خبر یزد

آخرين مطالب

قالیباف: کتاب معبد زیرزمینی، نمونه‌ای از دریای حکمت و معرفت دفاع مقدس است سیاسی

قالیباف: کتاب معبد زیرزمینی، نمونه‌ای از دریای حکمت و معرفت دفاع مقدس است
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایرنا / رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امروز رونمایی از کتاب معبد زیرزمینی که یکی از گوهرهای گرانبهای دفاع مقدس است، بهانه‌ای شد تا کنار هم جمع شویم و این به برکت تقریظ رهبر انقلاب بر این کتاب به عنوان نمونه‌ای از دریای حکمت و معرفت در دوران دفاع مقدس است.
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در هجدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت و آیین رونمایی از تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب "معبد زیرزمینی" با قدردانی از مردم روستای شهیدپرور رکن آباد و مهرآباد میبد و با یادآوری برکات آخر ماه رجب و تبریک دهه فجر انقلاب اسلامی افزود: یاد شهیدان توفیقی برای همه ماست و مفتخریم که امروز خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان و ایثارگران را زیارت می کنیم.

وی فضای این مراسم را همان فضای جبهه و فرهنگ جهاد و شهادت دانست و اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب شخصیتی است که بر حوزه ادبیات ایران و جهان تسلط و آشنایی دارند و کتاب شناسی بی‌نظیر هستند که تقریظ معظم له بر کتاب معبد زیرزمینی بهانه‌ای شد که همه ما را اینجا گرد هم آورد.
قالیباف اضافه کرد: بعد از 40 سال خداوند تقدیر کرد که یک خانم نویسنده این کتاب را به یاد شهدایی بنویسد که شاید جز در این روستا، دیگران او را به خوبی نمیشناختند و امروز با این تقریظ این اثر و شهدای مقنی شناخته شدند و بدون شک اینها اتفاقی نیست و درسی است برای امثال من و همه کسانی که دل در گروی اسلام دارند و برای همه کسانی که فرهنگ بعثت و غدیر و عاشورا دارند.
وی ادامه داد: به تعبیری شهید سلیمانی همیشه بعد از دوران دفاع مقدس می‌گفت اگر در کره خاکی بخواهیم بگوییم یک قطعه از بهشت کجاست، همین دوران دفاع مقدس، خاکریزها و سنگرها و همین کانال‌ها که امروز یک نمونه از آن در کتاب معبد زیرزمینی معرفی شده را می توانیم قطعه ای بهشت بدانیم
قالیباف ادامه داد: این فرهنگی بود که در جبهه شناختیم زیرا فضای جبهه کاملا متفاوت بود محبت واقعی، مجاهدت واقعی، تلاش واقعی، اعتماد به نفس واقعی، خلاقیت واقعی،برادری، شجاعت، اخلاص، تمام فضای دوران دفاع مقدس را یکپارچه کرده بود.
وی افزود: من باورم این است که ما در جبهه به تمام معنا همیشه به یاد معاد، مرگ و قیامت بودیم، غافل نبودیم، جبهه یک فضای روحانی و معنوی درست کرده بود، هر کسی از هر قبیله‌ای از هر گروهی با هر فرهنگی چند هفته و چند ماهی را در این فضا سپری می‌کرد، روحیاتش همینگونه تقویت می شد.
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نه اینکه جان ارزش ندارد، حتما جان ارزش دارد ولی باورهای جبهه این فضا را درست کرده بود و عنایت خدا را هر کسی با همه وجود حس می‌کرد، در فضای دوران دفاع مقدس یعنی در حقیقت موفقیت در گرو فرهنگ جهاد و شهادت بود، همه اینها در این سایه رشد و نمود می‌کرد و همه موفقیت‌های مادی هم در سایه چنین فرهنگی اتفاق می‌افتاد.
قالیباف اضافه کرد: این همدلی، خیر و برکت را حاصل کرده بود ما هرگز به این نمی اندیشیدیم که توان نظامی ما چقدر است، تانک و توپ ما چقدر است، چقدر آموزش دیدیم، در کدام دانشکده بودیم، اینگونه نبود.
وی ادامه داد: وقتی یک ارتش یا سپاه می خواهد تشکیل شود، یک تجربه بشری و علمی وجود دارد که به آن احترام می‌گذاریم، سربازان در یک سن خاصی می‌آیند، آموزش می بیند و همه این‌ها یک سازماندهی ایجاد می‌کند ولی ما واقعاً در دوران دفاع مقدس چنین چیزی را نداشتیم.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/695640/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درختان صنوبر چند ساعت قبل از خورشیدگرفتگی، با یکدیگر صحبت می‌کنند!

کورسوی امید برای پرسپولیس و سپاهان

تب جهانی کشتی در اصفهان بالا رفت

جدول پخش زنده بازی‌های جمعه 19 اردیبهشت

شاعرانه/باغ جان را صبوحی آب دهید

تحول عجیب در نیم فصل دوم لیگ یک!

پیشکسوت استقلال: مشخص شد، زدن 5 گل به آلومینیوم اتفاقی بوده است

ژاوی: همسرم از فوتبال دیدنم شاکی است!

ابراهیمی: پرسپولیس یک ضعف جدی دارد

مدعیان کشتی جهان به مصاف هم می‌روند

پرتابگر ایران: صدم را برای قهرمانی آسیا گذاشته‌ام

نه فوتبال نه بسکتبال: سلیقه خاص پاپ جدید در ورزش

کتاب «ورزش با ارزش» روانه بازار نشر شد

علیپور: 90 دقیقه به من فحش دادند، کمیته انضباطی کجاست؟

محرومیت دو عضو خیبر به‌دلیل کتک‌‌زدن سرپرست پرسپولیس

کارتال: مشت زدن به فردی مثل پیروانی قابل قبول نیست

چرا با اینکه ورزش می‌کنیم، لاغر نمی‌شویم؟

دقیقی: کارتال رفتاری مغرورانه داشت اما بی‌عرضه بودیم که پرسپولیس را نبردیم

بازیکن گل‌گهر خادم حرم امام رضا (ع) شد

یونایتد 4-1 بیلبائو: بدترین منچستر تاریخ در فینال!

آقای عثمان اندونگ، تا وقتی روزبه چشمی هست چرا سرخیو راموس؟!

شکایت دوباره میثاق معمارزاده از پرسپولیس!

بین تراکتور و پرسپولیس تبعیض گذاشتند؟

بازیکنان تراکتور بعد از قهرمانی ممنوع المصاحبه شدند!

خرید احتمالی پرسپولیس از هفته بیست و نهم!

دبیر: کامران قاسمپور به کرونا مبتلا شده است

غیبت فصیحی در دوومیدانی زنان قهرمانی کشور؛ یک رکورد ملی شکسته شد

بازدید مدیر کل صدا و سیمای استان البرز و رئیس کمیته اطلاع رسانی مسابقات بیس بال کاپ غرب آسیا از ورزشگاه انقلاب کرج

حواشی و اخبار دنیای فوتبال با عبدالله روا

خبر تکراری؛ استعفای ساکت الهامی از سرمربیگری نساجی

واکنش خداداد عزیزی سرپرست تراکتور به سوال خبرنگاران: من ممنوع المصاحبه هستم

آنالیز گلهای بازی پاری سن ژرمن 2 -1 آرسنال

تک گل چلسی به دورگاردن توسط دیوزبری هال

روانخواه: هوادار پایدار نتیجه گرفت، اما سقوط کرد/ مسئولان ورزش تهران مسبب این وضعیت هستند

گل اول منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 72

گل سوم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 85

گل دوم منچستریونایتد توسط کاسمیرو در دقیقه 81

درخواست های سرمربی پرسپولیس برای تقویت تیم

گل چهارم منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 90+1

جنجال شدید در پایان نشست خبری پرسپولیس؛ کارتال بلند شد و رفت!

داوودی نژاد، مدیر روابط عمومی هئیت فوتبال لرستان: مدیر رسانه پرسپولیس به خبرنگاران توهین کرد

علیپور: وقتی چیزی نمی‌گوییم و سرمان پایین است، باید توسری بخوریم؟!

باشگاه خیبر خرم آباد با انتشار این ویدئو به داوری بازی پرسپولیس اعتراض کرد

حامد لک: سال سختی برای تیم ما بود و تغییرات زیاد سرمربی برای هر تیمی سم است

کشف منبع جدیدی از طلا در کیهان

اشرف، مدیر رسانه‌ای پرسپولیس:از لحظه ورود ما به ورزشگاه فحاشی و سنگ‌پرانی شروع شد

صحبت‌های طاهرخانی درباره مصدومیتش در حادثه آتش‌سوزی

مالک نساجی: آقایان تاج و ممبینی از خواب بیدار شوید

قهرمانی کشور دوومیدانی؛ یک رکورد ملی شکسته شد

دعوت از 6 فوتسالیست معدن و صنایع معدنی به اردوی تیم ملی فوتسال کارگری برای نخستین بار