خبر یزد

آخرين مطالب

معاون توسعه بازار و خدمات پس از فروش بیمه دی: بیمه دی ارائه دهنده 20 درصد از خدمات درمانی صنعت بیمه در کشور است بیمه دی

معاون توسعه بازار و خدمات پس از فروش بیمه دی: بیمه دی ارائه دهنده 20 درصد از خدمات درمانی صنعت بیمه در کشور است
  بزرگنمايي:

خبر یزد - معاون توسعه بازار و خدمات پس از فروش بیمه دی با بیان اینکه این شرکت با بیش از 10 هزار مرکز درمانی در سراسر کشور دارای قرارداد است، گفت: حدود 20 درصد از کل بیمه‌شدگان سراسر کشور در بخش درمان، از خدمات بیمه دی استفاده می‌کنند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه دی، دکتر حسین یاوری در آیین گشایش ساختمان جدید شعبه ایلام، با اشاره به وابستگی سهامداری بیمه دی به بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: اعتبار ایجاد شده در بیمه دی ناشی از تلاش مستمر همکاران در خدمت‌رسانی به بیمه‌شدگان به ویژه ارائه مطلوب خدمات به خانواده معزز شهدا و ایثارگران است.
وی با تأکید بر این که بیمه دی طی سنوات اخیر توانسته است جایگاه شایسته‌ای را در صنعت بیمه کسب کند، افزود: این شرکت از نظر عملکردی، عملیات بیمه‌ای؛ هم در حوزه سودآوری و هم در بخش اعتماد از مراکز درمانی، بهترین عملکرد را از خود نشان داده است.
دکتر یاوری افزود: بیمه دی به منظور افزایش سطح تماس با مشتریان و ارائه خدمات بهینه به بیمه‌شدگان خود، نسبت به افتتاح ساختمان‌ها‌ در نقاط مختلف کشور اقدام می‌کند و در حال حاضر 48 شعبه در حوزه فروش و 48 مرکز برای پرداخت خسارت درمان در اختیار دارد که به طور تخصصی در سراسر کشور فعالیت دارند.
وی بیان داشت: به دلیل تغییرات فضای شهر ایلام، ساختمان قدیمی بیمه دی فاقد امکان دسترسی مطلوب مشتریان و بیمه‌شدگان بود از این رو، هیئت مدیره این شرکت در راستای دسترسی بهتر مشتریان و جامعه هدف خود، ایجاد فضای مناسب‌تری را برای این شعبه در دستور کار قرار داد تا بتواند خدمات خود را به نحوی شایسته ارائه کند.
معاون توسعه بازار و خدمات پس از فروش بیمه دی، بیمه‌شدگان استان ایلام را بیش از 40 هزار نفر عنوان کرد و بیان داشت: شرکت بیمه دی با داشتن برنامه‌های توسعه‌‌ای از جمله؛ ورود به حوزه خرده فروشی در بخش بازنشستگان تأمین اجتماعی، قرارداد سازمان صدا و سیمای ج.ا.ا و همچنین قرارداد دانشگاه آزاد اسلامی، امیدوار است با اضافه شدن این جوامع به جامعه هدف بیمه دی، این عدد به دو برابر و حتی بیشتر ارتقاء یابد.
دکتر یاوری با بیان اینکه بیمه دی به عنوان یک شرکت بازرگانی، ارائه دهنده خدمات عمومی به تمامی آحاد جامعه است، گفت: تعداد کل بیمه‌شدگان تحت پوشش بیمه دی در سراسر کشور حدود دو میلیون و 500 هزار نفر است که از این تعداد، حدود یک میلیون و پانصد هزار نفر از خانواده بزرگ ایثار و شهادت و یک میلیون دیگر از سایر اقشار مردمی هستند.
در این مراسم، غفوریان مدیر شعبه ایلام نیز گفت: علاوه بر آن که مکان جدید شعبه در موقعیت جغرافیایی مناسبی از شهر واقع شده، رعایت حداکثر استانداردها به لحاظ رفاه حال مراجعه کنندگان نیز از دیگر مواردی است که نشان دهنده اهتمام مدیران ارشد این شرکت در امر مشتری‌مداری است.
وی اظهار امیدواری کرد در مکان جدید، ارائه خدمت به بیمه‌شدگان به ویژه جامعه هدف با کیفیت بهتر و بیشتری همراه شود و کارکنان این شعبه بتوانند در راستای جلب رضایتمندی مشتریان و تحقق اهداف پیش‌بینی شده و مورد انتظار گام بردارند.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/661679/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انفجار موشک «استارشیپ» به دلیل نشت سوخت بود

پرواز استارشیپ تا اطلاع ثانوی ممنوع!

اخباری:منتظریم نقل‌وانتقالات به سوی بودجه ما گرایش پیدا کند!

چادرملو مهاجم گل‌گهر را قرض گرفت

سوخت قاچاق تحویل شرکت نفت در یزد شد

مهاجم سابق گل‌گهر در اردکان؛ پیمان بابایی راهی چادرملو شد

پروازهای عتبات عالیات از کرمان مجددا برقرار شد

وضعیت جاده «ده‌بالا» درپی بارش برف

آغاز دوره مربیگری «B» فوتبال آسیا در یزد

شاعرانه/تو را که روی به خلق است از خدا چه رسد؟

دنیا را به دنبال دوست بگرد!

بارش پراکنده تا اواسط هفته جاری

اینفوگرافی/ فناوری‌هایی که تا سال 2025 ناپدید خواهند شد

غیبت مریخ در سایه ماه

زمان قطعی برق یزد امروز شنبه 29 دی ماه ( جدول خاموشی)

مسئولان مسائل اقتصادی را در اولویت قرار دهند

طرح بازآفرینی شهری از اولویت‌های شورای مسکن استان یزد

راه اندازی شش مرکز مقابله با آسیب های اجتماعی

فتوحی: در یزد تنهاییم | هوران در وضعیت هشدار | افرا ورزش

همه محورهای استان یزد باز است

اجرای طرح «بیان» برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی در یزد

مهره قهرمانی در والیبال ایران: یک خارجی باکیفیت

مطالبات کامیونداران بافقی بررسی شد

اختصاص 2 دستگاه خودرو آتش‌نشانی برای شهرهای هیر و آبی بیگلو اردبیل

تداوم بارندگی‌‎های پراکنده در نیمه جنوبی و ارتفاعات یزد

شعر زیبای قلب مادر

اینفوگرافی/ فناوری‌هایی که تا سال 2025 ناپیدید خواهند شد

مدارس مروست تعطیل شد

اینفوگرافی/ ساده‌ترین راه‌ها برای داشتن هوای پاک به بهانه روز ملی هوای پاک

هیچوقت نا امید نباش!

برنامه ناسا برای ساخت یک ابر تلسکوپ فضایی و شناسایی حیات بیگانه

مناسبت روز/ شنبه، 29 دی‌ماه

دیدار فرماندار و امام جمعه اهل سنت خاش با پدر شهید معظم عبدالاحد یارمحمدزهی گرنچی

فرزندان و همسران شهدا پرچمداران و پیشقراولان فرهنگ ایثار و شهادت هستند

وقت هایی که کم میارم!

افسانهٔ عجیب برج خاموشان یزد

زمین از دید ناسا

مددکاری در بنیاد متفاوت و حساس است

غبارروبی و گلباران مزار شهید نواب صفوی در قم

عیلام یا ایلام درست است؟

ادارات یزد فردا یکشنبه 30 دی ماه 1403 تعطیل است؟ | تعطیلی ادارات یزد فردا 30 دی 1403

نهمین نمایشگاه تخصصی معدن، صنایع معدنی، ماشین آلات، تجهیزات و صنایع وابسته یزد برگزار می‌شود

یزد برفی شد + فیلم

شوک هفته؛ شوک به پرسپولیس! + فیلم / پروین پیچاند، استقلال در کیش مات شد، تفکری در یزد شیرینی داد!

برقراری مجدد پرواز کرمان به نجف

چند درصد از خانوارهای ایرانی خودرو شخصی دارند؟

ویدیویی از انفجار استارشیپ

لحظه زیبای جدایی بوستر استارشیپ از فضاپیما

داستانک/ محروم از چشم و پا

شعرخوانی زیبا دکتر کاکاوند