خبر یزد

آخرين مطالب

رحیم سرهنگی : راهکار اصلی مبارزه با مواد مخدر، پر کردن اوقات فراغت خانواده ها است منطقه آزاد کیش

رحیم سرهنگی : راهکار اصلی مبارزه با مواد مخدر، پر کردن اوقات فراغت خانواده ها است
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: استمرار داشتن جزیره پاک و عاری از مواد مخدر، با مشارکت مردم و بهره گیری از تمامی ظرفیت های فرهنگی و اجتماعی میسر است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، رحیم سرهنگی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر که دوشنبه 7آبان در سالن رازی مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد؛ با عرض تسلیت و گرامیداشت شهدای پدافند هوایی گفت: بحث فرهنگی و سلامت جامعه یکی از کیان های نظام جمهوری اسلامی ایران است و مبارزه با مواد مخدر هم در مصداق دفاع از کیان فرهنگی کشور است.
وی ادامه داد: یکی از راهکارهای بازدارندگی جامعه از توسعه و پیشرفت، درگیر کردن افراد آن جامعه با مواد مخدر است؛ همانند روش هایی که استثمار جهانی با شیوع بیماری در برخی کشورهای آفریقایی انجام می دهد و آنها را از توسعه دور می دارد. از اینرو آگاهی بخشی به مردم و مشارکت آنان در امر مبارزه با مواد مخدر، مهمترین عامل در ناکام گذاشتن این تفکر است.
سرهنگی با مقایسه شیوع و گسترش مواد مخدر در قبل و بعد از انقلاب اسلامی، به دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی در مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و افزود: به مدد انقلاب اسلامی روند گسترش مواد مخدر در کشور کند شد و در این مسیر هزاران شهید در راه باز نایستادن چرخه تولید و توسعه کشور و حمایت از کانون خانواده به شهادت رسیدند.
وی با تاکید بر نقش تاثیرگذار آموزش و پرورش و معاونت ورزش و تفریحات سالم در کنار سایر نهادها برای مبارزه با مواد مخدر و برنامه ریزی برای پرکردن اوقات فراغت دانش آموزان و خانواده ها در کیش افزود: کارورزی و کارآموزی در دوران نوجوانی علاوه بر کسب تجربه و مهارت، باعث پر شدن اوقات فراغت فرد و عدم گرایش به مواد مخدر می شود از اینرو پیشنهاد می شود خانواده ها از این مهم استقبال کنند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش بر ارتقاء سطح توان تجهیزاتی و اجرایی پلیس کیش با حمایت این سازمان و مشارکت بخش خصوصی در تامین امنیت تاکید کرد و اظهار داشت: اعتیاد منشاء بسیاری از آسیب های اجتماعی است از اینرو بهره مندی از ظرفیت بخش خصوصی در تامین مالی و ارائه راهکار و نیز بخش مردمی در حوزه فعالیت های فرهنگی و اجتماعی از جمله فعالیت های مسجد محور ضروری است.
وی خاطر نشان کرد: اگر برای ظرفیت های فرهنگی جامعه برنامه ریزی نشود؛ ظرفیت های فرهنگی جامعه توسط مواد مخدر یا فحشای دیگری از بین می رود. خانواده یک ظرفیت فرهنگی است و اگر برای خانواده برنامریزی نشود؛ اعضای خانواده جذب ظرفیت های کاذب می شوند.
گفتنی است در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آمارهای یکساله پلیس مبارزه با مواد مخدر، اقدامات بهزیستی، اقدامات دستگاه های قضایی و بهداشتی و سلامت و برنامه های آموزش و پرورش برای پر کردن اوقات فراغت دانش آموزان با اجرای برنامه های متنوع در مدارس ارائه شد.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/678009/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از احترام نظامی به عشق وطن تا بازگشت به ریل پیروزی

هاشمیان: هیچ پیشنهادی از پرسپولیس ندارم

خلاصه بازی اینتر 0 - فلومیننزه 2

هافبک استقلال به سپاهان پیوست

گل دوم فلومیننزه به اینتر توسط هرکولس

تنش در شارلوت؛ دعوای میختاریان با سرمربی حریف!‏

خط قرمز هافبک کروات تراکتور به شایعات

سردار آزمون در آستانه غیبت از تورنمنت کافا

رد گل فلومیننزه توسط کمک داور ویدیویی

روایت قابل تامل وزیر نیرو از میزان مصرف برق برای بیت‌کوین

گل اول فلومیننزه به اینتر توسط کانو

تمرینات اختصاصی کورتوآ در جام جهانی باشگاه‌ها

یک عزل و نصب عجیب و جنجالی در ورزش ایران

مسابقات هندبال زیر 17 سال پسران آسیا به تعویق افتاد

آزمون جدید برای مدعیان دو وزن کشتی آزاد

دغدغه روزانه ساپینتو؛ تمدید قرارداد 4 ستاره!

هایجک الوحده از پرسپولیس؛ مدافع 19 ساله خیبر!

فرزانه صادق: پیگیری بنیاد مسکن برای بازسازی منازل آسیب دیده در حمله رژیم ادامه دارد

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه سه شنبه 10 تیر 1404

رنامه‌ریزی برای کاهش ناترازی برق تا 14 هزار مگاوات

تعویق مسابقات هندبال نوجوانان آسیا به دلیل شرایط پروازها

تقوی: هدف نهایی‌ حضور موفق در قهرمانی جهان است

قاتل مربی والیبال زن در ارومیه دستگیر شد؛ پرونده قتل سولماز عباسی در حال رسیدگی است

این یک باور غلط است

پایان شایعات بازگشت یحیی به پرسپولیس

مأموریت هیئت مدیره پرسپولیس به درویش برای اقاله قرارداد کارتال

پایان کار اسماعیل کارتال در پرسپولیس؛ سرمربی ترکیه‌‌ای به ایران باز نمی‌گردد

مراسم بزرگداشت شهدا در دانشگاه یزد

معرفی مدیرکل جدید تعزیرات حکومتی استان یزد

سخنگوی دولت گفت: تنها 25% کالاهای اساسی توزیعی در دوران جنگ مصرف شدند

پیش بینی بورس سه شنبه 10 تیر 1404

راه اندازی مجدد سامانه چکاپ سلامت در منزل

خدمات حضوری بانک سپه از سر گرفته شد

رنگ سبز بازار طلا و ارز؛ سکه بهار آزادی به کانال 75 میلیون تومان رسید

سرنوشت پول مسافران تورهای لغو شده چه می‌شود؟

ارجاع مادران باردار به مراکز، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت

اقامتگاه‌های یزد، خانه دوم رنج‌دیدگان جنگ شد

چت جی پی تی با تراشه‌های استیجاری گوگل فعال می‌شود

تغییر قابل توجه رئال؛ ژابی با کسی شوخی ندارد

روایت جالب سرپرست تیم ملی از مربیگری پیاتزا

دوری یک‌ماهه ملی‌پوشان والیبال از ایران؛ خانزاده بهترین سرویس‌زن لیگ ملتها

آپدیت از تیم ملی والیبال؛ در صربستان ماندگار شدند!

یک ایرانی بهترین سرویس‌زن لیگ ملت‌های والیبال

لزوم مدیریت مصرف برق در هفته جاری

الزام بیمه ها برای پرداخت معوقات و تسویه حساب با مراکز درمانی و بیمه‌گذاران

صرافی والکس چگونه در روزهای پرالتهاب، امنیت کاربران را حفظ کرد؟

دیدار فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امورایثارگران با خانواده شهید کیومرث کوثری مقدم

مدافع باتجربه اتلتیکو مادرید جدا شد

الهلال آماده تاریخ سازی!

کارترون در قطر مدل شد!