خبر یزد

آخرين مطالب

سردار دقیقی: اجتماع مردم در یادواره شهدا بیانگر رنگ و بوی واقعی کیش است منطقه آزاد کیش

سردار دقیقی: اجتماع مردم در یادواره شهدا بیانگر رنگ و بوی واقعی کیش است
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مشاور فرمانده سپاه پاسداران گفت: تجلیل مردم کیش از شهدا نشان دهنده هویت دینی، اعتقادی، سیاسی و اجتماعی مردم این منطقه است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش،سردار حسین دقیقی در مراسم یادواره شهدای بومی و کیشوند که پنج شنبه شب 5مهر در مصلی کیش برگزار شد بر اهمیت آشنایی نسل جوان با فرهنگ و معارف شهدا تاکید کرد.
وی با بیان این که انتقال فرهنگ شهدا به نسل جوان یکی از مهمترین مولفه‌های امنیت ملی کشور است؛ افزود:ملتی که از شهدای راه استقلال و آزادیش تجلیل نکند لیاقت استقلال و آزادی را ندارد.از اینرو شما لایق این مهم هستید پس بدین منظور در یادواره شهدای کیش گردهم آمدید و یاد شهدا را گرامی می دارید.
سردار حسین دقیقی خاطر نشان کرد: شما مردم قدرشناس و پاسدار خون شهدا هستید.از دست اندرکاران و مسوولان برگزاری این رویداد قدردانی می کنم.
وی در بخشی از سخنان خود به نقش مردم و رهبری در دفاع از کشور پرداخت و بر اهمیت اتحاد و مقاومت تاکید و به پیروزی‌های ایران با تبیین استراتژی‌های انقلاب اشاره کرد.
مشاورفرمانده سپاه اظهار داشت:استراتژی اولیه انقلاب ما مقاومت و پایداری بود و در دهه هفتاد استراتژی بازدارندگی را پیش گرفتیم.بعد از شهادت حاج قاسم سلیمانی به استراتژی مقابله هوشمند رسیدیم که هرکس ما را بزند ما او را خواهیم زد و سپس رسیدن به قله است که رهبر معظم انقلاب فرمودند ما به آن نزدیک شده‌ایم.
سردار دقیقی تصریح کرد: ممکن است جوان ها این پرسش را مطرح کنند که چرا ما با آمریکا درگیری داریم.باید خاطر نشان کرد که آنان با ملت ما درگیر هستند.
وی با اشاره به اجرای 240 سناریو برای سرنگونی جمهوری اسلامی توسط آمریکا بیان کرد: کشورهای غربی در رأس آن‌ها آمریکا با اجرای برنامه‌ها و توطئه‌ها، از جمله ایجاد کودتا،جنگ، حمایت از گروهک های مختلف و تحریم ها تلاش بسیاری برای سرنگونی جمهوری اسلامی ایران داشت که همه آن‌ها توسط ملت ایران خنثی شد.
وی خاطر نشان کرد: بعد از 1400 سال شیعه‌کشی، جریان انحرافی و سلفی گری شکست نظامی خوردند و این‌ها یک سری مزدور غرب هستند که در قالب دموکرات، کومله و داعش به جنگ ما آمدند و شکست خوردند و دستاورد فرهنگی این پیروزی بزرگ،حرکت پیاده‌روی اربعین است و دستاورد اقتصادی قرارداد شانگهای می باشد و این اول راه است.
سردار دقیقی با برشماری جنایات رژیم اشغالگر قدس تاکید کرد: رژیم صهیونیستی 70سال تجربه ترور دارد و طی این سال ها 300نفر از رهبران فلسطین را به شهادت رسانده است اما این ملت مقاوم و سلحشور در طول این مدت در برابر جنایات آنان ایستادگی کرده است.
مشاور فرمانده سپاه راه موفقیت را تبعیت از ولایت و مرجعیت عنوان کرد و با تاسی از فرمایشات حضرت امام خمینی(ره) گفت: ایشان فرمودند پشتیبان ولایت فقیه باشید تا آسیبی بر شما وارد نشود؛ در حال حاضر همگان شاهد نقش سید حسن نصرالله در لبنان هستیم که بارها از خود به عنوان سرباز مقام معظم رهبری یاد کرده است.
وی اظهار داشت:امروز مقاومت به یک حرکت بالنده و هماهنگ در چندین کشور تبدیل شده است و مردم یمن،لبنان،فلسطین و عراق در کنار جریان مقاومت و ام القرا جهان اسلام ایستادند.رژیم صهیونیستی سعی دارد این جریان را به ایران نسبت دهد؛رهبران جریان صهیونیستی به شعور مردم دنیا اهانت می کنند و غافل از آگاهی عموم مردم دنیا در قبال جنایات آنان و فراگیری جریان بیداری اسلامی در آمریکا و اروپا هستند.
همچنین سرهنگ پاسدار محمد میرزاده فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کیش در این مراسم گفت: با توجه به اهمیت ترویج و بزرگداشت فرهنگ ایثار، شهادت و دفاع مقدس، ضرورت داشت در تبیین، ترویج و جلوگیری از تحریف این مهم یادواره ای را برای شهدای بومی و کیشوند برگزار کنیم.
وی با قدردانی از سازمان منطقه آزاد کیش و سایر برگزار کنندگان این یادواره از جمله ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس و نهاد امام جمعه افزود:مهمترین جامعه هدف این یادواره دانش آموزان هستند که با همکاری آموزش و پرورش این مهم محقق شد و شاهد مشارکت گسترده دانش آموزان در بخش های مختلف این یادواره از جمله دل نوشته ها، نقاشی ها، ایجاد غرفه های نمایشگاهی، گروه های سرود و .. باشیم. امیدوارم در ادامه، تمام دانش آموزان در این پویش شرکت کنند و با فرهنگ ایثار و شهادت بیشتر آشنا شوند.
وی در پایان سخنان خود از تمامی جوامع صنفی،نهادها،سازمان ها و ادارات مستقر در کیش خواست تا نسبت به ترویج فرهنگ ایثار،مقاومت، شهادت،دفاع مقدس و حفظ ارزش ها اهتمام ویژه داشته باشند.
گفتنی است اجرای سرود توسط گروه سرود دختران خورشید دبستان فرهنگ و قرائت شعر توسط حاج محمد رسولی و مداحی حاج حنیف طاهری و نقالی از دیگر برنامه های این یادواره شهدای کیشوند و بومی بود که با استقبال شرکت کنندگان در مراسم همراه شد. 
در پایان مراسم از خانواده های شهدا و دو تن از سربازان وظیفه تقدیر شد.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/673694/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف علت پس زدن پیوند کلیه خوک به انسان

کامبک سلاح مرگبار رئال

استایل جذاب عقاب آسیا پس از عمل جراحی

برگزاری رقابت‌های پاراشطرنج با جایزه 20 میلیون ریالی

تداوم صدرنشینی کارلسن در رنکینگ شطرنج‌بازان جهان

پیروزی تیم والیبال نوجوانان در دیداری دوستانه برابر ازبکستان

توضیحات مدیر تیم‌های ملی بوکس درباره قطع همکاری با سرمربی کوبایی

بهترین نسخه ساپینتو در استقلال

سرمربی تیم ملی والیبال برزیل: هنوز با سطح اول دنیا فاصله داریم

با وجدان کاری و احساس مسئولیت به میدان بیایید

اقتصاد گویا گزارش می دهد/ بیمه باربری دی؛ همراه مطمئن کالاهای تجاری

شرط مالیات صفر اعلام شد

دستور تامین ارز واردات خودرو جانبازان صادر شد

توسعه همکاری‌های علمی و پژوهشی با همراهی جهاد دانشگاهی و خانه معدن یزد

مهران، کربلای کوچک ایران؛ قهرمانی که خدا آزادش کرد!

ارائه گزارشی از سیاست‌های پژوهشی دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران

عکس روز ناسا از چتر کیهانی

رئیس باشگاه الهلال اشک می‌ریخت!

پیش‌بینی اکلستون از آینده همیلتون و فرستاپن

برگزاری نشست تخصصی فدراسیون‌های وزنه‌برداری و تکواندو

حذف دسته 102 کیلوگرم به ضرر وزنه‌برداری ایران شد

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 10 تیرماه

شهرداری‌ها قاطعانه جلوی تخلفات در ساخت و ساز‌ها را بگیرند

صدای پای زندگی در پردیس زندگی یزد به گوش می‌رسد

معاون استاندار بر صیانت راهبردی از تاریخ استان تأکید کرد

بررسی طرح تله‌کابین نیر و بهسازی مسیرهای توریستی

راز بقای سوسمارهای شب پس از برخورد شهاب‌سنگ به دایناسورها چه بود؟

آغاز تمرینات تیم چادرملو اردکان با شرایط خاص

ترس تانک روس از قهرمان ایرانی

سقوط 2 پله‌ای کاروان نصف و نیمه ایران در مسابقات جهانی کارگران

واکنش مدودف به حذف غیرمنتظره در دور اول ویمبلدون

ویژگی مثبت «پیاتزا» در تیم ملی والیبال

اینزاگی با الهلال، گواردیولا را شکار کرد

هشت + چهار جای خالی در لیست استقلال!

اوقات شرعی به افق یزد

ساماندهی اتباع باید با هوشمندی و دقت انجام شود

قلی‌زاده و وضعیت مبهمی که ادامه دارد

ردپای دشمن در زمستان سخت انرژی؟

اختصاصی بانکداری ایرانی؛ گزارش عملکرد شرکت بیمه دی در سال 1403 و چشم‌انداز سال 1404

از احترام نظامی به عشق وطن تا بازگشت به ریل پیروزی

هاشمیان: هیچ پیشنهادی از پرسپولیس ندارم

خلاصه بازی اینتر 0 - فلومیننزه 2

هافبک استقلال به سپاهان پیوست

گل دوم فلومیننزه به اینتر توسط هرکولس

تنش در شارلوت؛ دعوای میختاریان با سرمربی حریف!‏

خط قرمز هافبک کروات تراکتور به شایعات

سردار آزمون در آستانه غیبت از تورنمنت کافا

رد گل فلومیننزه توسط کمک داور ویدیویی

روایت قابل تامل وزیر نیرو از میزان مصرف برق برای بیت‌کوین

گل اول فلومیننزه به اینتر توسط کانو