خبر یزد

آخرين مطالب

استاندار یزد: فضای فرهنگی استان نیازمند اقدامات ویژه است سیاسی

استاندار یزد: فضای فرهنگی استان نیازمند اقدامات ویژه است
  بزرگنمايي:

خبر یزد - استاندار یزد گفت: فضای فرهنگی استان یزد نیازمند اقدامات ویژه برای فعال شدن هرچه بیشتر این حوزه است و در این زمینه دستگاه‌ها اجرایی باید از درگیر شدن در روزمرگی پرهیز کنند و با برنامه ریزی مناسب زمینه را برای تحول در حوزه امور فرهنگی فراهم سازند.
به گزارش برنا؛ مهران فاطمی در نشست شورای فرهنگ عمومی استان با قدردانی از اقدامات انجام شده در حوزه فرهنگ در استان یادآور شد: حجم وسیعی از کارهای فرهنگی در حال انجام است و دستگاه های متولی این حوزه باید مراقبت کنند تا در قالب سند مهندسی فرهنگی استان، اقدامات روزمره خود را فاکتور نکنند، بلکه کارهای خارج از تکالیف معمول را پیگیری نمایند.
وی ادامه داد: ردیف های بودجه فرهنگی محدود است و باید با یک سازوکار مناسب از ظرفیت بخش های دیگر مانند بازگشت سهم یک درصد معادن و مسئولیت های اجتماعی این بخش برای اجرای طرح های فرهنگی استفاده کنیم.
استاندار یزد با انتقاد از بی توجهی در برخی مناطق استان نسبت به بهسازی گلزارهای شهدا ، گفت: بخشی از گلزار شهدای یزد و شهدای گمنام وضعیت خوبی ندارد، ضروری است تا کمیته برنامه ریزی شهرستان ها روی بهسازی گلزار شهدا برنامه ریزی ویژه داشته باشد و سازمان مدیریت هم در این زمینه اعتبار مورد نیاز را پیش بینی کند.
فاطمی تصریح کرد: ما نباید برای کسانی که از هستی خود برای حفظ کشور مایه گذشته اند، کم بگذاریم که اگر چنین اتفاقی بیفتد، ننگ و نفرین برای ما است، قرار بر این بود تصاویر 1600 شهید استان در مناطق مختلف نصب شود اما در برخی مناطق این اتفاق هنوز نیفتاده است.
وی همچنین با تاکید بر برگزاری جلسات شورای فرهنگ عمومی به صورت ماهانه، ادامه داد: پیوست فرهنگی سند یزد نوین که کارهای مطالعاتی آن انجام شده است باید ظرف یک هفته آینده تهیه و به این سند الحاق شود.
فاطمی بر استفاده بنیاد حفظ آثار از فناوری هوش مصنوعی برای بازآفرینی و معرفی گنجینه جهاد و شهادت تاکید کرد و از مسئولان این مجموعه خواست به صورت ویژه این موضوع را پیگیری کنند.
وی همچنین از امور کتابخانه‌های عمومی استان نیز خواست با کارهای جدید، بستر را برای ترویج فرهنگ کتابخوانی فراهم سازد و گفت: جامعه ما به معنای واقعی کلمه کتابخوان نیست و در این زمینه باید اقداماتی انجام شود تا انس با کتاب افزایش یابد و این کالای فرهنگی در سبد هزینه های مردم قرار گیرد.
خیرین در تربیت حافظان قرآن مشارکت کنند استاندار یزد در خصوص طرح تربیت چهار هزار حافظ قرآن به یاد چهار هزار شهید استان یزد نیز اظهار داشت: هزینه تربیت یک حافظ قرآن حدود 25 میلیون تومان می شود، اگر در جامعه مردم نسبت به این موضوع آگاه شوند، می توانند در تامین هزینه تربیت یک حافظ قرآن مشارکت و از ثواب این کار خیر بهره مند شوند، لذا برای افزایش مشارکت مردم در این زمینه نیاز به فرهنگ سازی است.
فاطمی همچنین اظهار داشت: با توجه به در پیش بودن هفته دفاع مقدس و بازگشایی مدارس ، فضای شهری باید به نحو مناسب برای این رویدادها آماده سازی شود.
مدیرعامل اتحادیه موسسات و تشکل‌های قرآن و عترت یزد نیز با ارائه گزارشی از تربیت چهار هزار حافظ قرآن به یاد چهار هزار شهید استان گفت: از آغاز این طرح 515 روز گذشته و با مشارکت 53 موسسه در 16 شهر استان در حال اجرا است.
حجت‌الاسلام حمید مطهریان ادامه داد: تاکنون 5068 نفر در این طرح ثبت نام کرده اند و 3701 نفر آنان با میانگین پیشرفت حفظ هشت جزء قرآن در این طرح مشارکت دارند و در قالب این طرح از 4088 نفر آزمون به عمل آمده است که 53 درصد آنان در این آزمون موفق به کسب نمره قبولی شده اند.
در این نشست اداره کل امور کتابخانه‌های عمومی، بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس و ستاد اجرایی طرح آموزش مفاهیم نور در استان یزد گزارشی از اقدامات این مجموعه ها ارائه کردند.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/670398/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا افراد باهوش‌ تصمیمات بهتری می‌گیرند؟

ترکیب ایران برای قهرمانی آسیا مشخص شد

تنیس ویمبلدون 2025؛ فریتز با قدرت در آستانه فینال ویمبلدون

اجتماع بزرگ عاشورائیان در بافق

آنتن دهی نامناسب تلویزیون در تفت

خدمت رسانه‌ای در مهدیه اعظم شاهدیه

پروازهای امارات تا هفته آینده متوقف می‌ماند

خروج اتباع، بازار اجاره تهران را از سکه انداخت؟

درخشش «خوشه پروین» در رنگ‌های قرمز و آبی

پسر پتر چک با تیم لیگ برتری قرارداد امضا کرد

آلوارو کارراس در آستانه‌ی انتقال به رئال مادرید

اولین تمرین خوان گارسیا با پیراهن بارسلونا

حمید درخشان: وحید هاشمیان فرصتی برای اشتباه در پرسپولیس ندارد

نامه کافا به تعدادی از تیم‌های فوتسال کافا درباره زمان بازی‌ها

یک تیم دیگر از لیگ برتر فوتسال انصراف می‌دهد؟

اعلام ساعت و ورزشگاه دیدار الدحیل - سپاهان

مدافع ازبکستانی مدنظر استقلال وارد ایران شد

استقرار شبانه‌روزی تیم‌های امنیت اطلاعات آبفای یزد

برپایی رویداد علمی - جنایی در یزد

حضور سرپرست اداره کل بنیاد شهید خراسان جنوبی در مراسم بزرگداشت شهید والامقام مهدی زیبا

افزایش 86 درصدی راندمان پرورش بادمجان با نانوعصاره گیاهی

تأیید صلاحیت کاندیداهای ریاست فدراسیون کاراته

اجتماع بزرگ عاشوراییان بافق

ادامه روند ریزش قیمت طلا و سکه؛ دلار در کانال 87 هزارتومان ماند

پیش بینی بورس چهارشنبه 18 تیر 1404

شمارش معکوس 7 میلیارد ساله تا پایان جهان هستی

قرارداد کریم باقری تمدید شد

راز مصاحبه‌های گروهی تاندر؛ قهرمانی با تکیه بر روحیه تیمی

آب‌انبار شیر سرچشمه زارچ ثبت ملی شد

تب چک های برگشتی بالا رفت

آهنگ «روز واقعه» از علی زندوکیلی

بررسی ظرفیت‌ها و پیگیری مسائل استان

سکان مدیریت بانک توسعه و تعاون یزد به حسانی‌زاده سپرده شد

معمای پاگنده‌ها در روم باستان

7 دستیار گل‌محمدی در فولاد چه کسانی هستند؟

قدرت‌نمایی ژاپن بدون ستاره‌ها با 6 گل!

لژیونر 19 ساله ایرانی در امارات

برتری پالایش نفت در حساس‌ترین دیدار لیگ تنیس روی میز

آغاز مرحله جدید فروش محصولات شرکت سایپا از هفته آینده

تخفیف‌ها و تمدیدهای مالیاتی تولیدکنندگان ابلاغ شد

بازار سرمایه در روزی که گذشت؛ بورس کانال 2.7 میلیون واحدی را از دست داد

روایت مصائب کاروان اسرای کربلا در حسینیه باغ‌بهار مهریز

قهوه چگونه سازوکار باستانی ضدپیری را در سلول‌ها فعال می‌کند؟

پیر امریک اوبامیانگ با ترک القادسیه، بازیکن آزاد می‌شود

ساپینتو بالاخره به تهران رسید

فرنگی‌کاران ایران حریفان خود را شناختند

گرد و غبار میهمانی ناخوانده که یزدی‌ها را کلافه کرده است

بسته حمایتی برای کسب‌وکارهای آسیب‌دیده از جنگ اعلام شد

وزیر نیرو: هیچ واحد صنعتی به دلیل کمبود برق تعطیل نمی‌شود

ارزش معاملات خرد سهام، امروز 3.5 همت شد