خبر یزد

آخرين مطالب

اجرای 70 عنوان برنامه ویژه هفته دفاع مقدس در سیستان و بلوچستان بنیاد شهید و امور ایثارگران

اجرای 70 عنوان برنامه ویژه هفته دفاع مقدس در سیستان و بلوچستان
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان سیستان و بلوچستان گفت: 70 برنامه با محوریت فرهنگی و ترویجی در هفته دفاع مقدس توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اجرا می‌شود.

به گزارش «ایثار»، مجتبی میرحسینی گفت: حرکت فرهنگی انقلاب اسلامی ایران و حفظ مسیر بالندگی آن را نیازمند سرمایه‌گذاری در ترویج و تبلیغ مؤلفه‌های تأثیرگذار و فرهنگ‌ساز تاریخ ایران دانست و اظهار کرد: جامعه‌ای که با فرهنگ ایثار و فداکاری و جهاد عجین شود، به سمت پیشرفت و توسعه پیش خواهد رفت.
وی ادامه داد: شهدا بشریت را مدیون خویش ساختند، چرا که بزرگترین دستاوردهای انسانی را با از خودگذشتگی و فداکاری تحصیل کردند و در خاطره ملت ماندگار شدند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان سیستان و بلوچستان افزود: هم‌زمان با آغاز هفته دفاع مقدس برنامه‌های متنوعی در سطح استان با هدف حفظ و نهادینه‌سازی نهال بارور فرهنگ ایثار و شهادت انجام می‌شود.
وی یادآور شد: بیش از 70 برنامه با محوریت فرهنگی و ترویجی در هفته دفاع مقدس توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان اجرا خواهد شد.
میرحسینی بیان کرد: مهم‌ترین برنامه آئین میهمانی لاله‌ها است که این برنامه پنجم مهر ماه توسط بنیاد شهید و با مشارکت سایر دستگاه‌ها برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: توزیع تقویم «با شهیدان» در سطح استان با هدف معرفی شهیدان و وصیت‌نامه آنان از اقدامات دیگری است که در این هفته صورت می‌گیرد.
​​​​​مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان سیستان و بلوچستان حضور راویان ایثار در دانشگاه‌ها، مدارس و محافل فرهنگی را نهادینه‌سازی، عینیت‌بخشی ترویج و صیانت از فرهنگ ایثار و شهادت و تقویت رفتارهای ایثارگرانه در تراز انقلاب اسلامی برشمرد و افزود: راویان ایثار در این ایام با حضور در دانشگاه‌ها، مدارس و محافل فرهنگی و معرفی الگوهای ایثارگر همراه با دانش و ارتقای انگیزه‌های فردی و اجتماعی به بیان خاطرات خود از دوران دفاع مقدس خواهند پرداخت.
وی تصریح کرد: برگزاری میزگرد و بیان خاطرات ایثارگران و در صداوسیمای سیستان و بلوچستان نیز از دیگر برنامه‌های ترویجی با محوریت راویان ایثار است که با تبیین گفتمان جهانی بر مبنای فرهنگ ایثار جهاد و شهادت اجرایی خواهد شد.
دبیر شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان سیستان و بلوچستان از نواختن زنگ ملی ایثار در روز بازگشایی مدارس خبر داد و گفت: این مراسم یکشنبه، یکم مهر هم‌زمان با دومین روز از هفته دفاع مقدس به‌طور هم‌زمان در تعدادی از مدارس شاهد استان سیستان و بلوچستان برگزار و مراسم متمرکز استانی نیز با حضور مسئولان برگزار خواهد شد.
میرحسینی در ادامه با اشاره به دیدار مسئولان با ایثارگران در هفته دفاع مقدس بیان کرد: در راستای اجرای طرح سپاس مسئولان استان با ایثارگران در هفته دفاع مقدس دیدار و از ایثارگران و یادگاران دفاع مقدس تجلیل خواهند کرد.
وی برگزاری تئاترهای خیابانی با موضوع ایثار و شهادت به‌ویژه معرفی شهدای غریب را از دیگر برنامه‌های این هفته اعلام کرد و گفت: برگزاری موکب خدمت‌رسانی در گلزار شهدا با مشارکت تشکل‌های ایثارگر، برپایی نمایشگاه‌های فرهنگی و هنری در مدارس با محوریت دفاع مقدس و حضور دانش‌آموزان و دانشجویان برای زیارت و عطرافشانی قبور شهدا و به ویژه شهدای گمنام، تجلیل از ایثارگران شاغل در دستگاه‌های اجرایی، اکران تابلوهای تبلیغاتی در سطح استان و تبلیغات محیطی در ادارات از برنامه‌های دیگری است که به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در هفته دفاع مقدس اجرا خواهد شد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان سیستان و بلوچستان یادآور شد: این برنامه‌ها در راستای گرامیداشت یاد و خاطره بیش از 2200 شهید والامقام و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه به ویژه نسل جوان و با مشارکت دستگاه‌های اجرایی استان و در همه شهرستان‌ها اجرا می‌شود.
وی اجرای طرح پایش سلامت والدین شهدا و جانبازان، اجرای سرود نوجوانان با مشارکت مؤسسات و تشکل‌های وابسته را از دیگر برنامه‌های بنیاد شهید استان در گرامیداشت هفته دفاع مقدس برشمرد و اذعان کرد: ادامه راه شهیدان، قدرشناسی از ایثار آنان و شکر نعمت عظیم خداوند به ملت است و یقیناً در سایه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مسیر انقلاب بیش از پیش به سمت تعالی و پیشرفت حرکت خواهد کرد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/673559/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کیتوسان؛ پلیمر طبیعی با کاربردهای نوین در صنعت زیبایی

«پتاسیم» ناجی بدن در برابر نمک زیاد

قهرمانی پدیده نوظهور پینگ پنگ ایران در بوسنی

بزرگ‌ترین فینال والیبال دنیا با حضور یک ایرانی

پایان کار پدیده والیبال ایران در شهداب

کامبک استثنایی؛ اینجا ژاپن، یکی‌ از بهترین‌ لیگ‌های دنیا

حذف نوشاد عالمیان با شکست مقابل گربه سیاه سوئدی

بیانی: جباری بهترین گزینه برای سرمربیگری استقلال بود

نمایش خیره‌کننده نونهالان کشتی‌گیر در یزد + تصاویر

رییس‌جمهور به افتخار کارگران پا به توپ شد

تقدیر «المبرقع» از سرپرست اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی

رنگرز: اینکه کسی بتواند جایگزین سوریان شود بسیار زمان‌بر است/ درستکار: دبیر کوچکترین دخالتی در امور فنی ندارد

رئیس‌جمهور با شماره 14 پا به توپ شد

داستانک/ سخنرانی و پول

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

18 میلیون یورو برای شکار CO₂ و تولید نانولوله‌کربنی

هدف بزرگ ربیعی کوچک؛ شگفتی‌سازی در حذفی!

مارسکا: هدف چلسی فقط لیگ قهرمانان است

ارزشمندترین بازیکن المپیک 2024 پاریس در ایران!

نفرات برتر رقابت‌های اسکواش «شیراز جونیور» معرفی شدند

آخرین نرخ عصرگاهی دلار؛ قیمت دلار هرات امروز جمعه 5 اردیبهشت ماه 1404

مقاومت، کلید عزت ایران است

تمجید وزیر ورزش عراق از امکانات تربیت بدنی آستان قدس

پایان رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی نونهالان استان قم

مهم‌ترین نشانه پوکی استخوان/ بهترین روش برای در امان ماندن از پوکی استخوان

رشد 15 درصدی کاردانو؛ نهنگ‌ها در حال خرید مجدد

شعرخوانی زیبای امیرحسین ماحوزی

محققان: پیاده‌روی روزانه می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را تا 26 درصد کاهش دهد

پدیده‌های 19 ساله، بنزین سبز یحیی برابر تراکتور

یک استقلالی در سودای گلزنی دوباره به تراکتور

پاسخ جالب جباری به خطرات شغل ترسناک در استقلال

عزت در تکیه به توان داخلی نه دل بستن به مذاکره است

ضرورت شفاف‌سازی عملکرد شورا‌های اسلامی

فوق ستاره والیبال جهان به یک تیم ایرانی پیوست

آشنایی با ایران‌شناس و ادیب برجسته + فیلم

بازدید وزیر ورزش عراق از آستان قدس رضوی

رنگرز: جای پرداختن به سکه و سکو، ارزش‌ها را مورد توجه قرار دهیم/ درستکار: کشتی ورزش لحظه‌ها و ثانیه‌هاست

توصیه رئیس اتحادیه طلا به خریداران مسکوکات

برداشت غیرمجاز 7 میلیارد مترمکعب از منابع آبی کشور

ایران‌شناس و ادیب برجسته، دکتر محمدعلی اسلامی ندوشن

ستاره درخشان والیبال فرانسه دوباره زیر پرچم ایران

فوتبالی که پول ساخت 3 هزار مدرسه عربستان را بلعید!

پینگ‌پنگ‌باز 11 ساله ایران فینالیست کانتندر بوسنی شد

فولاد-تراکتور؛ جدال فنی با تفکرات آشنا

80 حادثه ترافیکی با 106 مصدوم در ٢4 ساعت گذشته در یزد

افزایش چشمگیر رسیدگی به پرونده‌های ثبتی یزد

طوفان و رگبار ‌روزهای آینده یزد را در بر می‌گیرد

یاد کردی از تنها شهید ماجرای طبس شهید محمد منتظر قائم+ تصاویر

هشدار پلیس فتا یزد درباره کلاهبرداری کنکوری

80 حادثه ترافیکی و 106 مصدوم تنها در ٢4 ساعت گذشته در استان یزد