پروین» در رنگ‌های قرمز و آبی

پسر پتر چک با تیم لیگ برتری قرارداد امضا کرد

آلوارو کارراس در آستانه‌ی انتقال به رئال مادرید

اولین تمرین خوان گارسیا با پیراهن بارسلونا

حمید درخشان: وحید هاشمیان فرصتی برای اشتباه در پرسپولیس ندارد

نامه کافا به تعدادی از تیم‌های فوتسال کافا درباره زمان بازی‌ها

یک تیم دیگر از لیگ برتر فوتسال انصراف می‌دهد؟

اعلام ساعت و ورزشگاه دیدار الدحیل - سپاهان

مدافع ازبکستانی مدنظر استقلال وارد ایران شد

استقرار شبانه‌روزی تیم‌های امنیت اطلاعات آبفای یزد

برپایی رویداد علمی - جنایی در یزد

حضور سرپرست اداره کل بنیاد شهید خراسان جنوبی در مراسم بزرگداشت شهید والامقام مهدی زیبا

افزایش 86 درصدی راندمان پرورش بادمجان با نانوعصاره گیاهی

تأیید صلاحیت کاندیداهای ریاست فدراسیون کاراته

اجتماع بزرگ عاشوراییان بافق

ادامه روند ریزش قیمت طلا و سکه؛ دلار در کانال 87 هزارتومان ماند

پیش بینی بورس چهارشنبه 18 تیر 1404

شمارش معکوس 7 میلیارد ساله تا پایان جهان هستی

قرارداد کریم باقری تمدید شد

راز مصاحبه‌های گروهی تاندر؛ قهرمانی با تکیه بر روحیه تیمی

آب‌انبار شیر سرچشمه زارچ ثبت ملی شد

تب چک های برگشتی بالا رفت

آهنگ «روز واقعه» از علی زندوکیلی

بررسی ظرفیت‌ها و پیگیری مسائل استان

سکان مدیریت بانک توسعه و تعاون یزد به حسانی‌زاده سپرده شد

معمای پاگنده‌ها در روم باستان

7 دستیار گل‌محمدی در فولاد چه کسانی هستند؟

قدرت‌نمایی ژاپن بدون ستاره‌ها با 6 گل!

لژیونر 19 ساله ایرانی در امارات

برتری پالایش نفت در حساس‌ترین دیدار لیگ تنیس روی میز

آغاز مرحله جدید فروش محصولات شرکت سایپا از هفته آینده

تخفیف‌ها و تمدیدهای مالیاتی تولیدکنندگان ابلاغ شد

بازار سرمایه در روزی که گذشت؛ بورس کانال 2.7 میلیون واحدی را از دست داد

روایت مصائب کاروان اسرای کربلا در حسینیه باغ‌بهار مهریز

قهوه چگونه سازوکار باستانی ضدپیری را در سلول‌ها فعال می‌کند؟

پیر امریک اوبامیانگ با ترک القادسیه، بازیکن آزاد می‌شود

ساپینتو بالاخره به تهران رسید

فرنگی‌کاران ایران حریفان خود را شناختند

گرد و غبار میهمانی ناخوانده که یزدی‌ها را کلافه کرده است

بسته حمایتی برای کسب‌وکارهای آسیب‌دیده از جنگ اعلام شد

وزیر نیرو: هیچ واحد صنعتی به دلیل کمبود برق تعطیل نمی‌شود

ارزش معاملات خرد سهام، امروز 3.5 همت شد